Бивш собственик на вилно селище отърва затвора

Апелативният съд в Бургас е отменил решение на Бургаски окръжен съд, което постановяваше 13 години лишаване от свобода за местния политик и предприемач Ивайло Зартов.

Обратно в новината

Коментари - Бивш собственик на вилно селище отърва затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

човека не е сам. има и осчте! браво на съда и дано не ви се "изплъзне"! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Що не пишат журналята кои са съдиите? Те са публични личности! Да напишат: Председател на съд. състав и членове............. Да сме наясно! Говеда ли са, крави ли са или само магарета! Ми тъй де!

Що ли вече не се учудвам на нито едно решение на антибългарския антисъд?! Удивително би било да бъде осъден някой, който е злоупотребил и откраднал наистина много - от държавата и от партньорите си. Остава надеждата руските бизнесмени да приложат обичайните си методи за вразумяване и раздаване на правосъдие, с което балансът на силите ще бъде възстановен, а ръстът на Зартов - уточнен с една глава по-малко! Какво друго му остава на човек при такива продажни съдилища като нашите?!

"До момента няма потвърждение от страна на съда за неочаквания развой на процеса."- $$$

Та да си се върнем на основния за България въпрос : -- Ще ли бъдем ?! ( ... или ще позволим да продължава добре-познатото-ни нещище от пиещите-с/от-туби ... )

Хей такива подставени лица и фирми изкупуват българските имоти за чужди граждани извън ЕС.

тези бълъгарски съдии не учат ли по едни книги? Не наказват ли по едни и същи кодекси?