Русия е повредила повечето ТЕЦ и ВЕЦ в Украйна, в ЕС не смогват с доставките на оборудване

Дипломати зоват повече държави да изпратят генератори и резервни части за ремонтите

Обратно в новината

Коментари - Русия е повредила повечето ТЕЦ и ВЕЦ в Украйна, в ЕС не смогват с доставките на оборудване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...хайде сега да видим кой е по-, по-,най-путинофил,който е, нека да замине за русия,военкомат и фронт,после груз200,дела трябват,а не думи....хайде отивайте прорускиживотни....

Добро начало, но все още слаби резултати. Трябват удари по логистични центрове, командни пунктове, спиране на газ и всякакви ресурси на европедалите.

Нали искате санкции ето ви ги

Ами ДОНЕЦК ЛУГАНСК 8 гдини в мазета та без ток вода и свобода??? А ТЕ НЕ СА ХОРА НАЛИ ЕС НАТО САЩ????

Преговаря за мир пожертванещастнотеукраинци.

Русия унищожава тецовете, а ВСУ се опитва да взриви Запорожката АЕЦ. Европа си трае и чака с нетърпение радиацията.

Е - нали им изпращат какви ли не ПВО уж..?! HIMARS-и, мимарси - един гол х*й явно... Каквото са пожелали, това са ударили руснаците. Явно великата НАТО- вска военна техника скоро ще доведе до изгасването и на последните мъждукащи светлини в Украйна. До последния останал украинец... Жалка работа.

И всичко ще се оправи. Майка ви Русия отново ще ви помогне .

Sm3hurk0

Зеленото човече е угрижено, че няма ток и няма кой да му слуша речите и обръщенията към украинците :))) Ако прекъснат и нета, няма да могат да поиска помощ от САШ и Европа. Удри, тая мачка не е нашта !

Напоследък Зеленски се показва рядко, има угрижен вид и замаян поглед.

Зеленски вече и за клоун не става

Русия е повредила повечето ВЕЦ и ТЕЦ в Украйна, но нищо не е правила по АЕЦ в Украйна! И ЧАКАТЕ ДА ВИ ПОВЯРВАМЕ?

тя си е тяхна;)Като искат,я спират,като им кефне,ще я пуснат;)Виж,за уркаинците не може да се каже същото-друг им спира и пуска тока,те само чакат и гледат:)))Е,и глупости правят от време на време,затова сега друг държи шалтера;)

Докато Радев е президент, Украйна няма да получи българско оръжие. И след това ....

Ние българите сме на страната на Русия и против украинската нацистка измет

Но политиците са срещу желанията на народа. Въпросът е защо ги търпим?

Изрод,ти не си българин!

Време е Украйна да отговори на терористичните атаки със същото. Злото трябва да се унищожи.

да гръмнат ЗАЕЦ,слава богу,неуспешно...Явно отговорът за Кримския мост им е малко,сега драпат за доста повече;)Обаче,като няма ток,как ще излъчват проповедите на зеленясалия?;)

Някои щяха да купуват ел.енергия от Украйна.........

Явно атаките срещу тец и вец, Са в отговор на взривовете на инфраструкторни обекти в РФ Резултатите са явни

кко речи?

Тъп си явно....

Не съм слушал скоро Зеленски да обявява нови победи на ВСУ. Чувам само оплакване и молби за помощ.

Скоро ще чуеш, мизерен ватник.

за тази цел трябва цялата окраина да има ток едновременно,а в последно време нещо не им се получава;)Даже ми прави впечатление,че много бързо утихна еуфорията за Херсон-сигурно защото не се вижда в тъмното;)

Франция,Холандия,Испания,Белгия,Англия като най много откраднали от света колониални държани и натрупали богатства ,да включат Украйна директно в енергопреносните си мрежи и да им дават ток.Населението им ще издържи.Ще поработят малко повечко за по малко пари.Ще свикнат.На запада им е трудно че пътуват към ада и леко вече им е топло.Ние в България живеем в ада и не се оплакваме.Свиква се,да го знаят европейците.

А лошите американци бият негрите!

В момента в Киев е минус 2 градуса. Към 6 декември се очаква леден арктически въздух да нахлуе в Европа и да достигне Испания, Португалия и Северна Африка. Ще бъде доста мразовито в Централна и в Източна Европа.

Добра новина +

Къде си полу-блядо? На печката ли лежиш?

ебем жена ти в гъзо , тъкмо са ше и се източим в устата.. ббаахаха

Супер ще е. Ще го намокря и е 7злезна на балкона да се втвърди. Жената ще е доволна

До като Киев нива не стане

ВВП май пак уцелва боята, въпреки огромния гаф на службите му за февруарската кампания. Не е проблем Украйна да бъде натикана с бомбардировки a la USA изцяло в камения век и превзета до полската граница -- но после омразата и саботажът ще останат ( 1 млн. демобилизирани от ВСУ, свикнали да убиват сред глад и лишения плюс ирационална омраза към всичко "москалско"...). Изглежда по-хитро и икономично да разбиеш инфрастурктурата,ДА нанесеш големи загуби на армията и с това да активираш традиционното украинско чувство за прецакване търсене на вътрешен виновник. Една хубава гражданска война на всеки срещу всеки би поставила прекрасно начало на реално рестартиране.

Ами така ще е - укродебилите ще карат на свещи, на газени лампи, на молитви и на гладно и на студено. Важното е дедо Байгън да е щастлив.

Как е, побеждават ли терористите на Кремъл в 272-я ден от тридневния блицкриг?

Не се вижда, тъмно е.

Не, заиграли са се да ти ебат родата!!!

Всички слуги на американските ционисти, духат супата. Ние сме най яркия пример.

Нищо, Украйна печели. Ама е тъмно и може и да не видим.

Ние двамата се опасяваме, че като Европа събере генератори и резервни части /от де ще ги вземе един Господ знае/ и ги прати на Слава Осраине рашките ще думнат пак ремонтираното. Правилно ли смятаме? Щото нали си ни знаете как и с колко сме в главите.

Света е Фудбол! Света е Музика, Евровизия и шоу! Света е Творчество и напредък! Света е Светлина, полети до Луната и извън слъчевата система! Света е Бизнес, свобода и УДОВОЛСТВИЕ! А какво е РАССИЯ????? Кажете проруски подлоги, КАКВО е РАССИЯ!!!

Русия е мечта и светлина в този мрачен свят

Отличен отговор! Нека сега някой тръгне да ме разубеждава, че русофилството не е РЕГИЛИОЗНО ЗАБОЛЯВАНЕ!!!!

Заболяване е русофобството на доказани глупаци

Украйна.....умря!

Айде бе! И от кво? Русия никога няма да я нападне ...." ЦИТАТ от най честният руснак".....!

цитат от най-честния хамериканос;)

Това не е нападение. Провежда се операция. Питай янките да ти го обяснят те са спец по тия работи

А Русия даже не е запичнала на сериозно и това са само предупреждения, засега.. В допълнение тъпаците от запад не се сещат защо аджеба Русия не унищожава пътища и жп мрежа. Е, ще се сетят, ама ще е късно Но това и заслужават

и то сравнително скоро;)

Нямаме оръжие, но можем да подкрепим безвъмездно украинците и не толкова воените, колкото болници, социални домове и др в тежката зимна обстановка с наш ток.

Павка, пращай нещо, което е твое. Например: Майка, жена, синове за армията на Зеленски! Ферщейн!

Ръждясали могове чии са бе каун недоклатен?

Да гласуваме и да ви видим колко сте, тука двама-трима сте устати за сто човека. Понял.

Подкрепи ги безвъзмезно с твоите пари, не с нашите, урод!

Какво прави модерното западно ПВО?

Каквото и колкото му е възможно що?

_stankow

Щото хич не е много ...

Големият ташак е, че НАТО всъщност са САЩ и Турция. Като се има предвид поведението на Турция и докато дойдат спасителките отвъд океана мога смело да заявка, че повече от половин Европа няма да я има на картата… Съответно като дойдат и другата няма да я има…

Тъй си мислиш ти. Полша чака на полусъединител картофения фюрер в Беларус да направи някоя грешка. Полската армия ще отвее руската в една конвенционална война.

Е на майка ти в устата. А иначе рубладжийте си личите от километри.

Зеленчук, сдавайся!

"Евроатлантически укронацизъм - необандеровска власт минус електрификация"

добре

Да сера на гроба на целата ти рода болшевишка.

Че украинците не бяха ли и те болшевики? Справка: Хрушчов, Брежнев.... Много издишате вие соросите с тъпите си изцепки...

Цяла Европа, САЩ и част от Азия се опитват да бутнат Русия, но видимо не се получава. Накрая ще се окаже половината свят демилитаризиран (което пък може да е за добре), че няма да имаме и резервни части за SCADA ресурси. Яко, какво да кажа…

убу

Се опита да превземе Украйна, и не и се получи а?

Ватнишки мечти. 70 години чакате.. ще почакате поне още толкова!

"директорът на една от местните енергийни компании предупреди, че прекъсванията вероятно ще продължат до март..." Да, вероятно е прав. По него време се очаква бившата Украйна да стане част от РФ и тогава руснаците ще им пуснат тока. Зеленски това обаче не го касае, защото по него време вече ще чука камъни в лагера в Колима и ще има норми да изпълнява.

ми ок

Трябва да чукаш камъни, щото не ставаш за нищо друго.

Руснаците все повече заприличват на вълка от ну погоди

И всичките тези простотии рашистите ги правят за...?

...да покажат, че и те могат да направят нещо, че са фактор.

Струва ми се че в Окрайна, Путин прави това, което направи Костов в България, но в по големи размери и повсеместно, за да могат укрите да са щастливи, че всичко от лошия комунизъм е унищожено и ще живеят щастливо. То и на нас ни затвориха 4 реактора, ама никой от запада не ни прати техни, Костов унищожи селското стопанство, продаде. заводите да ги нарежат на скраб, Натото ни съсипа армията, е в края на краищата и ние понесохме същите загуби като укрите,, какво толкова, като искат ЕС така е , само, че понеже го направи Путин реват, ако го бяха направили запада щяха да пеят.

А помниш ли какво беше преди Костов? А помниш ли опашките за банани? А помниш ли как в края на зрелия социализъм, нямаше храна по магазините? Ви ебем майката болшевишка недоклатена.

А бе Тъпанарче,нещо не виждам много хора да си купуват банани, дали не са им приседнали на хората,лично Аз през целия си живот да съм изял не повече от 20 банана, но консумирам пони 10 пъти повече ябълки всяка година.

Ей маймуните до ден днешен се радвате на тея банани...

Крайно време е НАТО да удри ватенките за да разберат как е без ток и отопление.

Съм за.

С какво, с гол задник ли? Ами сети се, d;e,rudkiurje Минитмън3 са произведени през 1970г. Я стартират, я не :)

... американските...

Всъщност УкраИна нямаше много алтернативи. Ако беше влязла в ЕССР За ПАД ът щеше да и срине енергетиката индустриите и селското стопанство за да не го конкурират и щеше да нагълта 40+ милиона роби да му бачкат. Да, ама НЕ. Този път Бог им обърка плановете на тези лешпери. И като наказание за извънмерната им тъпотия Чичо Сам ще им напука тиквите кухи и ще разсипе Европа. Той вече го прави. П.С. А в УкраИна всичко е строено от Русия, всич-ко, такива като зеленият палячо не са сложили две тухли една върху друга, знаят само да събуват гащи като видят публика и да скачат на пилон с високи ботуши и в латексови панталони като уруспии. Каквито всъщност са.

Майдана в Украйна започна заради отказа на украинсия президент Янукович да подпише плана за присъединяване на Украйна към Европейския съюз. Кой не уска Украйна в ЕС?

Порното е в руската армия, можеш да си поръчаш младо бръснато дупенце по каталог.

От майка ти ли си го гледал?

Зеленият има клипчета. Гледай ги. Нали ви е фаворит.

ЕС пуска емисия от облигации! Ха ха ха ха Да видим кой ще я купи Ха ха ха ха

Руските морски пехотинци, които участват в настъплението към селцето Павловка в Донецка област, изпратиха отчаяно писмо с призив за помощ до губернатора на Приморския край Олег Кожемяко, където е дислоцирана бригадата им. В него се казва, че през последните четири дни на офанзивата 300 души са убити, ранени или изчезнали. Унищожена е и половината бойна техника. Пехотинците се оплакват от "невъзможност да доведат до знанието на висшето ръководство информацията за огромните безмислени загуби в хора и техника" и молят губернатора за съдействие. За писмото съобщиха всички руски военни кореспонденти, които също признаха тежката ситуация в района и остро разкритикуваха командването на руските войски. Някои от тях спестиха имената на руските висши командири, които са предприели самоубийствената офанзива, но други ги назоваха директно. Военният кореспондент на Всеруската държавна телевизионна и радиокомпания Александър Сладков пръв съобщи за отчаяното обръщение на морските пехотинци от 155-а бригада от Владивосток до губернатора на Приморие Олег Кожемяко. "В писмото [на морските пехотинци] има три гръмки имена, знам, но не цитирам. Въпреки това публикувам поста, защото от няколко дни горе си приказват за ситуацията в Павловка, а кръвта се лее и лее”, съобщава Сладков. Няколко минути по-късно се включи и прокремълската блогърка Анастасия Кашеварова, която написа, че военните се оплакват от огромни загуби поради лошо обмислена офанзива. Морските пехотинци твърдят, че командването „скрива официалните данни за загубите, страхувайки се от отговорност“. Кашеварова също е спестила колко големи са загубите и имената на командирите. Писмото обаче бе дословно публикувано от популярния военен Телеграм канал GreyZone, който е свързан с частната военна компания "Вагнер". "Генерал Мурадов и неговият помощник Ахмедов отново ни хвърлиха в непонятно настъпление, за да могат да заработят бонуси пред Герасимов /шефа на руския генерален щаб Валери Герасимов/, а Ахмедов да стане герой на Русия. Затова ние и морската пехота на Камчатка настъпваме към Павловка. В резултат на "внимателно" планираното настъпление от "великите пълководци" за 4 дни загубихме около 300 души - убити, ранени или изчезнали, 50% от техниката. И това е само нашата бригада", пише в писмото. Те отбелязват, че Павловка се намира по-ниско от Угледар и украинците безпроблемно унищожават всеки опит за придвижване напред, за евакуация или снабдяване с боеприпаси. "Докога такива бездария като Мурадов и Ахмедов ще планират бойни действия заради своите доклади и получаването на награди с цената на толкова човешки животи. На тях не им пука от нищо, само и само да покажат себе си. Те наричат хората "месо", се казва още в обръщението.

Вече ще ги строят с ПВО!

Хубава война, правят се милиарди от нея

Присланные генераторы тут же появились на украинских сайтах, где их стали продавать, даже не содрав с них наклейки "гуманитарная помощь". А с учетом того, что генераторы за последние пару недель вздорожали на Украине в два раза, очень неплохой бизнес получается. Или вот другой случай. Правительство Германии выдавало приехавшим с Украины беженцам разные вещи, начиная от одежды и постельных принадлежностей и заканчивая бытовой техники. Что сделали украинцы, причем, не выезжая из Германии? Правильно – организовали магазин секонд-хенд Отиват ги на секундата, идиоти! Пращайте още!!!

Да продаваш генератори, отколкото млади мъжки руски дупета директно от поделението.

От руската кочина по-хубава няма!

А Русия вече отдавна не воюва с Украйна. Тази информация се знае отдавна, в статията: Регулярные силы НАТО находятся в Донбассе, — подполковник НМ ЛНР И клипове има с войни укри, беседващи на английски. В южното направление наемниците стигат до 70% от укроармията.

От Русия? Не мерси.

Само така. Бой по нацистите.

добре де

Руснаците са истинските нацисти! Имат нацистки символ, изпозлват религията за оръжие, управляват се от една партия на диктаторски принцип, използват оръжията и пропагандата си за заплашване на всики покрай тях, и лъжат за всичко! Това са нацистите!

На майка ти по анала.

Кой е виновен за всичко Той обвини ЕС, че си служи с предложението като "сладък бонбон", за да накара Украйна да подпише споразумение с МВФ, налагащо повишаване на цената на газа и отоплението на украинското население и замразяване на заплатите и пенсиите в замяна на кредитна линия от 610 милиона евро. "Не трябва да ни унижават по този начин. Ние сме сериозна, европейска страна. Ще направим всичко, така че Украйна да стане по-силна икономически, така че животът на хората да бъде по-добър и страната да бъде конкурентна", заяви Янукович. ЕС разбира се

къде е сега Янукович и какво прави там?

А къде е Украйна Ха ха ха ха И защо е там Ха ха ха ха