Спецсъдът оправда Крокодила, пускат го на свобода

Специализираният съд оправда на първа инстанция известния Емил Милев-Крокодила и бандата му по обвиненията за грабежи, отвличания и опит за убийство на полицай.

Обратно в новината

Коментари - Спецсъдът оправда Крокодила, пускат го на свобода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОздравЛения за СПЕЦсъдът пуснал тези невинни душици на свобода!!!! Кажете кой е председателя на съдебния състав да му благодарим за грижите.....по опазване на обществения РЕД и издигане имиджа на Р България горе в синевата...редом до ъурската "свобода" на печата....

Такива трябва да се убиват в престрелката на място ! Така няма да има писане и храна за адвокатите .

Дано тръгне да се разправя със свидетелите. Между тях са и полицаите в престрелката на Вакарел.Два месеца след случаят бяха пенсионирани от м-ра на ВР цц.Просто ,защото така бил решил!

Да бе, българският съд съди "справедливо"! Отвличания, грабежи, опит за убийство и оправдателна присъда! Пловдивският клошар, с незагасен фас "запалил" четири склада, (което е абсурд) ще лежи в затвора!

В статията са посочени само показанията на прокуратурата. Какви са мотивите на съда, че да освободи тези индивиди?! Г-да полицаи, какво ще направите, за да се защитите, има засегнати и Ваши колеги в това дело, а съдът ги пуска?! Пак ли ще протестирате само за повече пари???!!! А относно Българския съд - за него или хубаво или нищо, той е мъртъв!!!

То цялата "държава" е в клинична смърт ти за един безполезед съд си седнал да мислиш....

Тези корумпета заслужават единствено презрение! Дано похарчат взетото за скръбни нужди!

пускат го за да се самоубие

Боклуци!

Имената ръководството на спец съда са: Георги Ушев - на 43 г. роден в град Велинград завършил Софииския университет. Стоян Тонев - 41 г. роден в град Нова Загора и завършил през 1999 Пловдивския университет. Мариета Неделчева - на 44г. родена в гр. Горна Оряховица и завършила Софийския университет. Това драги зрители са имената на предателите. Тези вчерашни пишлемента са "поставени" като матрьошки да "раздават" правосъдие.

Вместо да плюете тук започнете да се въоръжава тихо и нека един ден да се организираме и избием цялата паплач в която ни управлява и проваля бъдещето на децата ни.

Колкото и кощунствено да звучи за нелибералните уши на някои дами и господа, това май си остава единствения начин за спасение на родината ни. Още повече,че в хартата за правата на човека е записано, че щом ти се пречи нормално да живееш, можеш да извоюваш правото си и по незаконен път.

И колко му струваше пускането?

поредният пуснат-неосъден престъпник....нямаме съд

НЯМА ТАКЪВ СЛУЧАЙ В БЪЛГАРИЯ, ВСИЧКИ КРИМИНАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ, СА ТЯСНО ОБВЪРЗАНИ С "НИСКО ПЛАТЕНИ "РАБОТИ""""""

за афиша на влизане в софия

Прогизнала в корупция държава!!!

Така е когато Герб и Мутрата Борисов управляват България , ще освобождават престъпници, Убийци защото и Гроб са такива !

добре де сегааа...кажете ми това нормални съдии ли са...ми те за да стрелят по полицаи...смятайте по цивилни дали ще им пука...пфуууу..рано или късно тези съдии ще влезнат във затвора...ще видите..това е ненормална държава

Крокодила се разхождаше из залата и заплашваше свидетелите,че скоро ще излезе и ще се разправя с тях.Председателат на съда го молеше "Емиле,моля те седни си на мястото"- това е факт.Заснеха го и журналисти,но не им държи да публикуват записите,защото над кроки има силни хора.

Това е за илюстрация по време на нашето европредседателство. Да покажем колко хуманна съдебна система имаме.

Много сладка съдийската професия - седиш си на топло и чакаш полицията сама да ти налови и изпрати желаещи да си плащат. Ако са много платежоспособни ги пускаш обратно в морето да има за другите и за другия път. Пък вий сте будали... Важното е какво ще покажат везните, а не кой какво е сторил срещу хората.

А обещетенийце не им ли присъдихте, Ваша чест дами&господа съдии ? Прочее, еваларката на който му е лепнал прякора :))

Никой не се нуждае от форуми и постове и никой не ги чете. Който не му харесва да излиза на улицата или да ползва Терминал1 или 2.

Не е от съда а от неграмотната прокуратура в комплект с малоумната полиция които заедно са абсолютно безпомощни да вкарат ефективно престъпници в затвора.

Сигурно много престъпници съжаляват че не са родени в България.

ТОТАЛЕН АБСУРД!!!!!ИМЕНАТА НА СЪДИИТЕ И ТЕХНИТЕ ЛИЦА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОГЛАСЕНИ НЕЗАБАВНО!!!!!

Да не се чудите после, защо МВР намира изродите самоубити!

При този съд защо после някой се чуди за положението в България.

Съдията има 100 000 причини да Пусне Крокодила !

Това не е справедливо за другите обитатели на Зоологическата градина. Всички требе се пуснат на свобода.

Дир - когато публикувате подобна "новина" ще ви помоля да публикувате и снимка на членовете на т.н. Спецсъд.Искам цяла България да види кой освобождава доказани рецидивисти с прегръдки и целувки. И после се сърдим на ЕС че критикува българския съд.Ами прави са си хората - особено ако прочетат тази новина ще се хванат за главата.

Браво на Специализираният съд! Големи пичове са! Браво! Точно заради такива идиоти като тях Росен Ангелов се оказа на свобода и шест души платиха с живота си! ЩО Е ТОВА БЪЛГАРСКИ СЪД И ИМА ЛИ ТОЙ ПОЧВА НА СЪЩЕСТВУВАНЕ? НА СЕЛО ХОРАТА КАЗВАТ "ЕДНО ДЪРВО КАТО НЕ РАЖДА- БРАДВАТА"! Та и българският съд, като не си върши работата, да вземат да го закрият! Защо трябва да си даваме парите и да ги издържаме, за това, че не правят нищо?!

Закриване и оставки няма в Б-я. Само брадвата трябва да играе.

ВБНС. В България Няма Справедливост.

Има лесен начин за справяне с продажните съдии- за всяка оправдателна присъда държавата да им удържа 5 % от заплатата

Шило

Няма да помогне. При "мотивирана" оправдателна, и 100% да му се вземе, няма да ги усети. Все пак е получил "мотивите" преди това.

Шило

Тоя съдия първо се е оял, после се е ос.ал.

щом може да стреляш по полицаи при оттегляне на грабеж и не си виновен, така може да бием и по един шамар на съдиите като ги срещнем, само да ги кажат кои са....

Докато магистратите не започнат да висят по лампите редом с престъпниците...резултат няма да има

Хванати са на място?!и са невинни?!стреляли по полицаи?!!!!плюя на тези съдии!плюя по тази съдебна система!пу!

От тази година на Спецсъда им дадоха по 6 брутни допълнителни заплати - ето, видя се за какво! Заслужиха си ги! Бравоооос! Ха честито ни европредседателстване!

Във фейсбяк се говори за прегръдки между подсъдимите и съдебните заседатели по делото на Крокодила, станали на ул.Черковна. Някой знае ли подробности?

По-скоро, платил си е , и е "оправдан" от прокуратурата!

В прекрасната ни Родина "НАГЛИТЕ" "КРОКОДИЛИ" бягат от "КИЛАРИТЕ"...

спецсъдът ,,повярва,, на ,,крокодилските сълзи,,...!!! ,,крокодил на крокодил око не вади,,-амазонска поговорка...

Българският съд- най- справедливият съд! Всички бандити са невинни и сега ги пускат заради европредседателството! Браво!

Сега ще съди данъкоплатците за лежане в ареста и пропуснати ползи!

Защо не се казват имената на съдиите и не се публикуват техни снимки,когато взимат такива ,,справедливи " решения. Също така служители на нап и икономическа полиция да знаят кои са и да им се правят проверки на закупените луксозни имоти,коли,задгранични воаяжи и дали всичко това може да се оправдае със заплатите които получават. А и гражданите които са недоволни от техните решения(а те никак не са малко) да могат да протестират открито срещу тях!

Изклежда смирен....крокодил!!!!!!

Сигурно е казал на съдията че има клаустрофобия от затворнически килии и съдията от хуманност го е пуснал.

Искат съдействие от хората, а после освобождават престъпниците, какво ще се случи сега със свидетелите по делото.

Искат съдействие от хората, а после освобождават престъпниците, какво ще се случи сега със свидетелите по делото.

d4

това не е новина! новина ще бъде, когато Влечугото осъди Бантустана в Страсбург. за нарушени права и пропуснати "ползи"....примерно от "магистралите" на Тиквун Банкянски. адвокатите-лешояди само това чакат!

росен ангелов без свидетели че е стрелял а този пуцал по ,,полицаи,, на свобода...??? господа от ,,елита,,..!!! ,,застреляхте,, народа ни...!!!

Ще го изберат за председател на Върховния съд!