Русия не е сигурна дали иска да поднови връзки със Запада и се фокусира върху отношенията с Китай

"Изявлението на министъра на външните работи на Руската империя Александър Горчаков, че великите сили не се нуждаят от признаване, остава актуално, тъй като човешката природа не се променя", констатира Сергей Лавров

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От кога стана империя, че съм назад с материала?

Кой нормален ще иска да има връзки с една търговска мастия, една търговска пaчaврa, каквато е пРосия ?! Това да се договориш с kypвaтa , колко ще ти струва удоволствието, а в края на акта, тя да ти каже че си е увлякъл повече от платеното и ще трябва да доплащаш …. Ами ритници и шамари и eбaн в г*за - за това плаче пРосия и това ще намери !

Путинакис се обърка от кого да го е страх и на кого да иска са е приятел.. Европата им предлагаше свобода, разкошен лайфстайл и 1млрд евро на ден за горива, тъпака реши че иска да ги е страх от него.. прееба далавера за един век напред

Русороби, събирайте си децата от Запада и ги пращайте в Кйтай, чухте Лавров, това е заповед! И вече на кафе в Пекин, никакви Лондон, Прага, Рим, Барселона или Париж. На море -Южнокитайско е добре! Честит празник на сички българи, ако има въобще такива във форума!

Са престъпление

Е ненужна на Европа

това означава " Молим ви се, предложете ни" Хахахааа

Най-после си намериха мястото в Азия.Само че и Китай като ги изработи не знам къде ще ходят.

Има ли царевица за пуканките? Или селянчетата сте си засили?

Русия си е азиатска страна, там й е мястото, в Азия. Само дето Путин ще го съдят на трибунал за военнопрестъпник, в Европа, Хага.

взимам пуканките и почвам да гледам как Китай ще почне да извива китките на джуджето много скоро

"Западът възприе диктаторска ..." Кой го казва само... тези нямат връзка с действителността Пореден опит за преиначаване на факти и събития - гьобелсови номера. Ще ли да си помислят... ха-ха-ха То никой не иска да има какъвто и да е контакт с тях, а те щели да си помислят. Мислители разбираш ли.

Ще умра е смях, ДИРа, поне снимките поглеждайте преди публикацията :) Новината е за вртъзките м/у Русия и КИТАЙ, а на снимките е Путин с Фумио Кишида (Япония) :) Мухаааааа

Бъркаш се, колега, на снимакта е Шиндзо Абе - японският премиер. Другият, Фумио Кишида, е с очила - https://en.wikipedia.org/wiki/FumioKishida#/media/File:FumioKishida_20211004.jpg пак е японец ... не е китаец :)) За "нашите" разлика няма - щом е от "жълтите" и е с дръпнати очи, значи е китаец :)) Даже и японското знаме знае се вижда от дясно на снимката :)) Аз вече не чета статиите, влизам за коментарите и да се гъбаркам с психоседните и соросоидите тук :)) Голям купон настава :))

Всичко си има начало, всичко си има край. Западът вече залезе. Идва отново времето на Евразия. Жалко, но факт?

Жалък си ти. А фактът е, че миграцията е не от Европа към Азия.

Ако Западът предложи, ще си помислите, колко великодушно. Нито Западът ви е предложил, нито Китай или Индия, ако става въпрос, така че засега не мислете за това. Мислете за нещо друго.

Прости люде пишат тук...неуки. Суровини+енергетика+работна ръка=икономика. Оставям ви да мислите.

Съюзът Русия Китай сбъдва най лошия ми кошмар Хенри Кисинджър

Такъв няма и няма и да има.

Кошмара или Кисинджър ? Щото съюза (договор) м/у Русия и Китай вече е факт още от Януари тази година :)

Добре, добре, те китайците точно това искат, да ви глътнат без усилие. Мечето се навира само в устата на кумчо Вълчо

Русия и да иска, поне 50 години никакъв запад няма да види...

взимам пуканките и почвам да гледам как Китай ще почне да извива китките на джуджето много скоро

Предлагам на Лавров да опашат три реда бодлива тел между Русия и Европа и никакво преминаване към европата. Да отиват на изток и югоизтак щото там ги очакват с отворени обятия и любов......

Честито на новата Европа без енергия!

Слабо троле

Да живеят новите руски републики!

Усрайна как усра Рузия!

Соросоидните троли пак не са схванали смисъла, но без опорки е така. Цитатът е от времето на Руската империя. Северна Корея е на това положени, защото САЩ ги нападна и уби 3 милиона човека. Не правете помен с чужда пита! Русия е най-голямата държава на планетата. Ресурси има бол. Просто може да започне да се развива както преди разпадането на СССР, а не да чака на глобализацията. Най-доброто нещо винаги е била независимостта. Когато разчиташ най-вече на себе си, както вълка, заради което му е дебел врата, както е в народната мъдрост.

Не знам, колко им дебел врата, като на вълка, ама сега им дебел гъза като на баба меца, защото англосаксонците ги шибат яко.

Бе гледам русите ги шибат, ма нейсе :)

Най-голямата и богата на ресурси държава ще се справи, не ги мисли. Доста хора им се смеят, че не можели да си направят и един гвоздей, но те дори си имат собствени процесори и ОС. Вярно е, не са в масово произвоство(хардуера), но техните учени са едни от най-добрите в света. Там е време за чистка, както и при нас. Имат възможност да се отърват от многото си олигарси, което за населението на Русия би било доста полезно.

Същото важи и за България. Соросоидите са изключително мързеливи същества, наследници на селски бекове. Избягали са от село и им е добре да дават акъл от дивана, защото не могат да направя нищо полезно и за себе си. Разчитат на другите, за да има какво да ядат. Редно е всеки, вместо да се чуди на кого да се нагъзи, да започне да работи за по-доброто бъдеще на България. Животът на българите става все по-къс. Могат да се направят много полезни неща, но трябва воля от мнозинството българи, а не само от единици. Храната ни става все по-некачествена, пълна с всякакви вредни продукти. Колкото си по-болен, толкова си и по-зависим. Стига сте разчитали на лекарствата на БИГ Фарма, която със сигурност няма намерение да ви спаси живота.

Малоумен азиатски трол

Ще се справи ,ама друг път .Вече започнаха да разглобяват откраднатите еърбъси и боинги за да сглобят от 2- един... Независими сателитни снимки от 21-ви ( има ги вече в нета) показват Как крадат и изнасят украинско жито с кораби. Нали били много богати и имали ресурси. Няма нищо ,на жужето са му приготвили вече един санаториум до края на не многото дни,които му остават...

И що не се справяше досега сама Русия? Само не ми казвай, че вряваш, че им е било мъчно за работнците на Запад и затова са търгували с него... :))))

Абе, адашче, я да те питам нещо. Бива ли? Де ги тия процесори? Къде и за какво се ползват? Каква ОС по-точно? Някоя линукс дистрибуция с преведен на вокзалски интерфейс, червено знаме и намръщен путлер, яхнал мечка, за тапет? Великите им учени са... Кои? В какви области работят? Сфери, имена, постижения? Че нещо не се сещам за такива. Благодаря. Ама иначе се задъхвате от радост и въртите ли, въртите отрязаните си опашки.

Този филм вече сме го гледали. Спомням си, как един англосаксонски актьор и Гурбачов подписваха капитулацията на СССР. За България идва най- хубавото време. Ние сме една от най- старите държави в Европа. Не може някакви диваци, които мирашат кисели краставички и пият водка, да ни водят за носа.

Такува са си укрофашагите :)

Какви връзки с кой? Русия не съществува.

Лъжицата не съществува!

"Гроздето е кисело" казала кума лиса след като не успяла да го стигне.

Като гледам, китайската панда го е наточила за сибирската мечка. Преди 50 години в СССР така бодро разправяха за "лазерни оръжия" с които напдаха китайците на о-в Даманский. После се разбра, че просто са си изпробвали тогва все още секретните системи "Град". Днес, обаче, този остров е китайски, след като беше предаден от Русия при поредните урегулирания на гранични спорове с Китай. А китайците не са забравили "външна Манджурия". Така че Лавров да вземе да помисли за китайско-финската граница, вместо да ръси глупости.

Стокообменът между Китай и Русия е около 180 милиарда долара.За миналата година.. Между Китай и западния свят(Европа, САЩ, Канада Австралия и други)- 2 трилиона.Идеология, идеология ама бизнеса си е бизнес...

три пъти ха, светът се мени.....бързо, внимавай да не пропуснеш ползата, с присмех можеш само да си издействаш боя, но не и да те уважават.

Към русофобия на битово ниво ме подтиква Лавров. Съседите ми руснаци не са виновни, че тоя кон е такъв наглец. Но трябва да си го припомням всеки път като ги засичам.

Аз съм сигурен, че не искам.

Ако (западняците) искат да ни предложат нещо за подновяване на връзките, то тогава ние сериозно ще обмислим дали имаме нужда от това или не", каза вчера Лавров. Точно така бе Лавров,западняците са се "засилили' да подновят връзките си с Русия. Струва ми се ,че в следващите десетилетия Русия ще сведе стандарта си на живот , като в Северна Корея. Що се отнася до ориентацията им към Китай,трябва много да внимават един ден да не се събудят без Сибир.

Русия не е сигурна в много неща, явно.

Тези изказвания ми напомнят един виц от времето на СССР : Състезание между Брежнев и Рейгън. Рейгън побеждава. В съветската преса излиза статия: " Другаря Брежнев се представи на ниво и завърши втори, а Рейгън, за съжаление на всички американци завърши предпоследен". Това е руската политика- манипулации, лъжи и пропаганда. Кой иска да възстановява отношения с Русия в момента? Мечтать не вредно!

Ако Наполеон разполагаше с в-к "Правда", никой нямаше да разбере, че е загубил битката при Ватерло :)

Ало, "патриоте" като си толкова патриот не разбираш ли, че си много жалък.

ХАХАХАХАХА Сега не разбрах Руска империя ли са или СсСр номер 2! Не разбрах комунисти ли са или православни християни! Шизофренията е ОФИЦИАЛНА държавна политика на сибирското смръдливо блато!

Пфф, Лавров и Путин се излагат все повече с всяка изминала минута. Могат да убедят обикновените руснаци, че нямат нужда от Запад само със сила.

"Руската империя"!?!?!?!?! Тия са се взели на сериозно. Иначе на "запада" му дреме на хуя за русия. Да вървят не при китай, ами на майка си у оная работа да вървят!

Приказката за "регионалното джудже", дето предизвика световна криза. При положение, че цели два и половина месеца на света му се обясняваше, че ще стане така. Ама кой да слуша... И как Лавров да има мнение, по-различно от казаното? Нали не сте чули за руски отговор на санкциите от Запада. Това явно е интродукцията към налагането им.

Руснаците не ги мислете, те ще се оправят. Ами ние с просто Кирото, кат ни остави без газ, горива, какво ще правим?

кой ти каза, че ги мислим тези боклуци?

Като дойде зимата - бас, че ще се замислиш!

няма

Гнусната мазна ларва-червей на психопата-военнопрестъпник путин се изказал високопарно, пред средношколци, дано началника му не му одере "спестяванията" от мръсна корупция. Смешното е, че на цялата кремълска крадлива и маниакална шайка задниците им са тежко насрани от страх пред "Великата сила" Украйна. Хахахахах! Колкото до имперското лайно Гончаров, ето какво му пише истински великата сила Г.С.Раковски през 1861 г. по повод кражбата на българи и заселването им в Крим: "Нъ в това разстояние ся яви друга еще по-голяма опасност за българите, коя явно веки разораваше милото им отъчество и упрапастяваше народност им. Това беше изселението на кримските татари в България, а приселението българ в Крим. Сичките благоразумни и родолюбиви българи видяха в това приселение с най-голяма си жалост и скърб не само своя пропаст и разорение, нъ и конечное уничтожение рускаго влияния между вси православни християни. Общо роптание ся появи между сички благоразумни и най-голями привърженници Руссий българи кат то и между другите славяни против тая й постъпка." На невменяемите русороби по три пъти на ден трябва да им се напомня казаното от Захари Стоянов : “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….” - Русчук, 1-й Март 1886 г.

Интересно защо компании като Хуауей продължават да наемат хора в развойните си центрове в Европа? Тези гнусни гейове и (да си го кажен направо) нацисти! Така косвено ще опетнят новата си кавказка любов. Тази иначе така чиста и свят дружба, бива безмилостно деградирана от тези противни научни работници работещи по високотехнологичните им проекти, потенциален обект на експорт към славянските им братя. Отвратително!

Предлагам на Лавров да опашат три реда бодлива тел между Русия и Европа и никакво преминаване към европата. Да отиват на изток и югоизтак щото там ги очакват с отворени обятия и любов......

Аз предлагам да напълнят празните танкери за втечнена газ с вашата гей дружинка и да ви разселят в Индианските Резервати, има милиони свободни места! ...

гледам по коментарите доста гняв. Защо бе? Нали така се свършва с руслямщината и понеже бяхме окупирани от тях ( в политическият смисъл) сега ще цъфнем и ще вържем. Отваряйте шампанското и се кефете на живота :))))))

Така като гледаш джендъра мутрофанова как се разпорежда с губернията, прилича ли ти да е свършило с руслямщината?

Ама вие подчовеци, както правилно ви наричаха в Третия райх що си мислите, че на запада им пука за вас?! Вие сте пътници само, че още не сте го разбрали. Идват още по-голям глад и мизерия и тотална изолация от цивилизацията подчовеци такива... Даже не можете сами да си произведете технологиите и частите за добива на нефт и газ и с тия санкции, ще се наложи от износители да станете вносители щото никой няма да ви продава повече части идиоти нещастни.

Слава на Русия! Слава на Руската армия!

;( на твоята пепел и на твоя гроб дето храбро падна окупатора роб.......;(

Какво я интересува русия - стига сме се занимавали със самозабравили се и опиянчени хора!

Балкански джудже което има държава благодарение на Русия

точно, но някои предпочитат да четат иво минджев

От глобална сила, Русия се превърна в регионално джудже.

Нещастник

щастник

А ти - наебан лизач на руски гъзове.

Смах в залата. В този абзац "Изявлението на министъра на външните работи на Руската империя Александър Горчаков, че великите сили не се нуждаят от признаване, остава актуално, тъй като човешката природа не се променя, констатира Лавров. В същото време той изрази безпокойство във връзка със, по думите му, опитите на правителствата на много западни държави да подстрекават проявите на русофобия на битово ниво." има поне две грешкш. Научете се да пишете!

100%

В комбина с ресурсите на Русия Европа беше огромна заплаха за ФАЩ. Сега от тях ще се възползват китайците, а запада ще гледа отстрани и ще му текат лигите докато бори инфлацията.

Заплахата за САЩ идва от Китай и Русия другарю, не от Европа.

Много сте смотани и за руска пропаганда не ставате даже, с тази ниска обща квартална култура, този на снимката е Японският премиер Шиндзо Абе !???

Превеждат и публикуват каквото им спуснат по хибридните канали.

Западните дебили направиха най-голямата глупост.Набутаха Русия в обятията на Китай.Бедна им(ни)е фантазията какво представлява това-при Китай няма сантименти,и т.н.Идиотщина!