Русия обвини САЩ, че провокират конфронтация в Арктика

Има подчертано лошо отношение към инвестиционни проекти на други страни, лансират се и конспиративни теории, заяви посланикът на Москва в Копенхаген

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целия свят си е изконно руска земя! какво се чудите, че навсякъде са (като) у дома си :)

Да лудите говеда искат да донесат педокрация с крилати ракети и бомби с обеднен уран дори на горките бели мечки в Арктика ! но все пак става дума за краваеската педокрация най-великата педокрация в света!

това което САЩ правят за няколко години след ВСВ за ФРГ , Южна Корея и Япония ( и къде са тия държави сега ! ) , сравни го сега с братската помощ на руснаците за ГДР и цяла Източна Европа , Северна Корея и Куба. Я обясни разликите :)))

Разликата е видна. Сравни само резултатите от "Коронавируса" в САЩ и страните от Източна Европа. Всичко ще ти се изясни. Другото е печатене на пари.

Комунистите и от там ще ги изгоним!

Глупости. Китай няма нищо общо с Арктика.

Ама кукиш! Оди си пий белината!

кво правят там руските окупатори? Даже Крим не е руски.. … Канада е готова за силов конфликт с Русия в Арктика Разтревожена е от нарастващото руско военно присъствие там. Канада е разтревожена, че Русия увеличава военния си потенциал в Арктика и е готова да защитава интересите си там с оръжие в ръце. Това заяви канадският външен министър Джон Беърд в интервю за датския вестник

Как си описал нещата излиза, че Канада е окупирана от Канада. Войските на РФ се намират на нейната територия в Арктика. И си сигурен, че Канада ще използва оръжие срещу РФ? Ти верно си ненормалник. А, колкото до Крим, той е в състава на РФ.

Както винаги американската наглост е безгранична...

Казвате, че американците са нагли, а руснаците скачат с парашути и калашници в Арктика. Това демонстрация на какво е?

на богатствата в Арктика от нейните собственици и преминаване към руския колхоз

Това освен простащина и опит да се покаже сила показва и пълното безсилие на Русия,правителството и и армията и

Докладът посочва, че е имало 91 въздушни удара на африканското командване на САЩ в Сомалия и Либия и през февруари и март 2020 г. Предстои на всяко тримесечие да бъде изготвян доклад за цивилните жертви, какъвто се прави и за операциите в Близкия изток.

Аз лично предпочитам САЩ да ликвидира тези "макумби" в Либия и Сомалия сега, а не после да ми се развяват като "мигранти" в Европа с наркотици и оръжие.

В Африка има много повече възможности за природни ресурси според мен, а и ще се очовечи населението там. В момента колкото повече в Европа е добре, толкова повече африканци ще прииждат и там ще става зле. Добре е натам да погледнат истинските радетели за нормален световен ред.

Абсолютно, в Африка има всичко и по много. Но "великите европейски сили" са си го разпределили и нямат намерение да спират да смучат от там. Нито пък да пуснат друг да смуче. СССР направи опит на времето да се вклини, под предлог "борба със световния империализъм", но беше изхвърлен по чорапи.

Няма скоро да спре заграбването на природните ресурси, ще копаят и замърсяват докато ни помете промяната в климата. Купувайте къщи на село и мислете за поколенията си.

Ох, успях да избягам от Карлуково тази нощ, но точно сега ме настигна един от разсилните и сега ще ми го напраска четвъртит отзад, олеле....e

Най-мирните, с най-благи намерения, никаква агресивност във външната политика, играят само честни игри, шойгу и путин даже като светци в църква ги изписаха, плешките ги сърбят, ангелски крила им никнат, изобщо иска ли човек да иде в рая, направо за руско гражданство да кандидатства, май, май!

Горката САЩ-ландия. Трябва да изградят 100 000 военни бази по Света. Тогава може и да мирясат.

Хубава работа.......американците уж все са добрите а гледай какви мръсотии правят.....бива ли така ?!

Абе те и финландците така 39-та година... Ццц язък за тез добри руснаци... Все ги провокират в последните 250 години...

С ко наркоманцити заплашват в Сев Ледо Океан? Със 60 годишния си ледоразбивач на въглища или чи ши са напият с Билина?

арктика е от вода в замръзнало състояние - актрически океан (Северный Ледовитый океан). А щом е океан - значи не принадлежи на никой!!! Има си териториални води на тези които граничат с него, но ДО ТУКА !!!! Който се опитва да го присвои е ОКУПАТОР !!!!!!!

Ама тия води се мерят между меридианите на границите на арктическите страни. Пък а пазнай коя страна има най-голямо разстояние между меридианите на границите си със САЩ и Норвегия! Пък и наскоро без много шум изрита си прибра половината Берингово море, дето говедарите си мислеха, че горбачоф им го е дал. И сега щатяните се опитват да избият чивии, като искат да пребарат Гренландия от Дания, разчитайки на силната автономия на Гренландия. Така че Русия тука е непричем. Тука номерът е как щатяните да шребарат Гренландия от Дания. Затова щатската посланичка... къде - в Дания, дига пара срещу Русия - щото да гледат тъпите дани в другата посока, докато им го набиват четвъртит отзад.

И 50000км граница да имаш... Правото на териториялни води е въведено и точка по въпроса. Сега поемай четвъртития както си свикнал. Никой не притежава океан. Ако ще да е от замръзнала вода. Нагли алчни чебурашки. Малко им е. Все им е малко. Все ощетени. Аре бе...

че закакво им е на рубашките арктика? да я продадат на щатите като аляска, и да пропият зенгите?!

Вечната руско-съветска-руска драма. Денги НЕТ!!!! Много искаме да ни уважават и да са ни благодарни, ама освен терор няма каво да предложим : )))))))))

точно така, варварите в сибир. бой деба мурзилките

Значи едните дават помощ от 12 милиона - предизвиквали "конфронтация", пък другите като пращат 3 атомни подводници да обикалят около бреговете на други държави: "пазели мира в дух на добросъседство"

за толко пари искат да купят острова? Интересно!?

Те могат да печатат колкото им поискат. Доказали са се като най-голямата пирамида в света :)

"Предложение на китайски компании да участват в разширението на три летища в Гренландия бе блокирано от Вашингтон" и какво излиза, че външната политика на Дания се решава във Вашингтон :)

"предложенията" от китайските компании обикновено вървят с много други скрити и не толкова скрити клаузи и неустойки, само който не се е възполвал от тях, той не се е опарил. В момента половин африка се чудят как да разкарат китайците от икономиките си

А кога взимаха парите не "ревяха" нали??? беше им готино да ги харчат,или крадат. Щото тия в Африка май са като нашите,населението им бедно,а пък те с вили по Франция и Испания,и децата им учат в Европа и САЩ.

Ами късичкия от Кремъл първо трябва да порастне и тогава да си мери микроскопичната онази работа със батя си Дончо. до тогава ще го бият през пръстите винаги когато посегне към кюфтето.

Елцин - едрият - по-добре ли управляваше страната?

Тия хора имат нужда от психиатрична помощ!

посола е за психиатър