Русия подозира британския финансист Браудър за смъртта на Магнитски

Ново разследване срещу два пъти осъждания от руски съд критик на Путин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има ли отровени, значи действат ми5 и ми6; англичанинът просто си е вършил работата

Това, като го прочетеш и се сещаш за Не!новините... Разбира се, спираш да се смееш, като се усетиш, че това не са Не!новините.

едно горско джудже събирало гъбки в гората. Ама гъбките били отровни, а то "не знаело". После сготвило ястия със същите гъбки и ги изпратило на свои "почитатели", близки и далечни. Като ги изтровило започнало да обвинява други за станалото.

Нали беше обидно да викаме на Путин джудже?

Това за случаите във великобритания се отнася, нали? Онзи боклук английски намерил някакво шише, решил че е парфюм и го занесал на приятелката си. Оказало се че е отрова.

На американския инвеститор се опитва да помогне младият адвокат Сергей Магнитски. През 2008 г. той разкрива огромно данъчно престъпление, извършено от висши държавни служители, които в аферата около фонда фактически са присвоили 230 милиона долара. Установени са сметки в чужди банки, договори за покупки на луксозни автомобили и луксозни жилищни имоти в Москва и Дубай. Магнитски смятал, че държавата е заинтересована от изясняването на случая така. Само след няколко дни му е повдигнато обвинение. На 24 ноември 2008 е арестуван.

на Уилям Браудър..ха.ха

не само за Магнитски... а за всички които са свиделствели срещу Браудър, дето се казва един може и да е случайност ама всичките;)

Голям смях! Руснаците съвсем са изтрещяли.

Ти глей сам да не се изтрещиш

Голям смях! Руснаците съвсем са изтрещяли.

Но за бизнеса на Нисан- цяла статия. Касае ме повече какво правят хората от които зависи живота ни.

“Утре нидерландското правителство ще покани всички членове на ЕС в Хага за приемането на Европейски закон “Магнитски”. Изпреварващо руското правителство днес ме обвини в убийството на Магнитски. Като по Кафка.” Бил Браудър

Като не действат санкциите "Скрипал" трябват нови санкции.Например по повода "Магнитски" Важното е санкции да има.И този път да се включат всички.Защото със "Скрипал" излезе малко криво.

Да знаеш поставих ти плюс, а се появи вместо плюс, два минуса. Не че е толкова важно, но явно политиката такава.

Криви излязоха сметките на Кремълския поръчител на Скрипал и дъщеря му! Целият свят за пореден път се обяви против Русия!Нови милиарди на руските олигарси откраднати от Русия бяха блокирани!

Е чак пък да не действат... русофилите опищяха орталъка, че санкциите трябва да бъдат отменени. Защо ли?

Е чак пък да не действат... русофилите опищяха орталъка, че санкциите трябва да бъдат отменени. Защо ли?

Няма,няма по голяма наглост от руснаците?

Джордж Клуни е невинен