Коментари - Руският посланик в САЩ: Москва не планира да атакува цивилни кораби в Черно морe | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За тези които счита че носят оръже не казала че няма да ги подпука.

Разбира се. Само дето Москва предупреди, че ще счита всички кораби опитващи се да влязат в одески пристанища за военни. Ха-ха-ха-ха!

Не си съвсем наясно, деде!

Не за пръв път в последно време от Кремъл твърдят едно единият ден и обратното на следващия, както в случая. Отделно виждаме, че са царе на оправданията и обясненията до степен да изкарат бялото черно и с това да обяснят и мотивират някакви свои безобразия. Наглост и гьонсуратлък има в изобилие. Затова никой не им вярва, затова и не разчитат на мирни преговори и дипломация за постигане на мир. Единствената гаранция, че ще има мир при такъв противник е да бъде принуден да спре войната без възможност да я продължи в последствие. Иначе няма как за съжаление.

Сключвайте договори с когото искате, разгръщайте каквито желаете войни, но никога не закачайте руснаците. ....... Не бъркайте флегматичността на Русия със слабост. Русите дълго запрягат, но бързо пристигат ..... а се злоупотребява. Даже най-благополучната война няма да доведе до разпад на Русия, която се държи на милионите православни християни. Тези последните, дори да бъдат разделени с международни договори, така бързо пак ще се съединят едни с друг в едно, както бързо и цялостно се сливат капките живак. Тази неразрушима държава на руската нация е силна както със своя климат, своите пространства и своята непретенциозност, така и с осъзнатата необходимост от постоянна защита на своите граници. Тази държава, даже след пълно поражение ще бъде за нашето потомство стремящ се към реванш противник (из отговор на принц Генрих VII Рьойс в секретно писмо № 349, Берлин, 03.05.1888 г.)[ ....... Никога не замисляйте нищо против Русия, защото на всяка ваша хитрост, те ще отвърнат със своя непредсказуема глупост. ...... Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно, или въобще да не се играе. ..... Българите са прусаците на Балканите. (след Сръбско-българската война през 1885 година. ....... Вие не познавате тези хора! Накрая, евреинът Ротшилд ... това, аз ще Ви кажа, е безподобен скот. Заради спекулации на борсата е готов да погребе цяла Европа, а съм виновен аз? ....

И коя е тая холандска ракета потопила вашия крайцер Москва? Дето по това време нямаше такива оръжия в Украйна. И как по-точно кора б предвиден за противовъздушна противоракетна и всякаква противозащита е потопен от най-обикновена противокорабна ракета? Да припомним също че вашия крайцер Москва не го е потопил ракета Ами някой от вашите моряци си хвърлил цигарата и предизвикал пожар. Та толкова по повод може ли Украйна да потапя руски кораби и казвали въобще някога Русия истината.

Руzzките фашисти до последния ден твърдяха и че няма да нападат Украйна…

E, те краварите и до ден днешен твърдят че ходят да воюват по света за да разпръснат демокрацията си и да ни спасят от нас самите. Странното е, че след тях е като след австралийски скакалци.

САЩ да се махат от окупирана от тях Сирия,вместо да ни сочат с пръст в друга посока. САЩ са окупатори в Сирия от 2011 и никой евосрлантик в България или ЕС, не се е възмутил от американската агресия,и да наложи санкции на САЩ, и да въоръжи Сирия да изгони САЩ.

В Сирия таварищ има голяма руска армия ,която държи сатрапа Асад на власт!!! Тях няма ли да призовеш да напуснат????

Ей, ибрик. Какво ми се кичиш с незаслужени титли. Като напишеш товариш по-корав ли се чувстваш??? Нещастник

Москва няма и да напада Украйна !

Верваме ти...и Саддам има химично оръжие...а Хамерика носи демокрация по света...

Щом масква е казала, че не планира значи в най-скоро време точно това ще направи. Русия, подобно на Картаген трябва да бъде унищожена, та да мирне и да си отдъхне света малко.

Полковете те чакат строени Наполеоне....

Добрютро руски троле, захраниха ли те вече с жълтите копейки или направо на самагон мина?

Охо Пене...и това ли се брои за пост!? Още 299 и ще има за хамбургер

Пена, ти научи ли, кой е Борис три ???

Правили са го, правят го и ще го правят, ако не бъдат поставени на мястото им. "Най-вероятно корабът е торпилиран от съветската подводница „Щ-213“. Загиват 768 мъже, жени и деца, оцелява само 19-годишен мъж.[1][3][4][5] „ Подводницата „Щука 213“... вижда на сутринта на 24.02.1942 г. неохранявания вражески съд „Струма“... Корабът беше успешно торпилиран от разстояние 1118 метра и потопен... Младши офицерите... Командирът на поделението и сержантите... и морякът на Червения флот, който е изстрелял торпедото..., са показали храброст. “ Съветски военни архиви. Загиват 103 деца, 269 жени и 406 мъже - румънски и руски евреи, тръгнали за Палестина!

"Русия никога не е нападала Украйна" - според Лавров, предизвикали смях в залата и "само на болен мозък може да хрумне, че Русия ще нападне Украйна" - според Маша Захарова - изявление дадено седмица или две преди началото на руската агресия. НИКОЙ в света не вярва на руските лъжи и глупости. Най-добре го е казал Бисмарк: "Договорите с руснаците не струват хартията на която са написани. Полша и Финландия в 1939, прибалтийските републики и Румъния в 1940, България на 06.09.1944, Япония през август 1945, Унгария 1956, Чехословакия 1968 и Украйна в 2014 и 2022 се увериха в това. ЩЕ има провокации с/у "цивилни" кораби и Русия ще обвини Украйна затова и/или ще ги изкара, че са карали оръжие.

Сите ни надежди са в гринговците...Ти чакаи някои зад океана да те спаси...те така спасиха и кюрдите от Мосул, и кипърците от Фамагуста и сирииците от Африн...и арменците от Карабах

Сега хохлите спасяват... с пехотата на миниите полета че да пазят западнбата техника...че за корпорациите клипчета с пушеща железария не е гот...падат акциите...а хохите - кйучета ги яли

Коммунист ли е - трепи го по кратуната .

Интересно ще стане, ако украинците започнат да потапят корабите, плаващи към Новоросийск.

С разбитите си анали ли? Или с Ф16 ките дето и на чертежи не им ги дадоха:)

Превърнаха един от трите най-модерни руски бойни кораби в подводница.

Холандска ракета изстреляна от ОТАН ски миндили с украински униформи е УКРАИНСКА? Укрите и лодки нямат бе идиотино. Русия патрулира с Китай по цялото земно кълбо бе, тъпако.

САЩ да на напускат веднага Окупираната от 2011 г. територия на Сирия!! Тагарев да даде 100 БТР ,снаряди,танкове на окупирана Сирия,за да бъдат изгонени агресорите САЩ!

Кога Русия ще напусне окупираната Сирия и окупираната Украйна?

Сирия е поканила ОФИЦИАЛНО РУСИЯ. САЩ СА ОКУПАТОРИ. Украйна реши, че ще прави Москаляку на гиляку и са си сърба попарата. Няма да съществува като държава. Едната част ще е Русия, другата поле за екперименти на Блек Рок и Вангард. Ако им дадат.

Така ли така където отиде Русия каквото и да окупира тя била имала официална покана нали:))))

А кога САЩ ще напуснат окупирана с 4 военни бази България?

Ако бяхме окупирани руските подлоги щяхте да сте в затвора.

Саш са ти окупирали главата на тебе!

сомалийски пирати = руски пирати това в 21 век! и з р о д и

Д ж и т к а й т а м Ф о р т н а й т и мажи пърделника от Служебният Бидон с Вазелин.

вие и УКРАЙНА казахте, че няма да нападате.... договор или уговорка с бивш/настоящ комунист не струва цената на ХАРТИЯТА!!!

Абе. Потопявайте всичко във военната зона....

Платен руски трол? Клиповете на дворците на руската подлога , дето я свалиха 2014? Или да проверя каква е статистиката със заплащането в Русия и в България? Защото в твоята Русия стандартът на живота е по-нисък и от българския жалко тролче. И доколкото си спомням нито една мърша подобна на тебе не е издигнала лозунг искаме руски заплати искаме руски стандарт на живот и искаме закони като в Русия.

Не ходи на Гай парада на посолството там ще ти е добре ще си между своите.

На водещите платена руска пропаганда се гей паради и еднополова любов са им в главите. Толкова много ли ви влече?

Пребиване на соросроби и фашистки хохли. Ма чакам да се събереме повече та да ви приключиме веднъж за винаги. Ще горят НПО та и ще висите по стълбовете, продажни боклуци.

Нормалните хора ги облече създаването на семейство отглеждането на деца и поне малко от малко нормален живот. Но явно вие сте още по-збъркан отколкото си мислех.

Пак са те взели на работа, а отрепка откачена :)?

А бе нали от Възраждане не бяхте руски подлоги? Пък гледам ти видя възрожденец непрекъснато защитаваш Русия и Путин. Я кажи възрожденето как по-точно защитата на Путин и руските интереси съвпада с интересите на България?

Яж ГМО чушки за 3 лева килото и краставици за 16. Тя статистиката за най-умиращата държава демографски в света не е важна, и това, че обитаваш територията на посолствата която е лидер в нея също не е важно. Псувай ватняците и живей с идеята, че те серат във външни кенефи. И не забравяй да ползваш служебният бидон с вазелин и соросдилдото.

Краставици за 16 лв килото в България няма. Не знам при вас в Русия как е. Пък Преслава и останалите са любимите изпълнители на вашите Възрожденци.

Тормоз на туршия е когато държавите са ми избират в коя организация да членуват нали така? Защото точно това си написал другарю. В НАТО не влизаш на сила както беше на времето във варшавския договор. За НАТО се кандидатства. Та не можах да разбера нито от тебе нито от другия платен руски друг как по-точно са били тормозили Русия за периода от разпада на Съветския съюз до нападението на Русия над Крим? Ей така поне един факт да дадеш.

ТОВА Е ФАКТ.

Другарю умник?

А що тогава, за да влезеш в ЕС трябвало първо в Нату, а? Я уй за усраина :)

Влизането в НАТО? О извинявай забравих- работодателят ти Русия не може да нападне натовска държава.

Сега по стар наглосаксонски обичай ще почнат да возят оръжия с цивилни кораби и да принудят руснаците да ударят някой от тях. Преди два пъти го отнесе Германия ... ядрената война е все по -наблизо

Никой никъде и по никакъв начин не е представил дори снимка на превозвано оръжие с кораби за Украйна.

С. Корея не напада цивилни кораби. Долна рубладжийска измет.

За ОТАН и Хохолнацистите им.

Това е нещо като няма да нападаме Украйна. Нещастници!

Точно така. Изглежда забравиха всички колко им струват думите на руснаците... Дори само това е достатъчно за да ти стане ясно, че няма как да са прави...

Не сме забравили и колко струват думите на запада и колонията им Украйна.Подписват споразумения и после не ги изпълняват - Минските споразумения и т.н.

За будапещенския меморандум в който Русия гарантира териториалната цялост на Украйна другарю платен руски трол? Или за неспазването на минските споразумения от страна на вашата Русия?

Бийте и по корабите на укронацистите. Тази държава или ще стане отново нормална каквато беше до американския преврат през 2014г или да престане да съществува.

Продадоха я на безценица на Блек Рок и Вангард. Са укрите умират да запазят далаверата. Ма Русия няма да ги остави ей така да се измъкнат с плячката.

Господаря и неговите олигарси с огромни дворци пък останалата част от народа мизерства в? Това ли ти е представата за нормална държава руско платено тролче?

Клипчета в Тубата. Мизерстваш ти в кочината на Краваристанските Посолства. Франция гори. Англия пропада. САЩ е тотален кенеф. Германия се деиндустриализира. Леко с мечтите за перемога. Свърши тая.

Би ли ми казал за периода от разпада на Съветския съюз до незаконната окупация от страна на Русия на Крим, какъв точно терор беше налаган от твоите любими англосакси над Русия?

Имаш краварска лоботомия. Няма как да разбереш.

А без лозунги и нещо по същество ?

САЩ: 900 военни бази извън територията им. ОТАН: Нарушаване на международни споразумения за "нито инч разширяване", Китай - две системи една държава. САЩ: Войни под знака на фалшив предтекст, ограбване на богатства и унищожаване на суверенни нации. КРИМ Е РУСКИ. ЧЕТИ ИСТОРИЯ.

Я виж само как вероломно Русия се приближи към границите на НАТО

Плащанията. Светът върви към отърваване от американският ционизъм. САЩ тепърва ще потъват. Планчето за Нов Световен Ред отиде към Китай. Соросробите пръцкайте, че филма приключва.

САЩ ще се разпаднат на съставните си щати ... като едно СеСеСеРе. И като се събуди русофилистика поредния тиранин на руския кенеф му го е сложил аналитично.

Супер са САЩ. Вервай ги тия. Са като смажат ватниците ще минат да откъртят жълтите миндили и ще потекат реки от млеко за соросробите. Глупендерче платено си. Тва е.

Поредното пръц от страна на Русия.

Всички русофоби имат лоботомия или други мозъчни увреждания. Да бъдем снизхпдителни към болестите им.

Което означава че Украйна ще изнася зърно със или без Путин. И за какво бяха тези стойки " Ние ще излезем от зърнената сделка...Ние това ... Ние онова" . Пълен лузър е Путин.

Направо ще се сцепи от изнасяне на зърно. САЩ и Турция отказаха да охраняват кораби. Територията на Укрия е под тотален въздушен контрол. Как ги виждаш тия неща? Ще го телепортират ли?

Защо да ги охраняват като страхливия кремълски плъх не смее дори да погледне на там?

Руснак на снимка да го видиш му бий един шамар.

Русия умира и накрая много хапе.

Умират надеждите на англо саксите за терор над Русия, както Украйна, но тя сама реши да се саморазруши.

На руснака никой не вярва , дори и народа му. Но ще държат попарата, защото са прости.

Серат във външни кенефи или в дупки на сред двора.

Хамериканофилите започват да провокации на много повече от преди защото Ти умира шаршана ( Бай дънко

Руснак ако ти каже добър ден значи е нощ!

Тъй бате, тъй.

Какво Черно море, Босфор и ...гладуващи африкански държави?! Укрите трябва да си плащат за джепането и париците от Запада и зрънцето отива към Полша, Румъния,... А иначе укрите ореваха света за безопасен черноморски коридор да могат да получат някой и друг кораб с оръжия ...неконтролирано.

Никой никъде и по никакъв начин не е предоставил доказателство за доставки на оръжие за Украйна с кораби. Дори и работодателят ти Русия.

Значи точно това ще направи. Русия като каже че няма да прави нещо обикновено става обратното.

ХА-ХА-ХА.... .. ЗАЩО ДА ГИ ГЪРМИ ... КАТО ВЕЧЕ НЯМА ПРИСТАНИЩА В УСРАЙНА ?

Ама тебе няма да има кой да те пази в панделата.

Ами те гледът на вас !!!но това само приказки а иманещо по - сериозно ЕСТ САЩ ТСКЪТ ДА ЗАГРАБЪТ ВСИЧКИ Е РЕМУРСИ НА РУСИЯ КАТО И ОБЯВЯТ ВОЙНА .!!!Първт щеса Полша Прибалтика и заедно с Румыния и Българи.този план е разкрит вчера. Да Ви честитото българи да иммрате заЮСЕЦ

До преди твоята Русия да не то не за ресурсите на Русия се плащаше по цени определени от русия Никой не ти иска вмирисаната кочина

Хайде бегай към твоята Турция.

2023-07-21 07:46:47 На верно ли (нерегистриран) -------------------------------------------- Сам си признава, че коментарите му са платени! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Има хиляди клипове как украинците унищожават руски войници и руска техника. Има хиляди клипове как руснаците мародерстват и извършват военни престъпления. Има хиляди клипове за извращенията в руската армия. Кой знае защо обаче ти водещия платена руска пропаганда не им вярваш и твърдиш че са фалшиви. Ама иначе вярваме на клиповете нали? Но пък какво ли се учудвам ,вие бяхте против ваксините пак се оказахте ваксинирани и възхвалявате ваксинирания Путин.

За сметка на това Украйна ще атакува руски кораби. Изобщо Путин е толкова жалак и безсилен със олигарсите си, че заслужава само презрение. Със някаква си специална операция ще се бори срещу държава, която казва счита че това е война и единствената му грижа е да не разсърди някой, който ще му накаже някое дете на олигарх учещо в САЩ или Англия.

Поднасям съболезнования! ....Сигурно си го опитал...?!

Тя, Русия нямаше да напада и Украйна...

Абе те и сексуашните ти партньори и съюзници жяха да ти платят да хрантутиш украинци ... но! България няма да получи компенсация за помощите, предоставени за Украйна по решението от декември 2022 г. Това каза министърът на отбраната Тодор Тагарев преди да влезе в специализираната парламентарна комисия. Причината е, че средствата, които са събрани във фонда на Европейския механизъм за мир, са изразходвани. От (сексуалните) ПАРТНЬОРИ и СЪЮЗНИЦИТЕ - ТОЛКОВА. ХАХАХАХХАХАХАХАХА

На копи пейст?

Ако сметнем бреговата ивица на държавите от НАТО в Черно море, то Черно море е натовско море. А едно руско нападение над чужд кораб в международни териториални води ще превърне целия руски флот в напълно легитимна мишена на всички държави. Само да ти припомня че има държави от НАТО с обща граница с Русия, при това по-малки от Украйна и кой знае защо твоята Русия не сме да ги нападне. Въпреки че непрекъснато по планира как водила война срещу НАТО.

Абе ватник вмирисан още преди два дни казахте че след изтичане на зърнената сделка ще считате за законна цел всеки кораб!!! Вие Кало лъжете не се ли съгласувате поне малко????? Намали водката малко че ти е спиртосан и малкото мозък под ушанката!!

Те няма да атакуват търговски кораби. Молят нашите демократи да отиват към Одеса, за да ги товарят с лопати.

Ти бяха към Русия че събират войници от всички краища на Русия. Щото нещо военната операция и ако закъса и има нужда от свежо пушечно месо от такива като тебе.

Да, а уркопетеците ги отвличат от улицата и с вагони ги пращат на фронта. ХахахахаххХ

Лично микрофонова ти каза че обличат хора от улиците. Всеки твой коментар до тука показва че си най-обикновен некадърен платен руски трол

Ти да не четеш украински новини? Щото верно там са го закъсали за пушечно месо. Има клипове как ги товарят направо от улицата. Радвам се, че в ДБ ви пускат и украинска телевизия. БРАВО!

Ами интересно твоите твърдения ги няма и в руските новини. Има ги само в спуснатите ти опорни точки от руското посолство. Но пък не за първи път платените ми коментари изказват твърдения не съществуващи никъде и без абсолютно никакъв източник на информация.

2023-07-21 07:46:47 На верно ли (нерегистриран) "Но пък не за първи път платените ми коментари" ---------------------------------------------------------------------------------------- Еее, най-после един розов комсомолец да се изпусне и да си признае, че му плащат за коментари! :))) Нищо, че изпускането е неволно, пак си мирише! :)))

ㅤ

И сега като напиша УАЗ в гоошо, вместо изпитаните животни на Уляновския Автомобилен Завод, ще ми излизат укросаксонци.

Държава от НАТО решава Дали бойни кораби ще влизат в Черно море или не.

България няма да получи компенсация за помощите, предоставени за Украйна по решението от декември 2022 г. Това каза министърът на отбраната Тодор Тагарев преди да влезе в специализираната парламентарна комисия. Причината е, че средствата, които са събрани във фонда на Европейския механизъм за мир, са изразходвани. От (сексуалните) ПАРТНЬОРИ и СЪЮЗНИЦИТЕ - ТОЛКОВА. ХАХАХАХХАХАХАХАХА

Защото до тук военно промишление ни комплекс направи милиарди от тия доставки.

Ама те са частни бре, прост еврогей.

И ти кво видя от милиардите на ВПК? Направиха ти шопската 15 лева. Честито!

Вече повече от година военно промишления комплекс изнася за Украйна ви лъжат че не било така. Отсев къде си лъсна че цялата промоция отива за там ама на вас възрожденците ми обясняват че е без пари и че поради тази причина няма кой на вас да ви дава пари без да работите.

Москалите дават zаден ход ..а некои промоскалчета иZпадат в еуфория че Московия плаши търговските кораби минаващи преZ неутрални черноморски води към Украйна с предположението ..че те могат да доставят оръжия на Киев ..е сега идва ред на лафа квото повикало ..тва се и обадило ..от утре 21 юли Украйна ще счита всички търговски кораби плуващи към руските черноморски пристанища Zа кораби ..които могат да доставят оръжейни пратки на Моксва ...т.е. намесват се във военния конфликт на страната на москалите ...така всички танкери с нефт ..гаZ или други стоки стават Zakoнна цел на Украйна ..некой ше каже .ама те немат флот ..а ние ще кажем не им и трябва флот имат бойни дрони подводни ..надводни и въZдушни които могат да пораZят всеки търговски кораб в акваторията на Черно море ..справка : Кримския мост ..нали видехте кво стана с моста ..какъв мощен вZрив е имало Za да отмести едното платно на почти метър и да го направи непроходимо ..дроновете са били два ..тип квадроцикъл полу потопен във водата носещ над половин тон специален вZрив достатъчен да прати на дъното всеки танкер или най малкото да го подпали като факла ..която няма как да се угаси ! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Военная операция на Украине , 20 июл, 15:16 58 237 Поделиться Киев объявил идущие в российские порты суда потенциальными целями Минобороны Украины объявило идущие в российские порты суда потенциальными целями После прекращения зерновой сделки Россия объявила некоторые районы Черного моря опасными для судоходства. Теперь с похожим заявлением выступило и Министерство обороны Украины ====================================================================== Военна операция в Украйна , 20 юли, 15:16 ч 58 237 Дял Киев обяви за потенциални цели кораби, отиващи към руските пристанища Министерството на отбраната на Украйна обяви за потенциални цели кораби, отиващи към руски пристанища След прекратяването на зърнената сделка Русия обяви някои райони на Черно море за опасни за корабоплаване. Сега подобно изявление направи и Министерството на отбраната на Украйна. Министерството на отбраната на Украйна предупреди, че от полунощ на 21 юли 2023 г. всички кораби, плаващи в Черно море в посока към морските пристанища на Руската федерация, могат да се считат от Украйна за превозващи военни товари с всички свързани с това рискове. Това се посочва в съобщение на ведомството. Освен това корабоплаването в районите на североизточната част на Черно море и Керченско-Еникалския пролив ще бъде признато за опасно, уточняват от ведомството. В същото време Киев увери, че украинската армия разполага с необходимите средства, за да превърне плановете си в реалност. В навечерието руското министерство на отбраната обяви, че от 20 юли ще разглежда всички кораби в Черно море, които отиват в украинските пристанища, като потенциални носители на военни товари. В същото време редица райони в северозападната и югоизточната част на международните води бяха обявени за временно опасни за корабоплаване. „Във връзка с прекратяването на Черноморската инициатива и съкращаването на морския хуманитарен коридор, от 00:00 часа московско време на 20 юли 2023 г. всички кораби, пътуващи до украинските пристанища в Черно море, ще се считат за потенциални превозвачи на военни товари“, се казва в изявление на министерството. Министерството уточни, че страните, чиито флагове се веят в украинските пристанища, ще се считат за замесени в конфликта на страната на Киев.

Доколкото знам бойни кораби и военни кораби не превозват това зърно. Доколкото знам военни бойни кораби не пътуват към пристанищата на Украйна. Заплахата на Русия беше именно към цивилни кораби .

Верно е. Търговските кораби, не могат да минават през райони с плаващи мини.

Що е то плаваща мина и има ли то почва у нас:)))) Или ти си представяш че мините просто ги пускат ей така да си плуват по течението? Тия кораби дето се движеха от и към Украйна досега къде и как минаваха?

Минаваха оттам, защото имаше споразумение. Вече няма и може да има мини. И най вероятно ще има.

Може да има може и да няма. Ако има ще знаем че вашата Русия ги е поставила.

Русия не е моя, а последната мина, унищожена от Българската армия беше украинска. Прочети.

Като не е твоя Русия защо водиш руска пропаганда??? За пари нали?

Отдавна знаем, че блядовете нищо не могат да направят, след като им стана ясно, че никой повече не им цепи басма и не им се страхува от гъбите!

Страх тресе краврската, наркоманска, педерастка кочина.

Тресе блядовете след като разбраха че НАТО става все по решително....и скоро ще му падне пердето

Така е, по решително е станало. Вече официално приема травесрити и педераси в редовете си. Хохохох