Русия официално включи Навални в списъка с терористи, САЩ нарекоха акта "ново дъно"

Този списък включва хиляди хора, а също така стотици ислямистки, религиозни и ултранационалистически организации

Обратно в новината

Коментари - Русия официално включи Навални в списъка с терористи, САЩ нарекоха акта "ново дъно" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аква дискатека....

Лицемерието на САЩ и Запада никога не се откъсвало от Дъното! А от 32 години те ни направиха свои безмълвни роби! С помощта на местно предатели!

Удари дъното на кенефа

Този шмекер, осигури си застраховка живот за сметка на държавата.

Ще лежи и ще се мъчи докато Навалница троши чорки навън. Докато му дойде времето да излиза да не се окаже, че е разгласил и държавни тайни като едни други господа.

ТОВА ОЗНАЧАВА ЕДНО..... СКОРО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЗАТВОРА....... ОТНОСНО АСАНДЖ... НАРУШИ ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА И ЗА ТОВА НЯМА ДА МУ ПРОСТЯТ.... ИДИОТА ПУБЛИКУВА ИМЕНА, ЧИНОВЕ, СЕМЕЙНО ПОЛОЖЕНИЕ, АДРЕСИ НА ХИЛЯДИ АМЕРИКАНСКИ ВОЕННОСЛУЖЕЩИ И ТЕХНИТЕ ПАРТНЬОРИ В ИРАК... АФГАНИСТАН.. И ТН..... В ПОСЛЕДСТВИЕ МНОГО ВОЕННИ И ЦИВИЛНИ ЗАГИНАХА.....ТАКА ТОЙ СЕ ИЗСРА НА МЕТЕНОТО.... И ОТ БОРЕЦ ЗА ГРАЖДАНСКИ ПРАВА СЕ ПРЕВЪРНА В ТЕРОРИСТ-ИНФОРМАТОР НА АЛКАЙДА И ЗАРАЖДАЩИЯТ СЕ ТОГАВА ИСЛЯМСКИ ХАЛИФАТ.. СНОУДЪН ДА ТЕ ТВА Е ГЕРОЙ-ИНСАЙДЪР А НЕ ТЕРОРИСТ-АНАРХИСТ И ПРЕДАТЕЛ...... КАТО НАХАЛНИ И АСАНДЖ

Едно е странно - съотношението на подръжници с/у критици за Нахални, за Асандж, ... е почти едно и също в България, САЩ и няколко европейски страни. Което може да говори, че България е някъде в средата на Атлантическият океан. Примерно Хаити. Оглупяването на родината е необратимо. Ние сме независими с оръжия на Х страна разположени тук. По-страшно - никой няма да чака нашият отговор за изпреварващ ядрен удар. Няма и да има нужда нас и мамалигарите ни отписват първи, може би преди укрите, защото там няма ядрени ракети.

Доживотна за терориста Навални ! ДОЖИВОТНА !

САЩ нещо за Асанж не казахски . Щото тяхното дъно с дупки .

Ами кажи ти, като знаеш. Тук става дума за Навални.

Асандж нито е руски платен агент, нито крадец, нито е подстрекавал непълнолетни и малотетни да правят погроми. От друга страна, Асандж, е направил много за свободата в Америка, като изнесе мърсотията по подслушванията, а и не само. Наказанието му не е 2,5 години а много повече а ти, само какво лошо прави Русия ли се интересуваш? Това е обсебеност..

Не е ли прекалено, чак пък терорист..?Не заплашва конституционния ред със терористични акции. Държава без опозиция и без критици на управляващите не е демократична. По тази логика парламентът на България че и президентството са пълни с терористи.

Защо да е прекалено, организатор на неразрешени бунтове с цел сваляне на законно избраното правителство. В САЩ такъв отдавна щеше да гние в затвора с няколко доживотни.

списъкът не е 'терористи' а 'терористи и екстремисти'.

че го има Путин, без Путин света ще бъде роб на Америка!

Когато бункерното старче напълне памперса за последен път и започне да изстива след последния си дъх-тогава света ще е по-добро място за живеене.

Миличък,те не са ли съюзници!?! Винаги са били съюзници,никога врагове..,само такива като теб,вярват на тези партенки!

Не ни е срам, ние помним за разлика от вас, че 500г сме имали такива ,,съюзници".

Браво на руснаците. Пак добре, че Нахални не е американец , че американския съд щеше да му даде няколко доживотни присъди за тези престъпления.

този предател рашаните! Всеки знае как се наказват предателите.....не с изпращане на посланник в някоя топла държава!

Ей,САЩ, а Асандж?

Интересно с какво обвинение? Подриване на държавността? Шпиониране?

публично и систематично призоваване и действия в нарушение на Законите.

Говори се, че Нахални бил забременял в затвора.

майкати от мужик , погледнисе в огледалото и виж каква шлюпка си .

Говори се, че майка ти била забременяла с теб откъм ректума, и от там те била изтръскала, заедно с кафява субстанция... Не знаели в началото дали си лай.но или нещо друго.....

трай бе шлюпко да не го напоря на майкати по български .