Уволненият Моллов ще съди ”клеветника” Аладин Харфан

Отстраненият от поста шеф на БАБХ Пламен Моллов обяви, че ще съди "клеветника", обвинил го в рекет. Депутат от ГЕРБ обаче иска прокурор да се заеме с Моллов.

Обратно в новината

Коментари - Уволненият Моллов ще съди ”клеветника” Аладин Харфан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Моллов трябва да му пръснат *а ако се докажат обвиненията. От друга страна, изобщо не ни трябват такива инвеститори и "работодатели". В производствата на тоя мазен и нагъл арабин му работят 90% кафяви хора за смешни пари. По-добре да палят при братчедите на Запад! Заведенията му продават ужасни, мазни помии и вредни за здравето айряни, ще минем и без тях, хем ще дръпне дребния бизнес.

Истината е,че ако всеки си вършеше работата както изискват правилата,тогава нямаше да се стига до такива ситуации.Но в България всички контролиращи органи "получават под масата" каквото трябва и нещата продължават-това е изпитана практика от години.Иначе как с една мършава чиновническа заплата (както казва Иван Хаджийски) чиновниците живеят богато,карат джипове,ходят на екзотични места.

как този сириец се уреди с толкова дунерджииници на наи престижните места в софя,пловдив и други места в страната?отговорат е по арабски.купуват за сериозни пари общинари и пецелят таргове за наемане или закупуване на магазине на наи-тарговските места и трупат пари от боклуцивижте им персонала и хигиената.хляб с паржени картофи и бол маионеза.говорим за здравословна храна???ялки сме и прости.вярваме на едни изпецени мошеници,които са намерили раи в нашата ялка балгаря.не им вярваите.извинете се на моллов,които е невинен и оплют. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А защо не изритаха Ваньо? Всичките му подчинени контрабандисти и трафиканти - доказано.

Само това мога да кажа и 10 поправки няма да Фанат такива като теб , просто защото и тия дето трябва да те Фанат са същите като теб !!!!

"Па и нагъл на всичкото отгоре"

И какви са доказателствата???

Всички агенций са корумпирани яко Иначе от къде Бистра Павловска директорката на ИАСАС ще има милиони А Бойко 1 уж я отстрани А тя си е там с цялата свита от нищо неработещи стотина човека

Агенций? Това ще да е римският император Гай Луций Агенций.

И да ми подаряват дюнер няма да го взема,две печени филийки с шарена сол и баста. Мястото където се приготвят е кухня на открито през която минават десетки хора....а някой да ви допусне в кухнята на ресторант.

Сега вече за такса спокойствие няма да е достатъчна и вълшебната лампа...

Абе що всички имат да казват нещо, ама ще го кажат някой ден? Да го казва сега бе. Какво чака? Да го върнат ли?

Идете пред халите в Пловдив за да видите как събират дюнера с мръсни ръце без ръкавици и шапки ! Направих им забележка и те ми се хилят нагло ! БОЙКОТ на тарикатите !

Ами значи пак този е виновен. Неговите работници трябва да следят за тези неща и да затварят заведения. Щом не са значи не си вършат работата и шефа им - вън.

Катя

Дюнерът пред халите не е на "Аладин фуудс", а на "отцепник" от старата фирма "Аладин дюнер". Преди десетина години бях счетоводител в последната, затова зная подробности.

TIREX

ама те и счетоводство ли с а водили? Никой нормален не яде в арабски те боклучарници. да сте видели арабите да си ядат дюнерите ей тъй в ъгълчето в почивката??

Явно добре са "усвоили" техниката на приготвянето от стария работодател :)

Мръсният арабин вън от държавата ни. Ебати гадния наглец не стига че се е разпрострял в цяла софия с мръсните и смрадливи дюнери ами и глава надига.Да го питат как е взел помещения на такива възлови места не могат ли българи да ги вземат тези помещения и да работят в тях.Да го осъдят и екстрадират този мазнен арабин.

Даваш му подслон, а той почва да кове българин. Виж разликата: В митниците има дори арестувани и то през ден, обаче никой не закача директора на митниците, а тука, някакъв излязъл по телевизията, поприказвал си малко, и хоп уволнение!

А друг българин (българин?) чул-недочул оплакването на сирийския ковач и уволнява. Остава хипотезата, че има "наш" човек за освободенто място. Например рода на... "ало, Ваньо".

Катя

Какво означава "Даваш му подслон"?! Аладин Харфан е син на арабин и българка и е роден в България.

колко човека има тази агенция? Знаете ли? И защо трябва да се уволнява директора, който е в София, а не конкретния и звършител? Чиста политическа поръчка, съшита с бели конци. И Бойко реагира веднага, обаче за Ваньо Танов и дума не обелва.

Трябва наистина да не си добре в главата, за да купуваш от араби.

Уволненият Моллов ще съди клеветника Аладин Харфан А КОЙ ЩЕ СЪДИ "ЧЕТИРИДЕСЕТТЕ" РАЗБОЙНИКА ОТ АГЕНЦИЯТА.

Да ми ядеш дюнера.

Да, но китайци или българи не са вдигали такава сирийска олелия по медиите. А тоя да си изнася арабските мръсотии в Арабелия... Може да си вземе и алгафаритата, и рахалите.

Отиваш в съда и казваш!

И защо "клеветник" в кавички? А и... мно-о-ого алгафарници са се събрали във форума. Значи сириец ли е - това е самата честност? Ами нека сирийците да си рупат производството на "Аладин Фуудс". Те си имат имунитет, свикнали са с мръсотията...

Знам за хигиената в арабските заведени от един приятел, който работеше там. Разберете ли истината ще си изповръщате червата.

TIREX

то хигиена няма мазни миндили с гранясало месо хранят всякакви метро сексуални, проститутки, ченгета, и прочее измет.

прав си...

На бясното куче като му вземеш кокала от устата е готово да те разкъса, за да си го върне. Пфу и помияра долен!

Бббббах маааму!Не стигат борчагите дето събират такса "спокойствие", ами сега и тия!Обаче до сега не съм чул някой да е тръгнал ба съди борческа групировка!

Ако си отворя устата, цялата държава ще разбере какъв Премиер е избрала! А това е опасно за България!!! За Националната сигурност!!!

Много ми е интересно да му направят пълна ревизия на този Аладинчо, от създаването си досега. Тогава ще лъснат укрити данъци за милиони.

Хайде та те научим малко! Има си ред за освобождаване. Преди да го осовбодят, трябва да му вземат писмени обяснения. Никой обаче не се интересува. Уволнен и точка. Сега човека като се подготви, като си подреди доказателстват, ще ги внесе в съда, и ще изкара някой лев, за това няма смисъл сега да си гърми патроните.

Че храната в тази верига не е цвете е истина.Аз не пазарувам при тях от доста време.Но, че наистина ще ги изкарат герои...На БАБХ са им били ясни, но непростимо е , че са си затваряли очите толкова време, заради получаваните рушвети.Това е нашата държавица. Хващаш някого в нарушение и гледаш да изкяриш... Жалко за обикновените хора!

Ха, да си изкарал доказателствата сега! Абе пъпчиви олигофрени, има си място за доказателства. Този Аладин, пък и БГ в лицето на Бойко, ще има да плащат като попове!

loyola

ама пак ли почнахме да уволняваме по доноси, без разследване и съд ?

Отиваш нахъсен да изпълняваш закона. Почваш от а,б , та до я! Описваш всичко , както си му е реда. Идва време за актове и затваряне на заведението, или заведенията, и изведнъж собственика почва да чупи ръце, да си скубе косите, дори да плаче, че ще се амоубие, и че е готов на всичко за да не се стига до там.

А дали може да е само "предположение" и да нямаш доказателства, следователно да не е нормално да го заявяваш току тъй?

Защо не поканят Моника Мукавей за министър в РБ ? Страх ги е, всички ги е шубе .

Моллов да се скрие, защото ако заровят около обществените поръчки проведени в БАБХ по негово време от неговите хора като "кокала", прависти-протежета и т.н. ще му се стъжни.

мари! Назначава се комисия от директора, с председател и членове. Комисията прави избора и предлага на директора. Ебаси тъпите животни сте бе!

Че Моллов не е цвете за мирисане, не е, но че и във фирмата е имало нарушения и сега се изкарват света вода ненапита, имало е. Просто дадоха малко повече дума на едни простаци и заради тях си отива друг. Най-лошото е, че за пореден път, ще си имаме шеф на БАБХ, който е ветеринарен лекар, а масово храните не са от животински произход, а още по-малко от животни, които имат нужда от лечение!

Храните които потенциално носят най-голяма опасност за хората са от животински произход!!! А ако наистина смяташ, че ветеринарния лекар има работа само когато са болни животните, значи че само приказваш без да мислиш!!!

Хайде обясни как един ветеринар контролира, примерно една пекарна? П.п. Кога и каква работа има един ветеринар, зависи от това какво и къде работи, в БАБХ нямат работа, когато са и болни животните, това е лично наблюдение!

На тоя му трябва една Моника Маковей ... да видим как точно ще изчисти петната.

и този Моллов и той като Цв.Василев - имал много да каже, ама като му дойде времето. И кога ще дойде това време, кво ви пречи сега, или се надявате някога, някога БСП-то да дойде на власт. Плашат гаргите. Абе руски възпитаници - руснаците дрънкат оръжие, плашат с танкове, а нашите с доноси. Няма ви вече - в пропастта сте.

Кой нормален човек в България ще си купи да яде от дюнирджийници.Тук виреят само нарушителите, които насила ти бутат подкупите ,за да си затваряш очите.После др.Моллов им е виновен.Е няма как .

Хайде не се прави на разбирач защото рекета от страна на НАП и БАБХ е доказан към нормалният бизнес е реалност! Казвам го от личен опит!

Чул Бойко че се въртят некакви 10 000 и уволнил директора да си ги лапне той

Глупости на търкалета! Руските отрепки в ДПС и БСП тормозят бизнеса от години! Време е да бъдат премахнати! Тормозят нормалният бизнес, не този свързан с някоя партия!

Руските отрепки в ГЕРБ и РБ какво правят? Или те са света вода ненапита?

глупости, при всяка партия последните 25 години има такса 'спокойствие', при ГЕРБ е най-високата статистически :-) ... говорим за 30% от оборота.

ми е кеф, когато червените тролове извърттат всичко,въртят сучат та Бойко да е виновен за всичко. Напразно е всичко - и последните социолотгически и то комунистически изследвания, показват, че ГЕРБ е все с по-голяма преднина ред БСП-то.

Ти, като не си трол защо не обсъждаш темата?

Я разкажете малко по-подробно за това интервю! Изкараха ли се видеозаписи, документи, белязани пари, арести от икономическа полиция? Защото ако е за интервюта и записи, то Бойко трябва вече да е в затвора и то отдавна. Не можеш да уволниш висш държавен служител, просто ей така, след интервю. Не го знам този Моллов какъв е, а говоря по принцип. Само хипотетично си мисля, че в агенцията всичко е било наред, и Бойко е нямал за какво да уволни шефа, та за това се е обадил на този Аладин, да излезе в ефир. Друго обяснение нямам.

"БлЯнувания", не запомниха едно : " После йебане, нема кайенье !".

Чета колко перфектни били АЛАДИН, колко велики били. Вижте им дюнреджиницата на Ломско шосе, хвърлете поглед вътре за каква мизерия говорим и как вътре работниците работят с мръсни престилки и пипат храната без ръкавици и тогава ще говорим. И това е една дюнерджииница в Надежда, къде е рекетерина че не виждам? Ако и направят проверка трябва да я затворят! Нито кеппета на главите на работещите нито ръкавици жега кетчупа кисели краставици нямат капак мухите кацат... Вижте и тогава говорете.

Ела при ДПС,те пипат с ръкавици.Аман.

Точно от друта старан е Релакса, Патладжан и т.н Вижте разликата между едините и другия бизнес. На едното място чистота, подредено, на другото нарязано месо, парчета зеле, нищо не е покрито,мухи, абе само престилките погледнете и мазни те коси, и ноктите загледайте да видите черното под тях и ... Интерсното е че си имат клинти, значи развалено и не развалено хората са си овце и муат гадости

за всичко си има "опорни точки". Поне в случая си мислех,че всички ще кажат "браво" - то се знаеше за рекетирането, щото много хора са зцасегнати, но тук червените тролове не са се обеденили - едни казват Борисов закриля Моллов, други - че закрила Аладин. Ама червени тролове, я вземете и се разберете.

А ти къде си вреш тъпата глава между тия, които "не можели да се разберат"!

Защото в България знаем няма нищо черно и бяло, а е панелено сиво то в случая нещата звучаха, като "дюнерджиите" да са платили в миналото на шефа и служители на БАБХ, а сега новото ръководство да е констатирало, че липсват базови неща, без които не могат да работят, но ... нито едните искат да плащат пак, нито другите да ги оставят без да си платят. Правилното бе след уволнението на директора да се назначи и една пълна проверка на фирмата за съответствие между действителното състояние и това, за което имат разрешителни.

"Имам обяснение за всичко и ще дойде ден, когато може би ще го кажа, но сега не е момента"- кажи сега каквото имаш да казваш.Какво значи"може би"?Нали си чист?Какво чакаш,кажи си и ще ти олекне!!

Некадърното ченге ще съди! Явно е от ченгетата от ДС на ДПС след като ДПС контролира СЪДа! Молов, в друга държава щеше да търкаш наровете а не да съдиш! Но нали сме в окупирана от СССР и нейните васали територия та всичко е възможно!

За поредн път доказваш работническо-селския си произход. Прост си като гъбено семе, мицел! Пич, или пичка, има си ред в тази работа. Направи го както трябва, хвани го, закопчей го, и тогава говори!