С демонстрации в морето започна подготовката на ВМС за тази година (снимки)

Две военноморски бази във Варна и Бургас заменят досегашните пунктове за базиране на Военноморските сили в двата града

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тренира ВМФ отборът по водна топка.Треньорът около басейна дава указания - Петров подай на Иванов.Петров обаче не подава,напредва и вкарва гол.Тренер вика Петров - вкарах гол.Юнак си ти Петров,ама Иванов се удави

Пак са направили надписа NO SMOKING по-малък от колкото е в заданието.:)

Като гледам нещо много от корабите приличат на част от пожарната бригада. Чак на деветата снимка се показват два кораба които приличат що годе на бойни кораби, най-вече този с оръдието. Ама като цяло не може да разбере човек точно колко голямо ни е флота и от какво е съставен. Чудно дали този с оръридето е с противовъздушното оръдие от ПСВ задвижвано с ръце и крака? Което по случайност показаха при учението на НАТО.

Виц ли е?

хахахахахахаахахаааа

Боже,Боже с тези корита на 50+ ще воюваме с Русия. Смях!

Дано не се удави някой храбър български матрос. Или да потъне някой непобедим български боен кораб. Все пак в морето има много вода ....

не е зле. Като за начало.

А какво става с купуването на употребявани НАТО-вски подводници ? напишете нещо за това и къде може да се прочете този план за ВМС до 2026 г ????

Смешно.. Първобитни хора

Трагедия. Размахват маркучи наляво-надясно. 12 години на това ги учеха. Това не знам какво занятие е, но определено не е ВМС.

tonk11

Според теб ако възникне пожар на кораб ВМС ли ще го гасят или механизираната бригада от Карлово? Кретен!

Ли са военноморските "сили"-сиреч спедиторски сили. Къде оръдията, торпедата, томахавките...?