Руските войски започнаха да разминират металургичния завод "Азовстал" в Мариупол (видео)

Около две седмици ще отнеме работата по прочистването на терена от взривни устройства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мариупол наш!

Сега кажете, че украинците са го минирали с цел МИР. Разбирате ли сега защо онези, които се предадах ще бъдат съдени?

По всичко изглежда , че на ред е Одеса. Братушките са просто Непредвидими в тази операция. Укрите са в "разкрачено състояние" - не знаеш де да ходиш по голяма нито по малка нужда . Налага се да го правиш направо в гащите-

Поради репресиите над Турското малцинсътво , гоненията в миналото, паленето на села и изселването и поради националиситческите настроения в Булгария - Турцир обяви специална операци по денацификация на България . Все пак хората в регионите Хасково и Кърджали говорят Турски Език. За три дни ще ни денацифицират. Мисля, си го заслужаваме.

ъъъъ не. Всъщност не разбирам. Обясни, моля. Какво си мислиш, че ти разбираш. Понякога като почнеш да пишеш и сам виждаш, че са глупости. Може и с тебе да стане.

браво на другаря путлер, уж за 5 часа щеше да е стигнал киев, щяха да го чакат с цветя и баници..... а за 3 месеца се оказа че успяха да превземат един завод. и то щото защитниците свършиха яденето и патроните.....сега рабрахте ли мили родни путлеристи че руската армия не е силна.... тя просто е дълга....

Викаш ред е и на Одеса да не остане нищо от нея :)

А руснаците с каква цел са го минирали? С цел "освобождение" ли?

Не знам каква е тази война, но ми писна от толеранса на рустаците. Като са навойна да газят наред и да свършва. Какво е това галене с перце. Сривайте всичо до основи и така. И без това всички са против Русия. Не знам какво им пука толкова.

Всеки, който подкрепя войната на Путин в Украйна, заслужава да бъде денацифициран от турският башибозук. Абсолютно подкрепям!

243Win

Това не са войски, а банда мародери, убийци и изнасилвачи, изпратени в Украйна от най-големия изрод на 21 век - Путлер!

Че те точно това правят. Мариупол беше "освободен", точно защото от него нищо не остана. Стратегията на изгорената земя. Москалята са царе на тая тактика.

Всички съседи да денацифицираме Турция, че 80% от населението не са турци, нито земите са техни. Тогава да видиш как като Украйна ще се свие само около Анкара с 10-на мил население макс.

се предислоцираха към безкрайните сибирски земи, в очакване на нови заповеди и оръжия

Тия пияници търсят с металотърсачи мини в МЕТАЛУРГИГЕН КОМБИНАТ. Тия направо пращят от мозък, а пък тоя написал статията е направо за ПУЛИЦЪР. Боже Господи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

243Win

Искат, но не могат...

От послдните часове- азовци са превзели редица затвори в Руската федерация и са заставили охраната на затворите да охранява тяхното спокойствие !

243Win

Велики са да, удържаха орките 2 месеца. А орките щяха да са в Берлин за 48 часа... Уникални некадърници! Един телевизор не могат да направят тъпите нацисти, тръгнали да "денацифицират".

Все едно слушам Елена Поптодорова, представям си патоса и вълнението .... :)

Свършиха им ракетите и минаха на металотърсач и ножка

243Win

Абе гледам, че си фен на всички руско, та да те питам, колко ти харчи Лада-та и гори ли масло?

Зелю наркомана предаде Украйна под полска окупация. Подписа договор в който поляците могат да управляват Украйна, поляци да се избират на управляеми дръжности, да вкарват войска и полиция. Такова предателство няма досега в историята на света. Дори ако беше жив Бандера, който се бори да освобождението на Лвов и Краков и има смъртна присъда от поляците, щеше да го застреля.

българин...

Афроговедарската името какво ползва в такива ситуации? Украинци?

"...на стотици украински бойци, които седмици наред бяха блокирани вътре, бе наредено да прекратят съпротивата." наредено, а? Така ли му викате вече на разветия бял байрак ?

"Задачата е трудоемка, врагът е заложил свои мини, НИЕ СЪЩО ЗАЛОЖИХМЕ НАШИ ПРОТИВОПЕХОТНИ МИНИ, докато блокирахме врага. Така че ни предстоят около две седмици работа", каза руски войник, представил се единствено с бойния си прякор "Бабай".

Името, да се чете измет.

Да не избягат нацистите !

Когато получиш заповед от върховното командване да се предадеш, точно така му се вика.

И що ли не искаше руснаците да го управляват? :))))) Знаят езика, но пак предпочетоха Полша, а? :)))) Боя си е зле Раша явно.

А ми.. разреших им да се предадът ! :))))

8/100. Ne

А Путлер каква мина заложи под Русия бедна им е фантазията. 90-те години ще им се видят курорт.

Да не влязат фашистите. Вие им викате руснаци.

браво на тия герои от подземията. три месеца се криха като плъхове. Да им дадат сега да се крият в уранодобивните мини за шепа ориз на седмица.

Само където те се предадоха на част 48 часа преди тази "заповед".

До този момент Украйна не е обявила, че е наредено на Азовските плъхове да се предадат. Те са се предали от страх, а Зеленски обяви че Украйна ги... Евакуирала..?? Пълни УкроНацистки откачалки.

Украинците на Зелю са най-продажната, най-тъпата и най-робската псевдонация в света. Готови са да са роби на поляците, само и само да ги допуснат да слугуват на шляхтичките панове, наглосаксите и еврогейовете..

Последният голям град в Луганск е нападнат от фашистите от 4 страни! Наште получиха оръдия и се отбраняват като героите от Мариупол. Рашите ще видят зор

Каква мина е заложил?

8 на 100 за магистрала е много, а за града, няма начин да е толкова. :))) И ние сме карали лади. :))

АКо бе така, то нато да почнали освободителна война в украйна.. :))) ..ама ги е страх.., натовците :)))) .. от ножчета и металотърсачи

Вече започнаха да се предават.

1000 мегатона икономически санкции.

Ба, най-много да получат пак някоя "заповед" от Зеления п е д а л да прекратят съпротивата.

Заслужаваме да сме БЕДНИ както всички държави ПРИЯТЕЛИ НА РУСИЯ Не заслужаваме да сме БОГАРИ като държавите ПРИЯТЕЛИ НА АМЕРИКА

Ами предават се рашките салдати , тегаво им е :)

шепа ориз е мноооого ! Може да преживеят и с по-малко ! :)))

"след като на стотици украински бойци, които седмици наред бяха блокирани вътре, бе наредено да прекратят съпротивата." А ха ха ха, наредиха им да прекратят съпротивата за да ги "евакуират" руснаците ... укронацистката пропаганда е малоумна! Предпочетоха да останат живи иначе ги чакаше смърт, никаква заповед не е имало, с измислицата за някаква заповед, хунтата в киев се опита да замаже безизходното положение и тпва, че азовските плъхове са се предали!

и американските бракми не се карат много в България, те даже и американците не си ги карат, там масово карат японски коли, даже японците са си изнесли маса заводи в Северна Америка, счита се и за лукс да имаш европейска кола, а американска ако караш е равносилно на това тук да караш грейт уол, гледат те като прошляк и скъсаняк !