Съдят учителка, заключила и убила мъжа си заради пенсия

Окръжна прокуратура-Бургас предаде на съд 60-годишната Веселина Гинева, която държала заключен бившия си съпруг, оставила да го умре и вземала пенсията му 2 г.

Обратно в новината

Коментари - Съдят учителка, заключила и убила мъжа си заради пенсия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нагла крадла и убийца! искала човека да умре на спокойствие и затова му крала пенсията и го държала заключен и без храна

Достатъчно е да се прочетат коментарите и става ясно,защо тази територия е на това дередже.Тук са останали само най-тъпите,най-безсрамно и най-прости идиоти....

кажи кво не ти харесва ?

Според нашия съд у нас хората са животни обслужващи само интересите на управляващите... тази е решила да изземе функциите на държавата и да извлече лична облага, а не да остави държавата да го умъртви човека.... еххх, държава ли бе да я опишеш, разровиш ли я ще мирише и то отвратително!!!

БОЖЕ, ПРОСТИ! Нито православни, нито вярващи, нито Българи, нито Жени, нито МАЙКи са тия чудовища, ежедневно заливащи новините.... тАЯ ОЦЕЛЯВАЩА смрад, загубила ЧОВЕШКОТО си достойнство и чест. Едни хора, олицетворяващи стомаси, черва, търбуси жалки, сералници и лайновози гнусни.... Къде са тук ИДЕАЛИТЕ на комунизма и неговите символи - Ботев, Левски, Пеньо Пенев, възпял соц-идеалите??? Три десетилетия се наслушах на материална, алчна, безчовешка, бездушевна гнус, уж възпитана от православните ни баби преди 1944 г. Просто .... Животът е СБЛЪСЪК с едни гнусни, алчни, оцеляващи същества, прикрити зад титли, благородни професии, власт, постове... ДУМИ НЯМАМ! ОТВРАТ...и Гнусссс... Почитта към възрастните днес я няма, защото те са безвъзвратно гнусни повечето и омърсени от несгодите до сатанизъм... Жалко и за МЛАДИТЕ, които няма, няма от кого да се поучат и да наследят житейски опит, ценности и истини.... камо ли пък БОЖЕСТВЕНИ....ЖАЛКО и ЗА ПОЧИНАЛИТЕ В ОБИДА ДОСТОЙНИ ХОРА, БЪЛГАРИ, СЪЗИДАТЕЛИ, МЪЛЧАЩИ И ЗАТВОРЕНИ В УНИЖЕНИЕТО СИ ОТ ДЪРЖАВАТА-МАЩЕХА. Техният глас не се чува, защото страданието и оплакването е унижение за тях. Те избраха огорченото дочакване на смъртта си, а примитивните избраха ... лъжата, клеветата, измамата, дори...дори убийството на другаря до тях.... НИЗОСТ...И УПАДЪК ТОТАЛЕН...

Според ИК не е станало нищо осъдително! Насилието е срещу мъж, а не срещу жена или дете! Така че не се пънете да Я вините! Горката, как ли я разпъват по разни медии? Къде са от ХК питам? Ма тъй де, какво се тръткат и не спретнат едно шествие?

"Колежа по туризъм в парк Езеро в Бургас бяха намерени човешки череп и кости. ДНК експертиза установи, че те са на Миразчиев." Ужас!

Така, така. А защо сега не прожектираме името му върху НС? Или това важи само за селските кранти?

Аз пък тъкмо научих магарето ми да не яде, а то пък взе та умря...

Колко романтично! Да се направи филм по случая!!!

Интересно, ако нейните ръце не са извършили престъпление, както тя твърди, чии ръце тогава са занесли трупа му в парка и са го зарязали като куче?

Името на този мъж,няма да видим никога прожектирано на дувара на Народното събрание!

Горката жена. Виновен е мъжът, защото с цел да я дискредитира я е принудил да го умори от глад.

Да, има за какво да се помисли....Да много е тежко да се гледа болен човек. Но да се заключва, да се взема пенсията му след това, да не се дохранва...учителката не е ли замислила цялата тази схема - да кажем да отмъсти на бвшия за пропиляната младост и незабравените обиди и да компенсира загубите с пенсията. Съпругата ми в последно вре гледа едни английски сериали за жени-убийци ( на собстевените си деца, за "черни вдовици", за "златотърсачки" и т.т) - настръхва ти кожата. Питям я, защо не гледа комедии или нещо по-позитивно , а тя отговаря: "Събирам идеи" - и се хили. Аз съм здрав и як, а тя ми казва в моменти на изблик на нежност;"Так ми си иска да си слаб, болен, да не можеш сам , а аз да се грижа за теб" - Да , възможно е да се грижи известно време за да поуспокои майюиният си инстинкт, но след като това отмине, а мъжа е слаб и безпомощен - не ми се мисли какво може да стане. Аз съм свидетел на много такива случаи (работя в тази област) - спомням си за две англичанки в Испания - и на двете съпрузите бяха в много окаяно състояние- единият в количка инвалидна, а другият на легло - когато се събираха с жена ми и тя (наивно) ми коментираше разговорите с тях, се изумямавах от това как те (англичанките) много биха желали да се освободят от мъжете си и да правят кавото искат. И съпругата ги подкрепяше страстно. Ужас! Не допускайте слабост, избягвайте болестите и не се надявайте никога изцяло на грижите на съпругата или съпруга си. Бъдете силни.

После се чудим защо са такива учениците, ами при такива учители, ами при подобни родители, какво друго да се пръкне, освен агресивни и прости човешки мутанти. Племето деградира с реактивна скорост.

Съд и затвор за предумишлено убийство!

Не е по конвенцията! Погрешна новина.

"Дишаше тежко, не исках да го превозвам, ако почине - да е на спокойствие." Точно така започват да говорят, когато ги хванат! Остават въпросите: 1. Коя си ти, че решаваш кога и как да почине? 2. Коя си ти, че решаваш да не потърсиш медицинска помощ? 3. Коя си ти, че държиш човешко същество с тежки здравословни проблеми под ключ? 4. Коя си ти, че не допускаш преглед на медицинско лице и поемаш лечение в свои ръце? 5 Коя си ти, да ми постяваш тези измислени диагнози "яде: добре е - не яде: не е добре"? 6. Коя си ти, че не си предприела лечение по болници или поне с медикаменти? 7. Коя си ти, че си го държала под ключ без храна и вода? 8. Коя си ти всъщност и какво имаш да казваш за тези 21 хиляди лева? Ти пък си казала вече коя си. Учителка. Работиш с деца. Ей тука вече косите ми се изправят!!!

Предателите от БХК!!! Глухи ли сте? Слепи ли сте, говеда продажни?

Как се е мъчила да ходи да му взима пенсията, да я харчи лев по лев ! Трябвало е да сложат и нейното име сред прожектираните 23 мъченички на народното събрание ! И тоя бившия и - да се самозаключи, да лежи цял ден на легло, без нищо да свърши, че и да вземе умре от мързел накрая - какъв негодник !

че народа оскотя, но и опростя! Каква конвенция ви е влязла като муха в главата, тя не е виновна, виновни са тези, които НЕ РАЗДАВАТ ПРАВОСЪДИЕ! Ако знаеше, че ще лежи до живот, че и дъщерята като съучастник ще осъдят да влезе в затвора, едва ли би го направила!

Името на Димитър ще бъде ли прожектирано върху НС? Или да затвориш жив човек с полиневропатия и целенасочено да го убиеш бавно и мъчително от глад и жажда не е домашно насилие, ако жертвата е мъж? За едни феминистки питам.

Тук е ролята на социлания пол.

Ти пък, не четеш ли новините "самолет падна, умряха еди колко си жени" ... мъжете кучета ги яли.

На мравката път правиш, казваш...Като си толкова добричка и грижовна, защо толков време си прибирала пенсията от трупа на съпруга си?! Мен умът ми не го побира...такава извратеност как се е побрала в човешко същество, а ти какви изказвания правиш само.

Такива сте жените, когато (и ако) поостареете!

1100 ЕВРА кв метър в най-скъпия Бургаски квартал Лазур почти няма блок с Морска Гледка .В някой коопераци и блокове (до Пантеона иФлората)цените стигат до 2500 ЕВРА квадрата

Пълно оскотяване на нацията.

То вече и нация не е, а сбирщина от екземпляри, в която всеки е за себе си и срещу всички останали...

(ококорено човече)

какъв по драматично показателен пример це конвенцията на пес е излишна и ненужна

... съжалявам ама агресията на жените към беззащитни си е тяхна втора природа. Бях в случайно женска компания в която основна тема беше как да се отърват от недъгавите си деца и къде да ги изпратят, че да се приключи с тях по-бързо. Зачекнах една жена за агресивен старец и тя ми каза няколко похвата как да го довърша - не че съм я слушал, въобще не беше това за което повдигнах темата пред нея. Жените са си така, всеизвестно е какво правят ако имаш пари и влияние

Това е абсолютно вярно. Отделно, че са масови случаите, в които жени чудовищно малтретират деца, отделно и това, дето по-големите от нас помнят как едно време бабите давеха котенца в торба без да им мигне окото, но аз имам приятелка, която работи към социалните на телефоните на доверието и тя ми казва, че едно 10% от обажданията са от възрастни мъже, тормозени физически и психически от жените си, които не могат да се защитят заради възрастта си и не знаят какво да правят, понеже никой не им вярва. Специалитет е обаче на жените те да се изкарват жертви, слаби и неспособни на насилие - жалко, че прекалено много мъже им се връзват.

Истанбулската конвенция сътпругът не го хваща! Там се говори за защита на жени, деца и джендери !

еб.хти и изрo.а е тва, че и учителка, отгоре на всичко...

Какви гадини се правят на учителко ,любима,просто не е истина

Само как се е усмяла на снимката... Дори рецидивистите крият лицата си пред камерата.

Има нужда от конвенция за домашно насилие ОТ жени.

Истанбулската конвенция - тая е невинна!!!

Убила го 2014,а сега сме 2018- боже правосъдие и чудо.. човека е изгнил вече.

А дъщерята къде е? Тя не е ли разбрала, че баща и го е хванала липсата от 2014та насам?

Ще в прожектират ли тая на НС?

Боже, тази нация съвсем оскотя...

съгласен съм поне малко да я оневиня при учителските заплати и помощите давани на цигани,но от човешка гледна точка не

я тия с минусите да кажат защо са ги ми ги сложили??????????

едно е да слагате минуси,друго е да имаш мнение нали.приемам критики

По правило хората отдават на особености на характера на техни близки, доста сериозни техни девиации. Постъпката на тази жена не е човешка, това е постъпка на човек с твърде тежък душевен недъг. От липса на алтернативи, то мизерия се оскотява и то много. Човек за човека става звяр. Не е искала или не е била в състояние да се грижи за мъжа си, но вероятно не е имала възможност да го настани в хоспис, побъркала се е. Много е тежко и страшно без никаква помощ да се гледа човек на легло, агонизиращ. И не можеш да се грижиш добре за него. Осоено ако трябва да ходиш и на работа и нямаш пари някой да го наглежда, когато теб те няма. Връщаш се - заварваш го в безпомощно състояние. Страшно е! А има много такива случаи.

я кажи ти като психолог на колко хора с тоя недъг помогна без пари????????????

АКО СИРОМАШИНКОТО БЕШЕ СЕ ПРИПОЗНАЛ КАТО ЖЕНА, ЩЕШЕ ДА СЕ ПОЛЗВА ОТ ИК И ДА ТЪРСИ ЗАЩИТА ОТ НПО. СЕГА НИКОЙ НЯМА ДА МУ ПОМОГНЕ - ДИСКРИМИНАЦИОННАТА ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ ЗАЩИТАВА САМО ЖЕНИТЕ !!!!!!!

Няма да и прожектираме името на стената на Народното събрание, да знаете, невинна е до доказване на противното!

Това по конвенцията от Истанбул за домашното насилие не се третира ! Защото потърпевшият е мъж! За Възраждане на България се минава и през разкриване на неудобни истини..... :-)

Какво казва Истанбулската конвенция по този въпрос?

Питай плевню. Той е сведущ по темата.