Коментари - Руснаци, живеещи в България, пращат военни коли за сънародници, които се бият на украинска страна | Днес.dir.bg

Руснаци, живеещи в България, пращат военни коли за сънародници, които се бият на украинска страна

Маскираните мъже се наричат "Група за техническо обезпечение в България" към "Свобода России"

Обратно в новината

Коментари - Руснаци, живеещи в България, пращат военни коли за сънародници, които се бият на украинска страна | Днес.dir.bg

Коментари

Приличат на последователите на ген. Власов. То и името на организациата им е подобно.

Едни от малкото руснаци, които бих уважавал за достойната постъпка. Браво!

Тези дали са наясно, че съвсем скоро ще трябва да бягат накъдето им видят очите ?

Почти повярвах,няма що...това може да са хора от всяка друга народност,но не и руснаци.

Къде е ДАНС? Кой допуска чужда паравоенна група да се показва открито в центъра на София?

Изиграхме сценката с украински артисти,платихме джипките през МО.Всичко е 6....Отиваме да се почерпим с черни близалки...

руснаци се бият с руснаци, в един момент се сдобряват и бият всички останали

Както се казва, когато подавате ръка за помощ, не забравяйте да избегнете ритника на благодарноста. Ние ги освободихме и те никога няма да ни простят това.

Имаме ли държава? Май - НЕ! Как ще се разреши на тези подобно нещо? Та те ще вкарат България във война...

некви евтини проститутки наети в активно мероприятие и да , някои от тях не са руснаци, а просто руско говорящи

Разбира се, че има и нормални руснаци. Тъжна работа. Жена ми се заприказва с една рускиня на улицата. Попитахме откъде е. "От Латвия" отговори. Ясно беше, че я е срам да каже истината. На всички стана неудобно. Един руснак, възрастен мъж, живеещ от много години в България, плака пред нас. "Срам ме е да кажа откъде съм! Срам ме е да говоря на родния си език!" Трагедия!

за путю никой не иска вече.Само платените предатели

На комуноидната пасмина това никак не им харесва и до като мърдат ще храчат с/у българите които бранят държавата от петата руска колона тук.Тази година свършва всичко и за вас настават лоши дни другарЕ-поняли?

Има и нормални руснаци, но са малко.

Ти вярваш ли, че са руснаци? Аз много се съмнявам.

Руснаци няма в България. Това са украинците, които хрантутим вече 3-та година... Да бъдат проверени и отпратени от там, откъдето са дошли...

Ясно. Големи ербапи са. Браво. Ма се чудя що са тук? Що не си вземат домочадието и да отиват в крайна? Да помагат и да се бият за тая Украйна. И за "свободата на Русия" по техните думи.

В София в кв. "Борово" допреди няколко години имаше улица "Бандера", преди време я прекръстиха на "Света Марина". На една стара бреза в началото на пресечката с ул. "Родопски извор" някогашната емайлирана табела с името още си стои закована - направо антиквариален уникат, а местното квартално кафене срещу нея и досега носи същото име .. :))

фашаги!!

Предателите никога няма да свършат!

≈================= А българите още не разбират какво става и де ли се плюнчат по форумите във възхвала на окупаторите

повечето разбираме, особенно тия дето са хванали социализма и знаят що е то империализъм! По времето на соца бъркаха по кошовете само една малка група цигани и то щото такива им бяха порядките в общоста им!! НЕ НИ ПЛАШИ БЕ ПИЧ! Иначе се сещаме че окупаторите ни САЩ ни готвят за жертвен агнец!

Тия байно като теб родени и живяли само в робство не знаят и не обичат свободата защото не знаят сами какво да правят ако няма партийния да му каже и сте толкова зомбирани,че няма спасение за вас но пък сте и пътници вече към вечната обител и ще давате отчет за греховете си към род и родина предатели мръсни!!

Един автомат и пали на решето

Как вие на умрело путинярската мърша в коментарника, а късопишковски и3рожденци пискливо пригласят ....

Руски Соросоиди се надяват да докачат власт ако Русия загуби. Но ако победи се надяват да запазят положение за това са маскирани. Да лапат и в двата случая. Същите ако нашите продажни политици.

А ти на какво се надяваш на Русия ?

а ти на какво се надяваш на САЩ

Тези за какви ни мислят? Ега ти активното мероприятие. Като сте толкова ербап, хайде в Украйна да се биете за онзи надрусан клоун Зеленски. Вие сте руснаци, колкото аз съм китаец. И нашите продажници пък го тиражират.

Те не били руснаци а ти какъв си не разбрах че бранш с голо дупе Русия?

Ти не си ли разбрал, че Русия няма нужда някой да я брани. Но явно и ти, и нашите продажници и подлизурковци сте тъпи като галоши. Впрочем, да не обиждам галошите. От тях поне има някаква полза. Както казва един мъдрец - не можем да избягаме от историята. Дано руснаците смажат по скоро тази фашизирана държава, наречена Украйна и да бият дузпата на този надрусан клоун и фашистки предводител Зеленски.

Какво да се коментира. Руснаци мразят Путин, а българи воглаве с Радев го величаят.

понеже им показва какви безнадеждни идиоти са... Докато краварите с едната ръка те потупват по рамото и те ласкаят, че си им "стратегически партньор", а с другата ти източват маслото и те тукат във войната! Е, те са ти прияте, ше знаеш!

с плъха продажен начело! Тудум-тудум..

А ти си бълхата.

Пошло активно мероприятие.Това са Инджов,Тагаров и оня с червените очи-Асенчо геновия бре! Преоблечени като свине с маски.Кой даде парите-Хамерика? Така ще борят русофилството,тъпанари!

И аз така мисля, само забрави Танчето Дрисли от Варна да включиш в групата

Айде, пак номера от селски вечеринки. Тези са руснаци, колкото аз съм виетнамец. По принцип е възможно да има и такива джендъри, руски де, ама това си е партенка. Познавам руснаци, които не са съгласни с политиката на Путин, но те биха действали срещу режима, но не и срещу страната си, помагайки на Украйна. Тези, които вярват на това, не познават руснаците.

ПроЗ си!

Явно по-далче от селските вечеринки не си мърдал.А Русия и на картата сигурно не знаеш,сополанко.

След като са толкова храбри тези педали не си покажат лицата? Мога да ви кажа-ако ги разпознаят живота им ще стане ад от "голямата любов ' на българите към укро педалите и техните поддръжници..

Що не показват, ли? Защото ще лъснат обичайните муцуни, които редовно припечелват за кафенце и доза по митингите, последните години. Не вярвам някой да вдигне ръка срещу тях - българите не сме такива лумпени. Обаче защо прокуратурата не се заинтересова от лица, които декларират участие във военен конфликт, в който България не е страна и официално е декларирала само хуманитарна помощ и средства за защита!?

на Навални ли искате да стане.... Тук е пълно с провокатори и други проруски юди.

mkdve

еха чета коментари и се смея с кеф - лай, вой и скимнтене от русороби, тролове и копейки! само така тавариши събирайте пари, а Дир'а давайте още такива статии, белкем се очовечат "лелките" фенки на биволицата! и това ви го казвам като човек не взел и цент от този пост, а базирайки се само на спомена от комунизма(оня неодстроения) и помнещ все още "равните другари" и техните комплексарски изпълнения за петилетките....

Забрави да кажеш, че си педераст.

успокоява ли те... или всички несъгласни с Кремъл и Потен за роските падлогиса ЛГБТ като Европа например?

О боже опази! Руснаци против руски от България. Толкова ли са богати "българските" руснаци?

Или са намерили начин да ги принудят в България руснаците да дадът пари, а може би и държавата ни и Европа им е помогнала....

В Русия винаги е имало хуманисти! Напоследък и на обикновените руснаци се гледа като на сатрапи. Браво на тези младежи, че изчистват лицето на своята нация!

Освен техника към фронта в Украйна те изпращат още дронове и термобельо, памперси екстази и много кокаин

...ама не и доброволци, че...

И майка ти ,да развлича,,асвабадителите,,

Както диктатора убиец Сталин и приемника му путкин се страхува за жалкия си живот и отстранява генерали, поради параноята си, че ще правят преврат и ще го ликвидират. Приписва им корупция и кражби, а всъщност самия той е най котумпирания мегакрадец.

По- добре късно, отколкото никога!!! Женералите отдавна е трябвало да бъдат изпратени в пенсия. Много от тях си заслужават, това което им се случва в момента. Нещо повече, трябвало е да бъдат съдени за безотговорно отношение към пряката им работа.

тия са си мъртви - без род и родина - отрепки! Дори и с окраинска родина - пак са отрепки!

как добре се описа , русоробе :))) всъщност ти даже не си русороб , а обикновен путинофил.

отвратения......ти сериозно ли ве? Подлога на орки , които допреди 160 год. са били крепостни селяни ???? По-зле от нас , поробените българи в състава на Турската Империя ???? С последвало 100 годишно болевишко блато...което и продължава ! Със ленин,Сталин,Берия,Ежов,Гладомора,ГУЛаг,некадърието през Руско-Японската, ВСВ,Полско-Съветската и Зимната война ??? С десетки милиони руснаци, затрити от...руснаци. СъС още десетки милиони руснаци, затрити от безхаберието и некадърността на руснаци ? на тия руснаци , които са против нашето Съединение, а после и противници през двете световни войни. За капак 45 год. кАмунизъм и оскотяване 1944-89 год.

Истинските русофили у нас трябва да се борят против фашиста путин и неговата клика, които унищожавт не само Украйна, но и самата русия.

а номерата на колите се виждат .... на и не знаем на кой са регистрирани ...

Дори руснаците са против путкин и подкрепят Украйна, но българския ватник си е терорист и подлога по душа.

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

Браво създавате илюзия че Българите ви Подържат и триете яко , истината написана от БЪЛГАРИТЕ !!!!!!!

Тия размъкнати тюфлеци не само, че не са руснаци, но и украинци като едва ли ..

До кога ще траем укропедалски флагчета в София?

Пране на пари..

"Руснаците" опънали укропедалския флаг в цветовете на дъгата :) Вервам :)

Ха ха, клоуни. Ако искат могат да кажат , че са руски ескимоси или американски индианци. Местни лгбт нпошници.

Чета тук коментари от хора които обвиняват хората, че се скрили лицата, а те не съ си написали дори имената. Колко сте смели скъпи сънародници. Не се срамувате говорите глупости и да плюете, но ако ви опре ножа до кокала, веднага ще се надупите. Хората поне са смели, какво като са си скрили лицата. Режима и диктатурата са толкова големи, че са стигнали в главите ви. Браво. Винаги съм знаел, че има и такива хора. Съвсем просото е, не може всички да са на страната на един диттатор. Има и свободомислещи. В заключение и за да съм честен, ще кажа, че не се казвам така. Наречете ме както искате.

Това са недоубити укрофашисти!

Путкин е маниакален убиец, разбра се че и генералите не искат тази безмислена война. Всичките лъжи за корупция и пр.са да замажат чистката на путиновата хунта

Раздел 1 Престъпления против мира Чл. 407. Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война, се наказва с лишаване от свобода до осем години. Чл. 408. Който пряко или косвено, чрез печат, слово, радио или по друг начин се стреми да предизвика въоръжено нападение от една държава върху друга, се наказва за подстрекателство към война с лишаване от свобода от три до десет години. Чл. 409. (Изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) Който планира, подготвя или води агресивна война, се наказва с лишаване от свобода от петнадесет до двадесет години или с доживотен затвор без замяна.

Ти си невменяем, моля те, не се размножавай!

Свиньо усраинска!

това е закона бе да не съм го писал аз

Защо траем укрофашистките свине в София?

пич путлер е 100% фашист .. еднолична власт обезсмисляне на парламента като институция продължаване на мандата и половин милион избити и осакатени без никакъв друг смисъл освен едно ботоксово джудже да вкарва в затвора трови и убива политическите си опоненти. и аз да бях руснак и аз щях да пращам пари на украинците

Що е укроп, требе да се трепе!

Мишки, скрили се под маските!

а ти се криеш зад компютъра

Ако се бориш за правдата , не си криеш лицето зад маска!

Като насреща ти е говедо Путин, не маска, а скафандар ще сложа.

Ще те копат със скафандър!

Левски не се е борил за правда като се е дегизирал да не го разпознаят. Така ли?

да отидат да воюват тогава за укро нацитата

Коментари - Руснаци, живеещи в България, пращат военни коли за сънародници, които се бият на украинска страна | Днес.dir.bg

Руснаци, живеещи в България, пращат военни коли за сънародници, които се бият на украинска страна

Маскираните мъже се наричат "Група за техническо обезпечение в България" към "Свобода России"

Обратно в новината

Коментари - Руснаци, живеещи в България, пращат военни коли за сънародници, които се бият на украинска страна | Днес.dir.bg

Коментари

Приличат на последователите на ген. Власов. То и името на организациата им е подобно.

Едни от малкото руснаци, които бих уважавал за достойната постъпка. Браво!

Тези дали са наясно, че съвсем скоро ще трябва да бягат накъдето им видят очите ?

Почти повярвах,няма що...това може да са хора от всяка друга народност,но не и руснаци.

Къде е ДАНС? Кой допуска чужда паравоенна група да се показва открито в центъра на София?

Изиграхме сценката с украински артисти,платихме джипките през МО.Всичко е 6....Отиваме да се почерпим с черни близалки...

руснаци се бият с руснаци, в един момент се сдобряват и бият всички останали

Както се казва, когато подавате ръка за помощ, не забравяйте да избегнете ритника на благодарноста. Ние ги освободихме и те никога няма да ни простят това.

Имаме ли държава? Май - НЕ! Как ще се разреши на тези подобно нещо? Та те ще вкарат България във война...

некви евтини проститутки наети в активно мероприятие и да , някои от тях не са руснаци, а просто руско говорящи

Разбира се, че има и нормални руснаци. Тъжна работа. Жена ми се заприказва с една рускиня на улицата. Попитахме откъде е. "От Латвия" отговори. Ясно беше, че я е срам да каже истината. На всички стана неудобно. Един руснак, възрастен мъж, живеещ от много години в България, плака пред нас. "Срам ме е да кажа откъде съм! Срам ме е да говоря на родния си език!" Трагедия!

за путю никой не иска вече.Само платените предатели

На комуноидната пасмина това никак не им харесва и до като мърдат ще храчат с/у българите които бранят държавата от петата руска колона тук.Тази година свършва всичко и за вас настават лоши дни другарЕ-поняли?

Има и нормални руснаци, но са малко.

Ти вярваш ли, че са руснаци? Аз много се съмнявам.

Руснаци няма в България. Това са украинците, които хрантутим вече 3-та година... Да бъдат проверени и отпратени от там, откъдето са дошли...

Ясно. Големи ербапи са. Браво. Ма се чудя що са тук? Що не си вземат домочадието и да отиват в крайна? Да помагат и да се бият за тая Украйна. И за "свободата на Русия" по техните думи.

В София в кв. "Борово" допреди няколко години имаше улица "Бандера", преди време я прекръстиха на "Света Марина". На една стара бреза в началото на пресечката с ул. "Родопски извор" някогашната емайлирана табела с името още си стои закована - направо антиквариален уникат, а местното квартално кафене срещу нея и досега носи същото име .. :))

фашаги!!

Предателите никога няма да свършат!

≈================= А българите още не разбират какво става и де ли се плюнчат по форумите във възхвала на окупаторите

повечето разбираме, особенно тия дето са хванали социализма и знаят що е то империализъм! По времето на соца бъркаха по кошовете само една малка група цигани и то щото такива им бяха порядките в общоста им!! НЕ НИ ПЛАШИ БЕ ПИЧ! Иначе се сещаме че окупаторите ни САЩ ни готвят за жертвен агнец!

Тия байно като теб родени и живяли само в робство не знаят и не обичат свободата защото не знаят сами какво да правят ако няма партийния да му каже и сте толкова зомбирани,че няма спасение за вас но пък сте и пътници вече към вечната обител и ще давате отчет за греховете си към род и родина предатели мръсни!!

Един автомат и пали на решето

Как вие на умрело путинярската мърша в коментарника, а късопишковски и3рожденци пискливо пригласят ....

Руски Соросоиди се надяват да докачат власт ако Русия загуби. Но ако победи се надяват да запазят положение за това са маскирани. Да лапат и в двата случая. Същите ако нашите продажни политици.

А ти на какво се надяваш на Русия ?

а ти на какво се надяваш на САЩ

Тези за какви ни мислят? Ега ти активното мероприятие. Като сте толкова ербап, хайде в Украйна да се биете за онзи надрусан клоун Зеленски. Вие сте руснаци, колкото аз съм китаец. И нашите продажници пък го тиражират.

Те не били руснаци а ти какъв си не разбрах че бранш с голо дупе Русия?

Ти не си ли разбрал, че Русия няма нужда някой да я брани. Но явно и ти, и нашите продажници и подлизурковци сте тъпи като галоши. Впрочем, да не обиждам галошите. От тях поне има някаква полза. Както казва един мъдрец - не можем да избягаме от историята. Дано руснаците смажат по скоро тази фашизирана държава, наречена Украйна и да бият дузпата на този надрусан клоун и фашистки предводител Зеленски.

Какво да се коментира. Руснаци мразят Путин, а българи воглаве с Радев го величаят.

понеже им показва какви безнадеждни идиоти са... Докато краварите с едната ръка те потупват по рамото и те ласкаят, че си им "стратегически партньор", а с другата ти източват маслото и те тукат във войната! Е, те са ти прияте, ше знаеш!

с плъха продажен начело! Тудум-тудум..

А ти си бълхата.

Пошло активно мероприятие.Това са Инджов,Тагаров и оня с червените очи-Асенчо геновия бре! Преоблечени като свине с маски.Кой даде парите-Хамерика? Така ще борят русофилството,тъпанари!

И аз така мисля, само забрави Танчето Дрисли от Варна да включиш в групата

Айде, пак номера от селски вечеринки. Тези са руснаци, колкото аз съм виетнамец. По принцип е възможно да има и такива джендъри, руски де, ама това си е партенка. Познавам руснаци, които не са съгласни с политиката на Путин, но те биха действали срещу режима, но не и срещу страната си, помагайки на Украйна. Тези, които вярват на това, не познават руснаците.

ПроЗ си!

Явно по-далче от селските вечеринки не си мърдал.А Русия и на картата сигурно не знаеш,сополанко.

След като са толкова храбри тези педали не си покажат лицата? Мога да ви кажа-ако ги разпознаят живота им ще стане ад от "голямата любов ' на българите към укро педалите и техните поддръжници..

Що не показват, ли? Защото ще лъснат обичайните муцуни, които редовно припечелват за кафенце и доза по митингите, последните години. Не вярвам някой да вдигне ръка срещу тях - българите не сме такива лумпени. Обаче защо прокуратурата не се заинтересова от лица, които декларират участие във военен конфликт, в който България не е страна и официално е декларирала само хуманитарна помощ и средства за защита!?

на Навални ли искате да стане.... Тук е пълно с провокатори и други проруски юди.

mkdve

еха чета коментари и се смея с кеф - лай, вой и скимнтене от русороби, тролове и копейки! само така тавариши събирайте пари, а Дир'а давайте още такива статии, белкем се очовечат "лелките" фенки на биволицата! и това ви го казвам като човек не взел и цент от този пост, а базирайки се само на спомена от комунизма(оня неодстроения) и помнещ все още "равните другари" и техните комплексарски изпълнения за петилетките....

Забрави да кажеш, че си педераст.

успокоява ли те... или всички несъгласни с Кремъл и Потен за роските падлогиса ЛГБТ като Европа например?

О боже опази! Руснаци против руски от България. Толкова ли са богати "българските" руснаци?

Или са намерили начин да ги принудят в България руснаците да дадът пари, а може би и държавата ни и Европа им е помогнала....

В Русия винаги е имало хуманисти! Напоследък и на обикновените руснаци се гледа като на сатрапи. Браво на тези младежи, че изчистват лицето на своята нация!

Освен техника към фронта в Украйна те изпращат още дронове и термобельо, памперси екстази и много кокаин

...ама не и доброволци, че...

И майка ти ,да развлича,,асвабадителите,,

Както диктатора убиец Сталин и приемника му путкин се страхува за жалкия си живот и отстранява генерали, поради параноята си, че ще правят преврат и ще го ликвидират. Приписва им корупция и кражби, а всъщност самия той е най котумпирания мегакрадец.

По- добре късно, отколкото никога!!! Женералите отдавна е трябвало да бъдат изпратени в пенсия. Много от тях си заслужават, това което им се случва в момента. Нещо повече, трябвало е да бъдат съдени за безотговорно отношение към пряката им работа.

тия са си мъртви - без род и родина - отрепки! Дори и с окраинска родина - пак са отрепки!

как добре се описа , русоробе :))) всъщност ти даже не си русороб , а обикновен путинофил.

отвратения......ти сериозно ли ве? Подлога на орки , които допреди 160 год. са били крепостни селяни ???? По-зле от нас , поробените българи в състава на Турската Империя ???? С последвало 100 годишно болевишко блато...което и продължава ! Със ленин,Сталин,Берия,Ежов,Гладомора,ГУЛаг,некадърието през Руско-Японската, ВСВ,Полско-Съветската и Зимната война ??? С десетки милиони руснаци, затрити от...руснаци. СъС още десетки милиони руснаци, затрити от безхаберието и некадърността на руснаци ? на тия руснаци , които са против нашето Съединение, а после и противници през двете световни войни. За капак 45 год. кАмунизъм и оскотяване 1944-89 год.

Истинските русофили у нас трябва да се борят против фашиста путин и неговата клика, които унищожавт не само Украйна, но и самата русия.

а номерата на колите се виждат .... на и не знаем на кой са регистрирани ...

Дори руснаците са против путкин и подкрепят Украйна, но българския ватник си е терорист и подлога по душа.

И тебе ли като мене та ибът Алабамските негри ?

Браво създавате илюзия че Българите ви Подържат и триете яко , истината написана от БЪЛГАРИТЕ !!!!!!!

Тия размъкнати тюфлеци не само, че не са руснаци, но и украинци като едва ли ..

До кога ще траем укропедалски флагчета в София?

Пране на пари..

"Руснаците" опънали укропедалския флаг в цветовете на дъгата :) Вервам :)

Ха ха, клоуни. Ако искат могат да кажат , че са руски ескимоси или американски индианци. Местни лгбт нпошници.

Чета тук коментари от хора които обвиняват хората, че се скрили лицата, а те не съ си написали дори имената. Колко сте смели скъпи сънародници. Не се срамувате говорите глупости и да плюете, но ако ви опре ножа до кокала, веднага ще се надупите. Хората поне са смели, какво като са си скрили лицата. Режима и диктатурата са толкова големи, че са стигнали в главите ви. Браво. Винаги съм знаел, че има и такива хора. Съвсем просото е, не може всички да са на страната на един диттатор. Има и свободомислещи. В заключение и за да съм честен, ще кажа, че не се казвам така. Наречете ме както искате.

Това са недоубити укрофашисти!

Путкин е маниакален убиец, разбра се че и генералите не искат тази безмислена война. Всичките лъжи за корупция и пр.са да замажат чистката на путиновата хунта

Раздел 1 Престъпления против мира Чл. 407. Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война, се наказва с лишаване от свобода до осем години. Чл. 408. Който пряко или косвено, чрез печат, слово, радио или по друг начин се стреми да предизвика въоръжено нападение от една държава върху друга, се наказва за подстрекателство към война с лишаване от свобода от три до десет години. Чл. 409. (Изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) Който планира, подготвя или води агресивна война, се наказва с лишаване от свобода от петнадесет до двадесет години или с доживотен затвор без замяна.

Ти си невменяем, моля те, не се размножавай!

Свиньо усраинска!

това е закона бе да не съм го писал аз

Защо траем укрофашистките свине в София?

пич путлер е 100% фашист .. еднолична власт обезсмисляне на парламента като институция продължаване на мандата и половин милион избити и осакатени без никакъв друг смисъл освен едно ботоксово джудже да вкарва в затвора трови и убива политическите си опоненти. и аз да бях руснак и аз щях да пращам пари на украинците

Що е укроп, требе да се трепе!

Мишки, скрили се под маските!

а ти се криеш зад компютъра

Ако се бориш за правдата , не си криеш лицето зад маска!

Като насреща ти е говедо Путин, не маска, а скафандар ще сложа.

Ще те копат със скафандър!

Левски не се е борил за правда като се е дегизирал да не го разпознаят. Така ли?

да отидат да воюват тогава за укро нацитата