Д-р Мирослав Ненков дава на съд НАП

Известният анестезиолог д-р Мирослав Ненков ще заведе дело срещу НАП, за да му бъдат възстановени разходи по проверка, която не е открила никакви нарушения.

Обратно в новината

Коментари - Д-р Мирослав Ненков дава на съд НАП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво д-р Ненков. Само така! Трябва да се защитаваме от посегателствата на бюрокрацията! Успех в съда!

Браво ама много малко ще предприемат такова деиствие останалото е тъп нашенец той подпомага корупцията и е все надупен.

Не искам да се спирам на това дали има право да съди НАП,Столична община или който и да е.Всеки има право да съди всеки, ако прецени.Проблема си е негов.НО... Искам да погледнем личноста Ненков.Въпросния човек , тъй наречения Доктор, е един голям циник и циркаджия, който най-вероятно има големи комплекси за избиване,включително и комплекс за малоценност.За справка - снимките в профила му https://link ( да ни е за пример като Доктор, Политик и Човек ). Личност ,която ако бъде прегледана от колега специалист, вярвам, че ще бъде диагностицирана с някакво психично отклонение.Този чивек е болен и го доказва всеки ден. Погледнете назад във времето и вижте къде се изявява.Той е доктор,радиоводещ,шоумен,министър,бизнесмен и т.н. Той е човек който не може да си намери място, ако и един ден не е в устата на хората - препуска от радиото в една тв,после в друга тв,а пък като се усети че повече неможе да се показва , спретва и някоя "бомба" как ще съди някого.Не за първи път го прави.Той е циркаджия който се надява да бъде забелязан.От всички.Някак много се активизира предизборно да се изявява като борец за правда и като гений в здравеопазването.Почти през ден Известният доктор ми се натрапва с тъпото си чувство за хумор и изкуствения си смях от някоя медия.Помнете ми думите че няма да се учудя ако при победа на ГЕРБ бъде предложен за здравен министър. СЛЕДВА...

Отделно от това но немаловажно е това колко е неморален и вулгарен. Обществена тайна са флиртовете и интимните му отношения с по-хубавата част от персонала на ВМА и не само, въпреки семейното му положение.Омъжени или не ,този Донжуан вършее наред. Не че голяма час от другите доктори които още вдигат самолета не го правят. ВМА е средище на разврата сред персонала и Ненков е част от него.Голяма част,да не кажа,повече от половината от мед.сестрите са разведени заради доктори или имат афери с такива и в момента. Останалата част просто не са достатъчно интересни или атрактивни може би. Финансовите възможности на докторите и техния морал им позволяват да прекрачват всякакъв морал. Защо НАП изненадващо не отдели три часа от 6 до 9 сутринта и не застане на портала за служебния паркинг на ВМА и да заснеме потока от автомобили с които влизат Ненков и колегите му? Интересен и богат автопарк има там. Мисля че ще имат работа поне за една година напред да правят проверки. Основателни. А Ненков като смята че е прав , то като публична личност да покаже даначните си декларации за странични приходи извън основната си дейност и да докаже че няма сестра, а не да реве като магаре на мост и да занимава хората с личните си проблеми. Аз също имам 20 годишна кола но нямам неговата медийна известност.Може би за това го и проверяват. Като искаш да си популярен , ще си плащаш цената.

Чиновниците (и тия от НАП) да не се правят на ударени, а да прочетат "ЗАКОНа за ограничаване на административното регулиране и административния контрол върху стопанската дейност" Там ясно пише че информацията която може да бъде получена по служебен път трябва да бъде получена по такъв, а санкцията е от 1000 до 5000 лева за чиновника. Само че чиновниците МАСОВО нарушават тоя закон (най-честия пример е с искането за удостоверение за актуално състояние), а ние не го знаме тоя закон и позволяваме да ни тъпчат.

Преди да четете това, прочетете по-долу какво Ви пише колегата КАМ. Ако не Ви харесва, неразбирате или е против партийната линия- НЕ ЧЕТЕТЕ! Браво на теб непознати ми, КАМ! Точно, коректно.. ДОПК и др. подобни нормативни актове освен, че са икономически безумни, са срам за правото като наука и практика. В Римското право, което и основа на правото по целия съвременен свят, писано преди Христа има постулати! Обобщено и съкратено например : -Обвиняващият е длъжен да доказва, а обвинения има право да се защищава. В ДОПК е ОБРАТНО. Трябва да докажеш проловутото "Сестра ми не е ку..а,защото нямам сестра". И, как точно ще го направиш? Ще попълниш молба в ЕСГРАОН.....Учтиво моля да ми кажете с печат и подпис дали имам сестра, която е регистрирана като к...а? Ами те пък нямат такава бланка! Как да ти помогнат хората? - Отрицателни твърдения не се доказват! У нас се прави... Представете си: Идват по ДОПК при теб и ти пишат акт за 20 000 000 лв. за самолета ти модел Боинг 747, недаклариран и несъответстващ на доходите ти. Ха сега де! Вариантите са 3 бр. 1. Главоболен, но по-лесен- Ти всъщност имаш самолет, но не е 747, а едномоторен, от войната, втора употреба, купен на разпродажба. Прилагаш фактурата. НАП не я одобрява за доказателство, като правило. Пишеш и-мейли, факсове и телекси до Боинг, с които така им омръзваш, че заявяват: "Човекът е горд собственик на наша продукция от 1916 г. и фактурата е вярна и е издадена от нас." Превеждаш за твоя сметка в лицензирана фирма, заверяваш копията МвНР, че е български превод от английски, последователно в МВР и МНО, че картечниците са махнати още през 1919, нищо че го имаш това Разрешение /от преди покупката/ НАП не одобрява, поради съмнения че Гьоринг не е платил ДДС на продукта, който е задигнал от противниците. Имаш 2 избора- или се съдиш с НАП, което води до умопомрачение, или самоубиваш се с картечниците, които нямаш..

2. Относително лесен:Нямаш самолет, но имаш пари в брой. Даваш пари, рушвет, незаконен подкуп или др. подобни. Хората най-учтиво проверяват твоите хангари/каквито непритежваш-вярно/ и надлежно, и документирано установяват, че ти нямаш самолет/и. Не ги съдиш! 3. Невъзможно труден: Нямаш самолет, но и пари нямаш. Фактура нямаш. Договор- нямаш. Как да имаш, като не си купувал самолет? Данъчните те съдят. Плащаш на адвокати. Искаш най-добрите- един-двама по наказателно право, един по вещно, един по търговско, но той пък стана Премиер, друг..., трети.... Пада ти се добър съдия, който/която мрази частници, неразбира нищо от счетоводство, от картечници и има уплах от летене. Но тъй като е добър/ра ти назначава 6 броя 6-торни експертизи за да се установи истината "В Името на Народа".. Доказваш подобаващо, че си страдаш от Синдром Уплах за летене, и още два подобни. Документите ще ти бъдат издадени от Джи-пи-то, стига да си здравно осигурен , а ти си, и стига да си платиш таксата и... така де... В никакъв случай не искаш направление Те са им свършили още през февруари 2010г. Плащаш за всички държавни такси поред на номерата. За експертизите плашаш по-късно. Точат се 3-4 г. минимум, през които намираш пари за всичко изредено, а и да храниш семейството си и теб. Съкращаваш всичките служители и работници, като остава да им дължиш обезщетенията за съкращението, защото си виновен. Те те намразват оше повече /защото мразят шефа си принципно, който и какъвто да е той..Абе началник ше го е../ Точат се 2-3 г. за стандартните обжалвания до Галактическия ВСС.....и ...: О,Боже, о небеса...! Печелиш на последната инстанция, безвъзвартно и неотменимо!!!

Защо не ликуваш и пируваш? Ами, защото си на огромна загуба! Стойността е колкото един самолет от средна класа. Във отблокираната сметка има 11.32 лева и става за шише вино. Е, в родния ти дом вече живеят други хора, но пък кашона,който намери вчера-хич не е лош. Даааа, и освен това остаря, с предприемачество вече не ти се занимава, омръзна ти да се разправяш с простотии и т.н. Не се отчайвай- ти си дете на нашето време! Има надежда. Кашоните не се облагат с "данък сгради" или вече и те пък.... Кой спечели в тази история?: Хората написали Закона, хората прилагащи го, на които се плати нещо официално и не-точно така... Най-много печели онзи, който написа акт за 20 000 000 лева. Взе си комисионната от 7 % без да чака резултата от делата. Точно както е по Закон. Никой не му поиска да върне премията, бонуса..Напусна, отвори бизнес, потръгна му. Сега се чувства още по-добре в съседния кашон. Весел е. Вече не е съвсем сърдит на целия свят , т.е. щастлив. Той също има 0.54 лева в банковите си сметки. Ще правим холдинго-консорциум с него. Влагаме в в квартала "Мукава ризорт". И ще загубим, но ние вече имаме собственост или поне знаем какъв е пътя към дома. С други думи девизът е Ич да не ти пука! На патерица: Честит ден на влюбените и Трифон Зарезан! Майтап да става . Бъдете здрави и щастливи при всяка поза, стойка и положение : Вярвам във Вас и Ви чакам с вино и Welcome to the resort

Трябва като, че ли пак да му направят проверка! Може и да са сбъркали и да му открият нещо нередно! Като го гледам какъв е убавец, ходи по курорти,пък докторите все се оплакват,че заплатите им ниски...Не знам, сигурно данъчните имат грешка!

Абе докторе вие там във ВМА сте от крадци нагоре. Първо ще струва 700 лв. и толкова.Идва денят Х отиваш слизам във дрогерийката на партера и плащаш 2000+50 лв. за консултация с анестезиолог. Мошеници, душевни. ..не НАП а трябва направо във затвора да идете и ти и величина около теб....а Господ ви съди. ...се молете и крадете от бедните болни душици по-малко...

Ники

Няма да коментирам д-р Ненков, но точно такава проверка ми е правена и тормозът е огромен. Поради тази причина го подкрепям напълно и ще се радвам да спечели. При мен ставаше въпрос за невърната от длъжник сума от около 4 хил. лева, но с помощта на "свои" данъчни ми предизвикаха "пълна дънъчна проверка на физическото лице". Въпреки, че очевидно бях декларирал много по-големи доходи се започна с едни невероятни по съдържание справки, писмени обяснения и пр. Викаха за обяснения даже мои роднини и колеги по работа заради незначителни суми превеждани по банков път. Торможзът и загубеното време наистина са огромни. Имайте предвид, че може да бъде набеден всеки по най-невероятен повод. Пълно беззаконие и чисто упражняване на рекет. Аршинът наистина е двоен - вижте как бързо се отърваха младите "приватизатори" на Дипломатическия клуб!

Д- р Ненков - Андрешко

Глупости. Проверки се правят навсякъде. Дали ще открят нарушение или не - те са закони и задължителни.

браво.

САМО КАТО МУ ВИДИШ ШКЕМБЕТО, И КАКВО ТУЛОВИЩЕ Е СТАНАЛ.....РАЗБИРАШ, ЧЕ ТАЗИ ШИЯ НЕ Е ОТ ТУРШИЯ И.....

Тормозите така редовите колеги, а когато ви се върне на главите ревете, щото сте много важни! Всичко ни е с двоен аршин

данъчни и лекари са еднкъв слугинаж на олигархията, не може да се прецени кои крадат повече, може би данъчните, защото лекарите вършат нещо

Д-р Мирослав Ненков ВЪЗСТАНОВЯВАЛ ЛИ Е РАЗХОДИТЕ НА КАСАТА по ПРЕГЛЕДИ, без те да са открили нещо? А ПЛАЩАЛ ли е Д-р Мирослав Ненков ОБЕЗЩЕТЕНИЯ на пациентите си, подложени на прегледи, без те да са открили нищо? Ако не, пациените му да го съдят! АМАН ОТ ТЪПУНГЕРИ! Пратете го Ненков на преглед от психиятър!

ако беше изял и един бой в мазата, нямаше да имаш никакви претенции....

Докато НАП провери всички доктори...няма да им остане време за бизнесмените от Драгалевци и Бояна, които въртят бизнес с източване на чужди кредитни карти.

А защо си мислите, че докторите са по-малко богати и по-малко крадци от тези, които източват кредитните карти? Да сте видяли доктор в панелка и в градския транспорт?! А като погледнете заплатите им..... Не са повече от средната за страната.

Аз не съм видял данъчен в панелка или в градски транспорт. Това значи ли че сте престъпници?

Данъчните са най-продажните душици в БГ. Лижат задниците на богатите и гонят сиромасите.

В България се узакони престъпна структура Комисия за отнемане на незаконно придобито имущество .Методите и са близки до тези на инквизицията през средновековието.

Горките доктори, жив да ги ожали човек, че се накърнява доброто им име когато НАп си върши работата! А когато изсмукват и последния лев от изтерзаните хорица от най-елементарната манипулация и преглед по операциите, които той анестезира...... Защо не се изкаже по този въпрос

Ами защо не разследват Генчо Начев, който "законно" си прибира от ВСЕКИ пациент между 3 и 8 хиляди лева в плик! Иначе д-р Ненов трябва да ги съди тия негодници, дето са се гаврили с него!

- Как убеждавате близките на починалия да разрешат експлантация на органите му? - Случвало ми се е многократно.

Дано да не ти се налага да чакаш за орган.....................................

Ако не беше толкова прост можеше да разбереш че си написал голяма глупост

Липсват ли ти?

Поне да проверяваха когото трябва...??!!

В понеделник вечерта на 16 юни четиримата сутрешни бойци на Дарик Кафе ще се качат на сцената на театъра на НАТФИЗ, за да демонстрират танцови и спортни умения на живо и пред публика. Разбира се, това е шега. Михаил Дюзев , Иво Райчев, д-р Мирослав Ненков и Димитър Туджаров- Шкумбата продължават шоуто си от сутрешния блок на Дарик на сцена.

През 2014 г. заедно с Михаил Дюзев, Иво Райчев и Димитър Туджаров - Шкумбата започват да организират импровизирани театрални изяви в различни градове в България. Докторе, бати Бойкич в предади...

Колега, седни си на дебелото дупе и стига се разкарва по медиите, като шут. Тогава и НАП ще те остави на мира....

Преклонена главица сабя не я сече, нали. Затова сме на този хал.

не слушай ти старец кога ти рече преклонена главица я сабя не сече! касапите колят най кротките крави, а вълците диви са живи и здрави! тъй че, търсете си правата и се борете и бийте за тях!

Колко струва една 20 годишна кола, та да е трудно да си докажеш тия пари?

Само така колега, това е лично отношение, защото си Ти и си име!!!! ДО КРАЙ ГИ СЪДИ!!!

Слушах Ненков по В-тв преди две седмици. Невероятно нагъл и прост човек. Принадлежи към кастата на недосегаемите мутро-олигарси от лекарската им банда във все още съществуващата държава Булгария.

Иванчо, майка. Пиши за Путин, че по ти приляга. Не се меси при докторите, че си тварде далеч от образованието им.

Браво на д р Ненков. Ако всеки подхожда така то администрацията ще започне да си гледа работата почтено

Всеки си е патил от откритото пренебрежение, безхаберие и неприкрита наглост, при ревизия. Държат се, като дерибеи. Открито се злоупотребява с правата, дадени им от ДОПК. КАЗВАТ ТИ, ЧЕ СИ ПРЕСТЪПНИК и ТИ ТРЯБВА ДА ДОКАЗВАШ, ЧЕ НЕ СИ. Проблемът е, че ние, проверяваните трябва да работим, за да изкараме тези пари, които на тях им ги дават, от нашите данъци. А едно дело, адвокати, разследвания и т.н. са си допълнителна загуба на пари и време. Всеки "гледа" просто да му се махнат от главата. Много се признават "без вина, виновни". За да ограничат щетите. Ревизиите се проточват далеч извън сроковете по ДОПК. Пправят се, какви ли не "законови" врътки. Последната ревизия се проточи година и половина. Без основания. Просто ги няма. И ти нищо не можеш да кажеш. После скалъпиха един доклад, в който имаше очевадни грешки. (всъщност, свободни съчинения). Възразихме, а те си преписаха съчиненията в Акта. Добре, че в Централата решиха да не се излагат (цяла дирекция с юристи са), та отмениха Акта. Но, 18 месеца фирмата почти не работеше. Не знаехме, къде грешим. Загубихме клиенти, проекти и т.н. Две години подаваме декларация, без дейност. И никой не понесе отговорност за това. Но, сега нямаме време и пари, за да си потърсим правата. Плюс това, забележете логиката: 1. ТРЯБВА ДА СЪДИМ НАП. 2. След като ги осъдим, НАП ЩЕ НИ ПЛАТЯТ ЩЕТИТЕ, нали? 3. ОТКЪДЕ? ПАК ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ. А СЛУЖИТЕЛИТЕ, които нарушиха ДОПК и ни създадоха проблеми, ЩЕ СА СИ ЧИСТИ, КАТО БЕБЕШКИ ДУПЕНЦА. АЗ НЕ ИСКАМ ДА МИ СЕ ПЛАЩА ОТ ДАНЪЦИТЕ НА ДРУГИТЕ, КАТО МЕН. Искам тоя наглец, който се отнасяше с мен, като с престъпник, да си плати за гяволъка. НО НЕГО ГО ЗАЩИТАВА ДОПК и НАП. От моите данъци. Така ще е и с д-р Ненков. Ще ги осъди и? НАП ЩЕ МУ ПЛАТИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ.

против докторите...и ето на...погнали ги...

НАП има право да проверява всеки, но не и да го набутва с разходи .... заради справки, които биха могли да изискат служебно. След като няма нарушение - редно е да му платят разходите. А за подронване на името и авторитета? И защо делото да е прецедент? Има и други дела, които завършиха с парична компенсация ... друг е въпросът, че я плащаме ние, но НАП да си закачат обица на ухото.

отпечатъци...НАП са се подвели....

докторе гонка дет са вика до дупка

Този е дебел въздух под налягане. Добър е само във вицовете.

и данъчни и доктори в едни гащи пърдят, различни кланове на бг мафията

Разбий ги, мотай ги, съди ги, обжалвай. Разкажи им играта, без упойка! Нека ги боли!

И ако ги осъди, ще платиме ние, а не данъчните.

Е, и? По-добре е той да си поеме масрафа без нищо, нали. Бахти логиката.

Задължително не само за него тук службите има няма го превърнаха анархия скапан народ държава.

д-р Ненчев няма да може да гъкне... Там обект на проверка може да стане абсолютно всеки...и е доста по-неприятно....

А от къде знаеш, че е така. Специалното правосъдие е само за властоблажващите се.........

лето 2017

... едва ли ще е да си избират екипи на които да плащат допълнително...

Не можах да разбера доктора ли е на 20 или колата му. Журналята като пишат да мислят малко или са със основно образование.

Аз разбрах, че Доктора е на 20 и затова е проверяван

а дописници - преписвачи. Селкор, дето се вика.

НАП отклонява вниманието от всеизвестния факт, че се правят упорито на разсеяни по отношение крадците в големи мащаби! Изникнаха цели дворци и резиденции ,а 1 много голям бабаит дори летя да ги гледа из страната с хеликоптер от което естествено нищо не последва- от към НАП гробно мълчание! За собствениците пък на супер коли дето щъкат на всякъде и как ги спечелиха тия пари, няма какво да говорим.....

Е затова ви говоря ! Национализация е нужна ! На хотели,фабрики , заводи дружества и т.н. !

Я марш към Крим!

FuckTheEU

Не лекар, а бизнесмен! Всички лекари станаха бизнесмени! Мафия!

В Булгаристан нещата си личат и са ясни дори и без данъчни проверки!! Че нали след Падишаха - ВСИЧКИ бяхте "голи пушки" като предани .камунисти. , бе??!

Тука е много прав агата!

Искаме си падишаха!!!!!

Одобрявам! А кога срещу прокурорите ще започнат дела, дето те държат невинен в ареста, а след оправдателните присъди те не носят никаква финансова отговорност! Когато държавата е осъдена в Стразбург, прокурора и следователя следва да насят солидарна финансова отговорност!

Няма ли съвестни адвокати, които да започнат да вдигат колективни искове по такива дела, от името на абсолючтно всички, при които подобни проверки завършват без да открият нарушения? По този начин данъчните и всички останали дразнители от страна на държавни институции ще бъдат озаптени!!

И аз съм за !!!!!! Минах по същата процедура ! Гадовете ме въртяха 1 месец. Много нерви и разходи !

Каква данъчна декларация от гостенин , бе?

Много депутати бяха попълнили разсеяно данъчните си декларации и бяха забравили куп приходи,ама за тях няма проверка.

Може да си лекар, Мерославе, но не си юрист и говориш празни приказки. Консултирай се с добросъвестен адвокат, който ще ти каже, че подобно дело не може да издържи в БЪЛГАРСКИЯ СЪД. Първо на НАП това му е задължение - да проверява, второ - съдията ще се чеше по главата и ще се чуди как точно ти е накърнено доброто име, трето - какво обезщетение да ти присъди - може би 1 лев, четвърто - моят съвет е да не го правиш, защото след това НАП ще ти скъса г-за от проверки, тази ще ти се стори шега, пето - ще влезеш в съдебна сага, от която ще бъде доволен само адвокатът ти, но не и ти. Зер ще видиш как се е..е болен ва летло, както най-нагло се изразяване вие лекарите. Успех, Мирославе!

Ами да проверява. И ако открие нередност да наказва. Ама защо доктора трябва доказва че е невинен? Не е ли редно НАП да доказват нарушенията? И защо не си правят те справките, а карат човека да обикаля вместо тях по институциите?

В България се раждаш ВИНОВЕН по презюмпция.

НАП трябва да докаже че си виновен,а не ти да доказваш на НАП че си невинен,схващаш ли разликата?

Схващам много добре, батка! Доказва този, който има интерес.

Точно, за да НЕ "НАП ще ти скъса г-за от проверки" трябва да се вдигнат 1000 дела за по 1ин лев и това да спре веднъж завинаги!

А ти юрист ли си? Какъв? Защото глупостите, които си написал са колосални! Тежко на фирмата/организацията/клиентите ти, ако наистина си юрист!!!

Шапшал, юрист съм и точно затова го казвам, защото знам как разсъждава стрхливия и раболепен български съд. Не ги мисли моите клиенти, те чното затова ме търсят, защото за разлика от други адвокати не ги заблуждавам. А ти не знам какъв си по образование, но ми е ясно, че за нищо не ставаш и цял живот лапаш мухите!

Ако всичко му е ок защо е този рев? Всички лекари трябва да се проверяват,защото са повече търгаши от колкото лекари.

Хайде без такива обобщения!!!