Върховният съд оправда окончателно Александър Томов

Върховният касационен съд оправда окончателно Александър Томов по делото за длъжностно присвояване от ЦСКА и "Кремиковци".

Обратно в новината

Коментари - Върховният съд оправда окончателно Александър Томов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ердоган приключи съдебната реформа за нула време,а нашата се влачи 23 години.

а така лупи,още утре да си станал пак шеф на цсекато,и пак да ги завлечеш във в група,крадни и се не бой пак ще те оправдаят

Евала ЛУПИ ... голем си ... глей довечера как новото ЦСК - ОПЕЛ: "Обединени Партизани от Етрополе и Ловеч" ше отнесе Славията ... Само ФК Л.У.П.И.

Бравооо!!!Значи футболистите /на ЦСКА/ са си виновни,те фалираха клуба или чистачките,масажистите...

Смях

В България ако откраднеш над милион, автоматически получаваш имунитет и не могат да те осъдят.

Най-накрая възтържествува ИСТИНСКОТО българско правосъдие, което така не справедливо бива обвинявано от ЕС

"използваните НЕСТАНДАРТНИ СПОСОБИ за уреждане на търговските отношения относно закупуване на акциите не дават основание да се счита, че в случая е извършена престъпна дейност". И какво значи това?! Има законни и незаконни способи,каква е тази галиматия? Къде са парите? Да не говорим,че българските медии почнаха да канят Томов и той акъл да не дава! Просто,нямам думи!!!

Както се казва: ТОВА ЧЕ НЕЩО ВИ ИЗГЛЕЖДА ПРЕСТЪПНО НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ Е НЕЗАКОННО!...

Уважаеми господа от ВКС, разбрахме кой е невинен, но за нас данъкоплатците е по-важно друго, а именно кой е виновен?!? Ако не можете да кажете, моля върнете си половината от заплатите!

Българското юнашко племе беше изклатено здраво за пореден път.

Браво Томов, ти си нашият Георги Димитров - от обвиняем в обвинител!

По-голяма мафия от съда няма.

Ами Томов тогава има следния избор или е крадец или е най-голямия некадърник и глупак в политиката (то па и една политика) или крадец и мошенник. За второто вече има решение, явно ще да е първото. Честито!

Томов-Президент! Та той е по-голям и от Господ Бог! Просто недостижим! Да живее! А съдиите? Всички до един в КУЧИ ГЪЗ! Там им е мястото!

тоя , костов , Станишев, пеевски, доган и още няколко серсема ги излежавам с кеф ... ама няма къде да ги срещна ...те вече не ходят по земята ...

лупи ще е виновен ..... абе вие луди ли сте ...

Аз

Бреееий... Бахти мазния глист, тоя... От секи задник ще се изниже... Особено от такъв лабаф, като на некой съдия...

Крайно време е да се обяви обществена поръчка за външни адвокатски и магистратски услуги от Румъния, тук всички са гнили ябълки и не стават, спускат ги с парашута и ги въртят като маши.

В тази мафиотска ОПГ, наречена България, само Сидеров е осъден, загдето влязал в Натфиз... Аз ако влезна там, сигурно трябва в газова камера, на райски газ и смес от дим на кокаин, хероин, морфин, чай, тапети, лепило и бонбони да бъда осъден, нали?

Софийския университет трябва да се разследва, защото обучава кадровици, по-нагли и от джихадисти.

След като тоя и Бисеров са невинни, да закрием съдебната система.

ДОСТ е регистирана.Трябваше да сме закрили съдебната система Първи сме по издръжка на проку,рори ,първи по съдии.

ЕС може и да си иска мерки спрямо корупцията, но какво да правим, като всички са мои хора.

Нашите управници са си направо аматьори по отношение на корупцията в сравнение с западноевропейските! А пък западноевропейските политици още много има да учат, докато стигнат американските в това отношение! Вярно, че в САЩ и Западна Европа голяма част от корупцията е узаконена, и се нарича "лобиране", но това не променя факта, че е такава!

Супер, сега ще можем пак да си го припознаем, г-н Лупи е велик ръководител!

ХА ХА ХА ХА ЗАКРИВАЙ ТАЗИ ДЪРЖАВА!

Браво! Раят го очаква!

А орден няма ли да му дадат за заслуги към Отечеството? Все пак ни отърва от 2 сериозни бремета!

Вече отдавна не се учудвам на съдебните решения в България. Крадците и мошениците тук са недосегаеми.

Лупи невиновен, ислямиста от Пазарджик и той невиновен. Ама магистратите искат 600 милиона бюджжет за догодина, с 80 милиона отгоре спрямо тая година.

+++++++++++++++++++++++++++

2 в 1 е по-добре и е по-сигурно-хем държавата плаща, хем и под масата се получават рушвети, ех баня , ех кеф е да живееш и практикуваш в България, умните глави да напускат и да емигрират, на нас тук си ни е добре , има хляб за нас, а навън...НЕ.

Поредният герой от сапунения сериал наречен Планетата Земя...

Какво е виновен, Лупи че е вълк?Природата му е такава за което не ТОЙ, виновен а природата.

Ма разбира се.Никога не съм имал и капка съмнение,че е виновен.Чак се просълзих да не би да е първият невинен вкаран в затвора.Но съдебната система отново е на ниво,и си е свършила работата.С една дума и на тях да им е...а майкта

сега разбрахте ли защо е бил избит елита на нацията, ето такъв "елит" е бил изтребен

Че това не е изненада, кога българския съд е бил обективен. Чичко паричко и нечии интереси пак са си казали думата. С такава съдебна система продължаваме да затъваме в корупция и беззаконие.

Как ли са си ги делнали тези 4.5, пък и другите ?

право в джоба. Но няма основание за тревога, ЦСКА изпадна, но парите са си на все същите хора. Те са си ги изплатили, бая закуски са икономисали.

Браво Сашо!Браво!Добър ученик си бил.

Хм, нещо извън темата -?! "Българският съд - самь справедливь судь в мире!!! Александър Томов - президент!!! Общо взето - смях през сълзи... Българската действителност - отчайваща, но виновни няма?! Кражби за милиони, убийства през ден, но виновни сме обикновените данъкоплатци, постоянно и винаги!!!" Не, в моя коментар няма нищо общо нито с Александър Томов, нито с Българския съд, който отново се подигра с идеята за справедливост, с Българския народ и т.н.!!! Който има много пари в България, той си купува "справедливост" и всичко останало!!! Който няма пари, поема цялата тежест на закона, че и повече дори!!!

БРАВО НА БЪЛГАРСКИЯ СЪД! ТОВА Е СЪДЪТ ЗА ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ... ЩЕ СЪДИМ НАШИ ХОРА /?/, ХАЙДЕ...ДЕ... ДЪЛБОКО ЗАКОПАНИ КРАЖБИ, КОЙ ЩЕ ГИ ТЪРСИ...160 МИЛИОНА ОТ КРЕМИКОВЦИ ИЗЧЕЗНАЛИ, ДА МУ МИСЛИ ИНДИЕЦА! САШКО ТОМОВ ИГРА ЯКО НА "ТУКА ИМА - ТУКА НЕМА..." И ХОП СЕМУЙСТВОТО МУ В АНГЛИЯ.., А ТОЙ ПРОФЕСОР... НЯМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, НЯМА И ИЗЧЕЗНАЛИТЕ МИЛИОНИ... ЕЛАТЕ, ЕВРОПЕЙСКИ БАНДИТЕ, "ИГРАЙТЕ" В БЪЛГАРИЯ, НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ОТКРИЕ - ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ! ИМА САМО СЪДИИКИ, КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ФИНАНСОВИТЕ КОМБИНАЦИИ, НО РАЗБИРАТ, ЧЕ НЯМА ИЗЧЕЗНАЛИ ПАРИ... МОЯТ ПРОФЕСОР ПО ЛОГИКА КАЗВАШЕ: " ЛОГИКАТА НЕ Е ЗА ЖЕНИТЕ...ПРЕРОВЕТЕ НАУЧНАТА ЛИТЕРАТУРА ПО ЛОГИКА И МИ ДОНЕСЕТЕ ПОНЕ ЕДНО ИМЕ НА ЖЕНА /БИОЛОГИЧНИТЕ ИЗКЛЮЧЕНИЯ НЕ СА ПРИМЕР.../ ТА 3 СЪДИИКИ... И САШКО НЕВИННО СУХ! ДРУГАРЯТ ТОМОВ - СЪВЕТНИК НА ДР. ЖИВКОВ... И СОЦИАЛИЗМЪТ СЕ ПРОДЪНИ... Г-Н ТОМОВ, СЪВЕТНИК НА МИЛИАРДЕРА МИТАЛ ЗА КРЕМИКОВЦИ - ЧОВЕКЪТ ПРОПАДНА , ИЗЧЕЗНАХА МУ 160 МИЛИОНА ДОЛАРА... ДРУГАРЯТ ТОМОВ, УПРАВЛЯВА ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА - ВЕЛИКИЯТ КЛУБ ФАЛИРА И ИЗЧЕНА... СЕГА Е ПРОФЕСОР ПО ИКОНОМИКА В "СВ.КЛ. ОХРИДСКИ" ...КАКЪВ УНИВЕРСИТЕТ, КАКВИ ПРОФЕСОРИ...

Аз виновен комунист не съм видял. и как да видя, те комунистите съществуват за да са невинни, а това че са лекета е доброто им качество.

Ами който го може- МОЖЕ! Ти защо завиждаш???

Бисеров - невинен! Масларова - невинна! Александър Томов - невинен! Как сгрешиха да осъдят Вальо Топлото????

Пропуснат е в списъка ти Цв Цв, а и доста други има. Общото по между им е, че са невинни!

Никой не се е съмнявал във вината му.Колкото по-голям зулум направиш,толкова си по-невинен-разбрахте ли?Това е нашата мила,родна страна.Не се занимавайте с кокошкарски истории.

Е, те това е правосъдие, евала, кой ли се е и съмнявал в него! Да го издигнем за президент тогава предлагам!

И ще ми разправя по новините оня поставен и платен лакей от Галъп, че видите ли, недоверието на хората в прокуратурата и съдебната система било по-скоро от предубеденост и защото голяма част от хората не я разбирали!

Томов е невинен, а тези 3 490 000 евро ги няма и няма!!! Хубаво е да се живее в България!

Абе да бяха го осъдили както е "невинен". Няма да е първия, но поне щеше да бъде справедливо !

Всичко е наред в държавата.Съдебна система,полиция,политика,работа колкото щеш... На 3 март 70 000 истински смели българи празнуват своя ден за свобода с разходки по Шипка.На протести няма никой или 10-20 човека където ходехме та да ни се смеят тия където са си наред. Е сега благодаря на господ че се отвратих от тая държава и народ,та научих чужди езици и семейството ми живее далече от БГ. А на останалите ''Доволни на 3 март'' Бойко да им засилва огъня под казана и да гладуват доволни за партията.

Всъщност оправданието е правилно. И аз вече се замислям вече дали тъмно черното всъщност е черно, а ми се струва, че е бяло. И то ярко бяло.

Това новина ли е? Не сме очаквали друго...както всички преди него, излязоха оневинени, с лъснат имидж и готови за нови далавери. Предпочитам да вярвам в божията справедливост пред човешката.

Естествено, че е "невинен".... Дали има някой толкова наивен, да си е мислел, че ще го признаят за виновен. ОТВРАТ!