Саакашвили не се признава за виновен пред съда

"Не се намирам тук, за да бъда част от предварително написана комедия", каза бившият президент на Грузия пред магистратите, визирайки грузинското правосъдие.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям дефицит имат ЦРУ/САЩ и останалите "дИократични" ,като Англия/МИ6 и т.н. Напоследък все на "запартъци" попадат- Яценюк,Навални,Зеленски,да не посочвам и послушковците у нас... Този неадекватен човек е по-скоро за лудница,а не за затвор...

Ти, Саакашвили, кажи защо ти биха шута и от Украйна? Защо избега и от там? А и защо биг брадър УСА и Грейт Кингдом не те прибраха при тях? А можеше да помолиш я Макарон, я Мекерел да ударят едно рамо и да те приютят. Знаеш ли Саакашвили, никой не обича мръсниците, подлогите и предателите дори и тези които са инвестирали в тях. Остана ти едно единствено място - да се прибереш у дома и да изпълниш последната задача на твоите господари, а именно да се жертваш публично в името на плановете на задокеанските и островно мъгливи приятелчета, които вече им е ясно, че губят тотално позиции и влияние както в Грузия, така и в Армения, защото от тях това което получихте е един гол надървен но от сърце.

Този "престьпник"сьздал днешната Грузия,която в момента сьсипва се от руски олигарх Иванишвили.Сатаната която появи в неговото оице!

те всички дето са в килиите претендират че са невинни важно решението на съда

СПОНСОРА на Саакашвили -Грузинския милиардер от еврейски произход Патракатрашвили е намерен умрял във ваната в луксозния си апартамент в Лондон Скотланд Ярд топ патоантоми устанояват че Патракатрашвили е ОТРОВЕН от КГБейска отрова с хим.състав подобен на препарат за рас.защита

ПЕТРОВ, БАШАРОВ

наакашвилИ може да е Негодник, но е Нашият негодник ;) перифразирам небезизврстния коментар на Труман за Трухильо :) (напомням ,че САЩ все пак организираха политическото убийство на Стареца) така,че е интересно дали ще има все някаква справедливост за Негодника и Престъпника Питанката произтича от факта ,че Грузия е в орбита на Началниците на Дъвчещия Вратовръзки :) Би могло въпросът да се перифразира така : Изпаднал ли е в немилост наакашвилИ пред Госпидарите му ит САЩ Междувременно бележка за професионализма на ДИР-ниците : наакашвилИ влезе по незаконен начин в Грузия последния път :) Беше арестуван във видимо нетрезво състояние ;) Куражлия !!!

Много знаеш,кои какво е сьздал!Саакашвили е реформатор и благодарение на него Грузия днес е нормална страна

Така е наполеончо - хайде сега и хапчето да си изпиеш .

Чудя му се на тоя абдал, що му трябва да се занимава с политика - само ядове?!? Що не си работи като дегустатор на вратовръзки, такава рядка професия, без работа няма да остане.

Не се грижи за него,той е доста образован,интелигент !

Знам ли - за сега , вратовръзки яде , а ако мине на килими ?

Тоя престъпник трябва да изгние в затвора, заради него загинаха хиляди хора в Грузия и Украйна.

Личи си че си от руското КГБ си,без акьл!