Коментари - Руският посланик в САЩ: Искаме да решаваме международните проблеми по мирен път, но има съпротива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има протести против правителството им ,което е не по-малко виновно за продължаващата война! Стига стази спекула,ако не си с еврофашистите си с комунистите.Нито комунисти, нито европедили ни трябват на наща майка България,а здраво българско управление от примерно 50 човека не 240!

Отново руска демагогия. Искали да решават проблемите по мирен начин. А водят мръсна война в Украйна. За пореден път доказаха, че са агресори. Спомнете си Афганистан, Грузия, Молдова, през 1940-41 година Литва, Латвия и Естония, а също и Полша. Сега и Украйна. Всички те били исторически руски исконни територии???!!!

Искаме мир, но разните лоши американци, еврогейци, фашисти, нацисти, предатели и врагове нека да не се месят във вътрешните работи на Русия в Украйна и по целия свят! Иначе искаме мир, ама нямаме желание...

Какви полюси ги бият в главите тия монголи? Има два полюса САЩ и Китай.Във вселената няма 3 полюсни,6 полюсни и т.н. системи.

141 страни в ООН ви казаха да се омитате от Украйна!

путин , В ПОЛОЖЕНИЕ " ЦУНГ - ЦВАНГ " , СЕ ЧУДИ КАК ДА ШИКАЛКАВИ , ЗА ДА ОТЛОЖИ НЕИЗБЕЖНАТА ПЪЛНА КАПИТУЛАЦИЯ ! ПАРКИНСОНА МОЖЕ ДА ИЗПРЕВАРИ ОСТАВКАТА МУ !

Значи геноцидът си е вътрешен проблем на всяка държава така ли? Ами че ти току-що за пореден път сам опроверга собствената си платена пропаганда. Защото според основната ви лъжа-русия била нахлула в украйна за да защити руско говорещите. Хем към тях никога не е имало геноцид или тормоз-защото те живеят в цяла украйна пък досега дори и вие предателите водещи платена руска компания твърдите че тормоз имало само в окупираните преди това от руснаците донецк и луганск.

Типичното са всеки комунист Лицемерие.!!!

Мирният път на кочината е войната убийствата, разрушенията и съсипването на всичко нормално където стъпи,но за наште идиоти тя е маана небесна/

SS-Nebel

Докато има САЩ няма да има МИР!

Ще има .Като изчезне сибирското блато.

Ние почнахме война, защото много искаме МИР! Напълно луди.

Никой не ви вярва, кръвопийци проклети и лъжци! Самият ви президент лъже най-безочливо и нагло пред очите на целия свят. Половината руснаци са промити мозъци и му вярват, другата половина ги е страх да гъкнат и се преструват, че му вярват. 100 години никакъв прогрес в Русия ама иначе пак НАТО и САЩ са им виновни.

Я да чуем кой е виновен за бомбардировката на бивша Югославия , я да чуем кой виновен за страданията сега в Афганистан , кой виновен за войната с Ирак ?!

Идиота Милошевич си е виновен, геноцид щял да прави. За Ирак не знам ама Путин го е шубе, че много авторитарни режими по света дадоха фира а лидерите им увиснаха по въжета или ги избиха като кучета.

Илиян Илиев

Ти си идиот ! Това което се случи в Югославия си беше вътрешен проблем и никой нямаше право да се намесва ! Тъпанар нещастен !

Не си много умен тъпанар .

Я да чуем кой изби 1,5млн. цивилни в Афганистан през 1979-1989г.

То и в Украйна си беше вътрешен проблем.Какво правят азиатските диваци там?

Искали да решават проблемите по мирен път ...??? Ами изтеглете войските си от Украйна и започнете да ги решавате!!! Е, то, за да започне процеса ще трябва определено време, защото след толкова лъжи и манипулации, светът трябва да се убеди, че намеренията ви са искрени, но все отнякъде трябва да се започне. След като се изтеглят войстите ви от Украйна санкциите ще останат, също така трябва да се избият няколко милиона рушняци на случаен принцип, да предадете целия си ядрен арсенал, ракетна техника, да се закрият бронетанковите войски и ... след като приключи това да бъдат избити още няколко милиона рушняци на случаен принцип. :))) Докато траят санкциите всяка година на 24 февруари да се избиват ритуално от 5 до 10 млн. рушняка на случаен принцип. Въобще трябва да покажете добра воля, като започнете да се самоизбивате! Това ще означава, че сте осъзнали вредността си за човешкия род и сте взели реални мерки за това да настъри траен мир на планетата!!! :)))

Когато НАТО разкара всички които са влезли след 1990 ! Такава е била уговорката !

Аман от идиоти.

Точно си изказал желанията на колективния запад. Обаче сигурно ти е чудно че руснаците не са съгласни.

Че кой ги пита ?

Искаме да си седите в Кравария и да не се мешате на хората в спалните. Вие не решавате проблеми, вие ги финансирате!!!!

А защо най фалиралата държава сащ със 34 трилиона долара дълг ,има над 800 военни окупационни бази? В България има 4 такива. Мислиш ли че , ние сме независима държава? А другите където има също такива бази? И когато гласуват в ООН , независими ли са?

Жалки сте, руснаци!

Гнусен психично болен соросоиден трол-педал.

Ся ти с големи джуки ли си, или си обикновен пеерас!?!

Каза проститутката и захапа мекият краварски хуй !

Луди получовеци тролове. САЩ са ви виновни а? А рашата е светицата. Боже колко сте жалки.

Блядове, събудихте ли се? Мрънкащи, агресивни, противни, конспиративни, ненормални и алчни същества, добро утро! Същите сте като господаря ви Русия! Натрупайте ми минусчета! Оправете ми настроението! Тъпанари:))

Третополов козяшки анален дрисльо.

Не излагаш никакви аргументи,. Само плюнки.

Важното е, че е вярно!

Ти да видиш, имало съпротива срещу "руския мир" (във всяко значение на думата мир...)?

Поредното озказване от човек близък до Путин , според който мирното решаване на проблемите минава през война!

Забрави да кажеш че си педераст.

И ти си хубав.!

Ние искаме да ви превземем, а вие се съпротивлявате! Как не ви е срам!

И тоз като началника си -шизофреник...

Руското дебелоочие е безгранично! Окупираха ни, избиха ни интелигенцията, построиха монументи-капища, с които да ни напомнят, че сме им колония и написаха на тях: "освободихме ви от частната собственост и свободата да си решавате съдбата"!

На фашизма

Вие сте фашистите, бастун! Замисли се малко, ако е останало с какво.

Я да чуем какъв е бил дядото г-н Историк ?! Най-вероятно прост ратай и с неговата заплата едва ли щеше да може да те изучи , смешко !

Илияне стига си драскал тука. Ходи да си вършиш хамалската работа, изпий си хапчетата, измий си краката и лягай да спиш, че много вятър правиш с тъпата си уста