Руски ядрени подводници може да започнат постоянно да патрулират край бреговете на САЩ

Предупреждението дойде от ръководителя на Северното командване на САЩ пред сенатска комисия

Обратно в новината

Коментари - Руски ядрени подводници може да започнат постоянно да патрулират край бреговете на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз мога да отида до Донецк и Логанск но те не могат да дойдат до Куба?

Абе ,защо не продължиха да доизградят комунизма в Русия ами станаха капиталисти.Този комунизъм дето ни разказа играта ,не че сега е по добре ,ама който не ял попарата на комунизма нищо не знае.Факт:Абе това ченге какво души стругарите ,,Абе нали в затвора бачкат ,трябвало им стругар,,Е вкараха един стругар в кауша ,намериха му че крадял.1983 г.

Тренчев, тази държава е дала всичко на света.Какво е дала Русия? П.П О колко години съществува СССР?

Как може една държава с 200 години история да баламосва цял свят?

Крайно време е джуджето да отива при Сталин

А ти да се върнеш там откъдето си излязъл

Крайно време е! Вече губим търпение.

Ако ще и гащите си раздерете,Шипков мармалад,няма да ядете,няма да ядете!Нямате разсъдък затова и после ядрен взрив,Веодални Комунистически Утрепки(ВКУ-с).......

Ясень отива при Курск и Мацква! Пияните мужици за нищо не стават!

ти нали ставаш наркоман застрелян .

Джендър Байдънов

Руснаците са некадърници и алкаши, но висшите американските военни до един получават пари за лобиране. За да има повече пари за производителите на оръжие, трябва да има уплашени данъкоплатци. За това им трябва заплаха и враг. Ето къде се появяват Рашка Говняшка и Чайна.

Да питаме руските поддръжници, дали искат да живеят в руский мир, където, ако правят изказвания извън официалната държавна линия, със сигурност ще заминат за някоя трудова колония? Много им е удобно обаче да си седят и да го плюят на воля. Достойни хорица!

Тиху ве каун

А хубаво ли ти е да те онождан и отгоре на това да трябва да бъдеш и щастлив. По-добре руски, китайски и ирански мир отколкото да си на англосаксите превръзката.

Боже,колко неразумен народ се е народил. Всеки е свободен да мисли и говори, това което смята че е справедливо, което не означава че е правилно. На военнолюбците препоръчвам да се запишат доброволци във някоя армия. А на миротворци да подкрепят мира!

Русия Украйна не може да победи, цялата й армия и всичката й технка е унищожена, а Русия тръгнала на САЩ да скача

Тя със говедата ще е съвсем друга войната Спокойно няма да пазят никой както сега

Руските подводници - най-дълбоко потъващите подводници в света

Да патрулират, само да гледат не потънат хахахаха

То тук пълно само с американски професори бе,да се чудиш като ги слуша руснаците дали имат топла вода по къщите си. Много сте прости американски хемороиди

има 8 атомни руски потънали подводници в световния океан.Няколко повече или по малко няма значение.

1/ БС-329 «Белгород» — российская атомная подводная лодка специального назначения, единственный представитель проекта 09852, носитель беспилотных подводных аппаратов типа «Посейдон» и автономных глубоководных станций, входит в состав Главного управления глубоководных исследований МО РФ. Построена на судостроительном заводе «Севмаш» в 1992—2020 годах, изначально строилась по проекту 949А «Антей». НАПОМНЯМ НА ПОДМОКРЕНИТЕ РУСОРОБИ , ЧЕ ОЩЕ Е НА ЕТАП ИЗПИТАНИЯ И НЕ Е ПРИЕТА ВЪВ ФЛОТА , СЕГА СИ ДЖИТКА НЯКЪДЕ 2/ «Посейдон» задуман как автономный подводный аппарат, оснащённый ядерной энергоустановкой и несущий ядерный заряд (то есть ядерная торпеда). Достоверной информации о его характеристиках нет, различные источники назвали длину в 16—24 м, диаметр — в 1,5—2 м, масса — около 100 т[30]. Из-за огромного размера транспортировать его могут только специальные подводные лодки. Разработчики системы — ЦКБ МТ «Рубин», СПМБ «Малахит»[31]. Изначальные заявления о 100-мегатонной боеголовке оказались недостоверными: уже в 2018 году ТАСС со ссылкой на представителя ОПК сообщил, что «Посейдон» сможет использовать различные виды боевой части максимальной мощностью до 2 мегатонн[12]. При этом сама концепция многометрового цунами от крупного взрыва изначально не имела научного обоснования: ещё в 1950-х — 1960-х годах было подтверждено, что волны от морских взрывов рассеиваются и подобное оружие заведомо неэффективно[33]. Также сомнительными оказались заявления о кобальтовой бомбе — теоретической модификации ядерной бомбы, кратно усиливающей радиоактивное загрязнение[11]. ЕТО ВИ И МЕГАТОРПЕДОТО - 2 МЕГАТОНА , ВМЕСТО 100 МЕГАТОНА ЗА КОИТО ЦВИЛИТЕ , ВРЕМЕ Е МАЛКО ДА СЕ ПООСЪЗНАЕТЕ , ТИЯ МУЛТИКИ СЪВСЕМ СА ВИ ОМОТАЛИ ( СЪЩО КАТО РАКЕТАТА СЪС ЯДРЕН ДВИГАТЕЛ БУРЕВЕСТНИК ДЕТО МОЖЕЛА ДА СИ ЛЕТИ МЕСЕЦИ )

Дебил ,кога-то те ударят с ракети,ще се подмокриш и ти,русофоб нещастен!Много си смел,но е тук!Защото пишеш глупостите си без мислиш!Аман от идиоти!

Русия е Победител

Американците хванахали къде е подводницата Белгород???

Тя директно зависи от психическото здраве на Путин!!!Да се моли целият свят той да не страда от паркинсон и деменция:))))

А как е психического Здраве на западният пудел зеленият палячо

хванаха една друга - крейцер Москва се казваше, сега е подводница Мацква

Да хванахая за перката

В отговор на разполагане на 300 хиляди американски войници близко до руската граница руски ядрени подводници може да започнат постоянно да патрулират край бреговете на САЩ.Като се име предвид че 1/з от американското население живее в мегаполиси по океанските крайбрежия, може да се предположи колко е голяма опасноста от нападения от руска страна от подводници със свръхзвукови крилати ракети и дълбоководни апарати Посейдон, способни да предизвикат цунами високи 150 метра и радиоактивно заразяване на бреговете за дълго време.

Ами трябва. И краварите ще пищят до небесата.

Руснаците не могат без война. Враждуват със съседните народи. С войни забравят тежката воня от блатото на своите несгоди. Живеят в отдавна рухнал свят. Харесват си бардаците в страната. Погромите за тях са опиат, а водката е радост за душата. Те винаги на запад търсят враг, в богатите и “зли капиталисти”. Макар и да живеят в Гулаг, за тях светът е пълен с фашисти. Нападат всеки скъсал с тях съсед. Воюват и със своите поети. С претенции за нов световен ред раздават милосърдие с ракети. Но този път не случиха с врага. Украйна се превърна в едър залък. Зад нея е застанал днес света! И шансът на диктатора е малък.

Нещо много яко си се объркал пич! Или идеш от Марс или не ти работи втория етаж. Иначе няма как да сбъркаш военнолюбците кои са.

Много си задръстен.

Хем джендър хем поет

Това им е работата на подводниците. Не да участват в парад на еднополовите. Айде сектантите на Сорос и русо - уплашените да пускат жълто на гащите. П.С. подводниците са опасни, руски и червени.

Руските подводници се чуват и с просто ухо

Гиркин цял ден разказва за 100 танка и 400 бронирани машини които са вече в Украйна и контраатакуват в Бахмут

Гиркин,знае точно нещата, ..единствен Стрелков е честен за безпътицата в рф...

Крайно време беше да им запари под краката на говедовъдите, за да усетят как са се чувствали другите беззащитни народи, докато са извършвали извращенията си върху тях.

Да питам срещу кой се биха и загинаха Дедите ни 1916-та при Добрич???

Руснаци танк не могат да построят камо ли подводница

Американците горките по-добре да не се бутат между шамарите на големите играчи.

...явно сказките от вечеринките край лагерния огън на бузлуджа е замъглил съзнанието ти, елементарен по руски си, Хамериканците имат...всичко!!!

Възраждане роди неутрална българия

Стара информация....Над 10 години вече руснаците патрулират около САЩ с подводници на голяма дълбочина. Американците знаят, но сега им е удобно да го използват като пропаганда, предвид войната в украинското поле.

И защо не ? Как американски самолети летят над Черно море. Светът не принадлежи на САЩ, но ще го асимилират по трудния начин,

САЩ мечтаят за война на тяхна територия. Това не е трудно постижимо при положение, че една от най-свирепите мафиотски организации в САЩ наброяват 500 000 членове. Заедно с всички останали банди броя е приблизително 10 милиона. Чисто и просто те желаят много скъпо субсидиране за да започнат гражданска война. За това много по удобно е атомни бомби монтирани на хиперзвукови ракети

И океаните ли са на ФАЩ?

,Който каквото е заслужил.

Да сравняваш древна България с дълбок тракийски корен с руските ватници любители на самогон и одеколон Духи е голяма простотия и глупост. Митът за силната руска армия бе разбит в Украйна. След издадената заповед за арест на Путин е въпрос на време да бъде арестуван и предаден на международния съд в Хага. Бъдете горди българи, а не жалки руски лакей.

Я да си ни връщате земите на хан Батбаян! Киев и всичко наоколо!

От там,да ги тресе страх ПРОСТИЯ ДОБИТЪК ИЗВРАТЕН И АЛЧЕН ЗА ВЛАСТ ФАЩ У.РЕТЕ!!!

Руска подводница е качеството на "Курск " :)))))

Нали мое да пуца с атом :)

Крайцерът Москва стигнал до американските брегове! Заедно с "Кракен" и"Летящия Холандец" щели патрулират да плащат гаргите! Извинете, краварите...

Так точно! Все идьот по плану!!

Ма 500 000 укросвине са стигнали да цунат уя на бандера :)

Те и сега са там!!! Не е наложително да се чака толкова-просто да изплуват за малко и пак да изчезнат!! А АПЛ "Белгород" вече пусна 2 бр "Посейдони" да около САЩ!!! Те САМО чакат сигнал-за 4 мин и САЩ ще са заляти с цунами/може и ядренно/!!!?!!!

А след две години ще има ли Русия?

Посейдоните си лежат на дъното и на двата бряга на сащ в очакване да бъдат задействани. Няколко подводници до бреговете на америка ще ги въздаржа от грешки.

Там са неспасяеми. Геронтокрация на власт, морален и финансов упадък. Дори Русия да падне в САЩ се очаква гражданска война и разпадане на отделни щати.

Надълго писане и пояснение означава простотия с безсилие ..Россия будет навсегда,Слава на Руския,слава и на древна България каквато бихме искали да е сега

Каква борба с подводници в международни води? Техните като ходят по Черно и Балтийско море, това не е проблем.

До "ссср",тук освен твойто прекрасно дупенце друго за плющене няма.Добре дошъл в Велика Русия

Сами си го направиха жалките американци Надявам се обикновените хора там да свалят тези нещастници от власт и да ги обесят по дърветата около Белия дом или просто да линчуват

В САЩ няма демокрация. Там 2 партийки от не знам колко стотин години. Президенти стават с по-малко гласове от опоненти. И така нататък. Ако някой се опита да направи демокрация в САЩ, ще го убият.

цар Путин от самото начало на царуването си има печален опит с ядрени подводници. Да внимава да не се излага допулнително пред света. Макер че то от тая специялна военна излагация накъде повече да се изложи...

ако свръхзвуковата ракета КИНЖАЛ подмине Америка

Свръхзвуковите ракети са патент на американците,нещастен путинофил! Открадната технология! Срещу тях има сигурна лазерна защита,но това на теб не е известно, защото си неграмотен тирол!

една добра новина за "демокрацията" днес.... и в Америка най сетне ще има избити американци, ане само в останалия свят...колкото повече, толкова по добре за демокрацията!!

А стига бе... тия и ядрени подводници ли правят... А аз си мислех, че друго освен ПРАВИ лопати не им се отдава...

не само лопати, а и кинжали и сармати които ги вграждат в пералните си!

ти си велик....подпали чергата и на шибаните американци, нека и те се пържат в собствените си лайна, а не само да гледат сеир...!

бяха чути от Всевишния....това е една хубава новина за Америка, която рано или късно трябва да бъде наказана заради тероризма който вършат над останалия свят!!!