Русия съобщи за ожесточени сражения в Украйна

Украинските сили превземат села и се окопават под огъня на руската артилерия

Обратно в новината

Коментари - Русия съобщи за ожесточени сражения в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да има украйна голям кеф Украйнски и западни терористи мрът като мохи. Путин прицака запада и деиства като тях сега пригожин е на белоруската граница с Полша. И ще нападне Полша а русия няма нищо общо

Зеленски каза до последния украйнец зеленски мрази Украйна та тои е евреиски наркоман избран от сащ теса същите помяри дрогирани западняци воюват в Украйна . Норлмани хора няма да идат това са измет като фашиска Украйна мрете укри

Без украйнци няма Украйна и това е факт сащ и НАТО водят тази воина теса терористи. Русия не преговаря с терористи аги онищожава голям геф

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Най добрият руснак е закланият, най добрата тор е от руснака!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

На това не му ли сложиха термин: език на омразата? Или си има нюанси?

Пий си лекарствата редовно.

Украйнски и западни терористи мрът като мохи факт е че няма даима фашиска Украина а велика русия сащ американските шимпанзета дами ядат хуя

Като мОхи мрът господарите ти

Украйна се нуждае от ковчези.

За поредната вълна новомобилизирани руснаци

О, Украйна! Двадесет месеца младите украински дружини как Бахмут бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, вагнеровци грабят цивилни и убиват и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! ТРЯБВА ЗА 3 –И ДНИ ДА КАЖЕМ УКРАЙНА НАШ " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк отговаря с други вик: ураааа Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!! Путин свърши оръжието и руската армия остава да подпише капитулация. И пърди хиперзвучно ха ха ха хха

Хубаво е стихотворението на ИВАН Вазов( български писател и русофил) , написал книги за половината история на България, да не се използва за подигравка от илетерати.

Ами унищожете ги вече укрите, ама тотално,да не гъкнат никога повече.Това е пътят към мира.

нямаш търпение нали..ха.ха е нали всичко щеше да свърши за 3-и дня..ха.ха

И после Молдова и после Грузия и после Азербайджан и средноазиятските републики

Догодина ще има ,,Украйна-прайд"...

Пренесоха ги в жертва,загубиха измислената си държава! От алчност,лакомия и тъпота!

Не ги бави!

Почистване на руските позиции според съобщенията западно от Klischiivka, Донецка област южно от Bakhmut. Районът беше обект на много битки напоследък и ВСУ успяха да изгонят руснаците от няколко стратегически позиции.

Бая наклецани укропрасенца имало :)

тва оная същата от миналия месец ли е нова офанзива почват усранците?

Защо криете за шествията, мисирки! Само в София имаше многохилядно шествие за мир, вижда се по клиповете в ютуб. Кой ще ви вярва за останалото.

Чакаме Пригожин да организира едно шествие за мир на Червения площад

Ега ти шоуто! Това и по късните канали го няма, само в Телеграм.

Русия воюва с НАТО, защото има възможностите да го направи. Как мислите, която и да е друга държава ако се беше така пряко конфронтирала със Запада, какво щеше да й се случи за има- няма месец време? Щеше да е изравнена със земята и изпепелена от край до край, барабар с цялото й население. А тука не става. Западните държави не възприемат един основен факт- Русия в такава конвенционална война като сегашната не може да бъде победена на нейна територия. А това е руска територия, защото след отделянето от СССР, в Украйна един колец нов не е побит. всичко е построено от руснаците.

Россия в полном жопе, блядь. Когато Байдън предлагаше на Зеленски да го изведе с американски самолет извън Украйна, ОБИКНОВЕННИТЕ УКРАИНЦИ СПРЯХА руската сволочь САМО ЧРЕЗ ЛОВНО ОРЪЖИЕ и ЛОВНИ ДРУЖИНКИ. Тогава украинската държава бе в колапс и нямаше дори армия. Украинците се самоорганизираха и спряха нашественика.

С белото ;)

И нато ще я атакува през финландия и Балтика а япония от изток . Сигурен съм и че срещата на Блинкен с Ци беше точно за това . Китай да ги нападне от юг

Защо ни е свят без Русия!?

Във формата на днешна Япония и ФРГ - никога да не помисли отново за война.

Гладна кокошка просо сънува. Защо не заминеш на фронта за да помагаш на бандеровците. Има голяма разлика между украинци и бандеровци

И късат руски задници

В момента много композиции с китайско оръжие пътуват през Казахстан към фронта ,в помощ на Русия !!!

Се срещна вчера с Блинкен и оня ден с Бил Гейтс ! Защото много му пука за Русия ?

Освободени селища до момента:Новодаровка, Левадное, Сторожевое, Макаровка, Благодатное, Лобковое, Нескучное, Пятихатки.

"Пятихатки" - името на украинското село в Запорожие. Руснаците го оставят, украинците го "превземат". Половин ден празнуват "перемога". Всичко после е опечено от "Солнцепек", артилерия и ракетни удари. Та така за "освободените" села.

Тези руснаци бря

Добре, де са кво гледаме- опит номер 4 за завладяване на Русия и отново неуспешен ще бъде, тая земя не е за вас западни кавали. Ще си разчитате на вашите си ресурси и другите колонии, юдо банкерски изчадия !!!

Да. През 80-100 години западните боклуци тръгват на изток. Да громят Русия. Руснака им строши главите и после две-три поколения са кротки като агънца. Руснака е правил победоносни паради в Париж и Берлин. И не взема акъл тази западна сволач. Сега пак ще громят Русия. За енти път.

И ако не бяха американците и англичаните русия щеше да е източна германия днес

Когато армията ти е в друга страна а се оплакваш като ученичка че някой те завладява

Ясно е, че тука има някокло руски трола, които ръсят пълни глупости, но няколкото глупака дето им вярват, след това вместо да приемат, че са сбъркали, веднага ще обяснят всичко с масони, илюминати, рептили или евреи... :) И благодарение на интернет, вече могта да се намират и да се чувстват силни в група... :))) Руснаците спряха контраофанзивата в зародиш. Сега изведнъж ожесточени боеве... След това ще има героична съпротива и след това вече ще има "НАТО ни удари в гръб!". :)))

Алкохолно петно. Кога успя да се напоркаш така. Изчакай поне следобеда

"НАТО ни удари в гръб!", но ще си плати за АМЕРИКАНСКИТЕ БАЗИ. Де го чукаш, (Украйна) де се пука (България)?!

Пуфтящото неадекватничко...третополово...перемогата върви ли...леопардите чифтосват ли се!? Някое друго село тип хутор превзето има ли!? С гордост се тръби за 100 ква км '''освободени''!? Това е територия 10 на 10 км..при положение че руснацитев взеха 100 ХИЛ..колкото България....

Руските нацисти нападащи съседите си и отвличащи децата им си имат последователи в България. Самоопределят като борци за мир, но всъщност са пак същите нацисти.

И също така ги пекат и ги ядат ! А някои ги ядат живи ! Така пише в украинските медии !

Скоро ще трябва да ходим да помагаме на братята уркинци. Нека бъдем съпричастни. Този зъл кръволак Путкин трябва да бъде омаломощен.

Не се, коси, руски, те я получават.

Нацитата превзели едно село. Най-после. Още 3 такива села и няма да имат армия.

Важното е Бай Пън да е доволен :)

Пятихатки- петте къщи;)

Войната ще продължи, докато не бъде постигнат мир. :)

ФАЩ тъй каза :)

Името на украинското село в Запорожие. Руснаците го оставят, украинците го "превземат". Половин ден празнуват "перемога". Всичко после е опечено от "Солнцепек", артилерия и ракетни удари.

Не може да се радвате, докато и вашето село не бъде изпечено.

Да беше киев, по бива :)

Пълен разгром на укрофашизма подкрепян и въоръжаван от западните фашисти. Фашистите нямат никакъв шанс пред мощта на руската армия.

Бъркаш сериозно понятията фашизъм , агресор , жертва на агресора. Ах да, има няколко загинали руски дечица , подкокоросали руския фашизъм , но и това не е сигурно.

Разясни ни ги. После ни разясни и понятието “имунитет”. Нещо напоследък много се налага установени неща да “разяснявате”, боклуци.

Свърши се с усраина!

Фашизъм , нацизъм са синоними на агресия съпроводена с нагла пропаганда. Къде виждаш Украйна в тая картинка. А Русия си е като кучка в каручка. То не беше Крим, донбас , Грузия. Навсякъде завлечени територии с предварителна пропаганда. разлика с хитлер никаква.

Завършен идиот си, а да, пък й ти личи

Не съм точно. IQ 137. Лекар с със специалност и две висши образования. Ти да не си Айнщайн?

До ветеринаря с големото IQ и две "виши" :) Ми бегай в усраина да лекуваш укросвинете бе, "докторе" :)

Украйна всеки нормален човек я вижда като плацдарм на САЩ и НАТО. От който да ударят Русия. Русия е обкръжена и това е факт. Няма буферна зона, няма санитарен кордон, няма никаква зона за сигурност. Само ти не ги виждаш тия неща. Язък ти за голямото айкю не ти върши работа даже и да тролясваш тука.

Може да си лекар с две висши образования но нямаш и никаква представа от историята. Първо Украйна като държава е създадена след 1917 г. с присъединяване на чисто руски територии от историческата област Новорусия от болшевиките ,Ленин и Сталин, наречен още баща на иародите. След идване на власт, чрез преврата на Майдана през 2014 г., на бандеровците, които са последователи на Хитлер с много престъпления по време на ВСВ, беше въведен като официален език западния украински диалект, от района на Лвов, и се забрани на руснаците жители на историческата област Новорусия, това е Южна Украйна. да пишат, говорят и изучават руския език. Това доведе до репресии на руснаците и последващите събития след 2014 г. в Донбас, Крим и намесата на Русия със СВО по защита на техните права.

Казваш, че всички по целия свят са фашисти, само РФ не са? Ти си много умен, бе. Гордостта на мама и тате, че и на цело село.

Педал като тебе се кръщава "Роки" - име на мъжкарче-боксьорче ?

230 хиляди убити руснаци. Това си е цяла Варна. Колко народ имат в тая Русия?

Но милион укросвине при бандера вече си е цифра!

Толкова много украински жени и деца ли избихте вече бе, нацистче? Евала, достойни наследници на Хитлер сте.

И в Херсон така: - Перемога няма. Нищо не става. Изгубиха техниката. Айде Нищолаев и Одеса да се готвят. Херсон наш. Херсон Россия навсегда. Суровикин: - Шойгу, аби дай да се изтеглим, пич!!! Русофилството си е психично разстройство. Като русофил го признавам.

И педерастията едно време се водеше психическо разстройство, ама педалите тихомълком го заличиха от учебниците

Едно е да искаш , друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш. Украинците са фокусирани върху първото , руснаците са до второто. Време е за примирие и почивка за Европа.

Не се връзвайте на тая соросоидна пропаганда, друзя! Всички знаем, че славните руски войски унищожиха напълно нацистките армии на Украйна още миналата година! Нашите братушки на добра воля отстъпиха две къщи и един магазин, а не цели градове и села! Ура, друзя!

Коя вълна на мобилизация тече? Така лесно ще сметнеш колко от украинската армия е унищожена. Резултата не е хубав.

Путин обяви само 5000 жертви в Украйна а се кани за трета мобилизация. Ти ся на господарят си ли противоречиш? Хахахахахахахахахаха

В Русия е имало само една вълна. Поне се опитвайте…не е интересно с толкоз нискокачествен тролетатиат…

На Русия не може да се вярва. Дори да съобщат, че Москва е паднала, пак няма да им повярвам.

Зеленски се кара на някакъв странен език напубликата, назидавайки я, че нито един Пейтриът не бил унищожен. Изглежда надрусан. Доказателства не дава. Не обяснява и що Залужни и Будонов не бяха опазени от Пейтриътите…: https://t.me/c/1601803145/19811

Слагам ви го само за референция на тролетариата, според който Путин скоро ще мре. Уравновесения му говор не подсказва нищо подобно, докато зеленясълия наркоман изглежда пред инфаркт.

Ееееййй, свалям ти шапка. Ти си голям доктор, бе, поставяш диагнози без контакт с пациента. Това е пробив в медицинската диагностика. Сигурно си гордостта на мама и тате и цело село.

Пригожин се готвил за Одеса!

Га-га-га-га!

Е!

Борбата е безмилостно жестока. Борбата както казват, е епична. Един хохол падна. Друг ще го смени и... толкоз. Какво тук значи някакво животно ?! Разстрел, и след разстрела – червеи. Това е толкоз просто и логично. Но в бурята ще бъдем пак със тебе, Бай Пъне мой, защото те обичахме!

Ей така завършват настъпленията…тия дето са късметлии…: https://t.me/c/1601803145/19808

И както ФАЩ ви каза - много ще се мре!

Всичкото хохол на перемогата! Слама за бандера, слама за Бай Пън :)

Руснаците отпред......кадиркин ги подпира отзад....

6 села но загубили две от тези 6 едното е с размерите на конюшня. За всяко от тези безлюдни изравнени селца губят огромна цифра хора и техника. Не беше ли по изгодно да приемат мирното решение с оставяне на областите в рамките на Украйна… жал ми е за хората, украинци, руснаци без значение, трепят се за НАТО и какво ще им предложи НАТО от това което нямаха - “независимост” такава като нашета? като на германската? Всичко е гола вода и момчетата дават животите си за да може някои лилипут или дементирал дядо да гуши едни пари и ресурси

До изтеглянето на Путин от Украйна.....до тогава бой по канчето

Щом настоявате :)

Путин пак сменил главнокомандващия....

Върти си ги :)

Те пък са едни хора, касапи(мясники)

Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин верния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски Как загина президента Качински? Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, кърваво зомби. Хибридни войни все му в главата. Мечтае за нов СССР на земята. Прати последно орки в Украйна Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа С ядрена зима заплаши света. Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Жени, старци, деца да избива е спец. Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.

Психопата , нацист е в Киев Украйна и бавно, но сигурно избива собствения си народ.

От там управлява перемогата и писка - слава на бандера :)

се събудил от кошмарен сън. В съня си видял как Бандера дошъл от отвъдното , доближил и прошепнал в ухото му" " Пора, бляд . Собирайся"

Баце :)

Бавно и сигурно ВСУ вади от дупките путиновите плъхове.

Само азовци по полички и чорпогащи :)

Усраните киборги не превзеха ли някое село тази нощ? Я по-пъргаво я правете тая перемога!

Когато блядките превземеха една улица в Бахмут обявявахте епична победа... и така половин година. Сега ви взимат цели селища - ама не било достатъчно бързо хахахахахахахахахахахахахах

Ша завърши като ураган......

Gugnelid

То като сраньето - като излезе запеченото и после върви гладко и мощно :) А?

Точно Путинистите, е смешно да се смеете на контранастъплението. То е на една седмица .. И още не е мащабно дори. И вече има успехи. А заради Киев за 3 дни ... цял свят ще ви се смее докато има РФ. Най добре си трайте/// по темата.

СВО приключи....руснаците са окопават като плъхове

Скачат с голи гърди върхи окопите и църкат - слава на бандера :)

Большие потери прямо в ЧВК "Вагнера". Знакомый, который сейчас в "Вагнере", сказал, что он, бл#, на машине катается, он более 15 рейсов совершает в день – полностью КамАЗ забит трупами

Смехурко...Вагнер още преди месец се изтеглиха...

Руснаците бягат....всеки да си прави изводите

Кой към Лвов, кой към бандера :)