Руски ”златен” милиардер и сенатор арестуван в Ница

Високопоставеният руски сенатор и бизнесмен Сулейман Керимов е бил арестуван от френската полиция в Ница връзка с дело за укриване на данъци.

Обратно в новината

Коментари - Руски ”златен” милиардер и сенатор арестуван в Ница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не си харчи парите в неговата си кочинка, ами се хвърля на "западащите" евро парцели.. айде за черен печат.

Вземайте предвид климата на Средиземноморието.

бленуваната от мурзилките матушка русь. от една страна-непроходими кални пътища между селата, рушащи се болници и хорица с по един не-златен зъб в устата, а от друга-руски "златен" милиардер с неруско име. непременно от стоте приближени на путин. но най-жални са нашенските крадци, просто са мижави крадливи мишлета на фона на окраденото от руските им приятели-"лъвове", т.е. "златните" милиардери с огромните яхти и десетките миларди...не, не рубли, в друга валута е. разграбили най-богатата страна в света и превърнали я в това, което е-горна волта с атомни ракети и стотина назначени милиардера.

да окошари приватизаторката Корнелия?

"руски сенатор и бизнесмен Сулейман Керимов" Ех Русия Русия... земя на Сулеймановци и Шаломовци. Как от комунисти направихте милиарди бе? каПутин газ пикае, че парите няма да влязат в пРоссия.

абе не се коси за техните пари .Те пари си имат бол.Ти кажи наште олигарси бай Петко бай Прокопи ,братко и батко колко пари внесоха и кво хвана ти .Поне за курник или кокошарник на село остана ли?

а любимото ти Политбюро, хибридке, всички са милионери крадци и убийци, защото и с наркотици търгуват и оръжие

неоправдавам крадливите олигарси но нека да видим:този милиардер все пак е внесъл в руския бюджет /виж уикипедиа/ за първите 10 м.на тазигодина : 1280 млрд.рубли или 22 милиона долара, построил е магистрала от Кавказ до Махачкала с негови пари Да видим БГ олигарсите /Прокопи или бай марин милиардера колко данъци са внесли какво са построили/ -или да видим няколкото американски олигарси които само миналата год са изнесли близо 1 трлилион долара в Маршаловите отрови и остров Ман. Между впрочев руските олигарси винаги участвата с пари в сктроителството на инфраструктурни проекти-стадиони, зали, писти ,железници , магистрали и прочие.Това е "дана" който плащат сега заради заграбеното от добрия бащица Елцин.Унас БГ ??? КАК Е

ама "Сулейман" е типично руско име да знаете

loyola

Хе, щом почнаха да не зачитат дипломатическия имунитет, значи се започва една много интересна ера ...

Смешно! Няма руски милиардери в Русия. Тоя Сюлейман си е чист Соломон! Никаква прошка за жида! Това е най-крадливото племе на земята и нейна прокоба!

РУСКИЯТ НАРОД Е ДОБЪР И ТЪРПЕЛИВ. НЕЩО КАТО ДЕБИЛИ. НАЛИ ПО ТОВА СИ ПРИЛИЧАМЕ С ТАХ. ТЕ СА СИ НАВИКНАЛИ С КРЕПОСТНОТО ПРАВО. РАЗЛИКАТА ОТ ТОГАВА ДО СЕГА НЕ Е МНОГО ГОЛЯМА. ТЕ НИКОГА НЕ СА ЖИВЯЛИ И ЕДВА ЛИ ЩЕ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ, ВЪПРЕКИ ОГРОМНИТЕ ПРИРОДНИ БОГАТСТВА, КОИТО СИ ВЛАДЕЯТ ОТ ТАКИВА ХОРА. МОЖЕ ЛИ ДА ЛАЗКАЖЕ ТОЗИ "СЕНАТОР" СЮЛЕЙМАН, КАК СЕ СТАВА СОБСТВЕНИК НА НАЙ ГОЛЯМАТА ЗЛАТНА МИНА? И НЕПРЕМЕНО ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ХАРЧАТ РУСКИ ПАРИ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ЗАМЪЦИ ВЪВ ФРАНЦИЯ? АМИ НАЛИ И НАШИТЕ ОЛИГАРСИ СЕ УЧАТ ОТ ТЯХ. БЪЛГАРСКОТО ЗЛАТО НЕ ПРАВИ БЪЛГАРИТЕ БОГАТИ. ДВОЛОЧ.

КОЛКОТО И ДА СРАВНЯВАШ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С НАШАТА ПСЕВДО РЕТРО ДЪРЖАВАВИЦА.МАЛКО СИ ЗАКЪСНЯЛ СЪС СРАВНЕНИЯТА.

извиняваи къде пише собственик?? аз бих казала - както навсякъде по света добивът на злато е с концесия.. в русия това поне си е руски гражданин, а при нас кои са златните концесионери???? и си е поел отговорностите като чорбаджия... в щатите да не мислиш че сладките концесии ги дават на случаини лица... наивник...

ДЕЕБА И АЛЧНИ ФРАНСЕТА. ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВА, КОЯТО СЕ ОПИТВА ДА СЕ ЗАКРЕПИ САМО ОТ ДАНЪЦИ И ТАКСИ ЗА ВСИЧКО! останаха едни араби там и те не са свикнали да бачкат и трябва да се дондуркат от малкото оцелели бели

запада с всички средства се бори срещу руското православие! ние трябва да подкрепим нашият православен славянски брат сулейман керимов, депутат от руската дума, борец за равноправие и социална справедливост!

Аре сега. Хванали го че не плащал френски данъци :-) Един от бизнес партньорите ми беше брат на кмета на Марсилия и се наслушах на такива работи че и нашите мафиоти биха почервеняли от срам!

Тоя руски ГРАЖДАНИН е от либерасткото крило в руския парламент, не Путин, а Медведев му е ментор. Това е инфо за тъпите антируски тролове, които нямат и грам идея, че в Русия също има либерасти, които продават родината си.

т.нар. десни, либерали, прегърнали евро-атлантическите ценности обвиняват Путин за съществуването на олигархията в Русия и сливането и със властта? Кога се създаде олигархията, чии теории и реформи доведоха до появяването им? Или според вас демократи вината на Путин е, че не проведе национализация и като един чекист от кариерата не ликвидира експлоатарската класа досега?

кооператив озера

Путин, някакъв ислямист да притежава най-голямото златно находище ???

не е наредил да го разстрелят, а и не само него. И защо не е направил все още колективизация и национализация? Лош Путин, диктатор, комунист, КГБ-еец.

Путин е виновен. Като зам. кмет на Собчак в Санкт Петербург, Путин е организирал и провел дивото безконтролно "раздържавяване" в Русия в началото на 90-те. Той е създал олигархията, не са Йелцин и Гайдар под вещото ръководство и според съвети на "западни експерти" и икономически гении от Чикакгския клуб. Путин беше.

на Собчак работи плътно с тамбовската мафия, раздава лицензи, общински имоти, т.е. нещо като софийския Тошко Добрев, алкохол, цигари и други полезни дейности.

дойдохме си на думата - Путин е виновен! Ииии, точка! Аз казах. опс. това е реплика на Бате. Сорри! Бате.

Спокойнооо, недосегаем е! Ще го пуснат бързичко ;)

аз пак пия ракия без бандерол от село и ми е мноо весело

Във Франция престъпниците и крадците нямат имунитет. Тоя са го чакали само да им кацне.

ей патриотите, този е резняк и крадец и убиец, спестил от закуски 6 милиарда, не е измислил уиндоус или нещо гениално, крал е

Франция е една от хай-демократичните държави в света. Статуята на свободата е френска. Не застрелва хора в гръб, дори за кучета не си помисля. Първобитни комунисти и троленето ви е на ниво боярщник.

Ало, единицата! Стига с глупости за "комунисти". Ти тоя ли защитаваш, бе-той не е нито човек, нито животно!

Ей, почитам старата руска култура и изкуство, но ми писна от подобни "сенатори"-световни бандити, на гърба на измъчения руски народ! А и Путин щом ги търпи, значи са свързани!...Бе, франсетата, като са го арестували, не са ли могли нещо да направят от сорта опит за бягство и бърз разстрел? Пък после нека им съобщават от Русия, че бил сенатор, да.ба и сенаторите като този и още цял букет...

"старата руска култура и изкуства" са копи пейст на френската. прочети за петър първи и малко руски класици

А, май е на обратно!

Не французите като всички що годе цивилизовани не убиват богати и влиятелни диваци, а им дават шанс да се откупят! Този сенатор тепърва ще им става златна кокошка! Все пак да напомня че на 2-ри февруари 2018 руските олигарси ще го усетят дебелия след като САЩ, им конфискуват 2-3 трилиона зелени, а французите винаги се опитват да съперничат на англосаксите и започнаха по-рано, очаква се много скоро суперлуксозните имоти по лазурния бряг собственост на руснаци ще бъдат конфискувани и пуснати на търг! А в един момент и ние няма да останем назад от световните тенденции и да му мислят собствениците на руски имоти по черноморието:))))

В България всичките руски орки така правят, ама в белите държави номера не винаги минава.

Масата нарвечена руски народ пляска и възхвалява Путин, до като се налива с лусиони за баня, а мастити бизнесмени правят милиарди долари състояние . Браво на Русия.

му различното от "демокрацията" САЩ: там 25 млн.души са бездомни ,65 млн.се редят ежемесечно за купони за храна, всеки ден от хубавия живот се стрелят на улицата ,а стоте най богати в САЩ са изнеслеи само за последните две години 2,2 трилиона долара в офшорки.Кое е различното освен политическата пропаганда??

различното е , че ако искаш да работиш няма да пиеш лосиони за баня и да живееш строи се, преброи се, още има задължителна военна служба и интернет е с цензура и затова ще умрат, защото нещастните хора не оцеляват, това важи и за БГ

дивия капитализъм в Русия в началото на 90-те? Не беше ли това "екипа" на Йелцин съветван и подпомаган от "западни експерти" и "съветници" от Чикакагския клуб? А и някои от тях взеха дори дейно участие в прецеса на "раздържавяне" разбирай ограбване на държавното имущество. Щото непрестанно повтаряния съвет към Йелцин от тях е - Докато има държавни предприятия съществува опастност за "рИформите, демокрацията и живота на Йелцин", така комунистическата партия има икономически, следователно властови ресурси и ще прави пучове, заговори или ще спечели изборите. По тия съвети Йелцин и Гайдар на бърза ръка уреди "свои", голяма част посочени и одобрени от съветниците, хора да заграбят предприятията. Но ясно е - зам. кмета на Ленинград Путин е виновен.

си го въведе и си го приватизира.