Руската Държавна дума одобри закон, насочен срещу "чуждестранните агенти"

Документът ще позволи на руските власти да обявяват за агент всеки, който според тях е под "чуждестранно влияние"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето, така работят истинстките демокрация. Като русия. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

От векове е известно, че война с Русия е най-добре да се води ...с ръцете на руснаци,..съседи! Е, те,,такива ръце,, трябва да бъдат предварително вързани.

При Сталин беше по-хубаво! Някак... имаше повече демокрация!

И сега пак си имаме НАГЛЕДЕН ПРИМЕР - с укрите.

Ми, да те пратим при Сталин ?! Амин!

Значи русия има закон за чуждестранните агенти, а България трябва да търпи руските агенти.

Бавно и плавно отиват към Северна Корея Z. Вече си агент, само ако имаш мнение противно на одобреното от държавата. Свободата даже и на словото започва да става илюзия в Русия. И тук трябва да вкарат такъв закон, за да обвинят всички платени и безплатни росороби, ама нали сме в разглезената Европа по техни мнения, няма как да стане.

Не е вярно, списъкът ,,наблюдава''' милиони.

Сега Сорос ще го ду.ха-а-а-а-а-а !!!!!!!!!!!!!!

Тези обширни земи трябва да се бранят! Щото има и доста ...демосрации по Кълбото.

Абе направо да връщат кладите и да ги горят инакомислещите "под чуждо влияние". Верно са още в крепостен строй там.

Мачкай Кироооо!

А,платените и безплатни американороби да си събират дисагите,на парахода и (ако им дадат виза...???) за Ръждивия пояс в Америка...!

Колко копейкаджии ще изгорят ако в България се приеме такъв закон?

Идиоте-е-е-е-е-е...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Това напомня на златните времена на соца. Тогава за "агенти по влиянието" са обявявани хора, които са носели дънки или са слушали рок.

А изгонване на 70 (седемдесет) дипломата на какво ти напомня?! Това дори САЩ не са си позволявали.

Духа ми го майка ти...!!!!!!!

Че и някой друг грантаджия...

А руските агенти в България за наши агенти ли да ги приемаме??? Русия не е ли чужда държава на България??? Ай ще им се не види наглеците - цялото руско посолство да се изрита оттук!!!

А,центаджиите ще ровят по кофите за боклук,за да ядат нещо...

Не знам за агентите, ама почнаха да им гърмят военни складове на 80 км от Москва...

Щото ние тук цъфнахме и вързахме, сега ще даваме акъл на русите...

Чудесно! И.. А, дано ти го вкарат ..закона.

Обичаш руски ботуш, нали? Сам не можеш да припечелиш и чакаш да ти подхвърлят коричка, нали?

Неадекватният алцхаймеров запад само втвърдява руската позиция, а да дразниш ядрена сила е най-малкото глупаво.

Ти ме лапаш лакомо и за тях НЯМА.

Русия НЕ Е чужда държава на България !!! чуждата държава е Америка-за това е е окупирала страната с 4 военни бази...! Даже по времето на СССР нямаше тяхни военни бази в България...!

50+

Глиги е в отпуска.

А бе дивеч руски ненаврещял се, не ти ли писна да ви все посран от глупави напъни. Да дразниш сила било глупаво, ми дай целият свят да клекне пред психопата от Кремъл като е така. Няма да е неговата, толкова ли е неспособна слваицата ти на слуга да проумее, че белите хора не лягат по гръб.

В Русия за тия глупости дето пишете тука щяхте да цъкате карти с Навални.

Айде , наште комундета пръждосвайте се при Путя . Там е вашият рай .

Щото досега чуждите агенти си се разхождаха спокойно и КГБ нищо не им правеше, дааа. Просто поредна крачка към по севернокорейчването на руснаците, то може и да са ги задминали вече.

И много добре правят.

Отде ви изравят бе.

Дрогаре и другарки, След провала на операция 'Zа родину zа путина' от днес започваме операция 'Zаеби'...

....някоя и друга прашлясала Комендатура без техника в нея.

...На Слънчака ли? Не я ли подфанахте през март?

познато.... футкин връща русия в мракобеските сталински времена

Ми...Мисисипи..

Добър вечер, ЧЕТИ НА ГЛАС Русия е едно голямо нищожно нищожество с претенции и грандоманщина, населено с полудиви гладни варвари пияници През лятото ята комари, през зимата бели мечки Ако Сибир имаше някакво значение, братята китайци отдавна да са го населили и засадили с култура, ориз и зеленчуци Обаче никой не иска да рине кал до кръста и да преяжда с мензис от есетра на Байкал В цяла Якутия, която е колкото четири Франции живеят 400 хиляди нещастници, колкото Люлин и Младост взети заедно, обаче са разпръснати по села и паланки на разстояния колкото от София до Виена Разстоянията между тъпанарите са толкова големи, че телефонните разговори са с марсианско забавяне от 15 минути Например ако някой местен реши да си търси жена, различна от сестра му и братовчедките, трябва да се запише космонавт През зимата -65С и земята е замръзнала Няма чукчи, който да копа залежи Чукча копа дупки Дупчи леда и лови риба Затова рудата копат каторжници Превоза е толкова скъп, че докато го превозят по БАМ, става непродаваем През лятото - блата и комари Иди копай Нещастни пияни варвари

Хората, обявени за "чуждестранни агенти" ... са обект на строг финансов контрол, който ги задължава често да съобщават за своите приходи и разходи. Новият законопроект предвижда забрана "чуждестранните агенти" да получават каквато и да било финансова подкрепа от руската държава. СТрашни репресии бре!

Да дойдеш да ни направиш по една свирка, бил си голям майстор, казват запознати !

Долната камара на руския парламент, Държавната дума, одобри днес нов законопроект, който ще улесни властите да обявяват своите критици за "чуждестранни агенти", предаде Ройтерс, цитирана от БТА. Русия бързо се приближава къмСеверна Корея.

..за Народния съд. Амин!

В фашистка Русия като кажеш нещо срещу властта моментално те изпращат за години в каторга,като тоя навални,за обида към съда 15 години каторга

Ебат те с 200 всички правителства, корупция, беднотия, цигания и мизерия, ти си тръгнал за Русия да се притесняваш. Българите в чужбина ги мислят за мангали.

"Властите въведоха квалификацията "чуждестранен агент" през 2012 година. Такъв етикет е поставян на хора и организации, които развиват политическа дейност и имат финансиране от чужбина, отбелязва Ройтерс" Благодаря на "Ройтерс", който получава ФИНАНСИРАНЕ за РУСОФОБСКА дейност! Който ПЛАЩА, той ПОРЪЧВА музиката.

+++++