С препарат за басейни къпят колите на границата с Турция

Агенцията по храните пази в тайна какво влиза в цената от 5 лева на автомобил

Обратно в новината

Коментари - С препарат за басейни къпят колите на границата с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за по лесно поливайте с бензин и после ги палете гадните коли и така вече няма да има движение и разнасяне на болести а ако не ви отърва запалете и пътниците за 100% дезинфекция

Да ги къпят с кото искат ама поне един ПОС терминал да сложат че от де да им ги търся тия хардуерни левове точно.

Така е при "промяната". Свиквайте

Златната локва е заменена със Златен душ ! Имаше смисъл от протестите !

ПП продължава, ама по старуму...

Коро зомбито ви излъга и продаде пак. Няма такова понятие Евтин Газ. Киро е обещал нещо на биволарите. Или да пусне Македония или заробващо дълъг договор както ТЕЦ овете. Краватите нищо не дават даром, даже оръжие продават платено предварително.

Добра измислена герберска схема пак!

С бистра водица.

Защо шест месеца след началото на т.нар. Правителство на промяната все още няма електронно управление. Ако такова имаше можеше и по-лесно да се осъществи контакт с нищо неправещата държавна администрация. Как съответният министър се позволява да продължават корупционнните практики по границата с Турция. Защо няма постоянен контрол там и ако това е неслучайно, на кого се плащат комисиони, за да държи беззаконието активно. При какви условия правителството на Продължяваме промяната ще направи нещо, за да противодейства на корупцията, след пет години, след десет години или никога. Защо тогава толерира беззаконието.

У Диарбекир не чуват за ЕрСдухан толкова често, аре спрете се да не ви спре бързия влак в тунела!

Бахти скапаната държава. Събират пари за дезинфекция!? Боклуци ни управляват. Веднага махайте тея такси и всички фирми кърлежи по веригата.

Ееей,българи всезнайковци, всеки от всичко разбира! Щом трябва ще ги дезинфекцират!

И дали тива е правилния препарат, определено са резонни въпроси От друга страна, дезинфекция ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има Турция е близо до азиатските огнища на разни болести по животните Въпроса не е защо има там Въпроса е защо няма на македонската и на сръбската граница Че даже и на румънската Свинската чума ит преди 3 години мисля, от там влезе

Препарат за басейни…. Смях

Викат му златната локва на това.

Тъп си като македонец…

"А добре известно е, че таксите за дейности, извършвани от държавата, няма как да надвишават стойността на направените разходи за услугата." ХАхаХА ... има ли закон или сами си го изфантазирахте този факт и понеже не знаете как да го обосновете - "добре известно е"

На въпроса „ЗАЩО?“ получавате от всеки дебил не подлежащ на коментар готов отговор: „ЩОТО ТАКА ТРЯБВА“!

Ама като влезеш в Турция и видиш пътищата им и се чудиш кой е в Европа. Замисляш се какви кратуни са управлявали България.

Чл. 2. (1) Държавните такси са прости и пропорционални. (2) ...... Простите такси се определят въз основа на необходимите материално-технически и административни разходи по предоставяне на услугата.

Сетих се защо турците не идват в България, -защото е много хубаво в България.

Тролландците в почивка ли са, няма коментари?

Продават с държавна субсидия

И сегашните сигур лапат от златната локва щом си траят! Мълчат и за онази лаборатория-не златна, а диамантена!

Защо " са управлявали " ! Да не сте свалили правителството докато ме нямаше ?

Тези 5 лв, какво ще стане?

ДИР питайте и апи що пътя Костенец Ихтиман е лумен пейзаж...

Гледайте орките да не докопат дезифектанта, ще става лошо. За животните де

Спряха кранчетата, но отвориха пожарникарския кран. Лапат, че чак се осират!

Най - дивата далавера, естествено поверена на частна фирма, връщаща рушвети...

Герберо-депесарската схема за точене на милиони към наши ДС фирми още работи.

идейни: щот вероятнОттам скоро не е профучавал пре -зидентски -миерски, депутатски ескорт, да гОпраят с трайна дългогод. гаранция, живи & здрави

примерно: че те от десетилетия окъпват пътнишки/товарни влакове от десетилетия на сухопътна ни с Рум-я граница, с (не)годни за ползване химич. субстанции ли ? не зная, живи & здрави

Дали е за басеини, шадравани, кладенци и прочее водоизточници, препаратите са едни и същи и се наричат дезинфектанти. По-безмислено определение не бях чел

Не ви е вярна информацията от Турска страна също се извършва дезинфекция но се заплаща само от автомобили с Българска регистрация.За всички други е безплатна.

Давам пет лева, да го тръкна на Лена от мустака.

Есента бяхме в Турция. Спирам при нашия събирач на таксата. При плащането естествено трябва да пусна стъклото на вратата. Оня взема парите, дава квитанцията и казва готово тръгвай. Потеглям и веднага след това цялото ми лице откъм вратат е обляно с тая течност. Абе пълни гадове. Добре, вземате парите, но поне предупреждавайте хората да си вдигнат стъклата на колите. Или поне една табела за предупреждение поставете. Преди беше един гьол само за гумите сега е като автомивка. Так че внимавайте с пръскалките и не разчитайте че някой от тия по границата мисли за вашата безопасност.

Сега да уточня - от турска страна се вземаа пари за дезинфекция (лири на стойност около нашите 4-5 лева) , но дезинфекция НЕ се извършва. И ако ме питаш -по добре.

Ам вие със сярна киселина ли искате

Какъв е този шумов терор цял ден от 2:00 до сега идващ от стадион Васил Левски цели осем часа някакъв концерт в който гърми на цяла София и не се трае някой няма ли да се самосезира при положение че в събота и неделя шума е забранен Това е силен шум който трещи на цяла София

Хе, хе, за шест месеца? ГЕРБ и Дончев за десет години що пари похарчиха, а резултата е нулев. Но си личи, че си гербаджия по интереси!

Питай журналистите от НОВА дето ядоха боя на магистрала Тракия от мутрите на същия този дето върти всички далавери по границата с Турция и е недосегаем дори и при смяната на всички правителства... Чудно, защо ли?

Едва ли някой е разработил специален “разтвор за ГККП “. Очевадно се ползва някакъв вече познат и одобрен за ползване препарат . А , че е корупционна схема и хранилка за някой близък до власта -това също едва ли е новина !!!

Кочина! Маркуч, кална локва, дупки под нея и плащане без касов бон. Държавата ви е една кочина! И ние ставаме прасета като се налага да преминаваме през нея.

За украинките ли говориш

Българската агенция по безопасност на храните да се закрие с парадокса на тази касика на една фирма НАКОЙ ОТ митниците също ги толерир

Агенцията за безопасност на храните се занимава само с далавери и повече вреди, отколкото помага на българските производители. С глупостите си закриха свинарството, един от най-проспериращите отрасли в България.

Айде другият път преди да се изхвърлиш като ..... на мокър песък се поинтересувай верни ли са глупостите които пишеш ? Къде я чете тая забрана за събота и неделя, има такава само за определени часове !

Хубава статия. Дано има follow up , особено с мнението на принципала по въпроса - МЗ или който е. Сериозно изриване е необходимо там. Къде ли не е, но това е друга тема.

БАБХ има задачата да помага не на производителите, а на потребителите на храните. Не че и това са се засилили да правят, де.