Коментари - Русия е нанесла удар по родния град на Зеленски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ко..еле изчезна от Укристан преди 3 седмици и не се е завърнал.ЩЕ МУ ПРЪСНАТ ЕВРЕЙСКАТА ТРЪТКА РУСНАЦИТЕ.У.РЕТЕ ЕВРОАТЛАНТИЦИ!!!

За специалната военна операция ,разказана от руснак. https://www.youtube.com/watch?v=8GcWT-wyDpg

руските военнопрестъпници само цивилни ги бива да убиват... ще си плащат всичко после.. и репарации на Украйна ще плащат руските крепостни маймуни цели 100 год.

…и един Мармот завива шоколада в станиол…..

Майка ти ли ти кажа какво да говориш?

Този наркомански жид и роден град ли има )))))))))))))))))))) На него кокаиновите плантации в Южна Америка са му по близки до менталност, отколкото всяка друга страна

Трябва до очисти зеления наркоман!

ООН забранява, пък и не е етично. По-добре да го очистят американците или британците ....а това е неминуемо, щото той от тях краде)))))))))))))))))

Радиоактивное облако, возникшее после уничтожения склада с боеприпасами с обедненным ураном, поставленных Украине, надвигается на западную Европу. Рост радиации зафиксирован в Польше. Утверждает Секретарь Совбеза РФ Патрушев. t.me/RVvoenkor

"Украинските въоръжени сили съобщиха, че са свалили три от шест крилати ракети и 16 от 22 дрона". Вече лъжат по-малко. До онзи ден казваха, че свалят всичко.

Братчедите пинис си праят Викат Бате макина патладъ

На укропитека му се еба майката. 400 000 вече при бандера

Между 1,5 и 2 милиона са жертвите на Украйна.

Горчивата истина !

Малко муй!

Под каквато и форма да е управлението в Россия,каквато и мимикрия да правят,истината е ,че там си владее крепостичеството и в тъпите кратуни имат някакво чувство за превъзходство и месианство.Тежко е увреждането при рашките и може да се излекува само ,ако "Империята на Злото " се разпадне

В мокрите сънища на Сорос…..

Нем се плаши те родителите му живеят в имение за 8 miliona в Израел https://youtu.be/eztt2rOorJI

Завист?

Не бе, не е завист. Чуди се човека колко ли му е заплатата на тоя за да може да си купи за 8 милки в долари имение в Израел. Явно много добра "заплата" получава.

Мачкай !!!!!

Кинжалите май се оказха джобни ножчета. Тъкмо да развията 10 000км и вземат да паднат като зрели круши. Руская машинка хорошая машинка автомати нет манивели пет.

Да бе. И как паднаха баш върху патриотите с насрани янки вътре

Мрат като гниди ви имени Путину и се надяват близките им да получат "Лада" или поне палто от норки.Тежък соц е в Россия.

Тежка глупост си написал………

Тежък соц е в тъпата ти балканска манерка. Я се огледай тук и не плачи на чужда софра. Миндил

Нещо да не засегнах нежната ти руслямистанска душица?

А украинците знаят ли защо си дадоха територията за война мегду НАТО и Русия? Зеленски проси оръжие вместо да преговаря и като се достави оръжие, руснаците по сателитни снимки и аерогеофизика установяват къде има нов склад на оръжие и го обстрелват. Българите знаят ли защо затъват все повече в заеми и си съсипват икономиката, за да угодят на задокеанските "приятели"? Защото оръжието в тези взривени складове го плаща и българския данъкоплатец, не замо американския.

Викаш да свалят гащите и рашките да вземат каквото им трябва?

Ей българските путинофилски гниди мого ги е яд, че храбите украинци си защищават родната земя, а не са пу-ки като изрожденците които ще продадат родината си на дивите буряти и чеченци и на други руски племена за жълти копейки. Слава на украинските мъже.

20 цента…

Да те ебе секи кой те фане. Ти виждал ли си как ги мобилизират “храбрите хохли” бе миндил. Млади момчета ги качват в колите и айде на 1ва линия.

Иванке, намали темпото,своето те мандръсат,че явно ти пречи да мислиш,УРОСПИЬО !

Помните ли хитлер, който реши да думне първо родния град на Сталин? Историята се повтаря!

Повтаря се само глупостта : Наполеон Хитлер Байдън Та така…

Как ли ще разпознаят изгорените останки на Путлер след войната дали по зъбите или монголоидния череп или по късите крака.

Не се притеснявай!Ще извикат макя ти,за да го припознае,защото го познава ....интимно !

Ей българските путинофилски гниди мого ги е яд, че храбите украинци си защищават родната земя, а не са пу-ки като изрожденците които ще продадат родината си на дивите буряти и чеченци и на други руски племена за жълти копейки. Слава на украинските мъже.

Бай Иване, който е доволен от украинските мъже ще ги възхвалява. Я кажи двама ли те опердашиха или трима. Ти си емблематичен педал и май най-накрая те задоволиха

Сигурно имаш предвид вашия вожд Късопишков от Максуда редовно изнасилван от малък от по големите циганета и задоволяващ орално по старите цигани от махалата.

И в този ред на мисли, ще ти кажа,че бай Иван още орига на украинско"месо".

Кравар крави не храни, кравар крави доѝ!

lu4ka

https://www.youtube.com/watch?v=ZnBFU6oCXIk&t=147s

"бензиностанцията с ракети" разглобява пералните, от тях праи междуконтинентални ракети и буха яко, а ония със свръхсъвременните оръжия ги свалят на 120% .... и така вече втора година

Няма да ууплашат украинците а късокракия монголоиден педераст вова путката се насра от едно дронче над кремл

Зааекваш нещо , май,а? Май ти си уплашеният!

Късен Пубертет караш…

«Мы потеряли всю пехоту, разрушили Донбасс и ничего не добились!» Гиркин рассказал о результатах СВО

https://www.youtube.com/watch?v=8GcWT-wyDpg

Градът на Зеленски е най-малкият проблем на либерастна и презадоволена Ивропа. Далече по-сериозен проблем е намиращия се вече в Полша и Германия РАДИОАКТИВЕН ОБЛАК от избомбения склад с английски снаряди с обеднен уран в Хмелницки. Днес големите евролиберастите от тези васални територии взеха да разбират какво се случва и квикнаха на умряло ...

Педерастче грешна ти е опорката

lu4ka

Я виж това, като не си пе.ерас. https://www.youtube.com/watch?v=ScIjdUQH2gA

Педерасти сте вие либерастите. Нима отичаш голямото завоевание на либералната демокрация - ЛГБТ-тата ?

Гълтай, и мирясай вече!

Дали ???

Е Украинците да почнат да бомбят Путя в Кремля. Кво му се чудят още на тоя джуджак просто не разбирам.

Хапчетата-а-а…..!

Ами ше получат ядерной удар в Кийф ! сещаш ли се?

Сърцето ми се къса за милионите хора в Украина, които са подложение на ежедневен терор от един агресор. И травмата, която се нанася на милиони деца и възрастни, не може да бъде оправдана с нищо, с абсолютно нищо. Това са милиони разбити съдби. И аз се срамувам от всички сънародници (а може би небългари и нечовеци), които подкрепят Русия и с извратено съзнание се наслаждават на нещастивето на един народ.

Ами,нАмали бЕлото…..

Заслуга на бандеровците нацисти, заплашвали с убийства руснаците (причината за войната) и на управляващите САЩ, опитващи се да направят война и в Тайван.

Габриелката като вземе властта и подари оръжието ни на украйна-запиши се доброволец и ще ти мине възмущението.

+ * +

зеленото говедо е виновно, то иска да се бие с Русия.

Лекуваме възмутени и успокояваме по желание

Забравих Гладните си плащат порциите

А не ти ли се късаше сърцето, когато укринските фашисти запалиха живи 50 души в дома на профсъюзите в Одеса през 2014 г. ? А не ти ли се късаше сърцето, когато същите фашисти удушиха млада, бременна жена в осмия месец пак на същото място ? А не ти ли се късаше сърцето, когато редовна украинска армия и азовски фашисти убиха 14 хиляди мирни граждани в Донецк и Луганск от 2014 до 2022 г. ? А не ти ли се късаше сърцето, когато редовна украинска армия и азовски фашисти убиха 5044 деца в Донецк и Луганск от 2014 до 2022 г. ?

Лъжа сред лъжа.

А не ти ли се късаше сърцето, когато руските фашисти запалиха живи 50 души в дома на профсъюзите в Одеса през 2014 г. ? А не ти ли се късаше сърцето, когато същите фашисти удушиха млада, бременна жена в осмия месец пак на същото място ? А не ти ли се късаше сърцето, когато редовна руска армия и руски фашисти убиха 14 хиляди мирни граждани в Донецк и Луганск от 2014 до 2022 г. ? А не ти ли се късаше сърцето, когато редовна руска армия и руски фашисти убиха 5044 деца в Донецк и Луганск от 2014 до 2022 г. ?

А оправдавали 1200 деца, които са убити сега и милионите съдби? Едно убиство не оправдава друго по-голямо. Или християнските ценности проповядват това?

А милионите в близкия Изток и Африка няма проблеми.

Да, защото са убити милиони - дайте да убием още повече?

А за десетте хиляди руснаци, които бяха убити от фашизираните укри поплака ли? Засрамена ли беше, че всички мълчахте толкова години и се правехте на глухи? За палестинските деца поплака ли? А за сирийците? Не, вие страдате избирателно. А за ЕС, който говори за война и я финансира? От тях срам ли те е? Къде ви намират такива либерални трътки не знам?

А за десетте хиляди украинци, които бяха убити от фашизираните руснаци поплака ли? Засрамена ли беше, че всички мълчахте толкова години и се правехте на глухи? За израелските деца поплака ли? А за сирийците? Не, вие страдате избирателно. А за Русия, която говори за война и я финансира? От тях срам ли те е? Къде ви намират такива русофилски трътки не знам?

както винаги - разбахме за обстрела, а информация за ударените целите ще търсим из телеграм...

лоши руснаци, не ги е срам, по къщата на зеленски няма повреди

по данни на британското разузнаване

Само клоунския костюм на Зеленски бил изгорял.

За колко време предпалатиха на двата прокремълски трола, че да си направя сметка кога ще може да се използва отново дир?

За 5 години. изчезвай соросоидна гнидо. И не се връщай

По дано !!!!!

Е поискала обяснение от фирмата производител на Пейтриът защо на тях им е продаден като способен да сваля всичко което лети, а цял свят видя ,че са беззащитни пред руският Кинжал

Парчета за продажба от унищоженият Пейтриът в Киев! Срещу 2000 гривни може да получите скъп спомен от отминалата Американска военна мощ!

Велики са раките. Как ги опердашиха само. Унищожиха една лъжа за секунди. Не бива да се ебаваш с тези хора. Хохлите са обречени.

Сърбите като свалят Стелт Ф-117 ли бе, циганите останали много разочаровани от парчетата, че били някакви пластмаси, а не метал. Един ползвал от крило за таван на тоалетна. После обаче дошли военните и ги събрали. Май ги продали на Китай. Където САЩ удари и китайското посолство в Белград. Освен телевизии и други.

Хареса ми коментарът Ви! Песента на Дайърт Срейтс е писана за този самолет - "Пари за нищо"

Че те прехвалените ПВО-та на Посрайна от 10 изстреляни руски ракети свалят 20.А да не говорим за Патриота-там са направо 50.И какво излиза-че летящи перални удрят по укро тиквите и нанасят щети.А може сега да са с чипове от прахосмукачки и да смучат ракетите на укро питеците като боклук.

+++

Обличам си новите дрехи! Зеленски с Асад в Саудитска Арабия,а Европа с пръст в г*з!

пак свалихме 25 от 10 изстреляни ракети. Ей сега почваме контаофанзивата към ....полската граница.

Сега, скоростта на звука е 340 м/сек, грубо. Това е прието за 1 МАХ. Съществуващите свръхзвукови изтребители се движат (в боен режим) около 2-2.5 МАХ, или с около 800-900 м/сек. СЪответетно, за да бъдат свалени тези изтребители, то скоростта на зенитните ракети трябва да е по-голяма. И тя е. Скоростта на Патриотите варира (с зависимост от модела) от 2.8 МАХ, до 4.2 МАХ. И да, те свалят много успешно всякакви модели изтребители. За сравнение, скоростта на С300 е 7.5 МАХ, или почти 2 пъти по-голяма от тази, на прехвалените патриоти. С300 са старички ракети. В момента, Русия се пази със С400. Тяхната скорост е... 13 МАХ. Това е абсолютно смъртоносно за всяко нещо, което лети. Но да се върнем към Кинжалите. Скоростта на един Кинжал в крайната фаза на атаката е... 10 МАХ. Близо 3.5 километра за една секунда. При това, въпреки че е балистична ракета, във финалния край на полета, КИНЖАЛЪТ ЛЕТИ ПО ПРОМЕНЛИВА ТРАЕКТОРИЯ. Та кажете ми, как една ракета, която лети 3 пъти по-бавно от друга ракета, може да я свали, след като идея си няма, къде точно ще бъде нападащата ракета следващата секунда? Единственият правилен отговор е СЛУЧАЙНО. Тъй че, всякакви приказки за свалени Кинжали са пълни лъжи. Няколко украински блогъра снимаха, как урите изплескаха терена и стреляха с ракети за по 5 млн долара всяка като на сватба - хаотично и панически. Видя се ясно, също така, как малко след като опукаха ракетите, 2 Кинжала размазоха установките и станцията. След това, Фашагите изпратиха блогърите да се извиняват онлайн. Жалка работа.

Ами ако случайно нещо лети срещу въпросния кинжал а не го гони, тогава колко макса трябва да му е скоростта? А трольо?

Човекът ти е написал, че Кинжалът лети по променлива треактория във финалната фаза. Как нещо ще лети срещу него троле, непоръбен ?

Как ще лети срещу него,като НЕ знае траекторията му ??? А,трольо ?

Зеленски и "зелената сделка" изпратиха всички вярващи в "нАуката" за зелен хайвер, но скоро може и да светят в зелено, благодарение на "зеленият" обеднен уран, доставен на Зеленски, преди той да си бие камшика от Украйна и да отиде да си смърка кокаина на по-безопасно място. Радиоактивен облак се движи към Европа от днес, честито на всички, които викаха "слава кокаине": https://www.rt.com/russia/576569-patrushev-radioactive-cloud-europe/ ...да ви е сладко!

Двама путлерасти дращят тук. Няма ли кинти, никой ли не киха? Копейчо да не се е стиснал нещо?

От вашите Убитаци има двама

Къде си шеф,да подпишеш една Записна Заповед ?

Майка ти му ги опоска всичките пари....анално и вагинално !

Кога ще започва контраофанзивата?

Абе тия руснаци си нямат срам, как може да ударят по родния град на Зеле? Да не би да искат да го завземат и него? Остановитесь руские! Ще нервирате президента Зеле и той ще даде за курбан още украинци?!

След погромът върху Пейтриът,симулациите от IA на Пентагона не показват нищо добро

И досега стигаха с мъка стигаха 30-40 % шанс за успех,пък сега не ми се мисли вече....

Така се лекуват свинеглавите укрофюрери в Германия. Особено когато претендират, че те не трябва да си плащат сметките в магазина. На тях им се полагало без пари... https://twitter.com/i/status/1657775135447736321

Жужето в Кремълския бункер пикае газ. Щом така се е ядосало на Зеленски, та чак ракети му пуска към селото му.. На това му се вика припикана мутра газ пикае.

Тъпо…..

Ама не трябваше ли "Офанзивата" да я проведе Украйна?

ми те Украинците чакат да минат 3 дни та да ги завладеете! :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Не. Те и така всеки ден на гюме удрят по 500-600 рузки глигана. Като им умекнат коленцата тогава.

Удрят ги с голи дупета

“Умекнала” ти е тиквата…..

Са складове с оръжие и боеприпаси за укронацистите, които Укровермахта разполага между цивилното население с цел да го използва като жив щит !

малииии рашистан го спукват! видя се, че "НЕ" сваляемите ракети кинжал вече и технология от 1980г си трепе! Видя се нагледно че пайтриът сваля каквито и да било рашистански ракети! За танкове кораби и други може сам ода се попите те рашистанците такива неща имаха ли или ........ !? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Бах го за по малко от 6 месеца се доказа, че рашистан не става и за чеп за зеле! и сега година след началото на войната в Украйна се вижда, че рашистан продължава да дълбае дъното! при това няма и 1 НАТОВСКИ войник в таз война! Даже и танкове на НАТО все още няма на фронта в Украйна! има само 16 HIMARS комплекса и Javelin! И това пори задните части на рашистан!!!! Вече от година и няколко месеца така! Но пък на рашистанците и на путинофилията явно им харесва да им порят задните части! :)))))))))

Парче от Пейтриът за 2000 гривни,побързай , търсенето е голямо

ми търсих търси ма няма! само путинофилията тука предлага такива парчета! Но путинфилията едно е пределно ясно за нея тя ЛЪЖЕ! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Та така! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

И ти какво печелиш от това?

20 цента от Сорос…

Със сигурност не са се целили в къщата.

Американците станаха за смях пред целият свят с унищожението пряко в ефир на прехваленото им ПВО ,едва ли ще дадат някога ф16 на Укровермахта !

Верно ли така вмяташ бе, троле? А несваляемите руски ракети, дето летят с десет пъти скоростта на звука и никой не може да ги свали, как бяха свалени от ПВО-то, за което точно тука ти говориш глупости, а??? Ейййй... ама няма по прости и тъпи тролове от вас, руските тролове бе....

Гледахме как Пейтриътите си изстреляха целият боекомплект от 32 ракети срещу идващият Кинжал и накрая каза ДУУУУУМ на земята ! Ти сега ще кажеш,че и Пентагона лъже ,че Пейтриът е "повреден".... хахахаха.... така ли бе ,Минчо!?

Брато , ама верно ви търсят само по психиатриите, вас краварските тролове. На черното - бяло казвате. Е , я кажи сега , ако си гледал клипа де - Пентагона лъже ли , това симулация на Холивуд ли е , или руска пропаганда?

Достатъчно е човек да влезе тук и да се наслади на "езика на омразата"! Странно е, че няма никаква реакция на сайта към държавните служби, ДАНС... Интересно ще е кои НПО-та стоят зад това тролене! Да не се окажат на скоровъзникнали партийки....

Напишши го това и под статията за Путин

Америка за България

ПП ТАТА И ДБ ТАТА

Споко бре човек, не са повече от 10 човека от двата отбора. Лаят всеки ден едно и също и се псуват взаимно.

"Хмммм", тъпак!

Руснаците колко много родни градове удариха. Ехееее. Та и села даже

В Киев продават парчета за спомен от унищоженият Пейтриът! Хубав подарък за любим човек, спомен за американската военна мощ...... хахахаха

От този, който унищожи руски бомбардировач ли?!

50+