Делото срещу Даниел Митов започна в Спецсъда

Специализираният наказателен съд даде ход на делото срещу бившия външен министър Даниел Митов и заместника му Христо Ангеличин, след като миналия път не можа.

Обратно в новината

Коментари - Делото срещу Даниел Митов започна в Спецсъда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

джендърско дупе за бай Ставри

Това е Дългата ръка на Москва ! Съдебмата система е тяхна !

Изтрихте ли ме гейчета..... нали сте от една дружинка, да долни копелета мръсни?!?

Този отдавна трябваше да е в затвора не само заради ощетяване на държавата, но и заради унищожаване на бъдещето на десетки дипломати на принципа: щом не е от нашите, значи е лош. Същото се отнася и за предшественика му дрисльото Николай Младенов. Някой ще каже, че само са изпълнявали указанията на Боце. И това е вярно, но с много по-голяма престараване от необходимото.

Сигурен съм ,че съда ще оправдае тоя копелдак.Ще им наредят хамериканците .Те оправдават подлогите си.

Безспорно най-добрият външен министър, който сме имали след 1944г.

Така е, Дани Митов е изключителен политик. Дай Боже скоро да го видим и като премиер или президент!

Хораа! ...абе хорааа, стига сте ... разследвали,...съдили, ... и говорили! Вземете му мярката на врата + живото му тегло и него и всички като него по едно здраво въже ... на площада! Това е решението за всички измами в тази държава!

Затвор! И за бившия му шеф - тоест настоящ.

Чекам "къдравата Сю" да и изправим четината.

Идва нова мода за пред народа в редиците на управляващите. Организират съдебен процес срещу някой за кражби, след което се оказва, че няма достатъчно доказателства и го оневиняват. По този начин се узаконяват всички откраднати средства и се изчиства името на осъдения. Той пък осъжда България за накърняване на имиджа му и всички ние му плащаме още толкова за което. Още един начин за допълнително крадене на държавни средства.

Това е бухалката на прокуратурата ... Ако не траеш , цъфва обвинение....

Е па нали новия шеф на комисийката за борба с корупцията каза - няма корупция по висшите етажи.Какви са тези фалшиви новини,молем ви.

След делото ,което Митов ще спечели България ще бъде осъдена да му плати 500 000 лева и пак ще си ги вземе!!! Гарантирам го!

Защо не е в Затвора ,може да избяга ! Веднага в затвора при бай Ставри ,после няма да иска да излиза от там ! Този сигурно има роднини Азиатци ! Много му японести очите !

Даниел Митов е само едно от "недуразуменията" на богопомазания от ЕС български премиер Борисов.Обкръжението му от крадци е набъбнало до пръсване.Читав човек няма сред министрите му.Ами всред областните управители и кметове на ГЕРБ? Жална ни майка!

Много е харчил пари по моминските партита на лорда Е.М.!!!

Шило

За Митов не знам, но Ангеличин е определено за затвора

А за него от къде и какво знаеш?

лъжедемократите ,които разпродадоха България

крадила ,та се забравила

брех... кога успяхте толкоз тролове?

Даниел Митов е обвинен в това, че в периода от 15.01-22.07.2016 г. не е изпълнил служебните си задължения с цел да набави облага за търговско дружество.Леллллеее да им имам обвинението.Това ли успяха да измислят от цацаратурата,нека......рници.

пак няма да осъдят гнусния крадец! защо ни занимавате с глупости?!

И да го осъдят тоя служител на една много агресивна войнолюбива организация, не само да му правят някакво оперетно дело за хвърляне на прах в очите! Поне да плати глоба на държавата за далаверите си - достатъчно пари е взел от две места, докато се водеше министър, а от незаконните и неизгодни проекти - още повече! За затвор - ясно е, че няма да се стигне до там, защото неговите хора от известната войнолюбива организация ще си го пазят, но поне да върне нещо от награбеното!

Влизат във властта за да крадат и да продават Родината си! Този е емблематичен пример! Щом сумата, за която се твърди, че е ощетено МВнР, е върната много преди намесата на прокуратурата, като даже имало 600 лв., платени отгоре, то това е неопровержимо доказателство за извършеното престъпление. Не са нужни никакви други факти! Признал е, че е краднал и връща парите. Кой знае колко други пари е откраднал, ама не са го засекли?!

Тези,двамата,да не се притесняват,никой няма да ги осъди.Те са от герберското семейство,законите в БГ не са писани за тях.

Прах в очите на ЕС.

Европейска България гони до дупка всеки, който не ходи по свирката на Путин.

Къдравата Сю в затвора.

На тоя кретен мастото отдавна му е в затвора!!!

Нищо няма да излезе от този процес! Къдравата Сю е под защитата на поне няколко конвенции!