Русия започна военно учение в Черно море преди да дойдат американски бойни кораби

Бившият американски министър на отбраната Марк Еспър говори за повече войски покрай България и Румъния

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американците забравиха за Караибската криза през 1962 г. когато поради безрасъдната си политика настаниха американски ракети със среден радиу на действие в Турция насочени срещу СССР и като противодействие на това СССР настани подобни ракети в Куба. Сега нещата се повтарят поради действията на САЩ и техния троянски кон НАТО в Черно море руски ракети отново могат да се появят в Куба и руски атомни подводници и самолети близко до бреговете на САЩ.

осъдило започващите маневри на путиняшките овенни в Черно море

керосин с белина нещо?!

пак ти напомням - блядовете са на мода по гей-парадите, компартията (антифа) спечели в САЩ....

Що щът американските бойни кораби изобщо в Черно море? Още при Горбачов беше подписано споразумение с американците, че нямат право да навлизат в Черно море?! И още споразомения имаше, като да не настаняват вйски в източна Европа, никое не спазват!

Говориш за времето когато Източна Европа не беше в НАТО ? Е , сега за страдание на мурзилажа вече е !

И Русия подписа договор в Букурещ да не напада Украйна ама подписа на Русия не струва нищо.. А Черно море е натовско море. русия трябва да пита преди да го използва

На коя дата Русия нападна Украйна, я ми кажи?

"Еспър, който сега е сътрудник в Института за международно лидерство "Маккейн" към щатския университет на Аризона."

"Мисля, че е необходимо да продължим да се противопоставяме на Русия и да се стремим да възпираме нейното лошо поведение", заяви той.

Виждам има тука 5-6 турчета дето се надяват тюркието да намаже в суматохата под сянката на НАТО и се крият под "българи за независимост и демокрация" . Реално, просто мразят Русия защото искат да видят турските амбийци съживени в региона. Нещо което може да се случи САМО ако Русия е слаба.

Реално мразят раша защото са Българи тавариш !!!

Тогава си от по тъпите българи, които не разбират старите максими че Няма вечни приятели а има вечни интереси. Вечните интересите на Турция са влияние в региона..така е било преди 300г, така ще е след още 300г, без значение от строя и съюзите в които участваме. Само силна Русия има сметка това да не е така! То и ние де...ама никога не сме били достатъчно силни и няма да бъдем! За това нашата задача е да парираме по агресивна Турция с Русия. Много е просто!

Тая опорка ли последно ти пратиха от лубянка ?

Това е несериозен отговор. Като развъдиш повече от 2 мозъчни клетки пиши...може тогава пак да поговорим.

Не, ти, дьонме, мразиш Русия, защото освободи България от турците. Добре ти беше под властта на султана, а руснаците ти развалиха рахата. Затова и мразиш.

На мурзилажа ви се изчерпиха аргументите и взехте да парадирате с едноцифрено АйКю в безсилието си ? И с какво ще промените факта , че Българите мразим рашка от сърце ?

ги мразихме, нямаше да издигнем 400 паметника на руския войн освободител след 1878. Май само 1 трол тук във форума ги мрази - Павел Ахмедов

Ей.. задокеански педали... НЕ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ ! "трябвало да разположат повече войски покрай Черно море в България и Румъния" Не искам заради тия убити крави да ставам мишена на руски оръжия ! Махайте се проклети американци !

Аз пък искам повече американски бази. Добре дошли са и всички българи сме за западния модел.

какъв е тоя западен модел? Че си се кръстил Джоджо сигурно!? И не говори от оимето на всички българи, като говориш за циганското си племе!

Нормални щения за един смехурко :)))

Рашата по Документи е най най най силната държава на паради шах и карти и пиене по корем а в действителност един гол пиян гъзззз!

Не разбирам, иткъде таи наивна вяра в руското оръжие от страна на русофилите? И то при положени, че от Кримската война до наши дни, руснаците се представят по-скоро посредствено. И срещу японци и срещу немци. Да не говорим за ВСВ, където губят 30 милиона, за да спрат един луд диктатор и убийците му, при положение че са подкрепени от целият свят, а нацитата се бият на три фронта.

45 години им промиват мозъците,от там идва,тоест празните им глави щото мозък нямат!!!

нищо не може да се направи срещу твоята глупост!

Обзор на събитията: 1. Бай Дън нарича Путин убиец 2. Путин иска среща да си поговорят открито 3. Отказ от американците и отговорът им е вземи си билетче и чакай когато ти дойде редът 4. Звънят на пуделът зеленски и му казват Русия е една бензиноколонка имаш нашата пълна подкрепа да започнеш война 5. Путин обявява пълна бойна мобилизация и струпване на над 80 000 войска по западната граница и всички стратегически ядрени войски в пълна бойна готовност за по малко от 48 часа 4. При тази мобилизация всички експерти правят анализ на събитията и си дават сметка че ако започне нещо руснаците ще спрат за 48 часа на границата с Германия и ако американците още искат да воюват ще играе ядрената тояга 5. Бай Дън при това положение за да замаже глупостите които сътвори и да се измъкне поне с малко повече достойнство моли за среща с Путин при което няма за сега потвърждение че ще се състои и какви точки ще се дискутират Това е третият път които аз знам може и да са повече когато се случва такава криза първата е карибската втората е едно учение през 80 те след което се подписва договор че над определен брой войници учение трябва да се уведоми другата страна. Изпробваха решимостта на Путин и получиха отговорът той ясно им го каза ние знаем за какво ще умираме а вие готови ли сте да умрете за това

Руснаците няма да преживеят пълномащабна война. А тези, които стигнат до германската граница ще кандидатстват за гражданство. По-добре живеят германците и руснаците го знаят.

Сега българските НАТО войници ще ги разцепят, като извадят СМЕЛИ или някоя от онези втора ръка дето купиха гимийка. Треперете руснаци . Само нащите ядрени подводници да не се включат че.... от Русия нищо няма да остане. Добре че е смешно иначе щеше да е жалко.

Тогава що ривете все рашки ?

Само срещу Русия Никоя друга страна не ни заплашва

Как точно ни заплашва?

Направо го анексира. Отделен е въпросът, че ни краде чрез корупционните си проекти и затова пенсиите на майките ни са толкова ниски. Защото издържаме Русия.

Заплашва ни,че ще ни освободи за 4ти път.

?? Русия краде от европарите? Айде няма нужда.. ?? Русия щяла да ни превземе за 4-ти път? А дано ама надали. Пак ще е същата като при американската демокрация робия, но поне ще има бензин и няма да има гейпаради. а, да. И танковете ще са си наши, а не 'натовски' (американски).

И тези, които ги искате, трябва да плащате наем на останалите българи за да не се товарят тези, които не искат. По милиард наем годишно за база, които вие трябва да заработите и да изплатите защото не трябва да товарим американците, а и не е гостоприемно - искате ги, а чакате друг да ви плаща разноските!

Абе мамицата ви американска що не си гледате работата. Ако Русия си разположи кораби в Мексиканският залив добре ли ще ви е?

Въглищния самолетоносач ли? Той потъна

Искат ама не могат много далече тва Кузя здаде багажа. А американците идат по покана на поне 3/4 от страните на черно море. Ама то те американците не дошли а уж те провокираха а то ще излезе руснаците

Абе мамицата ти продажна, руско мекере такова! Що не вземеш вакзала за Сибир и повече не се връщаш. Майка България само ще спечели от това!

Кой точно кораб ще разположат,онзи пушещия ли:DDDD

"в Балтика, ако има смисъл, и на места като Румъния и България " . Я по-добре забравете България. Не ни трябвате. Виж, ако е срещу Турция, Гърция или Сърбия, тогава може, НО НЕ И СРЕШУ РУСИЯ.

Ейййй, Тия еничари са веднага на амбразурата. Веднага имам минус. Яко са ги стегнали.

И защо мислиш така рашке ? Ние Българите мразим рашка от сърце та нормално именно срещу нея е правилното !

Вие, Дето мразите Русия сте еничари с добре промити мозъци. Вас никой не ви смята за българи

А ти като си рашка подлога да не би някой да те смята бе сволоч ?

Пак се разсмърдя на оборска тор...

Хапна удобрение казваш ?

тоя некролог БАИ БАИ ДАН ако има задна да включи сега ще станат за резил

"Москва предупреждава очакваните американски кораби да стоят далеч от Крим" Не са ватниците тези, които да казват къде да стоят американците. Щом не нарушават териториалните води на Русия, могат да си стоят където си искат. Да не говорим, че териториалните води около Крим в момента не са международно признати, че принадлежат на Рассия. Така, че ватниците да не се курчат мниого.

Морето сигурно ще иахвърля трупове на удавници от ВМС на САЩ по нашите брегове ...

Засега само рашки такива изхвърля и ще продължава в същия дух бляд , на въпреки фантазиите ти !

Ние Българите и Румънците прекрасно помним зверствата на рашкият окупатор и затова мразим рашка от сърце ! За нас ще е удоволствие да потопим всяко рашко корито навлезло в НАТОвски води !!!

Не знам колко си възрастен та да помниш нещо, но питай някой възрастен за американските бомбардировки над България и за гърмящите играчки разпръсквани за българските деца. Не това не е било тероризъм. Твърдо не. От 30 години от Русия идват само туристи които носят пари по черноморието. Ти точно какво искаш не знам. Всъщност знам-намерил си си работа. Долна но доходна, нали?

Достътъчно съм възрастен за да помня рашката окупация преди 1989г цървуле !

Ти попитай пак тия хора за бомбардировките на Варна от руснаците. А тия американски бомбардировки спомени и че са били съюзници тогава Америка и русия и 100%са съгласувани с Русия. http://m.bgwars.net/p-Bombardirovkata-na-Varna-76 Да те образовам. И даже докато се ровя излезе че и Добрич са бомбандирали руснаците ето линк https://trafficnews.bg/urok-po-istorija/savetskite-bombardirovki-nad-balgariiaedna-dobre-pazena-21790/ Колкото повече ровя толкова повече инфо излиза и Бачик са бомбандирали руснаците. Ето линк https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%91%D0%B0%D0%BB%D1%87%D0%B8%D0%BA(1916) Не знаех за този български герои. Благодарение на руските кучки които управляваха и управляват България. Велик българин https://bulgarianhistory.org/podvigat-na-kapitan-radkov/

Ще правим нови паметници, на удавени американци в Черно море

Въпросът е с какво Алкохол или сперма

На теб паметник няма да правим. Защо се вълнуваш ?

Какъв е този "Черноморския флот на Русия", базиран в Крим, след като Крим НЕ Е руски ?!?!?!?!

Повтаряй си го! Щом така ти олеква. Ако не се бяха намесили американците в Украйна още щеше да си е украински.

Защо им тази тъпа кампания в интернет Та тя настройва българите към тях още повече

настройва и малкото останали да стават русофили.

Ха дано, ама надали ....

Тъпаци като тебе само отблъскват Ако и Русия е толкова тъпа, няма смисъл

Защо не си мерите американските пишки в Аляска? Защо идвате в Европа? За да съсипете с война втори път този континент? Помним кой даваше първо на немците, а после помогна на руснаците...

После пак на немците

нищо не са им помогнали. Германия е още окупирана държава с ограниченията си. Руснаците (СССР) оставиха ГДР, но САЩ още не са оставили Германия. Въобще, много неща бяха обещани покрай перестройката. Но като гледам никой няма да повярва на американски външен политик повече.

Как само блядофилите цъкат минуси когато напишеш че България е независима държава и има равно право върху общо с Русия море. По това си личи че блядофилите са най продажното племе. Без Родина. Ако избухне война между нас и Блядия те ще са за противника

блядофили са американофилите. блядпарадите са забранени в Русия. И компартията спечели в Америка, не в Русия...

Не лъжи. Дори Бойко каза че иска платноходки в Черно море а не военни кораби. Щатите са решили да водят война тук. А ти ако не си някъде далече от България значи си много тъп да желаеш такава война.

Американските посерковци пак ще цапат морето ни. До кога ще ги търпим ?

В статията ясно е написано , че иде реч за рашки посерковци тавариш ! Не я ли чете ?

Хареса ми изказването на Лавров "САЩ ни пита защо правим учения близко до Украйнската граници. Отговорих че е защото живеем тука. После ги питах защо те правят учения в Черно Море когато живеят на хиляди километри от него."

Защото имат съюзници, които са застрашени от сибирските диваци. Понял? Други въпроси?

Далеч руските кораби от нашите български родни брегове! Американските кораби са тук да ни защитават от руските агресори!

смешник.

Америка е през много земи и морета, а ние сме под носа на Русия и американската ни защита ще бъде като тази на агнето дето се върти на шиша! Стара приказка е тази че добрият съсед и в беда е по-сигурен и от брат! Така че спазвай отколешното правило - с комшиите не се касканджувай , а тръгувай, добрувай и мирно живувай!

Блядовете няма ше да знаят какво означава дайпер ако не беше запада номер и до днес си повиват блядчетата с лигнин и кърпи.

Американските военни кораби може да влязат в Черно море. Но може да не излязат ... което е най-вероятно. И най-заслужено

Ами аз последно знам за унищожена руска военна техника от чужда държава без последствия за американска такава не зная? Визирам един турски изтребител айде натовски и една база в Сирия май цапардосаха после имаше нещо от сорта бихте ни но не ни боли :) и американците не им е работа да наглрешяват регион около нас ама определено интереса не ни е с Русия

Този Путин се оказа голям глупак! Лоша сделка е сключил с дявола. Колко още ще живее и управлява? Пет, десет, двайсет години? И после цяла вечност в огнената геена и преизподнята. Докара Русия до просешка тояга, направи я суровинен придатък на развитите технилогично западни икономики, народа тъне в мизерия, корупцията е на невиждано ниво, а младите русначета бягат със светлинна скорост в “лошите” Америка и Европа. Само за 2019 година населението се е стопило с 517 000 души. А може Путин накрая да се окаже и агент на САЩ работещ в полза на американците. Бавно и методично и най-вече сигурно унищожава Русия. Жалко само за клетия руски народ!

Не се вълнувай. Ние българите, сме на страната на Русия и Путин. Така е било винаги и ще бъде

Едно е да симпатизираш на Русия, съвсем друго на Путин, уроде!

Русия винаги е била такава и СССР също.

Вън руските гемии от Черно море. Нашите брегове са си наши и всеки който е наш приятел е добре долъл

в прав текст казват на американците и натовците, в това число и на нашите управляващи - ние сме тук, в морето край нашите си брегове и сме готови!

Превъзходството на НАТО в численост е 20 към едно, а в качество - още 20. Русия няма абсолютно никакъв друг избор, освен да се дуе в интернет като жаба и да се моли да не ядоса американците

NATO няма да участва в агресия срещу Русия.

защото и най-силния си има своите слаби места и най-якия мъж може да бъде съборен от дете, стига да знае кога къде и как да го "чукне". Не се наемам да правя качествени или количествени сравнения на руснаци, американци или които да са натовци, но не мога да подценя това което съм го виждал с очите си - това е руската докачливост на чест и родина, тогава от дружелюбни веселяци изведнъж се превръщат в неудържими яростни зверове които трудно и с нищо не можеш да укротиш и е по-добре да не си имаш работа с тях в такива моменти и обстоятелства!

ПАИСИЙ, ПАИСИЙ... или може би ПАСИ? Днес публикувах съобщение от Китайската Информационна Агенция СИНХУА от 9-и Април, която съобщава за публикувано изследване на китайското общество за изследване правата на човека. Изследването е за САЩ, прочети го, дал съм връзка към него. Русия не е цвете за мирисане, ама е значително по-добре миришещо цвете от САЩ, Великобритания и всяка една членка на Колонизаторския клуб от ЕС и НАТО. Статия разкрива хуманитарни бедствия, причинени от агресивни войни в САЩ 9 април 2021 г. От: Синхуа ПЕКИН, 9 април 2021 г. - Китайското общество за изследвания на правата на човека публикува в петък статия, разкриваща тежки хуманитарни бедствия, причинени от агресивни войни на САЩ срещу чужди държави след края на Втората световна война. , Съединените щати водят войни в чужди държави под знамето на "хуманитарна интервенция", причинявайки огромни загуби на военни животи, сериозни цивилни жертви, както и имуществени щети, се казва в статията, озаглавена "Тежки хуманитарни бедствия, причинени от агресивните войни на САЩ срещу чужди държави. " В статията се отбелязва, че Съединените щати са водили 201 въоръжени конфликта от общо 248, които са се случили в 153 региона на света от края на Втората световна война през 1945 до 2001 г. Освен че са пряко замесени във войните, САЩ са се намесвали в делата на други държави, като са подкрепяли прокси войни, подбуждат към антиправителствени бунтове, извършват покушения, осигуряват оръжия и боеприпаси и обучават антиправителствени въоръжени сили, които са причинили сериозни вреда за социалната стабилност и обществената сигурност на съответните държави, се казва в статията. Чуждестранните войни, започнати от САЩ, са довели до катастрофални последици, включително масови жертви, щети на съоръжения, стагнация на производството, бежански вълни, социални вълнения, екологична криза, психологически травми и други сложни социални проблеми, се казва в статията. Войните на САЩ също са причинили вреда на страни, които не са участвали във войните, се казва в статията и се добавя, че дори самите САЩ са станали жертва на започналите войни. Хуманитарната криза, причинена от военни действия, произтича от хегемонистичния манталитет на Съединените щати, се казва в статията и се отбелязва, че е нелепо да се очаква хегемонистична държава да защитава правата на човека на други страни. Хуманитарните бедствия могат да бъдат избегнати само при отказ от САЩ на хегемонистичното мислене, мотивирано от личен интерес. Само по този начин могат да бъдат постигнати взаимни ползи и естествените човешки права да се ползват от всички хора по света. Пълен текст: Тежки хуманитарни бедствия, причинени от агресивните войни на САЩ срещу чужди държави chinahumanrights.org/uploadfile/2021/0409/20210409040239791.doc

Каквото и да си пишем, в Черно море РФ има всичко на всичко четири съвременни фрегати. Три малки Григорович и Една Горшков. Последната с проблеми с двигателите. Има и няколко стражеви кораба. Само за сравнение, Турция има 12-13 фрегати. Ако не беше ядреното оръжие, съвременна Русия си е не повече от регионална сила. Като в Черно Море дели този статут с Турция. Не знам кремълоидите за какви памперси приказват.

На земята е гола вода и винаги е била

да бе да.

Нищо не се говори за галерата Кознецов.Путиновата пасмина заработва копейки.

Какво да говорим за него

Лошо се пише на американците. Дано са предвидили повече спасителни средства, жилетки и най-вече - памперси

Колко лошо бляд ? Пак ще потъват рашки корита в Черно море , тоя филм сме го гледали многократно !

Вичо, понеже в Русия няма и памперси, затова правят това учение сега. Като дойдат американците, руския флот ще го възира.

Има няколко европедала тук който непрекъснато си избиват педалските комплекси. Та тези европедали ще тръгнат скоро да война срещу русия с голи дупета и с книжните самолети за които България плати луди пари, по смислено беше тези пари да бяха похарчени за образованието и възпитанието на разни отрепки като, Павел, Щерев, Майора и сие.

Яко те перат педалите бляд , във всеки ти се привиждат ?

Янки, махнете си мръсните ръце от България. Тук ваши бази не искаме, както не искахме и бази на Варшавския договор.

ЧУЙТЕ ГО - МНОГО ВЯРНО !!!!!

_stankow

За бази на ВД въобще и дума не е ставало. Нито сме ги искали, нито сме били против. Не се знаеше какво е това, имахме си наши, български поделения и бази. Но руски войски в България нямаше. Ни за "постоянно", ни "ротационно".

Верно ли бе смешник ? Само им давахме 49% от бюджета за тенекии та да сме буфер пред рашка говняшка ? Айде тия ги разправяй на друго място ?

до Павел от псувни мина на директни и безочливи лъжи.

гледам у Варна 4 фрегати бял кръст на син фон ни знам чий са

това са наши, православни. А не наглосаксонци.

Защитата и е само в интернет, а не в реалността Поне да избираше интелигентни лъжци, а то такива нещастници като Петър Жеков, Орлин Данев и други такива идиоти. Въпрос на време е да иде при ссср

ПРОКЪЛНАТ УРОД !!!!

Русия започнаха днес маневри в Черно море преди очакваното пристигане на американски бойни кора/r.ха.ха.ха защото като дойдат руските кораби в миша дупка и путлер в бунер.ха.ха

ГОВЕДАРИТЕ ДА БРИГОТВЯТ ПАМПЕСИТЕ И ЛАЙНОЯДИТЕ

айде всички соросоидни тролове да си стягат манерките и да ходят в Украйна да се бият с лошите комунисти, стига сте се правили на велики бойци за демокрация зад клавиатурата, докажете, че сте такива, а не страхливи мижитурки

Айде да не даваш наклони бляд ! Ти какво си доказал освен , че си лайномет ?

ако той е лайномет, то ти си лайногризец. Като толкова ти харесва САЩ, що не заминеш там, ще чистиш кенефи, ще миеш чинии! Ама и те не те искат такъв тъпак. За това са ти сложили и виза.

Ами, ти тъдева от Русия ли се обаждаш--куришка такая

какво те кара да мислиш че няма да идем...

Защото там мирише на барут, а ти барут си мирисал само по време на заря след чалга купон.

Доста по-вероятно е българин да отиде да помага на Украйна, отколкото кремълска подлога да отиде да живее в РФ.

България като член на НАТО започва кампания по набиране на средства за закупуване на памперси за нашите съюзници в НАТО.

За кремълското жуже в бункера набираме в момента , че с тая рубла ....

ама ние събираме за братския руски народ...крепостната рая бре..ха.ха

Точно мислех с яхтата да се разходя до Крим. Бойко нали ни каза че Черно Море трябва да е за хората да се забавляват и правят любов. Какви са тия учения по никое време! Освен с някой Серьожа нещо да направим в каютата.;-)

САЩ да не са се оплакали че не ги чакат? Нека не се тревожат :) Чакат ги както руските кораби в морето, така и противокорабните ракети в Крим.

Чака руските кораби, готови да козируват като дойде американската армада.

я по-добре да не идва, че пак ще провалят туристическия сезон. Веднъж вече го провалиха с вируса, който съвсем случайно пуснаха от лабораториите.

сега па американците виновни за вируса. нямате равни в измишльотините.

ехеее (нерегистриран) Провери в патентното ведомство. ПАТЕНТОВАН Е В САЩ!

не искат да се излагат пред американците. Сега ще минат на бързо преди да са дошли.

"Военноморските сили на Русия започнаха днес маневри в Черно море преди очакваното пристигане на американски бойни кораби в района" Щото като дойдат ще осерат морето от страх и то няма да става за дори за маневри. Дано се запасят с достатъчно памперси. И да си ги складират на коритата, за да не мърсят НАШЕТО ЧЕРНО МОРЕ. После да си ги изхвърлят в САЩ.

Те рашките си се насират директно на палубите :)

ти видял ли си ги? Щото якните ги тресе големият страх само като доближат руските брегове. "Информацията, че 27 моряци от свръхмодерния US есминец "Доналд Кук" са подали рапорти за уволнение след като руски СУ-24 прелетял 12 пъти ниско над палубата и им причинил тежък емоционален и психически стрес предизвика небивал интерес и множество коментари. Мнозина се питат обаче с какво е вцепенил от ужас американците невъоръженият руски бомбардировач, който далеч не е от най-съвременните руски самолети, пише "Блиц". Специалисти и експерти, които обменят мнения и коментари за високотехнологични постижения в sdelanounas.ru твърдят, че това, което е стресирало американците не е някакво ново супероръжие, а модерната система за радиоелектронна борба (РЕБ) с кодовото наименование "Хибини" (планински масив в Колския полуостров). Тя вече била използвана от СУ-24 на учения в Бурятия. Нищо не може да деморализира така военен човек, както собственото му безсилие, обясняват те необикновения ефект от използването на тази система. И припомнят хронологията на събитията. На 10 април 2014 г. "Доналд Кук" навлиза в неутрални води на Черно море, за да изпълни акция по демонстрация на сила във връзка с непреклонната позиция на Русия за Украйна. На поредното дрънкане на оръжие Русия отговаря сдържано, но убийствено. На 12 април, в Деня на космонавтиката и три дни преди празника на войските за РЕБ, излита невъоръжен СУ-24, но с прикачена под крилото "Хибини". Есминецът отдалеч засича самолета с прехвалената система "Иджис" и вдига екипажа на учебна тревога. Нещата вървят като по книга: радарите фиксират курса на сближение с целта, "Иджис" управлява системите за насочване. И изведнъж всички екрани угасват, вижда се някаква мътилка. "Иджис" спира работа, ПВО комплексът "Фаланг" не може да получи целеуказване. През това време СУ-24 прелита ниско над палубата, прави боен маньовър и имитира ракетна атака. Противодействие никакво. Повтаря номера. После още 10 пъти. Опитите на моряците да съживят "Иджис", за да може ПВО-системите да бъдат насочени към целта, остават неуспешни. Едва когато силуетът на самолета се губи към руските брегове, радарите на американския кораб оживяват и показват чисто, пусто и синьо априлско небе. Така завършва поредната проверка на ефективността на системата за РЕБ "Хибини". А след нея, разбирайки собственото си безсилие, 27 военни моряци от многострадалния есминец USS Donald Cook, подават рапорти за уволнение с мотив, че не искат да рискуват живота си"

Какво да им гледам на блядовете ? Те си пахнат от километри а като ви гледам рашките хибридки в какъв амок сте изпаднали във форума ....

ти серьизно ли вярваш на тази руска БЛОГЪРСКА пропаганда? Аре да го намериш това на английски език без да преписано от руски

Абе насранец кирлив рубладжия , що не си гледаш тоалетните и бизнесът с екскременти ами си дошъл да осереш форума. Рубладжиите имате по рождение склонност към фекалии и памперси , явно ви отглеждат в тоалетни. Как е курсът на рублата и ще даде ли кремъл копейки за тоалетна хартия от троленето?

"тоалетните и бизнесът с екскременти" вие го поехте, като загубихте властта. Даже искате да го развивате и в панделата.

"САЩ би трябвало да разположат повече войски покрай Черно море в България и Румъния, за да възпрат евентуална агресия от Русия" Лесно им е на САщ с тия приказки след като са на 9000 километра от нас. И едниственото което могат да загубят е техниката си и военните за които хич не ги е грижа пред вид историята им на военни действия по света. Какъв детски манталитет имат някой хора не е истина! Това че руснаците правят военни маневри на територията си било израз на заплаха, но струпването на техника и военни от другият край на света възможно най-близо до територията на Русия не е проблем или агресия!? хахахха

Ами рашка е вражески агресор , нормално нейното да се възприема за агресия мурзилке !

А защо вие, евреите толкова мразите руснаците. И нас вашата омраза, защо трябва да ни интересува?

Агресор ли? С какво? С военни действия в близост до САщ ли? Защото такива новини не съм чувал. Сега ако руснаците направят военни бази в Мексико и Канада да добре, но не е така! Или визирате Украйна чието население е по руско от това в Русия! хахахха

Павка, педераст си беше и педераст си остана. Давай, затвърди впечатленията.

ВИНАГИ СМЕ НА ГУБЕЩАТА СТРАНА / ОТ ПОЛИТИЦИ ДЖЕНДЪРИ-УРОДИ/

Как ще реват комундета ако САЩ разположат военни и самолети в Аляска на 50 километра от руската граница.

За комунетата на Бай Дън ми е жал.

А ако Русия разположи такива в Венецуела ? А тролче

За какво да разполагат чак там военни като могат да ги сложат в страничленки на НАТО. Така Русия няма да има избор и ще трябва да въвлече НАТО във война ако погне американците. И тоя за това се натиска тук да се стовари колкото се може повече.

Между другото ме подсети колега по-долу. Ето статийка: "Разрушение памятника болгарину на Украине или Болгарам здесь не место?" Значи българите в одеския район са се съхранили над 150 години. Език, бит, култура. А сега новите киевски американски фашисти се опитват да ги ликвидират. СССР ги толерираше. А тези искат да ликвидират нашите сънародници като такива. И до там са изпаднали, че са поругали и паметника на Хан Кубрат. И помен да няма от нищо българско там. А хана не разбирам защо го отнася, той е просто история. З тях би трябвало да привилегия, че друга държава има такава ценна реликва на тяхна територия. Е това представляват тези нови американски украинци: дива и жестока пасмина. Американците още малко искат да ни включат да ходим да се бием за Украйна срещу Русия. Айде не ми говорете за Украйна в днешния формат. Ще трябва да изчакаме да падне американската хунта в Киев. Но не е известно колко от сънародниците ни ще преживеят всички тези гонения.

И що Украйна трябва да търпи чужди паметници пък даже и български?

Мнението на низкоизпаднал евреин и при това трол не ни интересува. Има значение мнението на човешки същества с наличен човешки морал и човешки ценности. А мястото на боклуци като теб е на боклука. Мнението на Българите я важно. Драги съфорумци, някой да има още съмнение, че този пишещ с различни никове 1 брой евреин е българин, за какъвто се представя?

Целта на запада по-принцип е Cultural Revolution. Да се заличи националната идентичност, да се пренапише историята, да се внуши че враговете са приятели и приятелите врагове. Промиват мозъци. Когато виждаш коментари, където хората се наричат "ние европейците", а не "ние българите", знаеш какви са и защо го правят.

Прав си, повече от колкото си мислиш :))). Преди няколко години бяха пуснали "инструкция" от Брюкселските зелки. И няма да я забравя една безмозъчна професорка и.д. българка беше започнала кампания по "дегероизацията" на българската история. Така били казали. За такива приказки и действия директно трябва да й се отнеме професорската титла. А се запитах, колко ли е деградирало това звание, след като такава патка е станала професор. Само един пример: Цар Симеон, име наистина велико в българската история. И знаете ли какво пишеше за него? Цар Симеон, първо се родил в еди коя си година, после умрял в еди йоя си година. И точка. Това е. Добре че разумни хора спряха колкото можаха тая гавра с България. Но посоката е важна, да унищожат българската история, колективния спомен, който ни прави български народ. Това е идеята в действие.

Точно така е. И това е в (почти) целия ЕС така. В някои страни повече, а в други по-малко. В Украйна направиха точно обратното. Докато в ЕС се тръби за "толерантност", "интеграция", "мулти-култи", "национализма е враг", Украйна е пълната противоположност, въпреки че е под пълната опека на ЕС. Защо? Защото им трябва за да стъпят в Русия. Още от времето на операция Барбароса и по думите на Розенберг се смята че Украйна и Грузия са стъпката за превземане на Русия. Какво се случва и защо се случва не е някаква тайна. Интересното е че програмата има успех въпреки че всички го знаят и разбират. Това е като рекламата по телевизията. Реклама е, платена е, пише че е реклама, и хората пак се вързват.