Коментари - "Русия ще реагира, ако Великобритания даде на Киев снаряди с обеднен уран" | Днес.dir.bg

"Русия ще реагира, ако Великобритания даде на Киев снаряди с обеднен уран"

Мирният план на Китай може да бъде основа за решаване на конфликта в Украйна, заяви руският президент по време на срещата си със Си Дзинпин

Обратно в новината

Коментари - "Русия ще реагира, ако Великобритания даде на Киев снаряди с обеднен уран" | Днес.dir.bg

Коментари

Цитирайте точно! Путин каза, че явно западът е готов да воюва до последният украинец!

Нагличаните са твърде нагли. Мисля, че братска Русия трябва да унищожи наглеците на острово барабар с него.

Англосаксонците с цел пуснаха по време на подписването, новината за бомби с уран,танкове и самолети за Украйна. ЗАПАДА х 2 Необратимо!

Имбецила си воюва с обединения Запад - все още източно от Бахмут.

Съвместно изявление на Русия и Китай: Русия и Китай изразяват загриженост от активизирането на дейността на САЩ в създаването на глобална система за противоракетна отбрана и разполагането на нейни елементи в различни региони на света.

Си Дзинпин е нашокал ряпата на путин и го е приземил набързо

Ингилизките терористи за да изпростеят толкова значи руснака млати яко фашиста на Донбас. При първи регистриран такъв снаряд на бойното поле гнусното островче трябва да замине при рибите. И готово.

Ето и точният цитат на Путин! Путин: „Стана известно, че Великобритания чрез устата на заместник-началника на Министерството на отбраната на страната обяви доставката на снаряди с обеднен уран, изглежда, че Западът е решил да воюва с Русия до последния украинец не на думи, а на дела Русия ще бъде принудена да реагира."

dron

СМЕШКО!

Цитирайте точно! Си каза, че явно Путин е готов да воюва до последният руснак!

Време е копието на Лонгин, да напусне Америка и да бъде унищожено.

Да ги пращат. Освен, че ще избият собствения си народ и ще фалират, защото никой няма да купи никаква стока от тях. Ще е радиационна. А и нашите зърнопроизводители ще са щастливи.

Що си отговаряш сам бе?

Този вече се изказва в стил Медведев. Да не е засмукал чашката и той.

Хахахаха! Добър опит, но неуспешен

тактически ядрен удар

Нали беше нацист? Последно? Путин вече се извинява за глупостите на Лавров. Май не следиш партийната линия. Ще те лишат от премиални.

Добре, че си ти да цитираш, щото дирниците преиначават нещата според зависи кой поръчва и плаща.

Ето и точният цитат на Си! „Стана известно, че Русия обяви доставката на снаряди с обеднен уран. Изглежда, че Путин е решил да воюва със Запада до последния руснак не на думи, а на дела. Китай ще бъде принуден да реагира."

Русия е последния шанс за нормалните хора по света, в противен случай сбърканяците и содомитите ще ни унищожат. В момента в САЩ и Еврогейския съюз най-голямото "престъпление" е да си бял, хетеросексуален християнин, който държи на род и Родина.

С две думи Путин дупе дава, Си охотно приема. А иначе ми се повръща от политическите лиготии и лицемерие. Китай бил за мир и диалог. И това докато се лигави с този дето тръгна с оръжие в чужда държава да решава конфликти създадени от самия него.

Гаджета ли са?

100% ще им изпратят такива с обогатен уран в замяна. Аман от тея укри и простотията им. Обедненият уран е чиста проба ядрен тероризъм.

Великобритания не мисли да използва обеднен уран, а обогатен.

русия щяла да реагира..ха.ха колкото русия мърда повече и влиза..ха.ха

Япония ще изхвърли радиоактивна вода в морето - Москва и Пекин са загрижени за плановете на Токио. Москва и Пекин са сериозно обезпокоени от намерението на Токио тази година да изхвърли в океана натрупаната след аварията в АЕЦ "Фукушима-1" радиоактивна вода, се казва в съвместно изявление след разговорите между Владимир Путин и Си Дзинпин. В същото време Русия и Китай настояват за прозрачна процедура за погребване на радиоактивни води. Според Москва и Пекин това изисква дългосрочна наблюдателна мисия на МААЕ.

Бомбардирах Сърбите с обеднен уран! Някой спомня ли си? А знаете ли колко починали от рак има в България в резултат И на това американско 'добро дело'?

Не е важно кой какво говори, а къде ходи! А един политик отива при друг политик, за да проси!!! Така че Си е при Путин, за да иска помощта му за Тайван. Всичко друго е за пред плебса. Очаквайте китайците в скоро време да си вземат Тайван, който винаги е бил техен. Сега е моментът, понеже ФАЩ ще бъде разкрачен пред два фронта! Третата световна война е близо!!!

Не сме видели мирния план на жълтурковците, но едно е ясно, че те не подкрепиха референдумите на путин в Украйна и гласуваха в ООН против!!!

Язък за мачовете от Висшата лига.

Снаряди с обднен уран от Англия към Киев, ще доведе до снаряди с обагатен уран от Москва до Англия. Но, англосаксонците са ЦАРЕ в правенето на сметки и запазване на собствените си задници, така че нищо пободно няма да пуснат в посока Киев. Данкърк обеснява целият английски характер и военна философия....ако ще те бият, БЯГАЙ!

Switzerland’s tab for shoring up its reputation as a financial center could run to 12,500 Swiss francs ($13,500) for every man, woman and child in the country. - Bloomberg

Хахахахахаха! Хабиш се напразно!

Е, много са си прости руснаците. Тъпаците спряха газа за Европа а и тя сама се отказа на края от него. По този начин руснаците сами си отрязоха клона на който седят като се лишиха от жизненоважни приходи в бюджета във конвертируема валута евро и долари. А и по този начин форсираха диверсификацията в Европа и тя още по-бързо се освободи от руската зависимост от енерго носители. Не знам какъв “гросмайстор шахматист” е Путин, но определено повече ми прилича на прост милиционер, който катастрофално управлява държава. Същия е и като нашия фатмак Мунчо.

Америка е последният шанс за нормалните хора по света, в противен случай сбърканяците и орките ще ни унищожат. В момента в Русия най-голямото "престъпление" е да наречеш войната в Украйна "война". А да не говорим, ако изпуснеш една дума срещу Жужето Путин...

Десетилетия усилия на Русия да контролира България, вложени много енергия, пари и организация, ангажиране на преса, тролове и институции за надмощие и влияние. И изведнъж всички тролове започнаха да припадат в несвяст по величието на Поднебесната империя и тотално забравиха кой им плаща. Си е добър търговец, дума да няма. Да живее Китай, пичове. Но да знаете, че от китайското посолство юани няма да видите, това е сигурно. Най-много да ви раздадат по някоя дрънкулка, която да изплащате десетократно до края на мизерния си живот.

Путин сам влезе в капана! От сега нататък Китай ще определя цените на газа и външната политика на Руската федерация! А Путин говореше за независимост и многополюсен свят. Кой я бръсне Русия за слива! Стана васал на Поднебесната империя. Иначе на снимката двама престъпници си стискат ръцете!

Кви, квии :)

Китай не ги владее още тия неща.

Квии, кви :)

Така е! Смърт, или свобода!

Дреме ти за сърбите.

Квии, кви :)

Китай и Русия се договориха за взаимопомощ, сега и когато Китай нападне Република Китай (Тайван). Договориха се и да продължат антидоларовата политика.

Без жал!

а от Чернобил.....КОЙ БЯХА ТРУДОВАЦИТЕ И МИНЬОРИТЕ В УРАНОВИТЕ МИНИ??Първият и най-известен е Георги Димитров. Когато Съветската армия окупира България през 1944 г. той праща от Москва паролата "Авгиевите обори да се изметат с желязна метла". Комунистите избиват за три месеца 30 000 българи без съд и присъда. Това са кметове, свещенници, учители, низши полицаи и военни. Практически е избит целият елит в малките градчета и села. След това скалъпват противонародния съд с който вече "официално" избиват още 2793 души - регенти, министри, депутати, висши военни и полицаи, индустриалци, банкери, търговци, писатели, художници и артисти - това е целият национален елит. След това други 100 000 души са вкарани в 12-те затвора и 56-те концлагера, а доста повече са изселени в провинцията. Лично на другаря Димитров е и едно чудовищно изобретение - вкарването на синовете на противниците на комунистическия режим в казармата да отбиват военната си служба в Трудови войски като миньори в урановите рудници. Службата там е 4 години, войниците копаят урановата руда без всякакви предпазни средства и всъщност не знаят какво работят. През 1990 г. служилите в тези поделения през четиридесетте и началото на петдесетте години са преброени. От 55 000 души - "ОТБИВАЛИ ВОЕННАТА СИ СЛУЖБА" В РУДНИЦИТЕ СА ЖИВИ ЕДВА 3000, ВСИЧКИ ОТ ТЯХ БОЛНИ ОТ РАК ИЛИ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ". Това е първият политически геноцид в България. До момента няма наказани, дори темата е табу. С изкопаната от тях руда е направена първата съветска атомна бомба.

Кой е спрял газа , я пак опитай.

Белият дом. Кои са начело, знаеъе ли? И какво е общото между Зеленски, Нюланд/Ниделман/, Блинкен, Суливан, Дж. Йелен, Гарланд и др.? Всички са хазари-ешхиназита. Ако прибавим към тях и слугите им като Джо Бидон и семейство, които се обогатиха с милиони чрез Окраинските олигарси, кво стана? Едно голяма/глобална юдейска банда/мафия.

Къде изчезна зеленски?? Скоро не сме чели за него???? Какво му се е случило???

Не по-белия е компаньонка и обслужва по-жълтия!!!

Коментари - "Русия ще реагира, ако Великобритания даде на Киев снаряди с обеднен уран" | Днес.dir.bg

"Русия ще реагира, ако Великобритания даде на Киев снаряди с обеднен уран"

Мирният план на Китай може да бъде основа за решаване на конфликта в Украйна, заяви руският президент по време на срещата си със Си Дзинпин

Обратно в новината

Коментари - "Русия ще реагира, ако Великобритания даде на Киев снаряди с обеднен уран" | Днес.dir.bg

Коментари

Цитирайте точно! Путин каза, че явно западът е готов да воюва до последният украинец!

Нагличаните са твърде нагли. Мисля, че братска Русия трябва да унищожи наглеците на острово барабар с него.

Англосаксонците с цел пуснаха по време на подписването, новината за бомби с уран,танкове и самолети за Украйна. ЗАПАДА х 2 Необратимо!

Имбецила си воюва с обединения Запад - все още източно от Бахмут.

Съвместно изявление на Русия и Китай: Русия и Китай изразяват загриженост от активизирането на дейността на САЩ в създаването на глобална система за противоракетна отбрана и разполагането на нейни елементи в различни региони на света.

Си Дзинпин е нашокал ряпата на путин и го е приземил набързо

Ингилизките терористи за да изпростеят толкова значи руснака млати яко фашиста на Донбас. При първи регистриран такъв снаряд на бойното поле гнусното островче трябва да замине при рибите. И готово.

Ето и точният цитат на Путин! Путин: „Стана известно, че Великобритания чрез устата на заместник-началника на Министерството на отбраната на страната обяви доставката на снаряди с обеднен уран, изглежда, че Западът е решил да воюва с Русия до последния украинец не на думи, а на дела Русия ще бъде принудена да реагира."

dron

СМЕШКО!

Цитирайте точно! Си каза, че явно Путин е готов да воюва до последният руснак!

Време е копието на Лонгин, да напусне Америка и да бъде унищожено.

Да ги пращат. Освен, че ще избият собствения си народ и ще фалират, защото никой няма да купи никаква стока от тях. Ще е радиационна. А и нашите зърнопроизводители ще са щастливи.

Що си отговаряш сам бе?

Този вече се изказва в стил Медведев. Да не е засмукал чашката и той.

Хахахаха! Добър опит, но неуспешен

тактически ядрен удар

Нали беше нацист? Последно? Путин вече се извинява за глупостите на Лавров. Май не следиш партийната линия. Ще те лишат от премиални.

Добре, че си ти да цитираш, щото дирниците преиначават нещата според зависи кой поръчва и плаща.

Ето и точният цитат на Си! „Стана известно, че Русия обяви доставката на снаряди с обеднен уран. Изглежда, че Путин е решил да воюва със Запада до последния руснак не на думи, а на дела. Китай ще бъде принуден да реагира."

Русия е последния шанс за нормалните хора по света, в противен случай сбърканяците и содомитите ще ни унищожат. В момента в САЩ и Еврогейския съюз най-голямото "престъпление" е да си бял, хетеросексуален християнин, който държи на род и Родина.

С две думи Путин дупе дава, Си охотно приема. А иначе ми се повръща от политическите лиготии и лицемерие. Китай бил за мир и диалог. И това докато се лигави с този дето тръгна с оръжие в чужда държава да решава конфликти създадени от самия него.

Гаджета ли са?

100% ще им изпратят такива с обогатен уран в замяна. Аман от тея укри и простотията им. Обедненият уран е чиста проба ядрен тероризъм.

Великобритания не мисли да използва обеднен уран, а обогатен.

русия щяла да реагира..ха.ха колкото русия мърда повече и влиза..ха.ха

Япония ще изхвърли радиоактивна вода в морето - Москва и Пекин са загрижени за плановете на Токио. Москва и Пекин са сериозно обезпокоени от намерението на Токио тази година да изхвърли в океана натрупаната след аварията в АЕЦ "Фукушима-1" радиоактивна вода, се казва в съвместно изявление след разговорите между Владимир Путин и Си Дзинпин. В същото време Русия и Китай настояват за прозрачна процедура за погребване на радиоактивни води. Според Москва и Пекин това изисква дългосрочна наблюдателна мисия на МААЕ.

Бомбардирах Сърбите с обеднен уран! Някой спомня ли си? А знаете ли колко починали от рак има в България в резултат И на това американско 'добро дело'?

Не е важно кой какво говори, а къде ходи! А един политик отива при друг политик, за да проси!!! Така че Си е при Путин, за да иска помощта му за Тайван. Всичко друго е за пред плебса. Очаквайте китайците в скоро време да си вземат Тайван, който винаги е бил техен. Сега е моментът, понеже ФАЩ ще бъде разкрачен пред два фронта! Третата световна война е близо!!!

Не сме видели мирния план на жълтурковците, но едно е ясно, че те не подкрепиха референдумите на путин в Украйна и гласуваха в ООН против!!!

Язък за мачовете от Висшата лига.

Снаряди с обднен уран от Англия към Киев, ще доведе до снаряди с обагатен уран от Москва до Англия. Но, англосаксонците са ЦАРЕ в правенето на сметки и запазване на собствените си задници, така че нищо пободно няма да пуснат в посока Киев. Данкърк обеснява целият английски характер и военна философия....ако ще те бият, БЯГАЙ!

Switzerland’s tab for shoring up its reputation as a financial center could run to 12,500 Swiss francs ($13,500) for every man, woman and child in the country. - Bloomberg

Хахахахахаха! Хабиш се напразно!

Е, много са си прости руснаците. Тъпаците спряха газа за Европа а и тя сама се отказа на края от него. По този начин руснаците сами си отрязоха клона на който седят като се лишиха от жизненоважни приходи в бюджета във конвертируема валута евро и долари. А и по този начин форсираха диверсификацията в Европа и тя още по-бързо се освободи от руската зависимост от енерго носители. Не знам какъв “гросмайстор шахматист” е Путин, но определено повече ми прилича на прост милиционер, който катастрофално управлява държава. Същия е и като нашия фатмак Мунчо.

Америка е последният шанс за нормалните хора по света, в противен случай сбърканяците и орките ще ни унищожат. В момента в Русия най-голямото "престъпление" е да наречеш войната в Украйна "война". А да не говорим, ако изпуснеш една дума срещу Жужето Путин...

Десетилетия усилия на Русия да контролира България, вложени много енергия, пари и организация, ангажиране на преса, тролове и институции за надмощие и влияние. И изведнъж всички тролове започнаха да припадат в несвяст по величието на Поднебесната империя и тотално забравиха кой им плаща. Си е добър търговец, дума да няма. Да живее Китай, пичове. Но да знаете, че от китайското посолство юани няма да видите, това е сигурно. Най-много да ви раздадат по някоя дрънкулка, която да изплащате десетократно до края на мизерния си живот.

Путин сам влезе в капана! От сега нататък Китай ще определя цените на газа и външната политика на Руската федерация! А Путин говореше за независимост и многополюсен свят. Кой я бръсне Русия за слива! Стана васал на Поднебесната империя. Иначе на снимката двама престъпници си стискат ръцете!

Кви, квии :)

Китай не ги владее още тия неща.

Квии, кви :)

Така е! Смърт, или свобода!

Дреме ти за сърбите.

Квии, кви :)

Китай и Русия се договориха за взаимопомощ, сега и когато Китай нападне Република Китай (Тайван). Договориха се и да продължат антидоларовата политика.

Без жал!

а от Чернобил.....КОЙ БЯХА ТРУДОВАЦИТЕ И МИНЬОРИТЕ В УРАНОВИТЕ МИНИ??Първият и най-известен е Георги Димитров. Когато Съветската армия окупира България през 1944 г. той праща от Москва паролата "Авгиевите обори да се изметат с желязна метла". Комунистите избиват за три месеца 30 000 българи без съд и присъда. Това са кметове, свещенници, учители, низши полицаи и военни. Практически е избит целият елит в малките градчета и села. След това скалъпват противонародния съд с който вече "официално" избиват още 2793 души - регенти, министри, депутати, висши военни и полицаи, индустриалци, банкери, търговци, писатели, художници и артисти - това е целият национален елит. След това други 100 000 души са вкарани в 12-те затвора и 56-те концлагера, а доста повече са изселени в провинцията. Лично на другаря Димитров е и едно чудовищно изобретение - вкарването на синовете на противниците на комунистическия режим в казармата да отбиват военната си служба в Трудови войски като миньори в урановите рудници. Службата там е 4 години, войниците копаят урановата руда без всякакви предпазни средства и всъщност не знаят какво работят. През 1990 г. служилите в тези поделения през четиридесетте и началото на петдесетте години са преброени. От 55 000 души - "ОТБИВАЛИ ВОЕННАТА СИ СЛУЖБА" В РУДНИЦИТЕ СА ЖИВИ ЕДВА 3000, ВСИЧКИ ОТ ТЯХ БОЛНИ ОТ РАК ИЛИ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ". Това е първият политически геноцид в България. До момента няма наказани, дори темата е табу. С изкопаната от тях руда е направена първата съветска атомна бомба.

Кой е спрял газа , я пак опитай.

Белият дом. Кои са начело, знаеъе ли? И какво е общото между Зеленски, Нюланд/Ниделман/, Блинкен, Суливан, Дж. Йелен, Гарланд и др.? Всички са хазари-ешхиназита. Ако прибавим към тях и слугите им като Джо Бидон и семейство, които се обогатиха с милиони чрез Окраинските олигарси, кво стана? Едно голяма/глобална юдейска банда/мафия.

Къде изчезна зеленски?? Скоро не сме чели за него???? Какво му се е случило???

Не по-белия е компаньонка и обслужва по-жълтия!!!