Руски съд „намали“ затвора за баскетболистката Бритни Грайнър - вместо девет години – осем

Вашингтон и Москва продължават да се пазарят за размяна на спортистката за осъден в САЩ руснак

Обратно в новината

Коментари - Руски съд „намали“ затвора за баскетболистката Бритни Грайнър - вместо девет години – осем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Канабис не канабис пафкането с вейп си е опасна работа за дробовете на всички наоколо. Тия кавали както и тия с фасове и пури не мога да ги разбера защо като се друсат не си засмукват цялото количество , ами го пърдят.

В Сингапур осъждат на смърт за наркотици. Кратко и ясно е положението по този въпрос.

Уфф тия лоши руснаци- лесбийка,черна, вкарала си трева в самолета и хоп те я издебнали извън американска територия където за тази категория хота законите не важат и я арестували.Сега по СиЕнЕн по цял ден реват за нея.Виж за тези дето гният по затворите в САЩ само защото са дръзнали да се усъмнят в преброяването на изборите ни дума.

И няма никакво намаление на присъдата,а зачитане на предварителният арест.В хуманната страна членка на ЕС един ден в арестта се зачита за един ден изтърпяно наказание,а във "варварска" Русия за ден и половина,което е истинската новина в тази статия.

Доколкото знам, в Русия дните в ареста се смятат спрямо колко средностатистически биха прекарани в затвора. В Русия, както и в други страни, затворника рядко излежава пълната си присъда. Обикновено излиза на свобода след 2/3 до 3/4 излежана присъда. Така например 9г в затвор реално биха били излежани 6г. Затова 1 ден арест=1,5 дни затвор - защото реално Обикновено се излежава по-малко от цялата присъда.

То и Джулиан Асанж не заслужаваше такава присъда, но реално извади информация какво е нивото на американското правосъдие и какви престъпления срещу човечеството извършват и тези американци, същите дето се пазаря за да спасят черната. Русия и САЩ играят заедно, заедно пускат метан в атмосфертата, заедно си делкат Украина - едните с територия, другите с заеми я заробват и заедно играха и за ковид схемата. Така че това тук е замазване на очите.

Доста вярно има в думите ви....и аз съм на мнение че Украйна е договорена още преди операцията...

Руснаците могат да искат Бут само,за да го осъдят на смърт,тъй че тази няма да стане.Ще има да се учи на труд 8 години не предложат ли някой осъден шпионин.

Нещата са прости Виктор Бут трябва да бъде пуснат

"Нито един съдия няма с ръка на сърцето да заяви, че деветгодишната присъда на Грайнър съответства на руското наказателно право" Според съветник на националната сигурност на Америка(по едно от новинарските им предавания) присъдата е недопустима защото е близо до максималната и защото на руснаци не се дава повече от 5-6 години за същото деяние. Въпреки че толкова ли е голяма разликата? Пък и щом не е максималната значи е пресилено да се заяви че не е получила подобаващо правосъдие!

Поне ще им стане ясно и на другите златотърсачи в каква кочина са отишли да търсят злато. За капки канабидол, които са позволени дори и в България, 9 години.. ще има да умува за ква утка и е трябвало да оди в третия свят. като онези дето ходят само в Индия и Пакистан, същите кочини.

Бутина и без капки я арестуваха...

Малоумнико, всяка страна си има закони и дали ти харесват или не няма значение. Когато си в дадена страна трябва да спазваш законите и. Отделно дори и в щатите не навсякъде е разрешено това масло - в Айова, Айдахо и Южна Дакота е 100% забранен. В Словакия са забранени всакакви видове канабис и производните му са 100% забранени. Всякопритежание се наказва с 8 години затвор. В Исландия също. В Австрия, Белгия, Финландия, Португалия и още доста страни е разрешен за употреба САМО С РЕЦЕПТА. Тъпанар.

В Словакия и Чехия се продава по аптеките. Напиши в гугъла CBD olej :)

Закона в Русия дава такива присъди за производители. Тая нито е производител, нито го е ползвала в суров вид. За това нормално там дават по 15 дена арест.

Осъдена е не само за притежание а и за трафик. Дефакто тя го е внасяла в Русия.

За Чехия си прав. За Словакия - https://gabrovo.bg/bg/article/17993 . Тук го порочетох. Може и да е старо инфо.

Па в родната й страна колко лежат за няколко грама трева да не казваме, а? Че то там даже не е май легално още във всички щати ама тя си мислела, че на другия край на глобуса ще е легално? Хайде няма нужда.

Черния травестит даже съда рекламира Nike...Няма измъкване от лапите на истинския (((господар)))

В САЩ също щяха да я осъдят. А в накои страни, които са съюзници на САЩ, щяха да я обесят без да се церемонят много с нея. В Сингапур например.

А в Суадитска арабия, щяха да го убият с камъни щото е от тея модерните жени с патки

В Саудитска Арабия щеше да бъде осъдена най -малко по две причини: за притежание на наркотик и за хомосексуалност.

Според мен, присъдата й не е намалена, защото си остава 9г. Просто са й изчислени дните в ареста, които по руските закони 1 ден в арест = 1,5 дни време в затвор, и съответно й остава да лежи 8г в затвора.

А "намали" е в кавички щото...?

всички изхождат от идеята, че канабиса е бил за лична употреба ОБАЧЕ въпрос защо не излиза на анти-допинга

щом е "намали" освен пишете да си го върнат на 9 явно няма значение

Така е в Русия - съдът е справедлив, но строг -:))

За разлика от щатския - той е само строг...

баскетболистка????? Това не е жана бе. То е някакво същество джендърско май беше. С душа на дъждовен червей и котка.