Коментари - Руски Ту-22М3 са разбили завод на ИДИЛ за химическо оръжие | dnes.dir.bg
назад

Руски Ту-22М3 са разбили завод на ИДИЛ за химическо оръжие

Руски стратегически бомбаррдировачи са унищожили днес завод на „Ислямска държава“ за химическо оръжие в околностите на сирийския град Рака, съобщи РИА Новости.

Обратно в новината

Коментари - Руски Ту-22М3 са разбили завод на ИДИЛ за химическо оръжие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само Русия върши работа! САЩ само бомбят болници и изостават нови уръжия.

Не сте обективен колега, забравяте бомбенето на сватби.

От къде са минали руските бомбандировачи за да отидат от Русия в Сирия? Вероятно Ердоган им е дал коридор през Турция след посещението си в Русия.

Леле, че е красив тоя звяр от снимката.

И от руски самолети ли се подмокряте вече русофилистиците?:))) хахахахахах

Някои се подмокряме, други се посирате. Физиология...

Е, ние пък си ги унищожихме САМИ - създадохме си ликвидационни комитети, които разграбиха каквото им се видя ценно, а другото оставиха на мургавите ни сънародници да предадат за скрап... Така че сме по-напред от тях, даже май сме уникални, сиреч няма други като нас ...

никой не се е.ава, щото има точно такива играчки е демонстрира, че ако краварите се самозабравят, може и няма да се колебае да ги използва.

Дреме му на някого за Баба ти Меца. Дрънка си с играчките и бърка с пръсти у контакта. То и ток нема там, ама... Карай!

'Краварите' имат далеч 'по-напреднали' бомбардировачи - В1; В2, даже F15E e по-ефективен.

Tу22 не са стратегически.

не са, само могат да носят ядрени глави на 6500 км

според разни договори - не могат.

Но сме скептични, защото имат "навика" да подкрепят сатрапа в Дамаск срещу народа му, обявявайки това за "борба срещу ИДИЛ", тъй че още не се знае какво е станало.36

Когато Путлер каже "Добър ден" - виж има ли слънце на небесах...

Сатрап а воюва с ИДИЛ. Айде уточни се че става конфузно!

Русия продължава с тренировките на живо в налагането на нови стандарти на водене на война. От никого не засечените крилатиракети до излитане и завръщане на тактически бомбардировачи на руска територия с покриване в опасната зона от местни руски многоцелеви изстребители. Такъв сценарий не са измислили даже и в електронните игри....

А нещо друго да са измислили? Добър живот на гражданите, социални придобивки, липса на желязна завеса? Ама за покемони стават...

Вова, живея в САЩ и ползвам от години само Касперски антивирус.... закупен в САЩ. Гледам предимно руски и украински филми. Пия руска водка и мексиканска текила. Мезе с украинска сала - същата както българската бяла сланина. Някога. В работата ми се срещам основно с рускоговорящи. Руският ми е почти втори език след английският. Да, за да не се подведеш - имам собственна фирма :)

Е така кажи:) Значи си част от общността на избягалите в САЩ руснаци...Допуснали са те там за някаква спомагателно-слугинска дейност с т.нар. ти "фирма":)))

Велика работа - Ту22 с 2-3 тона тъпи бомби модел 1932..

1932, ама вършат работа. А високоточните модел 2016 целят на м. сестрите дупетата по болниците.

Големи победи, само дето техните хора в Алепо едвам удържат фронта. Може ли по-малко проганда и самохвалство и повече практическа работа, превзеха два града в Ирак и Сирия и сякаш за някой вече войната свърши.

Едва удържат ли? Странно, събрана е около 15 000 сирийска вийска срещи7-10 000 чужденци. За 4 дни са ликвидирани около 2500 с ударни темпове. В момента терористите изтеглят части от други области на Сирия и армията завзема нови и нови територии. Със освобождаване на Алепо, армията ще има контрол над 90% от населената част на Сирия. Извинявай, просто си си тъп или се правиш на такъв?

с прекалено оптимистични сводки те захранват, комрад.

Това ЩЕ го слушаме вече има няма почти година!:) Ама то си е по навик , де...преди това го слушахме 70 години...ще това, ще онова...и накрая..уй:)

TIREX

браво. бой по амерЕканските уроди.

Колко ли са цивилните загинали не пише?

Ами ходи да ги преброиш, бе! Или Шорош не плаща командировъчни?

Иди ти . Но болечи руска униформа.... Там много ги обичат руските "освободители"-жив руски парашутист не позволяват да стъпи на сирийска земя..ха.ха

Не споменавай това име, че путин се наси.а

Така де, то нали при бомбардировките на София през Втората световна хич нямаше цивилни жертви...

Честно казано, не ми пука за няколко цивилни жертви, още по-малко ми пука за разни НПО-та и други спонсорирани защитници на кво ли не. Важното е това зло да бъде унищожено, а страничните жертви са неизбежни. Ако продължаваме да толерираме тези примати и да ги приемаме като бежанци, ние ще даваме много повече цивилни жертви.

Изпуснато е, че бомбинг е на тъмно -около 03.00 ч. Пускат ги от много високо. Вече сигурно изхвърляха старите залежали ръждясали фаб и каб-500 и фърляха по-нов модел- някакви дълги с форма на делфин. Товарачите като ги качват в силозите ги надписват с тебешир-сигурно е адрес на получателя. Доставят се на 2 серии х 10 броя.

Още щяха да бомбят ИД, но токът спрял и ПлейСтейшъна се изключил. Като го пуснат, пак ще бомбят яко. Давайте рашкииииии.....като минете това ниво, на другото ще бомбите извънземни !!!

НАЙ-ПОПУЛЯРНИЯ СЕРИАЛ В КАНАДА "МАЛКА ДЖАМИЯ В ПРЕРИЯТА" ... :)))

Същата новина но прочетена от Сирисйкия фрон за съблъдаване на демакрацийката, или както се казваше там тази коферманска организация базирана в Лондон би била: - Руски самолети бомбардираха Рака, убиха 250 деца и 1400 свръх умерени опозиционери

Най-много се лъже: Преди избори. По време на война. След риболов.

Хубава новина - Супер, а и като знам, че на хамериканеца фелпс4о му е свършила марихуаната и ша лапне вода, това си е супер ден!

Добра работа!! Питам се , защо френски самолети не вършат това за да защитят гражданите си? Още колко атентата трябва да отнемат живота на невинни фрацузи, за да се задйства армията им?

Едно е да искаш, друго е да можеш и чааак трето е да го направиш

вече не четат Хайтов, затова, браво за цитата :) дали са го превеждали на френски?

"Да бе мирно седяло - не би руска бомба видяло...".

Те ли са масовите убийци!!!

новите измислици на расия - ми те от тея самолети има едн два дето още запускат ... но надали могат да се отлепят - камо ли с бомби - хайде малко русофилите да се успокоят - руснаците има първо да си оправят кочината в тях после да гледат навънка

Не разбрах, ама карай.

дрън дрън чи пляс - пак почнаха с пропагандата мурзилките. Това плешиво джудже погреба русия напълно. Щом почна и с Ердоган да се сваля начи е тегаво

Пропускаш факта кой при кого ходи, и кой на кого клекна!

аз мисля,че си олигофрен меци вуци!

Чалмалийче ли си ?

следваме другаря путин и слагаме чалмите като него

Без Паника

Аз лично се кефя как Путин и Ердоган се усмихват един на друг, а в същото време бомбардира заводите на втория. Кефя се на това колко е несъстоятелна цялата история с подкрепата на тероризма. Путинолизците няма как да разберат, защото Путин е като Бойко - каквото и да каже, то става като верую за поклонниците му.

В Ютуб вече излязоха 2 клипа от тази бомбардировка. Самото пускане на бомбите, високо в стратосферата и поразяването на целите. То всъщност не е точно цели, ами доста голяма площ в един миг става на нищо. "ВКС России наносят удары по позициям ИГИЛ в Ракке" И "Склад боеприпасов ИГИЛ горит после удара ВКС России"

Не се хабете излишно. Ние пак ще изберем Борисов. Просто защото мразим комунистите и техните руски приятелки.

"+"

Вие циганите и магаре ще изберете. Достатъчно е да ви се плати.

Абе нали точно този завод беше на сина на Ердоган? Вече не мога да ги разбера тези руско-турски простотии...

ЗАГИНАЛИ СА И АМЕРИКАНСКИ КОНТРАКТОРИ - "ИНЖЕНЕРИ ОТ БЛЯКУОТЪР" :)))) ... ТВА ЗАРАДИ УКРОПСКИТЕ ИЗЦЕПКИ В УКРАЙНА :)))

Защо крият, че Корнелия Нинова е била на руския самолет? Хвала на такива другари и другарки!

Добре,че са руснаците,щтото от тази така високопарно наричана в новините-"медународна коалиция против ислямска държава оглавявяна от сащ" един Х*Й не става!

FuckTheEU

Межународната коалиция не еНЕ Е против ИДИЛ. Международната коалицие Е ИДИЛ!

Нали Ердоган целуна ръка - защо лети конвой от изтребители?

Ердоган може и глутеалната цепка да целува, изтребителите ще си летят за всеки случай.

Ами той и преди е целувал същата ръка. Помним после какво стана.

Ти не си правилния Зевзек!

Нормално изтребители пускат там по някоя си бомба и ракета по джихадистите. Но сега същите изтребители са били охраната на тези 6 стратегически бомбардировача. А Ту-22М3 е страшна работа. Разполага с ракети Х-22, които поразяват цели до 500 км при скорост 1 км/сек. Ракети Х-15 с обхват до 300 км и скорост 1,7 км/сек. Максимален бомбов товар: 24 000 кг. Определено са разказали играта на чалмите.

И още! тРЯБВА МНОГО ОЩЕ! и ТО СКОРО! сВЕТЪТ ЦЕЛИЯТ СЕГА ВАЗИ ГЛЕДА!

АМИ-И, Т`ва е

По вероятно е, че са изсипали бомбите над града и който умрял,умрял който не е следущий раз!

А най-вероятно е да ти плащат от щатското посолство да ръсиш лъжи.

Като цяло войната си е гнусна история. И Русия и САЩ се борят за собствените си интереси. А в ИД е така - или си с тях или оставаш без глава - така, че в момента в който се бомбардират подобни съоражения е много лесно всички жертви да бъдат вписвани в графата "терористи", а всъщност голяма част от тях са просто хора, попаднали на лошото място в неправилното време. Толкова бомби хвърлиха САЩ, Русия и всички други коалиционни партньори, че ако на бомба се падне по един човек все си мисля, че население в Сирия нямаше да остане. Което идва да покаже, че или са много неадекватни или над половината бомби ги изсипват в пустинята. Само отвреме навреме или руснаци или американци гърмят по някой склад с оръжие, грижливо закупено от СА и после им продават ново.

те не правят разлика между фабрика и болница. големи са глупаци.

ПИПО

Кои това САЩ ли? Че американците са майстори по унищожаването на болници.

Абе защо нещо не се чува гласа на великите хамериканци? Дали са доволни от борбата на руснаците с ИДИЛ или са на опашка пред заводите за ... памперси?

Руски Ту-22М3 са разбили завод на ИДИЛ за химическо оръжие Абе тези от ИДИЛ , кога създадоха държава, кога построи химически завод, и то при ежедневни бомбардировки над тях. Нашите управляващи за 25 г. една химическа тоалетна не можаха да построят.

Когато те финансират богатите петролни шейхове всичко може.

Не е нужно да го строят. Просто си го взимат готов построен...

от русия на далавера и сега да не ги набарат го разрушават

FuckTheEU

Имат силен спонсор зад гърба си все пак.

Освен химически завод, ИДИЛ са взели наготово и данъкоплатци. Наказанието за укриване на данъци е смърт. Пенсии и здравеопазване не плащат.