Изборите в Сърница отново разгорещиха страстите в парламента

ДПС заплаши със съд Цветан Цветанов, ако не се извини за "клевета" по повод изборите в Сърница. Валери Симеонов предизвика скандал с думите "ходжата вие".

Обратно в новината

Коментари - Изборите в Сърница отново разгорещиха страстите в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

когато сложите турските кадани в едно буре и им монтирaте перископ за да гледат каде ходят тогава ще сте готови да влезете в европа и европа ще приеме турция с отворени обятия защото турция е по демократична и цивилизована от всички европи по всички земни калбета :)

В парламента се разиграва театро за наивници . Герб и дпс са едно . Хора опомнете се и не се подавайте на тези лъжи. Вижте как гласуват заедно , как работят за ердоган , как подаряват на турците важните проекти 1 как изпълняват всичко което каже ес , щом е за турция нищо че е в наш ущръб. Това са те герб и дпс. След избора си пиха кафето , а в парламента уж се карат.

25 ГОДИНИ И СИНИ И ЧЕРВЕНИ И КАКВИ ЛИ ОЩЕ НЕ, СЕ ПРЕГРЪЩАХА С ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА ПАРТИЯ ДПС. РЕЗУЛТАТА Е НА ЛИЦЕ. И ПЪРВАНОВ И СЕГАШНИЯ ПРЕЗИДЕНТ СЕ ИЗБРАХА ПАК С ТЯХНА ПОДКРЕПА - РЕЗУЛТАТА СЕ ВИЖДА. КОИ КОНСТИТУЦИОННИ СЪДИИ ОПРЕДЕЛИХА , ЧЕ ДПС НЕ Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА - ТОГАВА КАКВО ИСКАМЕ. КОЙ ЩЕ РЕШИ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ХОРА С ИМЕНА МУСТАФА, МЕСТАН ИЛИ АЛИ. НЕ ГОВОРЯ ЗА СМЯНА НА ИМЕНА А ЗА НОВОРОДЕНИ В БЪЛГАРИЯ С БЪЛГАРСКИ ИМЕНА. ИНАЧЕ САМО СЕ ДЪВЧЕМ, А ТУРЦИЗАЦИЯТА ДИКТУВАНА ОТ ТУРЦИЯ И ПРОВЕЖДАНА ОТ ДПС ВЪРВИ ПОГОЛОВНО И КАТО СЕ СЪБУДИМ ЩЕ Е КЪСНО. ПОЛИТИЦИТЕ ГИ ИНТЕРЕСУВАТ САМО ПАРИТЕ.

КЪМ ,,Г-Н,, ТРЕНДА ОТ ДИАРБЕКИРА.В ЕВРОПА С ШАЛВАРИТЕ И ФЕРЕДЖЕТАТА. ХАЙДЕ, МОЛЯ, ПАША.КАТО ДЕПЕСАРИТЕ И ВИЕ ВСЕ ЕВРОПА ВИ Е МЕЧТАТА. Я СИ СТОЙТЕ В ДИАРБЕКИРА.

По-скоро е нашенски помачор и още нема сефте, че дъртия пдмак не е казал коя е булката.

А вие знаете ли, че в общината в Кърджали се говори масово и свободно на турски? С наглост и арогантност! А българския на някои от служителите, които са турци разбира се, е неразбираем. Имаш чувството, че си в Анадола. Това не е община, това е конак!

Eдно време е било конак, какво да се прави ,носталгия към корените.

Dа предложим на главният муфтия , ходжата преди да започне молитва .да удари един вълчи вии, че бая се е харесало на гражданите.

Много важно дали са казали на помака гяур или не са. Ердоган каза преди две години, че цел Измир(6000000 души) са сароши и гяури от не гласуват за него.

Премахване на султаната (1 ноември 1922 г.) Прокламация на републиката (29 октомври 1923 г.) Премахване на халифата (3 март 1924 г.) Равни права на жените (1926-34 г.) Реформа в облеклото (25 ноември 1925 г.) Забрана на дейността на религиозни организации и обители (30 ноември 1925 г.) Закон за фамилиите (21 юни 1934 г.). Отмяна на приставки към имена като прозвища и звания (26 ноември 1934 г.) Въвеждане на международната система за времето, календара, както и мерките за измерване (1925-31 г.) Отмяна на меджеле (набор от закони, основаващи се на шериата) (1924-1937 година) Приемане на нов Граждански кодекс и други закони, в резултат на които става възможен преходът към светска система на управление. Той е бил велик, а вие с тренда сте обикновени турчеещи се, малограмотни роми ;)

Абе кирпич, ти правиш ли разлика между Ататюрк и Ердоган, цървул селски, прост?

Всъщност коментарът ми беше към по-горния пост на АТА, ако го бяхте прочели до край щяхте да знаете това.( а как се е озовал към вашия не знам )

Oще един засегнал се гражданин от молитвата на ходжата. Hе съм турчеещ се ром, и аз не харесвам много коментари особено на етническа основа , ще е по добре да репликираш не мен и тренд ,а останалите 90% , които са наистина малограмотни на тема етническа толерантност.

то па една разведка...:)) кажи "руско мекере..." ще е по-правилно...

искам да попитам, има ли българска партия в турция, или българин от турция в турскя меджлис ли, точно не могада го знам.питаааааааам ви г-да турци от дпписето. изписвам го така, за да изкжа моето отвращение и погнуса към вас всички от тази партия, какво си въобразявате вие, местановци, алиосмановци, догановци. българите сме кротки и търпелив народ. ха идете в гърция примерно. там прескачайки от канал на канал, ако случайно попаднат на някя виеща турска певица, правят една, отвратено кисела физиономия и директно я махат от екрана. там, гледала съм, как полиция нахлува в цигански квартал и за минути ги кара да замръзнат на място, но не се е чуло в гърция, циганин да убие грък. просто до вечерта ще бъде ликвидиран. пък тука турците все недоволни, все правата. на тоя исмаил пък ще му кажа - хубава вяра българска, хубави, звучни български имена, а добре че ме подсети, когато разтуряха т к з с тата ни се падаше по една овца и по една крава и тъй като всички краварки бяха туркини, моята овца се казваше кадир, пък кравата йълдъз. тъпчат българската земя, ядат български хляб а плюят родиното ми. и аз като ботев да викна, че не мога да гледам, как турчин беснее над бащино ми огнище.засрамете се, бе, замълчете бе.

Споко бе моме, ще получиш инсулт, в Турция няма българи в меджлиса защото там почти няма българи. При вас е друго, турците са 10% и имат демократичното право да са в НС, а правата им са не по малко от вашите, така е в ЕС, налага се да свикнеш, това е.

Четете книгата СИЛАТА НА РАЗУМА,на Ориана Фалачи

дир.бг трябва да ти направи IQ тест

Християните злобеят защото не успели навремето да възпрат могъщата ислямска империя, която ги е владяла в продължение на много векове и то не една а редица християнски страни, 10-12 на брой само в югоизточна Европа. Смешните, нещастни потомци на робите поколения наред ще мразят великите си владетели. А всъщност християните в историята са виновниците за най големите кръвопролития не само по време на световните войни, но и по време на колониалните владения причинили смъртта на стотици милиона народ.

Що не отидеш доброволец в ИД? Те с удоволствие приемат за пушечно месо такива идиоти! Ще викаш на воля аллах акбар, ще режеш "гяурски глави", ще държиш зачухлен от глава до пети речи пред света. И най-вече - целия християнски свят или по-скоро нормалната част от него, ще потръпва от погнуса пред "подвизите" ти!

Не ща в ИД, добре ми е сред вас, сред достъпните белоноги и едрогърди твои сънароднички Пипи.

Това е точното определение - ходжата наистина ВИЕ! Досущ като вълк, бре! Истина е. Тонколоните са винаги на макс. В съботен ден на пазара да идеш - повече турци там има, отколкото в Истанбул. Сган ви казвам, неизброима. Непреодолима. Под робство живеем. В нашия край още сме под турско робство. Чак ме е срам да кажа от кой град съм.

Aми вълк, още малко и бенгалски тигър

Алиосман Имамов! С/у фактите мълчи цялата вселена. Това, че тъкмо вие и религията ви сте отрицание на всичко ценно за нормалното човечество, събужда само съжаление към вас. Но това не означава, че хората трябва да търпят безумията ви. Апропо, искате ли да се излъчи по БНТ сценката с озверелите членове на ДПС, които ритаха "атентатора" на Доги-философа; и нека хората да преценят какво представлявате. Колкото до изпълнението на ходжата, пизоваващ "правовер-ните" към молитва, човек не би могъл да чуе по-отблъскващо нещо. НЕслучайно в някои бл.източни ислямски страни е забранено в цетъра на града да се разнася подобно "пеене". Халифата няма да се състои, ами направете усилие и се приобщете към цивилизованото човечество, защото е видно и за децата, че не принадлежите към него. Какво бъдеще ще завещаете на своите деца?!

Български хелзински комитет, който да заведе дело с/у логорееца Мести за умишлено създаване на етническо напрежение и антибългарско поведение в бълг. НС?!

"Думата, която използвахте, е толкова грозна, че нито аз, нито който и да е друг депесар, би я изрекъл." Леле колко са хрисими тия ! Нещо бързо забравят, щото един техен министър на земеделието наричаше с нея служители етнически българи, по коридорите на министерството.

Нихат Тахир Кабил е български политик от Движението за права и свободи. От 23 февруари 2005 - министър на земеделието и горите в правителството на Симеон Сакскобургготски. Той остава на този пост и в избраното на 16 август 2005 правителство на Сергей Станишев. След преобразуването на министерската длъжност от 18 юли 2007 е избран за министър на земеделието и продоволствието.

Pesh0

Гяур от персийски през турски означава неверник, човек който не е изповядва исляма. Това е презрително обръщение, използвано към християнското население на Османската империя, а също и по отношение християните от европейските страни и Русия. Използвано по време на турското робство, и днес също се използва за хората с християнско вероизповедание в някои краища на България със смесено население (Родопите, Лудогорието). Терминът е забранен за използване в рамките на Османската империя от 1856 година. Исторически възниква за обозначаване последователите на зороастризма и означава "поклонник на огъня". С този смисъл, терминът е засвидетелстван в много ранни персийски текстове като Шахнаме. С времето, придобива отрицателен смисъл. През 13 век думата започва се използва в смисъл на последовател на религия, различна от исляма.

най-вече турчетата, да използват обидни квалификации по отношение на не-муслимите (в частност ) българите. Защо ли? - ами защото това е равносилно на мулето да се опитва да хули и обижда коня!

защо не се направи закон всички депутати вече да са без имунитет и тогава да видя дали ще правят тия театрални сцени

КОГАТО НЯКОЙ Е ОСЪДЕН ИЛИ ЩЕ СЕ ОСЪЖДА АКО Е УПРАВИТЕЛ НА НЯКОЯ ФИРМА ИЛИ ПРОЧИЕ НЯМА ПРАВО ДА РАБОТИ ТАЗИ РАБОТА А ЗАЩО ТОВА НЕ СЕ ПРИЛАГА СЕГА С Г-Н ЦВЕТАНОВ НИЩО ЛИЧНО НАЛИ ТАКИВА СА ЗАКОНИТЕ В КОНСТИТУЦИЯТА НА БГ И ТАКА НИ УЧАТ А И ДЕПУТАТИТЕ СА ЗА ПРИМЕР ПРЕД ОБЩЕСТВОТО ТОГАВА ЗАЩО ТОЗИ Г-Н ЦВЕТАНОВ Е ОЩЕ ДЕПУТАТ СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ДА СЕ ОСТРАНИ ДОКАТО НЕ МУ ПРИКЛЮЧИ ДЕЛОТО И КАТО ПРИКЛЮЧИ МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНЕ В ПАРЛАМЕНТА СЕГА ВСЕКИ СЪДИЯ В БГ ПЪРВО СИ МИСЛИ ЗА СЕМЕЙСТВОТО СИ И ПОСЛЕ ЗА ЗАКОНИТЕ ЗАЩО СЪДИИ ТЕ ГИ ЗЛЕПОСТАВЯТЕ ТАКА ДАЖЕ МОЖЕ ДА Е ПРАВ Г-Н ЦВЕТАНОВ НО НЕКА НАПУСНЕ И ДА СЪДЕЙСТВА НАЛИ СТЕ НИ УЧИТЕЛИ ПРЕД ОБЩЕСТВОТО

Председателят на бизнес организацията каза пред телевизия БТВ, че реформите, които прави правителството са добри и че ако някой си помисли да протестира срещу тях предприемачите веднага ще отвърнат с действия с 10 пъти по-голяма сила.лигарсите: Ако народът опита да прави протести срещу реформите на правителството ще отговорим с десеткратна сила Written by admin 24/03/2015 0

ходжата вие, вие,вие, вие,вие, вие,вие, вие,вие, вие,вие, вие,вие, вие,вие, вие,вие, вие,.........

А БЕ ТОЙ С ЛЕКАРИТЕ СЕ ПОДИГРА И ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е ЗАД РЕШЕТКИТЕ ТАКА ЩЕ КАТУРНЕ РАНО ИЛИ КЪСНО ГЕРБ СТИГА С ТИЯ ИМУНИТЕТИ И СИНЧЕТА И ДЪЩЕРИ НА БИВШИ КОМУНЯГИ

БРЦК

Много хубаво бе - да си вие , ама защо ползвате високоговорители ? А ако искате си сложете камбани на минаретата. Иначе ние ще сложим високоговорители по църквите и не само ходжите , ами и поповете и равините ще вият по високоговорителите. По същото време като ходжата!

Противоконституционната сган ДПС пикае газ от гняв и слабоумие.

Пак завъртате темата ислям-христянство, а спора трябва да е: има ли ДПС почва у нас или е вредна талибанска крадлива диктатура.

Ще гласувам за ДПС, само ако ми обещаят, че Мариана Георгиева ще стане премиер...

Цветанов е идиот.

ДПС непрекъснато провокират и търсят поводи за скандали. Не им се хващайте на въдицата - те са користни и предвидими какво искат. Не им го позволявайте. Да пребъде България !

ни отклоняват вниманието от катастровата КТБ, за която те и боко са основните виновници. Държавата е загубила почти всичките си стратегически производства и сигурността си, а те се карат за едно село. Те с тяхната крадливост ни докараха на това дередже.

вие знаете,че вълците вият,е това нищо ли не ти говори,защото вие сами се отъждествявате със сиви такива.Няма нища случайно.Грешката е вярна и това лютивия знае какво значи.

Значи, ще ме нарекът гяур, после като им направя забелешка, че са ме обидили, трябва да се извиня... браво бе Лютви, Настрадин ходжа пантофките да ти носи.

Тоя пум... Местан ще ни надуе главите до изборите, за едни селски кметове е готов държавата да подпали.

я подпалиха с КТБ, а с днешния цирк ни отвличат вниманието.

Павле, много моля да приемеш офертата ми, която ти пратих - търси "Трол" ООД. Много са ви неграмотни и тъпи троловете - вложи някой лев от субсидията или собствен ( достатъчно си богат), за идейното и най-вече грамотното израстване на ДПС-арските тролове, не се стискай. Само с часовници няма да ти се получи, анадъмо?!

Може да включи и бившата спортна министърка като лектор.

Тя има други задължения към Павлето и от тях не й остава време за лекции!

Кво разбирате бе,оръфляци,политиката да не е да ядеш кебабчета? Ша си страдате от простотията за винаги!

И не ям кебапчета, защото религията ми го забранява. В тях има свинско.

като ги дават за аванта е тогава ядеш кучешки, щото без пари толкова

Като чета коментарите разбирам защо магаретата и прасетата носят български имена..ха..ха

Като си помисля за името си, си спомням аз за генното инженерство. Според него, човешките и свинските гени били почти идентични. Исмаил да не ми говори за имена, а за табиета си да не яде човешко-свинско месо.

ти може да си подобие на тези две животни едното е вадиш голямо като магарето и по физиономия да приличаш на прасе

Е не може да отречете именника за животни според НСИ ...ха..ха

Hие знаем че вълците виат,това което е казал по адреса на ходжата е наистина много нетолерантно и признак на неуважение към исляма.

А дейноста на местан и ДпС не е ли едно неуважение към българската държава и конституция

loyola

Крайно време е тази етническо-религиозна партия да я закрият. И без това си изпълни задачата.

Не сте прави! Да, може да е партия на етническа основа, но досега никой не е подал иск в съда за обявяването й като противоконституционна, освен по форумите. Все пак, създаването на която и да е партия минава през СЪД! Не може само голи приказки... трябва и действие, доказване на тезата ... работа си трябва и желание!

"Един човек да заяви, че свещеникът на една религия вие, е много далеч от европейските ценности. Все едно аз да кажа, че попът в църквата или свещеникът в синагогата вие" Поповете в църквите не вият, защото за тази работа има КАМБАНИ! Не е лошо да влезнат и в църква, нищо че са мюсюлмани, така както аз в джамия и синагога - от любопитство да разбера за ДРУГАТА религия. Цял живот живея между 3 храма, които са на близки разстояния, но в 17 часа чувам само виенето на ходжата над Халите и околността, особено преди, сега намалиха високоговорителите, за което им благодаря! Ако е кратко - добре, ама то много дълго понякога ... Чувам и камбаните на църквите (католическата е по-далеч) . В неделя сутин синагогата беше започнала да надува едни маршове, по примера на виещия имам -ох! Ама и те се укротиха ...браво! Това е, няма що- разнообразяване !

Tрябва да се радваш, имаш безплатна 3-на застраховка.

Местан и сие други турци трябва да разберат, че не са в позиция да искат някой да им се извини....прекалено много негативи са натрупали тези господа от ДПС, за да искат каквито и да е извинения от българи!!!! А що се отнася до този новоизлюпен "политик", на който трудно произнасям името, той действително говори завалено български език.....

Ние българите ви обичаме и искаме да бъдете част от българското общество! Само дето ДПС придизвиква хората да се мразят помежду си на верска основа!

Според недоказани слухове турската партия раздава хонорари на свои активисти, за да са в непрекъснат контакт с техните избератели и правят протурска пропаганда. Ако това е така, интересно ми е дали тези плащания са официално направени и декларирани, или са от онези пари които идват от обръчите!? Тъй като не очаквам от институциите да се занимаят с този въпрос, надявам се че има будни журналисти, които ще поработят по въпроса......

"Думата, която използвахте, е толкова грозна, че нито аз, нито който и да е друг депесар, би я изрекъл" Аха-ха-ха! Бай Местанеее, да те ... кой те хване!!!! Чоджум, кой крещеше "гяур" на Октай Енимехмедов, делегатите на "Атака" ли???? Лъжеш като "дърт мангал" ефенди...ама защо ли не се учудвам от този факт?!?

Поздрав за ръководството на ДПС и Пеш Пиш Юрош с сръбската песет "Оде ходжа

ДПС е вече отмираща партия. Затова Лютвито толкова вие. Прпеди години в Сърница гласуваха за него 100 процента. Но вече тоя келепирец го ням- само 59 процента. Осъзнават се помохамеданчените българи и никой в България не им пречи на правата и свободите!

на ДПС

стига дращихте по форомите ами сядайте да гледате турски сериали ... за пеенето на ходжите - свиквайте, както ние сме свикнали с дранченето на камбаните

аз не съм християнин но камбаните на званят по цял ден по 5 пъти а само при определени обстоятелства а и звука му не е дразнещ

аз не съм християнин, но камбаните не званят по цял ден по 5 пъти, а само при определени обстоятелства а и звукът им не е дразнещ

много скоро ще свикнете и да седите в поза партер..не,че ви е чужда

Са повече за да цивилизоват кюрдите и турците в Анадол. Затова са интересни и интригуващи. А българите ги гледаме за забавление. Също и индийските сериали.

А ако се искара закон за събаряне на религиозни сгради знаеш ли колко джамии ще се сабарят в България и Европа а в турция само 10-тина

става дума за 10 тина църкви

В тази държава само за дпс, за турци, за мангали се говори, все те обидени все правата им нарушени,я се светнете малко бе хора в тази държава други сякаш не живеят,досадници със досадници.

Исмаиле в Бългрия е имало само една религия християнство от 500г робство е налагано исляма а да си спомняш от историята какво е еничер.Нагли са ДПС но само за историята трябва да запазим българското

Християнството е наложено със сила и меч....Борис убива 52 рода (само боляри) до 9-о коляно...

Смаилчо, а когато неканени нахлухте по НАШИТЕ земи, как налагахте исляма - чел ли си? С воя на ходжата или с огън и меч?

по твоята логика излиза, че твоите прадеди са били българи и трябва да си верен на тази държава

Ходжата нв само вие,но и лае!

Затова трябва да ги кастрират! Така ще са по-спокойни и няма да хапят!

Прав е Исмаил, логично е гробаджии и пишман патриоти да злословят по ДПС, защото всички останали партии са свидетели как ДПС на всеки следващи избори увеличава значително симпатизантите си, виждат как българите застаряват, намаляват, напускат страната и свършват, а в същото време небългарите се увеличават и подмладяват, става на всички понятно кой ще печели изборите в недалечно бъдеще.

сега като въведеме задължителното гласуване а след това и ценз и ще видим кой се увеличава и кой се смалява...

Ма мен ли така ми се струва или Партията - Мафия ДПС се опитва да радикализира помаците и да разцепи обществото в България на различни етнически групи, които противопоставя едни на други !?! Струва ми се че и държавата ще разцепят само и само да съхранят накъде някаква политическа власт и влияние !

Кой е по-голям българин, Лютви Местан или Валери Симеонов? Все пак Лютви Местан си седи в управлението и си взима гласовете на турците, без да пречи на българите да се управляват. Ние не го правим, но това е друг въпрос. Валери Симеонов пък взима гласовете на българите и с тях не прави НИЩО. Само минава през управлението да пооткрадне малко. Та кой е по-българин? Че нещо не мога да реша...

Ето ти още една дилема, над която да разсъждаваш: защо елита на ДПС са безсрамно богати на фона на срамната бедност на електората им?! Под електорат разбирай както голяма част от т.нар. "български турци", така и припознатия им нов такъв - циганите!

Ооохохохохох,колко ,,подводни камъни",колко манипулации,колко диверсии има от страна на ДПС,не е за разправяне тука.Не се прави на света вода,ненапита.Лично съм се опарил от предприятие в което работят турци и помаци.Какви номера въртяха на племенницата ми,от личния и началник,колеги,докато тя не издържа и се махна.Боклуци сте!!!

Ми вие,ами,а ако е така ти е удобно Местан читак-мучи.

Забранете ДПС!Има ли достойни политици,а не измекяри!Има ли?Запазете България!