Русия иска силите на НАТО да напуснат Румъния и България

Поиска всички чуждестранни войски, оръжия и друга военна техника да бъдат изтеглени от тези страни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никой не ви чете глупостите

Не сте ме питали идиоти. Вън НАТОТО от България!

Ние Българите не считаме за необходимо да питаме руснаците в кой съюз да членуваме ! Понял ??? p.s. Търся две рускини за съквартирантки,наема плащам аз,другото те

ако силите на НАТО напуснат Румъния и България къде да отидат, в Русия ли?

Членството в НАТО е най-големият късмет на България. Всички бивши сателити на Русия около Черно море , които нямаха този късмет , са нахапани и изгубиха територии от Москва - Молдова , Грузия , Украйна. В Грузия руснаците даже воваха за мусюлманите и проведоха етническо прочистване на православни да отцепят територия на мусюлманите .

Текат последни дни за pycлямcкaтa пeдepaцuя. Руските тролове нека да не се безпокоят за утрешния ден - българите с отворени обятия ще ги приемат за домашни слуги, ще имат възможност да мият тоалетните на България срещу значително по добро заплащане, спрямо мизерното в изостанала пPocuя

В отговор на наглите руски искания, България незабавно да започне процедура по премахване паметниците на болшевишката окупационна армия от територията на цялата държава!

o!!o

Точиш ли му се …. Гледам сте в очакване да го налапате съвсем скоро …

Другари Запада пак ши на нахуяри

И що миграцията на нахуярени е все от Изток на Запад? Тоя Изток все хуяри.

Да,не забравяме произхода,корените и жилките на Румен Радев обучаван на съветски военни изтребители,а за това той е трябвало да положи клетва за вярност към БКП и КПСС,а и родителите и роднините му също трябва да са заклети и верни комунисти,също е и със Бойко Борисов! Ето ,за това не падат визите за САЩ,и не ни приемат във Шенген!Неприятна истина но е така!

България си е просто руска губерния,все пак от 09.091944год-до 1989год,не са малко време,има достатъчно много българи,политици,партии,организации,които веднага са готови да обърнат палачинката!Единствено само Тодор Живков беше камуфлажно осъден,а българският бизнес е слаб,зависещ от газ,ток,европари и долари,емигрантски пари,базирани на злоуотреба със държавна и местна власт,корупция,монополи,картели,а българската партийна корупция е прогонила и унищожила доста българи и то безнаказано!

Руските Служби и Генаритет без дори един изстрел си Възвърнаха Крим които Хруччов беше подарил на Сънародниците си Унгарци! Предполагам и че Сега те ще успеят да намерят сигорен начин да си ВЪЗВЪРНАТ и всички останали стари Руски територии в които Мнозинството Жители са Русняци! Западните политици просто създават патардии за да отвличат вниманието на народите си и се задаржат на власт! При една по сериозна война, страните от Европейската час и много щтати от Северна Америка ще бъде трайно Унищожени и победители ще са Арабските и некой Азиатски страни и Мексико, които ще си възвърнат старите територии. Русняците от Азиатските територии ще успеят с времето да се Стабилизират, но Европейските страни и страните от Северна Америка ще са в бунището на историята! Глобална война с Русия ще е САМОУБИЙСТВЕНА за народите от Европейските и Североамеркански територии ВКЛЮЧИТЕЛНО и за България!!! Затова Най НАПРЕД, НЕ ТРЯБВА да ни Интересува Кремъл , НЕ ТРЯБВА да ни Интересува НАТО, НЕ ТРЯБВА да ни Интересува Европейския Съюзи т.п., А ТРЯБВА да ни ИНТЕРЕСУВА и ЗАЩИТАВАМЕ САМО и САМО МАЙКА БЪЛГАРИЯ, Така че да не се ДОПУСНЕ тя ЗАРАДИ ЧУЖДИ Интереси и ЗАРАДИ чужди Войски и Бази на НАТО на Българска ТЕРИТОРИЯ да е ОБЕКТ на такива Ракетни удари и Българския НАРОД да е НЕЧИЕ ПУШЕЧНО Месо !!!! Дай БОЖЕ никога да Няма такава война!

И Аляска Сигорно ще си върнат Русняците ха,ха!

никой не е питал БГ за Нато, една шайка продажници, ненаказани все още, щото няма прокуратура, затова сега трябва да има референдум за излизане. Не е нужно да има войска у БГ. Най-добре е като казахстан, имат договор, при нужда се вика помощ и си заминават после веднага. Какво ми стоят на бази, войска, оръжия, военни кораби, самолети...наша нямаме, чужда ще пускаме. Аре, къш! За БГ Казахстанския модел е най добър.точка!

Който иска да напусне НАТО да си събере куфарите и да ходи в Русия , и така си решава проблема.

Ами ако ще избираме година. Защо точно 1997. Защо не 1941. Когато германците бяха пред Москва.

България си е наша. Който не е съгласен – ще го шибаме до умиране !

Руснаците напразно искат американците да се изтеглят от полигона Ново село!Те сами ще се махнат когато почнат нашите темни българи,да ги крадат и напиват!Вярно познавайки този район все още се чудя дали първо ще ги ограбят или после ще ги напия, или обратното?

Малко ми е жал за руснаците. Грозни и неприятни са, но и те са хора, макар и по - низши от нас. Голи, бедни и нещастни ще ги употребят за поредната откачена идея на лудото жуже вожд.

Кво се разквичахте бе тролове!!! Русия вече може и затова иска .... който не е наясно какво се случва в света се звери и зъби.....и ще се озъби

Да ми врътне един минет Чисто гол на крадная площадь :)))

писали сте Лаврова, спелувате по руски, а се чудим защо и президента ни такова по руски

Варшавският договор беше създаден през 1953 г. в отговор на създаването на нато през 1949 г. за защита на капитализма на запада от комунистическия СССР. През 1990 г. Варшавският договор се заморазпусна, СССР престана да съществува от 1-ви януари 1992 г., а всички държави, които бяха част от СССР, вкл. и РСФСР - от 01.01.1992 г. Руска федерация, станаха капиталистически държави като държавите от нато. нАТО стана ненужно още през 1990 г. и ако западът имаше поне малко самоуважение, чест и достойнство, трябваше да разпусне нато и да приеме плана за Общ европейски дом, който беше промотиран от наивният и/или продажен Горбачов. Пред Горбачов американският президент Буш-старши обещава, че нато няма да се разширява на изток и това е протоколирано, макар и да няма писмен, а единствено устен договор. САЩ и нато не спазват устния договор между СССР и САЩ от 1989 г. и започват пълзящо настъпление за завземане на богатствата и ресурсите на народите от бившата социалистическа система в Европа, като без решение на ООН бомбардираха остатъчна Югославия през март, април и май 1990 г., вкл. с обеднен уран и Е-бомби - бомби възпроизвеждащи ефекта на електромагнитния импулс при взрива на атомна бомба. АГРЕСИЯТА Е НА КОЛЕКТИВНИЯ ЗАПАД, НАЧЕЛО СЪС САЩ - ДЪРЖАВИТЕ ОТ нАТО. Русия е в правото си на защита от внезапен ракетно-ядрен обезоръжаващ удар от САЩ/нАТО. България е превърната в плацдарм за война срещу братска Русия, която ни освободи от 5-вековното турско робство и ни създаде държавата. Ето какво казва зам. външният министър на Русия Александър Грушко във връзка с НАТОВСКАТА ИСТЕРИЯ в България и в нАТО: "От кого да бъде защитавана България? От Русия ли? България не се нуждае от допълнителна защита срещу Русия. България стои върху костите на руските войници, пожертвали живота си за освобождението й." ЕДИНСТВЕНИЯТ ЕСТЕСТВЕН СЪЮЗНИК НА БЪЛГАРИЯ Е РУСИЯ. КОЙ ЩЕ ЗАЩИТИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРЦИЯ? - САЩ ЛИ, КОИТО ИЗБЯГАХА ОТ АФГАНИСТАН, А ДНЕС ПРОВОКИРАТ ВОЙНА В ЕВРОПА СРЕЩУ РУСИЯ, В КОЯТО ДА УМИРАТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ, ЗА ДА СТАНЕ САЩ ОТНОВО ЕДНОПОЛЮСНА СИЛА И ОТНОВО ДА ВЪЗСТАНОВЯВА ЕВРОПА, КАТО Я ДЪРЖИ В ПОДЧИНЕНО ПОЛОЖЕНИЕ????

Питай украинци, грузинци и молдовци дали НАТО е ненужна организация. Пропуснах и клетия сирийски народ! Ако не беше НАТО още ИДИЛ щеше да коли и беси в части от Сирия!

никъде руснаците не казват, че ще гарантират сигурността на България. А дали може да се разчита на тях след като се отказаха от нас и ни дадоха на янките? Не че НАТО е гарант на сигурността ни, знаем че пет пари не дават за нас, ни ги интересуваме като територия и пушечно месо. България трябва да обяви пълен неутралитет и ненамеса във конфликта на САЩ с Русия. Войните на САЩ не се наши, интересите им, също. А хлапаците, които нямат представа какво е война и малоумно се таралежат на Русия, е добре да видят в Ютюб ужасите на войните в Ирак, Либия и Сирия, да видят разрушените градове, убитите и останалите без дом хора от бомбародровките на НАТО и американците и да помислят дали искат същото и у нас.

Това са глупости. Ако не беше НАТО отдавна щяхме да сме "задунайская губерния." Както напълниха черноморието с руски имоти ще ни спретнат един"референдум" както в Крим и сбогом евро. Добро пожаловать рубль. Аман от такива освободители. Още не можем да се съвземем.

Що бе пуяк в Англия, Германия и САЩ нямаха роблем с изнесения капитал на новата руска буржоа? Даже един крадлив руснак си купи Футболен клуб Челси. Значи, когато крадени пари от народа се изнесат в правилната държава - няма проблем. У нас турци, араби и руснаци купуват имоти защото им разрешават. А питаш ли къде са парите от нашия преход? Как псевдо комундели милионери и милиардери имат имоти в цяла европа? Но и това не е проблем освен за нас.. Пък и руснаците не казват незабавно да излезем от нато а просто да не струпват оръжие у нас защото провокират заплаха за тяхната независимост което е така. И не на последно място, преди 10-тина години когато имаше отново силно търкане между Турция и Гърция че и със военни самолети, същия капут Столтенберг заяви че нато не можело да съдейства и намесва... Ако се сдърпат в Украйна и Турция реши да ни "присъедини" мислиш ли,че нато ще дойде да ни помага? Или ще ни "оправят" както направиха държава на албанската мафия в Сърбия?

Майка България е раждала и продължава да ражда Векики синове! Двама ще останат в новата история на Родината. Единия е Стефан Стамболов, който успя с цената на живота си да запази независимоста на България за да не стане Задунайска руска Губерния, а другия е Бойко Борисов най успешния и дълго управлявал Министър председател на България. Не случайно народа го избира за водач повече от 15 години!

A Русия защо не влезе в NATO?

Добър въпрос! В интетес на руския народ е Русия да влезе в ЕС и НАТО!

Комундетата да духат супата ....

Реално в момента няма проблем, но от САЩ говорят за проблем. Ако вярваме на САЩ, Русия трябваше да е нападнала Украйна преди няколко месеца. От миналата година от НАТО и САЩ ни обясняваха как до 2 седмици Русия ще нападне. Видяхме поредния опит на САЩ за цветна революция в Казахстан. САЩ са най голямото зло което е като кърлеж. Смуче ресурси на окупираните страни - финансови, човешки, икономически, стратегически и т.н

Мм... Каква нежна революция какви пет рубли. Та Казахстан заприлича на Северна Корея. Президентът си направи приживе паметник. На хората им дойде до гуша тоя лайнарник.

Русия може да иска, каквото си иска, ама няма да стане.

Е, вместо ЛОДКИ и ПЛАТНОХОДКИ, ни ПРЕВРЪЩАТ в ЦЕЛ / по ББ /.

Русия с това репчене сама се набутва в ъгъла, откъдето не може да излезе без да се изложи още повече. САЩ точно това искат, все едно Путин работи за тях.

със сигурност, руски евреи работят за амер., германски, унгарски и израелски евреи.

крайно време е междунаодните теоисти и агресори сатанисти от нато да се омитат от балканите

нека направим референдум ПРОТИВ или ЗА натофски или краварски бази на територията на република България! Хайде де, май много ги е страх от това защото знаят изхода къв ще е, и ся някой ще каже ето го проруски незнам си какво, НЕ защо да не се отървем от всякаква външна измет и базите да са наши на 100% ? Само малумна гъзомийна подлога би искала нашите бази да се ползват от която и да е чужда държава!!!

Виж сега, понеже не ти стига пипето за някой неща, ще те просветя безплатно ! Умните в едно общество сме малцинство, а глупавите са мнозинство - това и червеният професор Иво Христов ти го каза, ама и тогава не си слушал. Ето защо е по добре малцинство от просветени хора да управляват държаавата, а не мнозинството, което решава изхода при референдум. Ето защо мястото на България е в НАТО и в ЕС, без за това да е нужен референдум.

Русия иска нато вън от България, за да може шпионите и да взривява каквото си искат.

На теб специално какво точно ти взривиха руските шпиони, а? :-)))))))))))))))))))

Тука 1100 коментара цела енциклопедия написахте.

Радев предаде Русия!!! Срам!!! Референдум да видим искат ли Българите това никому непотребно и ненужно нато!!!

по-добре да има референдум дали да има българска войска на руско-украинската граница да проведем тренировъчни учения с братята украинци..

Щърьо знаеш ко значи референдум ?!?

Н-асрани А-бортирали Т-ъпи О-вце 4 ГОЛЕМИ БУКВИ.. ББААХАХА С ГОЛЕМИ БУКВИ

Чета и се чудя на наивността на пишещите тук.Ние сме с НАТО, руснаците са лошите. Хайде да се върнем в недалечната ни история и да видим кои милиеят повече за България и кои не. В Освобождението ни от турско робство, / подчертавам-турско/, а не измисленото османско което ни преписват сега кой беше в основата-Русия. В раздробяването на България след Освобождението на малки части кой беше в основата-Англия, Германия и Австро-Унгария. Първата световна война- след края й кой ни наложи рапарациите и отново делението-същите тия държави заедно с Франция. Русия беше вече комунистическа и нямаше думата. Втората световна война- кои самолети всекидневно бомбардираха София-американските и английски. Защо Хитлер отрови цар Борис 3, защото отказа да прати български войници на Източния фронт На кои чужди войници по българските земи има паметници които българите уважават и носят цветя-на руските. И сега марионетките като Киро Канадеца искат да вкарат във война против Русия. Защо български момчета и момичета трябва да умират и българската земя да става плацдарм за чужди интереси )/разбирай за краварите от Америка/. В цялато си съществуване до сега какво добро сме видяли от Америка и Западна Европа-никакво. Народ който не помни и не зачита своята история е обречен на провал. Нека управляващите направят референдум желае ли българския народ да е в НАТО и тогава да вземат решения.

да сме признателни на Путин ,Газпром и руската мафия ли ? Тези нямат нищо общо с тогавашната Русия.

Ами тогава бъди признателен на Европейския съюз който те докара до просешка тояга и на оня с дименцията-Байдън където дори да отидеш за 5 дни те разследва преди това като масов убиец. Ех колко жалко е да си тъпа овца.

извинявай ама когато бяхме с Германия бяхме на три морета и нямаше измислена македонска нация от Москва, Белград и БКП!

НС, Президента , Премиера не са ли от българския народ.. те казаха ясно днес България е НАТО и Путин да го духа.. аха ха ха ха

американците се изтеглят БГ няма да бъде мишена на Русия!!!!!!

Най важното за нас да сме умерени, да използваме дипломацията максимално и в никакъв, ама в никакъв случай да няма военни действия на територията на България!

Швеция е съсед на Русия по море. В древността - 16 и началото на 17 в. води много воини с Русия, но сега Русия не я заплашва , а и самата Швеция не се чувства застрашена от Русия, защо ?? Ами защото Швеция не е член на НАТО и няма на своя територия бази , воиски и военна техника на САЩ и НАТО. От 1814 г. управляващага тогава в Швеция династия взема решение да води политика на неутралитет и необвързване с военни съюзи и така до днес.

На какво основание Русия иска това?

да посрещнем руските окупатори с хляб и сол и гъзът гол.

А на основание на кой национален интерес на територията на България трябва да има американски оръжия насочени срещу Русия ? С какво Русия заплашва България, та да се нуждаем от американска и натовска защита , че не се сещам ? Може би искат да ни завладеят златните залежи , залежите от други метали и въглища , или искат да построят военна база на Черно море ??? или не дай боже да изкупят цялото ни Черноморие ? А може би руснаците искат да възстановят производството на зеленчуци и животновъдството в България и с това да нанесат удар на ЕС ?

През декември 1988 г. съветският ръководител Михаил Горбачов представя доктрината Синатра, която обявява края на доктрината Брежнев. Според нея страните от Източна Европа могат да правят реформи като стават съюзници на САЩ. В средата на 1990 г. Горбачов дава съгласие за обединение на ГДР със Западна Германия. На 3 октомври 1990 г. чрез обединението със Западна Германия, бившата ГДР става първият член от бившия Варшавски договор който се присъединява към НАТО. ГДР излиза от организацията на Варшавския договор официално на 30 септември 1990 г., три дни преди обединението със Западна Германия. За да си осигурят съгласието на Горбачов за обединението на Германия и за влизането на ГДР в НАТО от Сащ и Нато дават гаранции на Горбачов, че след това никаква чуждестранна войска и никакво оръжие, включително ядрено няма да бъдат разположени на Изток и че НАТО няма да се разпростира на Изток. Дали поради наивността на Горбачов или поради умисъл от негова страна, но тези гаранции не са отразени в писмен документ между страните. Дали докато е жив Горбачов ще каже какво са му обещали от САЩ и НАТО не е ясно, но е факт, че до сега Горбачов не е опровергал твърденията, че такива гаранции от САЩ и НАТО са му дадени. Що се касае до искането на Русия САЩ да изтеглят своите воиски и вооръжение от Румъния и България , обективността изисква да се каже следното: На 12 март 1999 г. бившите членове на Варшавския договор: Чехия, Унгария и Полша се присъединяват към НАТО. България, Естония, Латвия, Литва, Румъния и Словакия се присъединяват към НАТО през март-април 2004 г. Защо тогава Русия не иска изтегляне на войски на НАТО от всички тези държави, а само от България и Румъния ?? Причината е, че от всички тези държави само на територията на България и Румъния е имало присъствие на войски и техника на НАТО много преди те да бъдат приети в Пакта – още от 1997 г. Всъщност сегашните писмени гаранции , които Путин иска от САЩ и НАТО за сигурността на Русия са това което е трябвало да направи Горбачов преди 32 години.

Безобразие, тая жалка нация си мисли че все още може да диктува нещо.Не могат да си оправят мършавата пияна държава, тръгнали да поставят ултиматуми на ГОЛЕМИТЕ 4 букви. КОлко бой ще ядат в украйна малее, кеф кеф кеф. А България има само един път и той е в НАТО.

Срам ме е че съм с Руски корени. Всички ни мразят в европа заради лудостта на путин.

Пращаме Пасито с малкия танк (търбанта с монтирана картечница ) на фронта с руснаците, с екипаж от плуювналиев , стояновия и други НАТОВЦИ. Давам 2000 лева на майстор по тунинга: Екстра номер 1. Вместо отопление на седалките , слагаме по една японска хайтек туалетна с допълнителна функция смяна и утилизация на насрания памперс. а в багажника автоматичен диспенсър за памперси.

Нас никой не ни е питал дали искаме да сме в НАТО и щом Русия иска тази престъпна организация да напусне Румъния и България. това със сигурност ще стане и означава, че краварската световна диктатура е на отмиране и скоро ще се освободим от натрапените ни хамерикански марионетки в управлението на държавата, каквито са мунчо и Просто Киро и продажните комундета, джендъри и пр. платени протестъри.

Американците са най-хубавото нещо което за българия. Още 100 бази на нато ни трябват

Пишещите по-долу мурзилки ,които с пяна на устата защитават Мацква са поредното доказателство , че има три качества от които всеки българин може да притежава най-много две а именно - умен,честен и русофил!!!!!

Нато трябва да направи повече бази в България. Русия е една жалка и алкохолизирана държава

Руската комплексарщина граници няма . Добре че си вярват.

Изгонете веднага руския посланник и цялото руско посолство

И аз искам руските подлоги и тролове да поемат дружно към Масква, но те не щат. Странно защо, след като толкова много обичат рассия.

Сибирска сган!

Ти бил ли си в Сибир и позаваш ли народите на Сибир. Горе-долу като Балканска сган, анадолска сган и т.н. Приказки на вятъра.

Могат - затова искат....който не го разбира, значи не е наясно какво става в света.....