Руският патриарх падна по време на служба, обясни го със закона на физиката (видео)

"Просто подът е прекрасен - блестящ и гладък, подхлъзнах се", коментира духовният водач

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КГБ агента със сгъваемото разпятие е железен! Няма да се плашите!

И това челна новина в няколко сайта. Едва ли е случайност. Какво точно сте очаквали от човека? Да се задържи във въздуха като джедай ли? Всички сме хора, стават инциденти. Хайде сега да започнат и коментарите как Господ му дава знаци...

ОРКИ падат по време на служба https://www.youtube.com/watch?v=JP4DT7C4BaM

тва признавам си го качих без да сам го гледал - ся го гледах цялото ЖЕСТОКО Е !

аааааааааааааа като бай Байдън падна , беше много смешно , ама сега като падна Киро Патриархо , дай дума да не обелваме Zа това ! апропо говори се , че Кирето много прекалпва с водката и Zа това все пада на Zемлята !

Дир. бг......... Войната ще свърши, победителят е ясен... Ами, след това.... с кого ще сте....!?!?!? Курвите никой, не ги "ебава"......!?!??! Не се натягайте....

Ееех, водка, водка… любовта ми към теб е безкрайна като безкрайната руската земя!!

Байдън пада през ден ве то тва нее сензация

вижте кво публикуват москалите за тоzи техен сайт : Болгары потребовали выхода из Евросоюза из-за Украины: «Теперь это союз клоунов»… 2022/06/25 Българи поискаха да напуснат Европейския съюз заради Украйна: "Сега е съюз на клоуни"... 25.06.2022 г Жителите на България бяха бесни, след като Украйна получи статут на кандидат за членство в ЕС. Според читателите на българския портал Dir републиката трябва да напусне Европейския съюз, тъй като се превърна в съюз на клоуни. Мнозина изразиха недоволство от факта, че Киев получи желания статут спешно и въпреки съществуващите проблеми. „Украйна – ЕС? Глупава шега... правата на хората се нарушават в тази държава, политическите партии са забранени, корупцията е умопомрачителна... и това е ЕС? Този съюз се самоубива”, посочи един от тях. Той отбеляза също, че България все още не може да влезе в Шенгенската зона, а гражданите на републиката се нуждаят от визи за пътуване до САЩ. „От икономическа гледна точка Украйна е токсичен актив. Толкова е разрушено, че ако бъде прието в ЕС, ще похарчи толкова много ресурси за възстановяването му, че ще фалира “, написа друг читател. Според него подобен сценарий е целта на Вашингтон. Един от коментаторите каза, че когато Украйна се присъедини към ЕС, Съюзът вече няма да съществува. Някои читатели смятат, че това изобщо няма да се случи. „Време е да напуснем ЕС. Сега това е някакъв съюз на клоуни “, написа читателят Dir. Друг местен жител каза, че Киев се нуждае от Европейския съюз, за ​​да извлича пари и оръжия от него. „Украинските мъдреци са лоши. Те не се интересуват от европейското семейство, преследват собствените си интереси. Не вярвам, че ще изпълнят всички изисквания”, коментира той

Голям дилър на цигари и алкохол, май е прекалил с дегустациите И забравил, че трябва да си играе на патриарх

тръмп заспива, с кой закон се обяснява

"...подът е прекрасен, в него можеш да се огледаш - толкова е блестящ и гладък. Но когато по него има вода, даже светена да е, работи законът на физиката." Ученото си е учено. :)

Много му знае бабалайката затова вирна краката . Но шампион по вирене на крака остава Мемед Доган в залато като се изказваше !

Да изколят окраинските пацифисти и зеленски да си прави харакирито:)

Гундяев как ще обясни със законите на физиката, че Исус е ходил по вода? Гнусна КГБ отрепка

това е от деменцията..ха.ха.ха

Чудя се Патриарх ли Сатана ли е ?

Е тва е СУПЕР интересно- ПРЯСНО ПРЯСНО ОРКИТЕ губят 6 УРАГАНА след удар на ТРИ ТОПОРА -- ракетите в УРАГАНИТЕ се изстрелват в къщите и трепят още ОРКИ https://www.youtube.com/watch?v=1wlwhFp6jt4

Явно тва подлъзване на главният ОРК - ГУНДЯЕВ не е било надобре

Гундяев,гундяев, проклет да си, ….е, ако другарката Йотова беше до тебе, както е по протокол /така ни баламосваше, че този протокол се отнася само за КГБ,не за нашият патриарх/,щеше да целува ръка…и. Всичко ще е ок. Въпреки всичко ,дано тази комунистическа пасмина е добре!

Не спряха да поркат тия прасета.

Видеото е ПРЯСНО ПРЯСНО - като лайното изсрано от този храбър руски ОРК https://www.youtube.com/watch?v=beDNafFqIOQ

И помагачите им като цигареното отче

Президента Байдън всеки ден е като замаен и пада,но друго си е да обсъждате елементарно подхлъзване на Руския патриарх!

Минчо съседът на бабата на познатия се спъна и обясни че е от ракията на Гошо..... Що са новини...

На дявола му прилошава от тамян

Ракията дядо попе ракията ще да е виновна...не спряхте да пукате ..алкохолизирана зган..

Хахахаха, значи като падне - тогава е заради науката, а не по волята на измисления им бог!

... ЧЕ И БУНКЕРА ЩЕ ПАДНЕ !

Дриснята саму ут УНИАН ли са информира?

Руският патриарх падна по време на служба, обясни го със закона на физиката и са подобни и на паданията и на американския президент като последното от колело.

Гусударя ви Бидон секи ден са насира ф ефир, ма тука няма отражение.

Да върви по вода...като истинските християни

Пиши на разбираем български език.трудно се разбират маймунските ти драсканици!

Изчезни от сайта бе драскач такъв!

Пих на Киро от пробиотика, имам диария -топ новина, ексклузивно

Не мое да биде! У територията заобиколена от цивилизасион не важат никви физични закони! Там ракетките фърчат с 1 милион километра в секунда, торпедата с 10000 километра в минута, а Пудинг е най-дългунестото джудже във вселената.

И аз се подхлъзнах, ама се бях нальокала на мекица

Може да е прекалил с бояришника. Нали знете, че в "матушката" се порка без мезе? По–интелигентните руснаци мезят с кисели краставички, сельодка или сланина, но те са едва 4–5 процента от цялото население.

Байдън не може да си седи на краката .И какво като е паднал...Вие да не сте перфектни?

Или пък господ ти направи намек, какво те чака, ако продължаваш да слугуваш на фашиста Путин, а не на бог и руският народ? Ще има скоро погребение. Чие ли ще е?

Поличба божия! Следващият е ясен!

руски продажен патриарх иди на туй онуй. :)

Амеба от БКП е присъствала на литургията и като е видяла попа българската от умиление испуснала Мензис. Попа понеже в масква всичко е червено си помислил че тва е дар от бога и като го настъпил хоп и се подхлъзнал!

колко промити мозъци коментират тук, същите които ще защитят решението транс-сексуалните да играят футбол в който си искат отбор. Виновни сме ние, че не ви осигурихме достатъчно психиатрични болници, съжалявам ви.

Къф закон на физиката, бре ? Тва си е чисто божие проникновение:)) Ттия еретици със законите на физиката сте ги пърлили на клаадата:)))

Аз футбол да играя не мога. Слагаха ме насила вратар като бях дете, щото за друго не ме биваше признавам си! Никога футболът не ми е бил интересен, и не разбирам нищо от него! А!!! Да не пропусна да уточня: АЗ съм стрейт, тоест харесвам само жени!!! Мъжете ме отвращават сексуално!!! Понятно, товарищ???

Снимката показва патриарха като магьосник, който извършва ритуал. Магията също си служи със законите на физиката. Само че, патриархът в случая привлича в ритуала онези невидими влияния, които отговарят на вътрешната му същност и на вътрешното му състояние. Ако подкрепяш, която и да е война, ти си неспособен да привлечеш висши духовни влияния и най-логично е да паднеш.

ОРКИ си чешат репите след удар с KIMARS https://www.youtube.com/watch?v=Ci9KbRzBzdQ

КГБ агента полковник гундяев е антихрист, служител на Сатаната. Падането му не е случайно, а Божие предупреждение за греховет, ако не се покае следващия път ще си разбие грешната кратуна, и идиЙотова ще плаче неутешимо, защото няма да може пак да му се птосне в краката.