Руснаци, търсещи убежище у нас, протестираха пред Министерския съвет

Те твърдят, че са подали документи за международна закрила, но Държавната агенция за бежанците им отказва такава, оттам отричат

Обратно в новината

Коментари - Руснаци, търсещи убежище у нас, протестираха пред Министерския съвет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-некадърното и корумпирано ръководство на агенцията за бежанците-мариана тошева и димитър киров. подайте си оставката. никой не ви иска.ограбихте и съсипахте агенцията. отивайте на улицата-митенцето да свири на акердеон а марианчето да друса кючеци. скоро ще ви изведат с белезници, помяри такива.

...както е било винаги до сега ...държавните ни чиновници са точно каквато ни е държавата !!! Само да чуят думите Русия или руснак ....започват да лаят толкова силно,че направо ще се удавят в слюнки !!! Това е превърнато в държавна политика !!! Лизането на западни насрани гъзове се е превърнало в съревнование сред чиновници и политици !!! Пълна отврат !!!

Хахахахахаха! Е, нека сега на предателите от антируската опозиция им стане ясно как ги използва запада и колко всъщност му пука за съдбата им!

Протестирайте, гласувайте срещу Путин и го свалете! Ааа харесвате си го??? Е, така ще е! Ще има пречки!

Тццц, за пор~ден път се вижда, че не само бг и но и бежанци не могат да разчитат на тази държава, освен ако не са араби и дженита.

Бежанец е ако му е застрашен живота. По руския НК, наказанието за отлъчване в условията на мобилизация е от 5 до 10 г. затвор. Има единици осъдени над 5 г., защоно са имали утежняващи обстоятелства, като побой над командири или други войници. Обикновено съдилищата назначават условни присэди. Така че какъв бежанец ми е тоя!!?? То и аз така мога да се пиша бежанец, като ме извикат запас, а пък мен ме мързи. Ще отида в Испания и ще искам бижански статут. А в Испания времето е приятно, само трябва някой да ми плаща престоя :)))))

Грешка е да се разрешава на руснаци да живеят у нас. Те са високомерни, невъзпитани и примитивни, не желаят да се интегрират, да учат български.

Отиди в Русия и ще видиш, че нещата не са съвсем така...

“Бежанците” от русия са потенциални шпиони, да се гонят веднага.

Не са шпиони, а тарикати

Нова порция агенти за влияние и шпиони. Пипи парясаното, толкова ли падна, че взе да си ги пробутваш като бежанци?

Въъъън руски маймуни.

Костя копейкин да ги приюти в имението.

Защо не емигрират в севирна корея...или и там не ги искат!!!

Китай,Бразилия,При кимчо,никой не иска там,а в прогнилият запад и педераският Ес.Нили путьо натам ги води,а колко ограмна земя имат рашите ,а искат на урките земята.

Върнете се и стачкувайте на червения площад в мацква. Спрете войната!!!

Да забранят Украйнци да влизат и араби самолета и да ги връщат.

да ходят да протестират в просия!

В Русия няма военен конфликт и поради тази причина, руските граждани неможе да се смятатхза бежанци. Те са дезертьори в собстмената си страна, които бягат от мобилизация. Кой знае утре, каква позиция ще заемат?

Никой неиска руска колонизация.

Руснаците са свикнали да бъдат привилегированихв Европа. На това трябва да се сложи край.

Таз гад. Да ходят в Азия или в Турция.

Прави са,отговорите на агенцията са несъстоятелни и простовати.Колко да са добре тук ,не е работа!

Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ---- https://min.lc/medbg

Няма какво да чета, намирам си една евтина БГ к*ва и си правя каквото искам щото за нищо друго не стават.

Всеки момент руските пришълци по нашето крайбрежие могат да поискат путкин да ги защити от дискриминация, и руския вариант на анексия да проработи и у нас

В Америка е пълно с ватници на социални помощи от америкснската държава, които подкрепят путкин и руската война

Руски патент е заселването на чужда територия с руснаци, след като броя им порасне идват зелени човечета, провеждат “референдум” и територията става руска.

Копейките плачат, че руснаци, които според копейките са предатели, не получават убежище у нас. Ами познайте какви са чиновниците дето не ги пускат?? Или от въздържание, или от БСП или нещо друго "патреотично".

Европа се неофсшизира от отвъд океана. Збългария също. Ужасно е!

Ето ви казус: Руското правителство, руският президент и тяхният парламент ни обявиха за "вражеска държава". До тук добре. Пък същите тези твърдят, че руският народ е с тях и ги подкрепя безрезервно - няма протести, няма политически затворници, няма нарушение на правата на гражданите в Русия. Напротив, всичко това те го виждат в Европа и вражеските държава. И като така, на какво основание тези търсят убежище тук????. Ами имат си приятелски държави - Китай, Иран, Северна Кореа.......къдито ще имат същите права, каквито имат и в Русия. Там начина на живот по нищо не се отличава от Руският. Защо им е да бягат при нас или в европа?. Ние сме гейове, ядем плъхове, мръзнем през зимата, ние сме фашисти, нацисти, наркомани......КАКВО ВЪОБЩЕ ПРАВЯТ ТИЕ ПРИ НАС??????????

Бедна ви е фантазията колко вата има на запад в Германия, Швейцария, Англия, Франция, Испания т.н. която подкрепя режима на Путин но кисне на запад. Карат си колите живеят си живота но само Путин за тях е истински лидер, но не искат и да чуят да се връщат в кочината!

Същото е и зад океана. Путинисти с американски паспорти. Лошото е , че и много голяма част от нашего брата са същите.

Ама марш бе

Трябва все пак да докажат, че някой ги гони и преследва, а те бягат.

В международното право бежанците са хора, които: - се намират извън своята родна страна или страната, в която живеят постоянно; - имат основателен страх от преследване поради своята раса, вероизповедание, национална принадлежност, членство в социални или политически групи; - не могат или не желаят да се възползват от закрилата на тази държава, или не искат да се върнат там, заради страх от преследване. Отличават се от икономическите мигранти по това, че вторите доброволно напускат своята страна по икономически причини.

Трябва да има закрила, за такива руснаци, мразещи войната. Те мразят путинският режим! Добре дошли са за мен! Трябва обаче, много да се внимава, че някои от тях са агентура на ГРУ!

А това се разрешава на от ДАБ, а от Президентството. Хайде, познайте от първия път, дали пРезидентът и/или Йотова като проруски защитници ще дадат такова право на такива руснаци, котио заявят политически възгледи против режима на Путлер.

Никога

Кво стана с списъка МАГНИТски (ФАЩ ) къде е пеевски момчето мамино

А УСЛОВИЯТА СА 10 000 € ............ПОД МАСАТА........АКО НАВАЛНИ БЕШЕ ПОИСКАЛ УБЕЖИЩЕ И ДОКУМЕНТИ СВИРКИ В ЕФИР ЩЯАХА ДА МУ ВЪРТЯТ И БЕЗПЛАТНОТДОКУМЕНТИ ДА МУ ИЗДАДЪТ ОТИ Е АВТОРИТЕТ А ЗА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА СЕКИРА...

Правото на убежище в Република България е регламентирано с Конституцията на Република България и Закона за убежището и бежанците (ЗУБ). Конституцията определя правомощията на Президента да предоставя убежище. Съгласно чл. 27, ал. 2 от Конституцията „Република България дава убежище на чужденци, преследвани заради техните убеждения или дейност в защита на международно признати права и свободи.“ А като знаем, че пРезидентът Радев е проруски слуга, няма как тези нещастни руснаци, бягащи от режима на Путин, да получат от него право на убежище в България.

вече се замислям да бягам от Ец

Не се замисляйте, нито ти, нито тези с плюсовете. Вие сте невероятно умни, така че решението ви е правилно. Бягайте !

... само руснаци, политически преследвани и/или обявени за "чужди агенти" от режима на Путлер. Всички други да си стоят в Рашата при Царя като крепостни.

Дойде време разделно!

Тая агенция си е на подчинение на Масква от време оно… Сори батка, избягал си в Европа ама не съвсем. Ела пак след 100-200 години може и комунизма да го няма по тези земи.

Бъркаш комунизма с нацизма деде

Никой не обича предателите.

Ще разберат къде попаднаха. Много руснаци бяха очаровани от коптора наречен ЕС и го имаха за "справедливата и мъдра Европа".. бяха налапали стръвта и пропагандата на соросоидните мастии проповядващи нихилизъм.

*ШИБАНИ БЛЯДОВЕ ! - ОТИВАЙ ДА ПРОТЕСТИРАШ ПОД ПРОЗОРЕЦА НА МУТРОФАНОВА ИЛИ ХВАЩАЙ САМОЛЕТА ПРЕЗ ТУРЦИЯ И ОТИВАЙ ДА СВАЛЯШ ДЖУДЖЕТО ! . САМО ТАКА ЩЕ ДОКАЖЕШ , ЧЕ СИ "ДИСИДЕНТ" , А НЕ "СПЯЩА КЛЕТКА" НА БЛЯДСКИЯТ СВЯТ !

Споко, че спукаш некой кръвоносен съд. Пий си лекарствата и чети CNN или друга, одобрена от посолството литература

Агенцията казва, че няма военен конфликт Ми тя агенцията е руска. Това е СВО. Ха-ха. Пича да сключи брак с африканка и става европеец.

Много интересно обяснение " бягаш от Русия зя да живееш по-добре в най-бедната държава на ЕС" Верно бг институциите са пълен кенеф.

Това е някакъв укренски номер! Аз смятам към Русия да заминавам - там хората седят на топло и ядат хайвер, а тук ядем инфлация и поемаме негърски п...ки...

Отцепвай немедленно . Той хипофизния размита за такива като тебе