Съдят двама мъже, тренирали питбули за боеве

Районна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт в съда срещу двама мъже за отглеждане и трениране на питбули за кучешки боеве.

Обратно в новината

Коментари - Съдят двама мъже, тренирали питбули за боеве | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле, леле. Тези породи кучета никак не ги обичам и не е като да съм си нямал вземане-даване с кървища и карантии, обаче като чета какъв цех за мъчения са си спретнали тия изроди, тръпки ме побиват. Това с клиновете за разчекване на челюсти с кръв по тях направо ме довърши. Изроди, а не човеци. Направо да ги хвърлиш на собствените им кучета, няма да ми е грам жал.

За такива изроди затвор не е достатъчен. Разстрел трябва. Казват, че броят на социопатите в обществото е около 5%. За съжаление поради страх и ралични табута, останалите не сме способни да се справим с тях, а последните силно сриват качеството на живот на всички нас.

Нямат ли свършване тези хомо отпадъци? А що се отнася до породата тя е неестествена селекция дело на англодегенератите. Те все някакви такива ги изродяват. И все пак са си кучета и си зависи от стопанина му.

Човечеството усилено се опитва да се отскубне от дивашката си природа, но ве нещо не му достига. Може би лакмуса са индивиди като тези, или като онези, убили носорог в зоопарка във Франция. И едните и другите са на едно еволиционно ниво, нямащо нищо общо с човещината. Дали е редно да бъдат третирани по начин, сходен с това, което са направили на кучетата е спорно, но със сигурност би им било за поука да ги оставят само половин минутка с питомците им на саме и да нахъсят животните. Ще им е за урок, а и доста време няма да могат да си седят на дупетата, ако могат да стоят изобщо. За да стане тази безполезна биомаса отново полезна за обществото, ще е хубаво да ги осъдят на 5-6 години обществено полезен труд ... но не би! Колкото до животните, редно е вече да се евтаназират, според мен. Един път научено ли е животното на кръв ще е за цял живот. Само беля могат да направят.

Невъзможно е да се превъзпитат вече, те са дресирани така че да бъдат машини за убиване. В този ред на мисли, двамата човешки изрода, трябва да се третират като производители на биологично оръжие.

Нещастници! За наказание да ги подложат на същите медикаменти и диета.

Абсолютни дебили. Дано ги осъдят подобаващо!

ПРИ ТАЗИ БЕЗРАБОТИЦА КАКВО ДА ПРАВЯТ БЕ ДЕБИЛИ ПРОСТИ ?

Да си бъркат в... носа! Работа има ! Няма кой да я свърши.

терминират псетата, терминират и даскалите им и готово

Имам куче, но тазо порода по принцип си ми енеприятна, а както чета, че са ги и зобали, тези животни сса си за екарисажа, те винаги ще напад други кучета, а най-вероятно и хора. И все още се чудя какъв изрод трябва да си това да те кефи.

малко ми е трудно да повярвам, че все още са живи животните. може би няколко - колкото да има какво да покажат пред съда, ако поискат...

Тричайте обвинените, а после ги хвърлете на гладните кучета.

Животното постъпва така ,както го научи стопанинът му! Мой Анко беше "професионален "убиец на котки. Веднъж обаче му показах коте и той съответно се опита да го... Пернах го по носа и му казах ,че това е наше коте. След половин час жената ми вика: Анко удуши котето! Излизам и го почвам от далече: Защо бе глупако? Аз какво ти казах? И гледам - Анко / котето е между предните му лапи/ се отдръпва заднешким и... котето шава! Той /сиромаха/ го изнесъл с устата си на слънце и лежи до него да го пази!