Осъдиха мъж, който живее на съпружески начала с 13-годишна

Районният съд в Лом осъди 29-годишния Живко. И. за това, че живее на съпружески начала с 13-годишната Е. С., която дори вече е станала майка.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха мъж, който живее на съпружески начала с 13-годишна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека условната присъда да е съпроводена с кастрация. Набързо ще им мине желанието да си вземат малолетни булки.

Това е единствената адекватна мярка, но-о ,нали се сещаш - не е хуманно.

Това означава че закона не работи и продължава да се нарушава от циганите които продължават да правят деца в непълнолетна възраст.

Педофилията в Полша се наказва с кастрация. Тук педофилията е масово явление сред циганите. Всички последствия от това ги плащаме ние - ранни бременности, болни деца, изоставени бебета и т.н. + социалните. А нашият съд реши - "изпращането на бащата в затвора ще лиши бебето от прехрана..", значи продължавайте така!!!

И българския съд и българските "тъмно лилави",знаете какво ги оправя

Sm3hurk0

За кокошка няма прошка.... Сега осъдили този.... после онзи и след 10 години, няма да остане човек в България, който да не е криминално проявен !

Аз защо не живея на съпружески начала с 13 годишна? Да не би да не ми се иска?

условно значи ??! ми тоя още същата вечер след произнасянето на присъдата е нарушил условието !!

Циганията е пълна, дори съда не е пожален от нея?

Смешни сме... смешни...

нали знаеш оня виц: дедо попе, грешно ли е да се спи с чужда жена? нене грешно, чадо, ама вие не спите! Та и твоята така- ако само живееш с нея, нема лошо. Само да не се боричкате под юргана

Къде спи БХК 28 годишен има полов контакт с 12 годишна ? Нали много са загрижени за правата на децата.

Ако мъжът беше българин, със сигурност щяха да се намесят.............

И къде е възпитателния ефект. Като няма условие да гледа детето, то се изпраща в социален дом и от там осиновяване или приемни родители с възможности. На "бабата " задължително трябва да се спрат детските поне за една година , за да си плаща глобите и да разбере , че това не бива да се повтаря. А педофила задължително в затвора !!! Какви условни присъди за такова престъпление ?

Така е в нормални държави, между които съвременна България, уви, няма място... Нищо, затова пък Борисов ще си се гледа на триизмерен портрет :)))

Каква майка може да бъде едно 13 годишно момиче? Какво възпитание ще даде на детето си? Има ли смъсъл от такива закони, щом няма ефективни наказания? Утре този мъж може да я изостави и да направи бебе на друга малотетна. И пак глоба или условна присъда? Защо новородените трябва да се наказват?

По същата логика ТРЯБВА да ОСЪДЯТ 89% от циганите!!!! Те се женят по на 15-16 години!!! Явно съдебната ни система НЕ РАБОТИ качественно , но ИСКАТ количествено изменение на безумно високите си заплати!?!?!! Наглостта е огромна!!! ПРОМЯНА , но с измитане на старите и подкупни служители!!!!!!

И кой ще я направи тази промяна - Големанов ли ?????

ако са цигани не ме учудва, така че няма нищо трагично, трагичното е че са повече от нас!!!

защо наказанието да не бъде незабавна кастрация( при неспазване му -кастрация на изпълнителния орган)?

докато има само глоби и условни присъди ще има и такива случаи. затвор и труд. крайно време е да се помисли за възстановяване на трудови войски по една или друга форма дори и с подкрепата на ЕС. само това е начина за реална интеграция

А вие знаете ли на колко години днешните български момичета започват полов живот? Или ще кажете, поне деца не раждат за да ги гледаме..

всъщност си доста прав. възрастта на която се започва полов живот непрекъснато пада. аз завърших училище в ранните години на 'прехода'- още тогава имах съученички, които в 9-ти клас вече не бяха девствени.

Да знаем и не е нито на 12г, нито на 13г, 14г 15г дори 16г.Около 17г започват. Поговори с гинеколог в София, за да се ограмотиш. По селата не знам как е.

ДА, БЕ ПИЧ... на 21 години започват със секса !!! Не ме карай да се смея. 13-14 години е възрастта на която днешните най-отракани девойки започват да се ....т (и обикновено с по-големи батковци)

Добре де какво стана със запазването на културата и бит на различните народности в ЕС. Ха ха ха....аз като ви казвам че това е пълна глупост никой не ми вярва. Не може в едно общество да има множества други общества. Така моментално се гарантира сблъсък на култури а от там моментално разделение. За това ако искате единна Европа това означава избор само на една общност с една единствена ценностна система , с един единствен роден език, култура, бит и т.н. Всичко останало са пълни глупости. Просто ако искаме да сме "едно цяло" трябва да се съгласим всички да изповядваме само едно. Такива щуротии за "цветни палитри" и прочие е все едно лъв и газела да си легнат един до друг. Рано или късно единия ще пострада и познайте кой?

Няма сключен граждански брак---няма помощи.Няма навършени 18г за бащата и майката ---няма помощи.Бащата или майката не са работили през последните 2 календарни години и не са внасяли осигуровки ---няма помощи.Бащата и майката нямат минимум 5г трудов осигурителен стаж---няма помощи.Всяка криминална проява --кражба или лъжа се наказва с ефективна присъда.За по-малко то 2години ромската раждаемост ще падне 85%.Това смятам ,че всеки средно интелигентен човек в парламента го разбира.Няма воля за справяне с проблема.Защо?Там е болното място.Тези правила могат да се въведат веднага и оправданието пред правата на човека--майката е малолетна,плюс това никой няма право да прави дете,за да го експлоатира финансово.Няма воля за промяна в нашите политици.Там е проблема.

Супер предложения,ама няма как да се случат.По простата причина,че циганите реално са избирателите на тези политици.И колкото са повече,толкова повече управляеми избиратели.

Браво бе. Осъдиха педофил условно. Пиклата сега е на 13 а те се харесали преди година. Значи я е почнал на 12. Ще ми се поне веднъж да прочета да пострадал "магистрат" и за наложената присъда. Много ми се ще.

тъмнозелени римляни

Увеличете помощите на такива млади семейства. Няма защо бащата да ходи на работа. Нека прави още деца, та като стане на 18 майката да има вече 5, най-малко.

Гледах един филм за напаст от мишки в Австралия. Най-шокиращото беше, че се размножават денонощно, а женската мишка докато ядеше, мъжкия я оправяше.

че помощите за детски, трябва да се дават като отбив от плащаните данъци...

Това правило вече влезе в сила, но само за работещите българи: приспадане на 20 лв. от данъци. За тези с доходи под минималния, тоест неработещите, се запазват помощи от 35лв. за първо дете и намаляващи за всяко следващо. Излиза, че работеща българска майка ще "получи" 20 лв. намаление на данъци. А неработеща 13 годишна ромлянка - 35лв. надбавки.

При такава разюздана злоупотреба на принципа на "социалното", на която тон дават такива хора, макар и по-бели от тях да го правят, въпросът е какъв е въобще смисълът от обществените солидарни фондове.

Всъщност, пак разходи /от нашите пари/ за държавата по делото, най-вероятно служебен адвокат и никакви реална глоба и наказание за престъпника. Безсмислена история.

Ама че извратеняк!Или е от Атака или от БСП...

Най-вероятно е избирател на БСП или ДПС, т.е. циганин.

щопък да не е на герб, те да не са само с бели избиратели а?

съд, затвор и глоба. а малката ромка в тву.

Ами това ако аз го направя влизам в затвора директно и собствените ми приятели ще ги е срам, че са ме познавали ... откъде накъде законопослушните са в многократно по-неизгодна позиция от закононарушителите?

искаш да кажеш че ти не го правиш само заради причините които си изброил по горе а не защото мислиш че е неправилно? коментара ти показва колко е деградирало бг общество - в бг неща които са морално не правилни, хората не ги правят само от страх че някои може да си помисли нещо или че може да взезнеш в затвора а не защото лошите неща не трябва да се правят по принцип.. ама нормално де дезцата от малки се учат че да си тарикат и да презакаш хората или държавата без да те хванат е върха на издигането в обществото..жалка картинка

Мога да ти кажа, че има девойки на по 14-15-16 години , бели , хубави деца на семейства които не са в бедност , деца които ходят по принцип на училище, някои от тях на доста заможни семейства, та тези моми могат да завъртят главата на всеки нормален мъж от 12 до 72 годишна възраст, повечето имат външност и държание на 25-30 годишни жени, така че напълно е в рамките на нормалното като излизаш с младо момиче да я провериш на колко е.

От БХК съобщиха, че спешно трябва да осигурим и 2-3 седемгодишни (ама запазени) девойки (по възможност девствени) за потентния жребец. Това е национален герой, чрез който гено-фонда на Бълагария ще пребъде през вековете. След достигане на пределната възраст от 6 (шест) години на децата му, той отново е редно да ги заплоди, като кръвосмешението е възможно да предопредели гениалност в следващите поколения. На Европа са нужни гении от мургавите гени.

И това е спорен въпрос! Ако тази тринадесет годишна девойка не учи, не работи, какво да прави?Освен това, той не я е изнасилил вероятно, живеел е открито с нея, сигурно и родителите и са знаели, имат и дете - и накрая в затвора! А тя по какъв начин ще може да се грижи за това дете? Най голямата присъда в миналото, когато моралът е бил по-строг е да го накарат да се ожени за момичето! Стига с тези измислени норми да се женят на 50 год. Нека да се женят на колкото си искат години, но да се грижат за децата си, ако не - да не се дават никакви пари, помощи и добавки, те сами ще спрат да раждат!

29годишен Живко,със 13 Годишна вече бременна,Е.С и организацията на Човешките права,и защита на малолетните деца,какво би казала по този случай,това вервайте ми ако го беше направил Българин,щеше да лежи във затвора минимум 15г за педофилство,а на този Циганин,така леко му се размина,и родителите на момичето са за затвора,Боко да помисли и за малко затвори да построи,а не магистрали нагънати като Юфка,пример Цариградското преди светофара на орлов мост посока центъра на спирката във Бус лентата точно на спирката който не вярва да отиде и да провери,на какво прилича асфалта там,направо на ями и нагънат на вълни,а е ремонтирано няма и две години напълно,и после ми говорете че Мутрата бил строял качествено повече от Бай Тошо.

МАЙМУНИ СЕ СЪДЯТ ПО ЗАКОН ЗА ХОРА??? КОЙ ГЛЕДА КОЗАТА, НА КОЛКО ГОДИНИ СЕ ЗАГОНВА???

И какво се случва след това? Продължават ли да живеят заедно?

Ха! Купища манг.ли живеят с такива момичета - на 12-13 години.

Само не разбрах дали след тази присъда този педофил ще продължи да еб... тази 13 - годишна , или не. Какъв е смисъла на такава условна присъда?

"Майки" под 18 годишна възраст не трябва да получават майчинство и детски добавки! Затвор за съпрузите на такива "жени" и то поне толкова години, колкото й остават до пълнолетие.

Ако подсъдимият се казваше не Живко а Мануш, щяха ли да го осъдят?

Големите тайни на малка България.

Истинско щастие, е човек да напусне тази циганска държава и повече да не се връща !..

И що дириш по българските форуми?

редактирайте заглавието вместо "мъж" - "циганин"надявам се няма цснзура защото навсякъ пос вета така ги наричат тези същества.

"Районният съд в Лом осъди 29-годишния Живко. И. за това, че живее на съпружески начала с 13-годишната Е. С., която дори вече е станала майка." Въпрос: Ако подсъдимият не се казваше Живко а например Мануш, щяха ли да го осъдят?

Като издават подобни присъди, защо изобщо се занимават с такива случаи?! Та сега все едно са го потупали по рамото - демек, продължавай!!! Защо разхищават средства и време?! И нека не се чудят, защо Българският народ емигрира!!! Защото се чувстваме чужденци в собствената си страна!!!