Руснаци, живеещи в Кипър, основаха партия

Заместник-председателят на нова политическа партия в Кипър заяви, че кипърските руснаци искат да оформят страната като прогресивна европейска държава.

Обратно в новината

Коментари - Руснаци, живеещи в Кипър, основаха партия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Кипър изгоре... скоро Путягата ще праща зелени човечета да освободят мужиците от терора на местните... Хич не е смешно...

с имоти по българското черноморие чакат удобен момент за да направят същото!

Когато знаят медиите, че една новина би предизвикала негативна нагласа тогава наричнат украинците руснаци, както и гражданите на Беларус. Но в обратния случай те задължително не са руснаци и нямат нищо общо с Русия.

Човекът е от Беларус, има кипърски паспорт и прави кипърска партия, но руснаците са виновни? Да еее ба мозъчните промивки!

За начало трябва да изгоним вас - меките китки, само че коя ли страна ще ви вземе. Другият вариант за разправа с вас е забиване , ама не на кол...за справка екзекуцията на един английски крал, изповядвал вашите "ценности" в средновековието. :)))))))))))))))

Това ни очаква и тук.Това е плана на Путьо.Родните подлоги са готови.Фатмака ще "констатира " само какъв флаг се вее над Поморие.

Забравяш анклавът Камчия, в който никой не знае какви пъклени планове мътят руснаците и нашите подлоги начело със Станка Шопова НАРОДЪТ Е КАЗАЛ: ГОСПОДИ, ОПАЗИ МЕ ОТ АЗИАТЦИТЕ С РУСКИ ПАСПОРТИ, ОТ ВРАГОВЕТЕ МОГА И САМ

Руснак и прогресивен европеец,няма нищо общо!Мижи да те лаже,остава и да ги регистрират като полическа партия,на гърците свят ще им завие от " прогрес"!Гърка ги търпи само заради мангизите дето ги снасят,но като са им дали и гражданство,пак с много пари какво очакват,не вярвам да приемат други да ги управляеат!Че руснака врче си има гласочодаватели,- самите учредители и както върви,дмрс партия,утре депутати,а _в други ден- министър.

Така, беларсците са руснаци? А укранците не са? Това ли разбираме от бг медиите и от соросите..

А гедайте Равда , съни биич, несебър и други. Да не станат и там Руски партии. То май по-добре така от колкото тиквата да ви управлява.ще му вземат Fibank, и ще стане РосБанк. Айде наздраве! Сельодка с водка!

да и след няколко години кримски сценарий и за Кипър. Изведнъж ще се окаже изконна руска територия и Путин ще го превземе за ди си направи военна база в Средиземно море.

Пууу, от твоя коментар - в Божиите очи.

Казва се уши, не очи.

Е. какво ще правим с анексията на чат от Кипър от Турция??? Дай първо на този въпрос да отговорим? После нека мислим за "хипотетични" бъдещи възможности.

Е сложи кавички де,на " изконна" и на " военна база" !Що не си стоят у матушката,при путлярски,ами тръгнали европейци да стават!Гърците и те недовидяха владелците,щото не са живели под руско!Гледат им кесиите ,крадените мангизи!А щом са 1/3 не е на добре.Те и бъларите били 1/3,ама и на ум не им идва да правят партия!

тези са точно толкова руснаци, колкото тиквата е академик

Не подценявай руснаците, Белорусия е това, което е шоплука за България - Белая Русь, руси и синеоки, без имигранти от Азия, заради Лукашенко, за добро или лошо.

Фактите: в Кипър имат симпатии към социализма още докато имаше СССР, имат симпатии към руснаците, включително и за това, че са православни като тях, а в Кипър туристите са руснак до руснака. В началото на 90-те на острова имаше предимно британски и немски туристи, но това вече е в историята. В добавка - повечето от лекарите в Кипър са следвали в Русия. В заключение - това че Кипър е бил английска колония, че движението е в ляво / с десен волан, че контактите са с 3 пина както в Англия е вече някакъв анахронизъм. Връзките с Русия са особено здрави.

Дам, и симпатиите към парите са сходни.

са се сетили... Кипър си е руски още от края на миналия век.

Да бе..бимбенистански е.

Не съм против Руснаците, обаче така правят САМО арабските - Турски Башибозуци и Шпиони. ... А Русия, може да завзема части от Азия- Сирия, Ирак, да избива арабите там и да почват да живеят там като това става част от Русия.. Така са правили ВСИЧКИ руснаци и затова Русия е голяма.. Убивали са враговете, завземали са територия и Русия е нараствала... В България имаше едно стихотворение- "" Българче да се наричам, първа РАДОСТ е за мене"". Същото е и с Руснаците, само че те са имали по- големи възможности.

в общи линии си прав, но не баш. огромна част от руските субекти в състава на руската федерация доброволно влизат в състава й. дори не са водени войни. в повечето случаи това става защото се касае за мала държава обградена от по-големи и силни съседи. изпращат емисари до императора на Русия (който и да е той към тогава) с молба да влезнат в състава на империята. това е ставало след съгласуване м\у политическия елит. в онези времена въпросните малки държавици са били и доста зле икономически поради липсата на търговски пъти и излаза на море. затова те предприемат такива ходове и това им носи не малко дивиденти. е, никой не отрича, че е било нужно да се лишат и от доста неща като най-важното е привидната си свобода.

Това, което пишеш се отнася за създаването на Съветския СЪюз, след Революцията в Русия през 1917 г. Тогава, отделните области на Русия се обавяват за Републики и остават част от царска Русия, която се преименува на СЪветски съюз. Но за да стане огромна Русия е водила стотици войни срещу- турци, монголци, китайци, англичани, германци, японци. Но накрая царя решава е е гуляйства и пирува, а останалите руснаци ще гладуват и затова правят Революция. А идиотите- Елцин и Горбачов разпаднаха държавата, за един ден.

Първото нещо което са направили е да избият 1.5 млн. българи и да им завземат територията, не е ясно само такива като тебе защо се радват от малоумие или нещо друго !?

За да създадат партия, на руснаците им се налага да емигрират.

Кипърците са назад с материала. Тук си имаме няколко руски проекта. Дпс, атака и разбира се бсп. Е ръководителите на бсп предпочитат да си пращат децата на запад, но това не им пречи да защитават руските интереси,срещу съответните комисионни.

щом смяташ, че споменатите от теб партии са руски проекти, то подай сигнал с прокуратурата. дай им доказателствата си и остави съда да вземе решение. ако не го сториш излиза, че нямаш доказателства. при условие, че нямаш значи или си долен лъжец или си платен червей, който е взел кинти, за да очерня. очевидно е последното.

Леко с нервите, шмокльо. То и цацата си е ваш човек, така че не се прави на много умен. Никак не ти се отдава.

Допускаш някого в дома си и после гледаш как ти казва да го преправиш по негов образ и подобие... Баси кефа, че гърците ще го поемат с уста- винаги са си го търсели и си го заслужават. Руснаци да преправят бараките в гръцката къща? Може! Ей такичка по праволсавному лекинко и отзадному.

имам 2 познати руснаци в Кипър - единият е лежал в пандиза за кражби - другият наскоро го опандизиха... партия ли? хе хе хе

когато русские ти дойдат на гости, след две години започват да хазайничат, и ти трябват 50 години да ги изгониш! за кипър това не е лошо, щото ще принуди турци и гърци да се обединят срещу русите цига.ни!

Гледай Кипър, мисли за България!

Нахалници бе. Скоро ще искат да анексират Крит като руска територия...както туристите на Крим

Що бе толкова уекинко по маляшки, че няма как да е друго! Време е ние да забраняваме руския, че скоро в Поморие от руското училище ще излезе и руска община. Мисля, че тия с пушки ще им е малко да бъдат гонени. но пък евреин плаче всеки път, когато се ражда грък, какво ли ще е за руснаците?

скоро ще ги давят.

Соросоидните говнари да не обсъждат кво било в Русия и незнам къде си, а да кажат защо техния гуру мангала от драгалевци не закри дпс?

Много просто, защото ДПС-то е руски проект.

В Кипър що ги търпят а не ги подгонят с тоягите..ха.ха

Вижте сега,аз се интересувам предимно от спорт ,най-вече от мъжкия тенис и там сега стават едни работи дето ме карат да се замисля.Значи ,кои са най-младите и перспективни играчи в мъжкия тенис -Ал.Зверев/Германия/,Ник Киргиос/Австралия/,А.Рубльов/Русия/,Денис Шаповалов /Канада/,Дан.Медведев /Русия/.Не изключвам и подобни явления в политиката и няма да се изненадам ако след 10-15 г.във вестниците се появи такава новина -Президентът на Русия Разпутин обсъди въпроси от взаимен интерес с мин. председателя на Англия Рабинович-Абрамович,канцлерът на Германия Медведев,мин.председателя на Канада Копейкин, президента на САЩ Рубльов и президента на Китай Мао Лесоповалов!?

Кипър е бил най-голяма офшорка за руските новобогаташи.

Тия са като хлебарки. Няма отърване

скоро и в други градове на съветския съюз ..

Руска черноморска партия със седалище в Бургас.Откога я чакаме.Ами за това нямаме читаво Народно събрание.Представяте ли си парламентарно представените парти- БСП,ДПС,АБВ,АТАКА,НДСВ,Руската партия-автентични.Демокрацията и пазарната икономика в България ще са вече победили.Кой каза социализъм и национализация?Тези партии бягат като дявол от тамян от връщане на старото от преди 1989 г.

ама трябва да го направят пак на р.д. на Путин, не когато и да е..

БСП,ДПС,АБВ,АТАКА,НДСВ - руските партии в България !!!! Въпроса е за какво им е черноморска партия при наличието на толкова малоумни помияри като тебе !?????

Кипиръци мразят България дано тия помогнат да затвърдим отношенията

Изконно руския Кипър, честито добре дошли !

Истина е, че руските пари са предимно в Лондон, но руските олигарси там не се занимават с политика, а купуват футболни отбори.

когато волжките българи си направят партия в русия всякакви там чукчи и якути и т.н.

Волжките българи са мюсюлмани, приели са исляма доброволно.

По-горният коментар казва, че след като искат руснаците партии извън русия, трябва ДА ПОЗВОЛЯТ и на волжките българи да имат своя в русия, както и другите народности живеещи там.

поради невежество някой слагат минуси-боже прости им простотията.

Руският депутат Толстой каза, че ще купят България, но явно искат да купят и Кипър. Най-лощото е , че у нас има много желаещи да бъдат оплодени от руската мечка.

А ти самата от никого.

Аз си подбирам по-класни и богати тъпкачи, а не вмирисани мързеливи акохолици, които освен от диктатура от нищо друго не разбират

И руснаците трябва да имат партия в България както турците.

Ти турската партия за пример ли я даваш?Резил!Откъде се финансираше,колко обръчи направи и колко порции раздаде,щото сме били толерантни и търпеливи за чуждата наглост!

Само това ни липсваше.

защо не си ходиш в бескрайната сибирска шир и да си основаваш там каквото искаш НАГЪЛ НАТРАПНИК?!!!!

Иван Михневич, който е от Беларус, но има кипърски паспорт, каза, че партията "Аз, гражданинът". 1.Никой не е казал , че партия се нарича" Руска", тя има друго название. 2. Михневич, не е руска фамилия , белоруско-полска...

Wargaming е компания за компютърни игри, а не игра.

Виц.

Хайде дигайте летвата законотворците!За неетнически преселници да стане 10 години даване на гражданство!Не може да е еднакво с тези от български произход!Че вицето е руска свирка и изобщо не е обявила колко неетнически е натурализирала патката!

Руската Пета колона в действие. Само бой, и главите под мишница за руските псета !

преставям си те като 60 килограмов, блед момък с диоптър.. доста си опасен ;)

Руските тролове са нежелани!Хайде къш!

Иван Михневич, който е от Беларус, но има кипърски паспорт и заглавие на статия? Дираджии, вие за идиоти ли ни мислете?

Ааааа, ще прогледнете..... ама късно! БГ вече е руска, икономика, земеделска земя, банки... всичко е руско. Имат училища, университет... президент и вицепрезидент, военни формирования, партия..... е, референдума за присъединяването ни към Руската федерация е близо!

Ти май като този - Джеймс Форестал, министър на отбраната на САЩ по време на маккартизма, луднал. И скочи от прозореца на лудницата с прочутия си вик "Руските танкове идат!"

Млъкни,бе!Ще ги заточваме в Белене,на остров св.Иван,нагъсто барабар с вицето,президентина,Курната,Варадерото и останалите майкопродавци!

я стига с тия празни приказки !

СЛЕД КРИМ И КИПЪР ---ОКУПАТОРИТЕ ДЕЙСТВАТ !

Те турците в БГ, кога си направиха партия(ДПС), че и колко управляваха... е това е срамнотО!

Между другото Кипър ,е на първо място по "чуждестранни " инвестиции в Русия !

И на първо място по укриване на доходи на руски олигарси също.

Между другото, се наври в .... "Германия и САЩ водят по брой инвестиционни проекти в Русия. "Броят на германските проекти е нараснал почти с 20% от 36 на 43. А за САЩ 2016 г. в Русия е рекордна: броят на проектите на американски компании е нараснал с цели 31%, достигайки 38 най-високата стойност за този показател за периода от началото на това изследване..."

Злото се надига и набира сила, Саурон от Кремъл е пуснал орките си по цял свят. Добрата новина за света е, че орките имат сила само докато го има Саурон.

От калната евронива ли дращиш? Такива тъпотии само от там меш да "сътвориш"!

Няма тъпотии,аман от руски тролове копейкажии!Айде махайте се,изселвайте се във "великата " държава!

В Кипър се крият голяма част от плъховете ограбили Русия.

там има повече от нашите плъхове ,не го премълчавайте все пак .

Руските тролове да се прибират,не ви щем!Идиоти!

Както е тръгнало и при нас ще се опитат да направят партия варягите. Лошото е, че го няма вече Генерал Колев да им счупи тъпите глави както го е правил някога в Добруджа.

А, референдума кога ще бъде !?

Искаме руска партия в България!

За какво ти е партия? С битов алкохолизм можеш да се занимаваш и в къщи и на 7 Ноември на пейка в парка. Дай на вас партия, а после ще почнете да викате, че не ви дават да говорите руски))) Ху..й..нане

Има проблем!Аман ти работа от тези навлеци!Тези заселванки в европейски държави на варяги не водят до нищо добро!Кипър се полакоми за руски инвестиции,покупки на имоти,руски милионери и ето в едим момент партия на етническа основа,без да предвиди, че им са сбъркани мозъците!Ние сме с половин милион руски преселници,половината пенсионери,но това също е проблем,щото наша зам.президентка дава ,та дава гражданство и така цялата фамилия впоследстеие ще получи!По закон ако един от родителите е български гражданин,децата могат да получат също!