Лидер на ”Килърите” съди репортерка, уронила доброто му име

Над 30 тежко въоръжени полицаи доведоха в Районния съд във Велико Търново считания за мозък на бандата на "Килърите" Георги Вълев и свидетелят му Халил Хасан.

Обратно в новината

Коментари - Лидер на ”Килърите” съди репортерка, уронила доброто му име | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички знакови престъпници , барабар с останалите престъпници , са с КРЕХКО здраве .

И една чистачка в случай на нужда да пратите!

БЕШЕ един уважаван бизнесмен

Вече няма име а е номер 268

Ако съда приеме че Убийството е бизнес то Георги Вълев заслужава справедливост ! Но все още нормалните хора го смятат за Грях и престъпление !

като си излежи присъдата да съди :)

"...30 тежко въоръжени полицаи.."- Как да се разбира, че са били с танкове ли?!

нали е до живот ватре. какви права,какви садилища бе хора? тоя адвокат,сас тези изявления си е жив саучасник на тези гадове.

"Тежко въоръжение" е израз, който не кореспондира с масата на оръжието, а с неговия вид. За нормално въоръжен полицай се счита полицай с палка и пистолет, а полицай с автоматично оръжие например, се счита за тежко въоръжен. Но милениумите не разсъждават, а се пъчат в НЕТ-а с неуместни подигравки по адрес на журналиста написал статията/новината. Че има журналя с умствен багаж по-малък от този на милениумите - има, но празните кратуни на келешите са в пъти повече отколкото тези на журналята.

да го боцнат и ще му ....мине..

адвокат Пламен Проданов за няколко сребърника ще канонизират за светец и най-големият престъпник и убиец! За жалост това ще продължава до тогава, докато такива адвокати не започнат да ги привличат под съдебна отговорност за нанесени от тях морални и други вреди на пострадалите, както и на близките им, от престъпленията извършени срещу тях от подсъдимите престъпници!!!

вътре, съдилища,съучастник, със .....ужас

няма ли някакво съдебно решение да му запуши джуките като доживотно наказание (все едно ,че е ликвидиран мафиоз-престъпник), така както е отнел "думите" на друг бизнесмен и човек???!! Няма ли в Наказателния кодекс да се въведе законно правило НА РЕЦИДИВИСТИ-ПРЕСТЪПНИЦИ ДА НЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА "ОБРЪЩАНЕ" към Закона, КОЙТО по независимо каква причина и мотив СА ПОГАЗИЛИ !!!???

че тов гад/адвокат и господин го изкара...уяс

Делото е обречено, но адвокатат ще опразва кисията на килъра.

Тук вече не се знае кой е по-голямата гнида, Вълев, или Сукова. Аз бих заложил на Нелито, отдавна я познавам. По-голяма от нея едва ли се е раждала...

Жалко че няма смъртно наказание за тези добри мили "БИЗНЕСМЕНИ" Колко ли милиона лева ще бъдат изхарчени за този добър човек :) до живот, а нашите баби и дядовци ще ровят по кофите за храна.

Доказан убиец, осъден и излежаващ доживотна присъда (само защото смъртна присъда у нас няма), уважаван от никого в единичната килия, където се намира сам и сам със себе си "върти" бизнес, бил обиден. Уронило му се доброто име на убиец! Смях в залата!

Смятам, че смъртно наказание и последвала реабилитация веднага след изпълнението му ще е най-добре...

Това дело се прави с цел бягство, сега е на мода..

Hа мен, килар на лидерите, се натискат , репортерките! Bсяка се бутка да баде прва, и, да предложи, своята .ytка!

Каква ли щеше да бъде съдбата на този екземпляр, ако действието се развиваше преди 1989 година ... пак тук - в България?

Хубаво е да си тъпанар, нали? Интересно ако прокуратурата те обвини за някоя глупост, каква песен ще запееш, ще пляскаш с ръце, или ще си потърсиш адвокат ?

Репортерката сигурно го е нарекла Уважаван Бизнесмен, а не Килър. Затова човекот съ е ядосъл здраво

Правописът, приятелю....

Това разкарване от съда до затвора е една прекрасна възможност за бягство...Брат му е на свобода и е тъпкан с пари...

как може обвинен в Наглите да се кандидатира за президент и сега да е начело на Съюза за стопанска инициатива... то бива, бива, бива наглост, но толко не бива!