Осъдиха военен прокурор, набеждавал колеги за престъпления

Военен прокурор от София за втори път бе признат за виновен за набедяване на колеги в престъпления, като знаел, че са невинни. Той обаче получи условна присъда.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха военен прокурор, набеждавал колеги за престъпления | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на т.н. военни прокурори! Обвиняват се,губят делата ,държавата плаща! Отврат!

Имам нещастието да познавам лично един от тримата ,,НАБЕДЕНИ" и мога да ви кажа че не е почтен човек и според мен едва ли са набедени. Друг е въпроса как са се произнесли съдиите и защо, виждали сме вече безброй поръчкови присъди по много от знаковите дела през последните 20 години.

Една смърт му е малко!! Но гарван гарвану .... Утре те ще са на неговото място и той ще си отчете подобаващо!!!

Така е в нашето "правосъдие", който казва истината го осъждат и му приписват цялата вина, за да не прави така повече. Абе шибана държава с шибани магистрати , а една лястовичка пролет не прави.

Боже,с какво се занимавали тия !? А им плащат по една торба пари за да се борят с престъпността!

По случаят с честния ген. Тонев от ВМА работят ли ?

В условно европейска държава и присъдите са ни условни, когато станем истински европейци, тогава и присъдите ще са ни истински.

Делото на този си е за Гинес- за 2 години е приключило на 3 инстанции и е лапнал 60 бонки.Моето дело,че ми окрадоха апартамента върви вече 5-та година на 1 инстанция.Баси и равенството през Закона.

''Военни прокурори " , гола вода , кадри та дрънкат , едва с успех 2.99 . Кой и как ги е назначавал , само Господ знае .

А обещетенията ги плаща Ганчо, както се досещате. Не само това, а стотици и за много повече пари. За да си играят игричките и да си показват некомпетентността и продажността.Но и Ганчо е виновен. Че търпи всичко това...И миризмата от големите бели сгради, пълна със скъпоплатени чиновници на "правото" става все по-нетърпима..

Това е... "нашите" ги съдим според някакъв друг никъде ненаписан закон, а другите се съдят на общо основание, т.е. като каже премиер или министър, че този човек трябва да бъде осъден и дупе да ти е яко... отиваш в затвора, а другото всичко е парлама за пред Европа, уж че се борим активно с корупцията.......подигравка с народа ни безкрай!

Империята отвръща на удара! Ще разобличаваш другите гарвани! А сега де:-присъда, ама условна, че повече да не правиш така! Ще ми обвиняваш Свинаров? Ма как си си го помислил, че ще мине? Е това е действителността!

тоя хубаво са го осъдили, но ще възстанови ли щетите за 60 000 които е нанесъл с действията си (т.е. и повече с разходите) или това само данъкоплатците го отнасят

Дали са му ги, изхарчил ги е, ние поемаме разхода, както винаги!

условна присъда, разбира се. да не би да е направил нещо кой знае какво. то си му е в длъжностната характристика на прокурор записано. дреболия. ако е съсипал няколко кариери и може би вкарал хора в затвора от скука, не можем да му се сърдим.