Руски опозиционери критикуваха австрийската политика

"Не само руснаците, но и страни като Австрия носят своята отговорност, защото 20 години са правили сделки с режима"

Обратно в новината

Коментари - Руски опозиционери критикуваха австрийската политика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Платените грантаджии пак налазиха. На крива ракета и космосът и пречи.

Съветските путьовци са подчовеци и винаги са били такива.

ей тея соросоиди на снимката много опърпани изглеждат ве, що така? дядо Сорос да не им е спрял парите нещо?

Само там протестират. Да отидът и в щатите, те не са спирали да търгуват с Русия. Япония също, Британия също.... Само призовават за някакви санкции, но самите те не ги спазват. Бизнеса си върви, кухните лейки се връзват и мизерстват, а някои дори умират.

Опозиционери ли.........групичка мързеливи аутсайдери...

Бий УКРАТА по главата, бий, бий, бий!!!

Ами ДА , а сега ми се правят на най стриктните европейци, пречат ни да влезем в шенген. Дали това не е по поръчка на Путин?

Наивни хора с бегли познания за западния свят. Добре би било да се запознаят със Задочни-те репортажи на Георги Марков и прозренията му за разделението изток-запад след ВСВ. Кой и как обаче ще успее да им ги предостави?

И тия като ония дето искат да спрат петрола... и седнаха да се тръшкат по улиците! Тия и те не знаят ко искат и на кого да протестират вече. Основната им задача е да ги дават по новините.

В Русия. Всички предатели избягали и работещи срещу държавата си не са вече добре дошли. Врътката да си в Русия а да работиш за интересите на САЩ приключи. Що не идат да протестират в демократична Украйна, да ги прибере половината ТЦК за месомелачката на САЩ.

И тия са руснаци, колкото аз съм китаец, а и тоя жълто син парцал им пасва екстра

САМО 20 ГОДИНИ ??? Австрия беше перачницата на парите на велможите при т.н. социализъм.

Маските им стоят много добре, особено с нарисувани украсински знаменца.

- Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

Кои са тези руски опозиционери - толкова ли са секретни ?!?

Австрийските лицемери са такива! С безкрайна ОХОТА приеха милиарди ОТКРАДНАТИ ОТ НАРОДА КИНТИ на червените барони - новата БУРЖОА...след фалшивите ПРОМЕНИ...НЕ СЕ ГНУСЯТ ОТ НИЩО! Та от кървавите евра на Путлер ли ще се погнусят??

Що бе? Да не би Лондон Сити и Кипър да връщат обратно парите на Киевските фашисти?

Австрия и Швейцария са перачките на руската мафия. Но поне го правят качествено, а не като нас. Ние хем сме перачки, хем мизерни.

Ами дразнихте мечката толкова години, пък сега сте сърдити що е на мегдана.

Мегдана е в Берлин или Чехия поне. А тя едва стъпила в Украйна (защото е най-лесната, след нас), но си счупи зъбите още там.

Трудничко им било да получават визи.... Еми разправяйте се с джуджето в кремъл. Не търсете вината в другите. Да, сключвани са договори. Ама преди джуджето ви да превърти! И това е нормално за разлика от "активистките" ви шитни!

Защо не са в Украйна?

Те са и там и в рузия. В Украйна защитават Европа над 20 хил доброволци. В рузия съшо протестират и ги пращат по затвори или ги убива честната полиция.

Те хората оня ден отидоха да гласуват в русия! 3500 души! 613 ватника, опитали се да им пречат, дадоха ФИРА!