С препарат за басейни къпят колите на границата с Турция

Агенцията по храните пази в тайна какво влиза в цената от 5 лева на автомобил

Обратно в новината

Коментари - С препарат за басейни къпят колите на границата с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наличието на халогени във водата, рязко увеличава вероятността от корозия на железните предмети и съоръжения, намиращи се в нея. Халогените действат като киселини.

Няма лошо че хлорират колите. В казармата с това си миехме ръцете. Лошо е ако парите потъват в неизвестни джобове

То е ясно що го правят-за пари, ама що им се позволява е въпроса.

Те тук симпатизантите на вГЪЗраждане го пият същия препарат...

Пий си хапчетата, приятелю.!

И колко много е богата, всички с басейни дори в излишък, та остава и за колите...? Всеки килер натъпкан с олио, съседния с ориз, боб, леща и юфка. В мазето - безчет рафтове с компоти, сладка и лютеници. Само не се знае защо никъде още не се виждат струпани чували с хляб...А, и яйца за следващите два Великдена напред...

Толкова години, а още няма сила, която да спре поредното "публично-частно партньорство", където държавата гарантира пари на едни, които дори журналистите не смеят да проследят и обявят кои са. Тези "абонаментни" плащания от години генерират огромни пари, а каквито и да изберем на избори ни говорят небивалици, но дори това елементарно ограбване не спира. Промяна?

Хаха, промяна. И новите да са, и старите да са, златните гьолове в държавата ще продължават да работят на пълни обороти. Защо иначе толкова ще драпат да се доберат до властта всичките Кириловци, Асеновци, Бойковци, Красимировци, Константиновци, Валериевци, Маи и т.н., ако не за да се облажат от отчисленията ит всичкия този полулегален рекет...

Тези където взимат парите са фирмата "Пи. Еф. Си." ЕООД Златният гьол" - 32 млн. са открити във фирмата за дезинфекция на границата .

Месото в Турция е много по скъпо и ние внясаме месо от там при положение, че на село е по евтино и вкусно... Ами браво все така купувайте боклуци на високо цена представям си само какво идва оттам като качество на тази цена.

Хубава статия. Дано има follow up , особено с мнението на принципала по въпроса - МЗ или който е. Сериозно изриване е необходимо там. Къде ли не е, но това е друга тема.

Говори с български думи и изрази, стига с тези чуждици и чуждопоклонничество.

Агенцията за безопасност на храните се занимава само с далавери и повече вреди, отколкото помага на българските производители. С глупостите си закриха свинарството, един от най-проспериращите отрасли в България.

БАБХ има задачата да помага не на производителите, а на потребителите на храните. Не че и това са се засилили да правят, де.

Трябва внос на чешалки от Германия за прасенцата и топки да си играят за да са щастливи . По нареждане на ЕС ЕК и други трябда задължително фермерството изобщо в страната да се затрие . НАРОДА да прави кво ще и да страда тях товна не ги ивтересува.

Българската агенция по безопасност на храните да се закрие с парадокса на тази касика на една фирма НАКОЙ ОТ митниците също ги толерир

Кочина! Маркуч, кална локва, дупки под нея и плащане без касов бон. Държавата ви е една кочина! И ние ставаме прасета като се налага да преминаваме през нея.

Едва ли някой е разработил специален “разтвор за ГККП “. Очевадно се ползва някакъв вече познат и одобрен за ползване препарат . А , че е корупционна схема и хранилка за някой близък до власта -това също едва ли е новина !!!

Какъв е този шумов терор цял ден от 2:00 до сега идващ от стадион Васил Левски цели осем часа някакъв концерт в който гърми на цяла София и не се трае някой няма ли да се самосезира при положение че в събота и неделя шума е забранен Това е силен шум който трещи на цяла София

Айде другият път преди да се изхвърлиш като ..... на мокър песък се поинтересувай верни ли са глупостите които пишеш ? Къде я чете тая забрана за събота и неделя, има такава само за определени часове !

Ам вие със сярна киселина ли искате

Есента бяхме в Турция. Спирам при нашия събирач на таксата. При плащането естествено трябва да пусна стъклото на вратата. Оня взема парите, дава квитанцията и казва готово тръгвай. Потеглям и веднага след това цялото ми лице откъм вратат е обляно с тая течност. Абе пълни гадове. Добре, вземате парите, но поне предупреждавайте хората да си вдигнат стъклата на колите. Или поне една табела за предупреждение поставете. Преди беше един гьол само за гумите сега е като автомивка. Так че внимавайте с пръскалките и не разчитайте че някой от тия по границата мисли за вашата безопасност.

Лъжеш! На влизане в Бг първо те пръскат, а после плащаш! Няма кок да се случи твоя разказ. Така си е винаги, от както е внедрена тая простотия …

Давам пет лева, да го тръкна на Лена от мустака.

Не ви е вярна информацията от Турска страна също се извършва дезинфекция но се заплаща само от автомобили с Българска регистрация.За всички други е безплатна.

Сега да уточня - от турска страна се вземаа пари за дезинфекция (лири на стойност около нашите 4-5 лева) , но дезинфекция НЕ се извършва. И ако ме питаш -по добре.

Пак лъжеш! 60 лири е турската такса - 8 лева. 20 пъти за 5 години турците ни казваха да премахнем рекета над милионите им пътници. Ние все не чувахме или си измисляхме опасности. Предупредиха ни, че ще въведат реципрочна мярка само за Бг коли - пак не чухме. Ами накрая го въведоха. Пръскат с водица и ароматизатор в 90% от случаите. От нас вземат такса, от другите регистрации не, а и тях ги пръскат. Парите от таксите ни отиват в общинската каса на Одрин и директно се ползван за благоустройството на града. Без посредници, без да ходят в държавния бюджет. Да си знаеш - новите градинки и тротоарни плочки на Одрин и селата му ги плащаме и ние. Щото сме най-умни след евреите, четвърти на футбол, шести по красота, измислили сме компютъра и играем хоро и в лед и в огън …

Дали е за басеини, шадравани, кладенци и прочее водоизточници, препаратите са едни и същи и се наричат дезинфектанти. По-безмислено определение не бях чел

Герберо-депесарската схема за точене на милиони към наши ДС фирми още работи.

примерно: че те от десетилетия окъпват пътнишки/товарни влакове от десетилетия на сухопътна ни с Рум-я граница, с (не)годни за ползване химич. субстанции ли ? не зная, живи & здрави

Най - дивата далавера, естествено поверена на частна фирма, връщаща рушвети...

Спряха кранчетата, но отвориха пожарникарския кран. Лапат, че чак се осират!

Гледайте орките да не докопат дезифектанта, ще става лошо. За животните де

За украинките ли говориш

ДИР питайте и апи що пътя Костенец Ихтиман е лумен пейзаж...

идейни: щот вероятнОттам скоро не е профучавал пре -зидентски -миерски, депутатски ескорт, да гОпраят с трайна дългогод. гаранция, живи & здрави

Тези 5 лв, какво ще стане?

Питай журналистите от НОВА дето ядоха боя на магистрала Тракия от мутрите на същия този дето върти всички далавери по границата с Турция и е недосегаем дори и при смяната на всички правителства... Чудно, защо ли?

И сегашните сигур лапат от златната локва щом си траят! Мълчат и за онази лаборатория-не златна, а диамантена!

Тролландците в почивка ли са, няма коментари?

Сетих се защо турците не идват в България, -защото е много хубаво в България.

Ама като влезеш в Турция и видиш пътищата им и се чудиш кой е в Европа. Замисляш се какви кратуни са управлявали България.

Продават с държавна субсидия

Защо " са управлявали " ! Да не сте свалили правителството докато ме нямаше ?

"А добре известно е, че таксите за дейности, извършвани от държавата, няма как да надвишават стойността на направените разходи за услугата." ХАхаХА ... има ли закон или сами си го изфантазирахте този факт и понеже не знаете как да го обосновете - "добре известно е"

Чл. 2. (1) Държавните такси са прости и пропорционални. (2) ...... Простите такси се определят въз основа на необходимите материално-технически и административни разходи по предоставяне на услугата.

Викат му златната локва на това.

И дали тива е правилния препарат, определено са резонни въпроси От друга страна, дезинфекция ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има Турция е близо до азиатските огнища на разни болести по животните Въпроса не е защо има там Въпроса е защо няма на македонската и на сръбската граница Че даже и на румънската Свинската чума ит преди 3 години мисля, от там влезе

Ееей,българи всезнайковци, всеки от всичко разбира! Щом трябва ще ги дезинфекцират!

На въпроса „ЗАЩО?“ получавате от всеки дебил не подлежащ на коментар готов отговор: „ЩОТО ТАКА ТРЯБВА“!

Бахти скапаната държава. Събират пари за дезинфекция!? Боклуци ни управляват. Веднага махайте тея такси и всички фирми кърлежи по веригата.

У Диарбекир не чуват за ЕрСдухан толкова често, аре спрете се да не ви спре бързия влак в тунела!

Защо шест месеца след началото на т.нар. Правителство на промяната все още няма електронно управление. Ако такова имаше можеше и по-лесно да се осъществи контакт с нищо неправещата държавна администрация. Как съответният министър се позволява да продължават корупционнните практики по границата с Турция. Защо няма постоянен контрол там и ако това е неслучайно, на кого се плащат комисиони, за да държи беззаконието активно. При какви условия правителството на Продължяваме промяната ще направи нещо, за да противодейства на корупцията, след пет години, след десет години или никога. Защо тогава толерира беззаконието.

Хе, хе, за шест месеца? ГЕРБ и Дончев за десет години що пари похарчиха, а резултата е нулев. Но си личи, че си гербаджия по интереси!

С бистра водица.

Добра измислена герберска схема пак!

Тъп си като македонец…

Коро зомбито ви излъга и продаде пак. Няма такова понятие Евтин Газ. Киро е обещал нещо на биволарите. Или да пусне Македония или заробващо дълъг договор както ТЕЦ овете. Краватите нищо не дават даром, даже оръжие продават платено предварително.

ПП продължава, ама по старуму...

Златната локва е заменена със Златен душ ! Имаше смисъл от протестите !

Така е при "промяната". Свиквайте

Да ги къпят с кото искат ама поне един ПОС терминал да сложат че от де да им ги търся тия хардуерни левове точно.

за по лесно поливайте с бензин и после ги палете гадните коли и така вече няма да има движение и разнасяне на болести а ако не ви отърва запалете и пътниците за 100% дезинфекция