Съдът все пак върна Общинска банка на Община София

Софийския градски съд (СГС) ревизира собственото си решение определение от преди два дни и разреши вписването на новия надзорен съвет на банката и промените в устава, с които бизнесменът Христо Ковачки губи позициите си.

Обратно в новината

Коментари - Съдът все пак върна Общинска банка на Община София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кво се оказа, че Общинска банка не е никаква общинска, а собственост на няколко олигарси? Просто се прави рокада в между олигарсите, едни заемат мястото на другите, според ветропоказателите на властта. Сега е времето и властта е в ръцете на гербериските олигарси. Еее, много алчни се оказаха герберистите, искат да грабват имотите и властта на останалите олигарси на другите партии. Скоро в България се очаква междузвездна война на олигарси. Този сценарий го предвидихме преди 2 години в нашия памфлет "БСП, ДПС ,ГЕРБ-хърбела срещу щърбела. Европа нази гледа сочи и се смее..."

А ,УТРЕ ?????

Съдията работи по документи - не по вестници. Той е отсъдил по документите на Ковачки. Като е получил обратната жалба с допълнителната информация си е променил становището. А къде са били ответниците на първото разглеждане, та не са казали за решението на БНБ

важното е барзо да бадее сменен управителния савет и да баде даден на сад! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

чакайте ... съдията няма за какво да връща каквото и да е било! При положение, че има скрити факти, това означава, че тези, които са ги скрили трябва да си понесат наказанието, за това, че крият фактите!!! Това си е чисто - "айде да видим какво ще стане, ако не си кажем"

Бойко Борисов налага тотална диктатура!!! По КОМУНИСТИЧЕСКИ - ПОЗОР

НЕ бе "диктатура", просто използва власта си да граби.Сега негов човек ще заеме мястото на Ковачки, колко просто и логично?

Сега съдията трябва да връща рушвета. Не знаел за решението на БНБ - да не е на луната. Мръсници.

Да живее Герб (тиест Гроб). Всички парички в неговата касичка. Не може да има други освен мицове и мутри. Слава на всевишния над всички - Боко мутренската тиква. Алилуя. И вечен помен на България

Борисов върна банката на Общината - т.е. на държавата. Ако и другите мутри правеха така, щяхме да сме по-различна държава червени другарю! Поздрави на Посрано 20!

Червена отрепка...

Видя се колко независим е българският съд.Чака някой да му нареди отгоре-в случая банката,а кой ли стои зад банката?Вече ще могат да вземат каквито си искат решения и нищо чудно след време да фалира.Ще видим...

Предлагам да го ядеш суров и гол. Банката няма да фалира заради това, че няма да й се налага да отпуска тъпашки заеми на фирмите на Ковачки.

А какво стана с Бойко Найденов който бе грабнал Любом. Павлов така че оня ходеше е абокати пред камери и искаше медии в съдебните зали, но до тях не можа да го докара издигналия се сега Найденов. Като че прекрати делото но причините какви са ? И измъкнал се тогава Л. П. сега действа по същия начин на медийното и издателско поприще

На мен Ковачки ми е черен пред очите ( ама много черен), но смятам, че е абсолютна смехория това "НЕЗАВИСИМИЯ" български съд така бързо да промени своето определение на 180 градуса! Въобще случвало ли се е такова нещо!? И как обикновените хора ще могат да разчитат на Справедливостта му!?

"..Днес обаче той е променил позицията си, като обяснява предишното се решение с това, че не е знаел за решението на Банковия надзор на БНБ, с което беше отнето правото на глас на.." ми, НЕ Е ЗНАЕЛ ЧОВЕКОТ,БРЕ...той съдията Иво Дачев сигур от Тирана съдийства - щото на албански реотан ми мяза..