Руското посолство с ироничен коментар към отстранения шеф на Разузнаването

За пореден път ставаме свидетели на забавно поведение на загубили постове си български длъжностни лица, които обясняват своите оставки с нищо друго освен коварни интриги на „дългата ръка на Кремъл”, пишат оттам

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега като доставят ф16 МУНЧО ще даде един на посланика на Русия в чест вечна дружба така няма нужда и от шпиони.

дългия уй на "късия" путин. хахах Шпионинът

Това е най-доброто доказателство, че е изпълнена поръчка на Кремъл - не се удържаха да не се изгаврят!

кеф! с тъпите мисирки и кифли винаги така прстъпват. булгар, булгар... ббаахаха

Винаги сме били руска колония и такава ще си останем, въпреки американските филми!

България на кой ли не е била колония в нейната история, но никога не й се е случвало да бъде свободна и независима! Можем да кажем, че експериментът не се получи, българите не сме в състояние да създадем независима независима БЪЛГАРСКАТА държава! Много жалко!

Преди шпионите бяха западни. Сега са източни...

Преди източните шпиони бяха на власт и не се криеха.

А сега западните направо разпореждат на българските си слуги!

Херо Мустафа изглежда много тъпо парче пред г-жа Митрофанова.

И кой го казва - един барабанчик (умалително на тъпанар).

Има и красиви и умни туркини

май настана време да гоним турските и американски шпиони ще оставим само германските хахаха

Г-жа Митрофанова се шегува с продажните държавни служители и глупавите русофоби в България

И гербери прости, тези опорки от типа Русия е нал враг, май го бяхте позабравили когато ваш Бойко лижеше гъза на Путин и му правилен подаръци… ама сега Бойко лиже турски задници…и вие мълчите за Пеевски и Доган… Демек не само сте прости ами сте и предатели….затова ли сме били 500години в турско робство….

Бивш шеф на разузнаването а пък няма и един документ с които да разкрие така наречените ръце на Кремъл… Обаче на приказки тоя бивш шеф е много голям…..то май всички гербери на приказки сте големи ама каро трябва да доказвате…. Опааа какво е това доказателство….въобще знаете ли смисъла на тази дума.

В качеството на каква тая овца дава мнение, че не мога да се сетя? Хунтата превзе властта и руските цървули се опериха. ТОВА Е ЯСЕН ЗНАК ЗА КОГО РАБОТИ РАДЕВ!

Меркел и макрон са едни марионетки на властта. Нищо не зависи от тях,кой го интересува какво казват те?

Русия и България - винаги заедно. САЩ са наш исторически враг

Боклук. Най-големият враг на България е Русия!

Такава опорка ли са ти дали да защитаваш?

Da ti EPM !!!

Почитателите на мустафату газ пикаят.

,,Дългата ръка на Москва" е като индулгенция на българските некадърници пред новите началници. Всяка срахливост, глупост и некадърност може да се оправдае с намесата на Москва пред Херо Мустафа

Много ми хареса коментара на руското посолство. Интелигентен, ироничен и малко саркастичен. Напълно в добрата практика на руската дипломация. Шефовете на българските служби се разбягаха като мишки, вземаха шест месеца отпуск и се скриха. А когато ги уволняват, размахваха руската заплаха, като оправдание за своята некадърност и продажност.

Ти го намаал в устата, но лошия ти дъх на руска проститутка ме възпира

ама го пое.

Този Путин се оказа голям глупак! Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години. И после цяла вечност в огнената геена и преизподнята! Корупцията е в невиждани размери в Русия. 500 руски олигарси владеят 90% от богатствата в страната. Путин докара народа до просешка тояга, отне на хората всякакви права и свободи, а младите русначета бягат със светлинна скорост към “лошите” Америка и Европа. Само за 2019 година населението на Русия е намаляло с 520 000 души. Проблема за нас българите е че диктатора иска да прехвърли крадливия, олигархичен модел на управление и в България. Пълзящия преврат на пРезидента Радев назначен от Решетников премахна и шефа на разузнаването в ДАНС Атанас Атанасов, който разкри шпионската мрежа с руснаците. Бий Гешев, олигарсите и предателите в президенството! Народа е с теб! Кьовеши също те подкрепи. Ред е и да удариш по Пеевски. Дойде му времето и на него. Христо Маджото и болшевика изтърсак ген. Атанасов са внедрени агенти за разбиване на дясното! А останалите “въстанници”от снимката в хотела са добре познатите стари муцуни, а на площада са платените мутри на Черепа, или хора с ментални проблеми. Оня пък сатаниста Слави Трифонов си е татуирал на гърба: “ Идвам и водя Ада след себе си”! Как може в християнска България да гласуват 17% за него. Надявам се младите българи и неудачниците и берачи на ягоди в чужбина да се осъзнаят и да не дават власт на този манипулатор.

Глупак си ти. Повече ти прилича ник Глупаков.

Или Тъпанаров

Гусин Глупаков, всеки път поствате тая шитня. Всеки път ли ви плащат за нея???

Най-върлите и най-преданите руски шпиони са на Позитано.

Просташко поведение на виновния. Това колхозниците го владеят перфектно. Нагли невъзпитани простаци. Идолите на половин България.

2 ДВЕ СТОТИНКИ = 1 една рубла

Ама след парична реформа. 2000 стари стотинки = 2 нови стотинки

Искам си ладата

Който пренебрегва и омаловажава Москва е глупав човек. Москва има интереси и следи цял свят, ние сме една малка мравка в сравнение с мечката Русия.

НЕ Е ТВОЯТА МАСКВА ! НЕКВИ НЕЩАСТНИ 145 МЛН. ПИЯНИЦИ И ПЛАШИ ВСИЧКИ С ТОВА, ЧЕ Е ГОЛА И БОСА ИМАЛА КСЮНЦИ С УРАН ! АМИ ДАВАЙ МА ОТКАЧАЛКО БЛЯВСКА, ПУСКАЙ КЮНЦИТЕ ... ШЕ ТЕ ВЗЕМА С МЕН ... ДАВАШ ЛИ СКМЕТКА, ЧЕ ТИЯ СА НЕКВИ СИ 145 МЛН ! ТВА Е 28% ОТ ЕС И Е ЕДНА ПРОВИНЦИЯ В КИТАЙ И СЪЩО ТОЛКОВ В ИНДИЯ ! ЕДНИ НИЩО СЕ ДЕФАКТО, А РЕАЛНО ОТ ТИЯ 145 МЛН. ПИЯНКИ, 2/3 НЕ СА РУСНАЦИ , Т.Е. ЧИСТИЯТ МОСКАЛ Е Я ИМА - Я НЯМА КОЛКОТО ПОЛША !

Друго щеше да е ако беше внимавал в училище.

Те за много неща така се смееха, ама видяхме как тровят хора и взривяват складове из Европа.

видяхте всичко това ? Там ли бяхте или накой ви разказа ?

Че кой го е писал това в посолството? Там останаха ли хора? Не изгонихме ли всички руски шпиони? Може би трябва да се замислим, когато шефовете на двете най-важни служби в държавата твърдят, че са жертва при уволнението си на дългата ръка на Кремъл!

Нашия (офицер уж), намесва чужда държава в нашенските далавери. При това говори без никакви факти, просот като жена на пазара. Посолството на същата държава има право на отговор. И не е удивително че отговора е подигравателен.

Прав си, но обърни внимание на членуването в българския език. ПодлогЪТ, когато е от м.р.е с пълен член.

В текст като този българинът не ползва думата" удивително", а чудно. Иначе като цяло - не е зле.

Абе Бабо Меркел, реално проблемите ни са до голяма степен именно заради това, че президентът на САЩ Джо Байдън се среща с руския президент Владимир Путин и води с него скрит диалог, по време на който се правят договорки за сметка на ЕС. А онова врекало, бившият шеф на ДАР, който рИва и се сополивИ като щипана госпожица и коментарите му за дългата ръка на Кремъл изобщо не ме интересуват.

защото те интересуват само рублите, които ти дава късия путя, за да му лижеш надника...

То руското посолство и дребния им шеф в кремъл, освен иронични коментари за всичко и към всички държави, които ги обвиняват, друго ЗНАЯТ ЛИ?

То си е за смях как съвестно изпълняват заповедите на УСА.

мустафату мустафату кво измуча по въроса или е нямала време щот била на намаз ббаахаха

На Ваше (и на Вси”наште” де ;-) място - Би следвало Яко да позатрепетликам що Иде откъм Йенс. ..да, да - Столтенберг.

:))) Мдаам. Столтенберг. Йенс Столтенберг. Един от най-видните социалисти в Европа.

За мен руското влияние не врерно. Даже е твърде полезно. Препрочитам Братя Стругацки ... Препоръчвам на затъпялата русофобия също да чете

"че всички тези антируски нелепици не принасят на България нищо добро" За съжаление това джавкане срещу Русия води само до щети на България и българите! Спряха ни Белене, спряха ни Южен поток, треснаха ни санкции да не продаваме нищо в Русия. Като резултат оставаме на ТЕЦ овете на въглища и плащаме яко за въглеродни емисии. Търговското ни салдо с Русия е 1 милиард на година на червено. Американците и европейците се репчат на Русия, но за наша сметка.

Ну, да нАда ли так СоРогитеЖе, тавариш Бълхар Ан ?! ...търговско салдо по Последни Официални данни (ФГ 2019) —>> 10% Нагоре за Русия ! ...Сумарни Официални “инвестиции” на Русия В България —>> 3.4 милиАрда щд ! ...какви “инвестиции’ - Знаем Всички Ч ..,ЕжегодноПоддържан “инвестиционен” поток От Русия Към България —>> 133М щд ! ...и Всички Знаем що Е то ! ——- ...та Магнитски ! ..Магнитски ! ..и ПакМагнитски !

Факти, факти и цифри! " България изнася повече за Република Северна Македония отколкото за Русия, показват данните на Националния статистически институт. За първите три месеца на настоящата година стойността на българския износ за Република Северна Македония достига 217 млн. лева, което е ръст от 9.5% на годишна база. В същото време износът за Русия намалява с 14.3% спрямо същия период на миналата година до 176.8 млн. лева. Когато говорим за внос обаче, ситуацията се променя коренно. Докато България е внесла от Република Северна Македония стоки и услуги за общо 135 млн. лева за първото тримесечие, вносът от Русия достига 1.11 млрд. лева. Така търговският баланс на страната ни с Руската федерация е отрицателен в размер на 940 млн. лева, при положително салдо с Македония от 81.9 млн. лева. Данните отразяват така наречената енергийна зависимост на България от руските доставки."

Ето виждате ли, Колега ?! - И-Вие казвате Същото !

Търси в речника дѝрник Значение на думата дирник мн. дирници, (два) дирника, м. Разг. Задна седалищна част на човешко тяло; задник. ..... И руски подлоги! много се кефите на руската простакеса!

Ммм...хипотеза, ако позволите Колега : - Имайки предвид че Авторите (на Дир.бг...нямам предвид “собствениците” де ;-) очевидно Знаят що Е и е Било из ЗемитеНи - Бих очаквал че ползват командата дир (ееее...от ОноваВреме) за да се Опитват да генерират/листват (и най вече Манипулират) ЕвентуалноБъдещите неща из ЗемитеНи...

Слава богу, най-после отношение на посолството на братската РФ, за дивотиите в България. Досега слушахме и се наслушахме на Херо Мустафа, която щеше да бори корупцията и ,,вредното" руско влияние.

Ако уволненият се беше държал като офицер, нямаше да има коментари от когото и да е! Недопустимо е българските офицери сами да се превръщат в карикатури, за да не може никой, дори политиците, да се отнасят с тях като такива.

Нищо Няма у Нас, Колега ! ...ни Държава...ни Финанси..ни Банки...ни Бизнес...ни Фиск...естествено че И Служби - Няма ! ..и Армия - Няма ! ...то това Бе целта на Ясно#Кой за “прехода” ...та Да видим - Ще ли имат Наглостта Вси”наште” да ревнат - дядя Путя !, приди сюда и памагииии ... —— Никакво преговаряне. РеИнженерингът+НовНюрнбергски. ...и Без Прошйа&Давност.

Кат Русия няма друга, тъй коварна на света.. Но за предателите ще има ден на страшния съд..

А тебе що не те опнът анадолските специалисти и после да де хвърлят на черните гадни негри, твойте нови братя! Торба с лайна!

България скоро ще е при руските държви а те са: Иран, Сирия, Венецуела, Афганистан, Чечения, Киргистен, Узбекистан, Асърбейджан, Таджекистан, Монголия, и др. а Путин ще е българският вожд и ще язди тигър гол до кръста в Сибир... и всички ще му се кланяме и ще казваме Ура! на другаря освободител,...Лошо! много лошо и тъжно за изстрадала България!

...мОре ! - Таковам ги ДъСъ натаковат Вси”наште” задунайГаулайтерята ! ....то токуВиж вземе стане - ВсичкиДоСтената !

Чест и почитания, г-жо Митрофанова. Всичко, което пишете е вярно, за съжаление. Такова е наследството на ББ и трябва да се ,,изчегърка"

Точен коментар, нищо че на някои балкански циганета не им харесва уродливата физиономия, която виждат в огледалото.

Schilo

А бе п.тьовци, Байдън също смени шефове на службите за сигурност! Как пък един не изрева, че Кремъл е нанесен?

Сравнявате Дж.Байдън с тов. Янев ?! ...ммммноггго ссссмеллло :-)))))))

Schilo

Ако сравнявам, сравнявам вече бившите шефове на служба, Колега! Четете с разбиране, моля!

Байдън е несравним с никого. Той скоро ще забрави и собственото си име!

Schilo

С тъпите си изказвания, бившите шефове на службите ни докараха и този ироничен тон! За смях станахме!

Е ли необходимо Баш на Вас да Ви напомня Човек отн. Всеобхватното задунай театро/Хибридище/ТроянскоКониище, Колега ?!

Schilo

Поне да не ставаме и те и ние за смях, колега

Ами - Знаете Как, Колега ! ...РеИнженерингът+НовНюрнбергски... (ама кат Сте взели туканка Всичките да се Правите на монахиниииии ...;-)

Ние българите, сме на страната на нашата освободителка - Русия. Има само няколко продажни мекерета, като уволнения шеф на разузнаването ...

трябва да взимаме страна?

Аз съм на страната на България! Не знам за кои "ние" говориш

Ген. Колев - Ви чу. ...и Идва ! —> пАзи Си зелкътъ, Задунайшкин !

мислиш, че тя знае за ген. Колев?

Интересно защо в държавицата ни се говори само за руски шпиони, а не за американски шпиони. Може би защото американските шпионски не са шпиони, а те просто ни владеят. Тъй де, робите не роптаят срещу господарите си!

Schilo

Щот калинките на Тиквата се надяват на нещо от господарите си.

В грешка си, Каракачанов го каза и то докато беше министър, и купуваше американски самолети, и гонеше руски шпиони: "Нас ни шпионират и съюзници" "Нашите посланици никога не се намесват във вътрешните работи на други държави, за разлика от някои чужди посланици в България". Само че той не е ваш човек затова не го и споменаваш. И либералите не го долюбват защото не е и техен човек. Точно заради тези неща той ми е спечелил уважението, а аз не съм фен на ВМРО, не съм фен на никого.

Schilo

Хубаво,ама що не арестуваха шпиони и на други държави?

Отговорът е прост, нас ни управляват такива като теб. Проводници на чужди интереси. Не случайно си толкова активен и всичките ти коментари са проруски. Дори ВМРО да спечелят над 50% , няма да бъдат изгонени американци, но няма и да си врат гагата навсякъде. Което разбира се няма да им хареса и ще активизират всичките си НПО- та, грантаджийски медии, ще изолират България, а Лодкаря сигурно ще спи по площадите. Това е положението.

Ами турски?

Schilo

А бе кви п.тки са били начело на службите? Байно, всеки си прави екипа, що се имаш за незаменим началник? Нищо мъжко ли няма в тоя бивш? Ба си мекотелите!

Тая пирожка от както е дошла само ни се кара. С назидателен тон оня ден, днес с ирония?!?! Ние българите кои сме в България? Мръсните слугинчета на руското посолство ли, че да ни говори така? Да не би народа да сме 4ти клас, а тази да ни е класната и ни набива по канчетата?!? Кефи ли ви? Трябва да сте болни ако ви харесва?

С Удоволствие бих похарчил минута-две от Моето време. Безплатно. ..за тет-а-тет с тов. Митрафанавна. НО ! - да Е ТоталноПубличен ! ...то Дали би изкарала И-толкоз де ...:-)))))))

Досегашните управляващи имитираха лов на руски шпиони, а сегашните и това няма да правят. В действителност и едните и другите са такива.

Да. ...та РеИнженерингът+НовНюрнбергски ! ...това Е което Следва да Осигурим.

цоцкате ли го дългия уй на "късия" путин ббаахаха

..и като размаха Вовката патлака - Все вземе та се сурне на земятаааа... (Патлака. ...а НЕ пишурката я, ана невидимкая панятна ;-)

Паткат ,животнооо

наврете си наглия назидателен тон в гъзоивете по-надълбоко и ходете да се шибате с джуджето ви диктатор не се занимавайтее със свободни хора за да нямате по-сериозни проблеми

До къде стигнахме, азиатските диваци ни се подиграват

КакДокъде, Колега ?! - до БашТам дето на Вси”наште” задунайГаулайтерята им Е наредено от Кремъл !

Много тъжно ако държавата България подмине тази подигравка и я остави без официален отговор. Тази послсничка говори от името на Русия! Чужда държава се подиграва на български офицер служил 27 години!! Да го коментира, още повече да подиграва! Това е недопустимо за НЕЗАВИСИМА държава, за каквото претендирам, че сме. Ако сегашните управляващи оставят това без ответ, значи се покланят на чужденци. Дори провинен офицер - си е наша вътрешна работа! Още повече, че не е доказано, че се е провинил или, че е сгрешил в работата си!

А знаеш ли защо му се подиграва? Защото е смешен в опитите си да получи някаква западна външна подкрепа и съчувствие в България, изкарвайки се руска жертва. Истината е че се подиграха на президента игнорирайки го миналата година на консултативния съвет като изпратиха заместниците си. Сега той им връща. Няма Русия, няма САЩ.

Не били русалките, най били руснаците... Водно колело...

Задължително е да има превод, а той гласи - беше ни кофти, че ни хващахте шпионите и затова сложихме наши хора на ръководни позиции за да може това да не се случва за в бъдеще, а по същата причина можем да си позволяваме да ви се подиграваме, защото никой няма да смее да ни направи нищо.

Е как слагат техни хора да управляват България като не могат да си опазят обикновените шпиони? Много си тъп Саше...