Коментари - Русия е извела 700 000 деца от Украйна, част от тях са дадени на приемни семейства | Днес.dir.bg

Коментари - Русия е извела 700 000 деца от Украйна, част от тях са дадени на приемни семейства | Днес.dir.bg

Коментари

7000000 с незнам си колко нули... А няма една майка да реве по телевизията, че и липсва детето. Украинските майки са много заспали или дрогирани да не забележат липсата, а незнам си коя организация да го останоеи.

Бах таз гадна Русия - не позволява на Киевските фашета да си избият гнусните русначета от Донбас.

Това са Руски а не Украински деца И те си отиват у дома

Руски изверги ! ! !

Летния вирус ме подгони, сега ми свърши тоалет папера

Да и стотина хиляди вече ги е изяла

мисля, че има грешка. някъде към 7-8 милиона трябва да са.

Че са вземали деца от Русия, в това няма съмнение. Че това е грозно и подло, също няма съмнение. Но че са 700 000 деца, честно казано янките са се осрали в хиперболизирането на цифрите. Но ако питате янките, колко индиански деца са избили техните пра-пра-пра дядовци през 19-ти век, сигурно ще си замълчат. Щом започнаха на това да наблягат, значи контраофанзивата на Украйна, я няма никаква. Ама какво да се прави? Трябва да се демонизира Русия, няма как. През 80-те години, в Рамбо 3, изкараха муджахидините борци за свобода и справедливост срещу гадния СССР, а след няма и 15 години, вече бяха врагове номер едно за янките. Явно янките са се вкарали толкова много във филма, че се водят по холивудски сценарии по отношение на външната си политика.

Крадящи деца Затова видели ли ги наоколо -пазете децата си!

За да води войната в Украйна

И не могат да правят деца Затова крадат Хора, бдете!

Браво на Путин че спаси децата, които израснала под постоянни украински бомбардировки в Донбас. Това са си руски деца?. Пратиха ги на училище, в школи по изкуства и спорт, осигури ха им дом и лятна почивка. Децата са си много добре в Русия. А много от тях са сираци, с родители избити от украинците.

Е извела децата от Украйна за да ги спаси от украинските фашисти и западните им сатрапи

Да изведени се от зоната на бойните действия и са настанени в отлични условия и за тях се грижат компетентни хора. При поява на родителите няма проблем тези деца да бъдат върнати на родителите. Всяко едно дете е в списък и се знае къде е настанено. Стотици хиляди деца от Украйна са изведени на запад и са използвани за донори на органи, както и ранени войници . На запад процветява търговията с органи. Както и у нас се практикува от американски фирми обезкостяването на трупове починали в болници и имплантирането на пластмасови кости. И това ли ще отречете?

Пак антируска пропаганда. Оказа се, че децата са с родителите им в РФ и само 1500 деца са сираци от които има 380 осиновени. Децата са изведени от области на разрушения и директни военни действия с цел спасение и евакуация. А пропо, днeс се видя как в Украйна детенце стои в разрушенията. нещо за Член 50 от Международната Конвенция отженева? МНД следите ли новините, или няма политическа поръчка за Зеленски?

Първо изнасилваха бебета после имаха концлагер с 1 милион души сега крадат деца. Пет милиона и половина граждани на бивша Украйна заминаха за Русия защото в Киев управляват терористи.

Сочат колко просто животно е българинът.

Със и без тролска офанзива по форумите, по темата спор няма. Путин не смее да стъпи в Африка, Европа и Америка заради по-горното.

Няма да стане! Казахме! Hе е престъпник и не е направил нищо незаконно. Не е парче месо за упраженията ви по Право, казахме и ще си повтаряме. А ако много стане напечено и публичност shte дадем на некадърността на МНС. М/у другото според вашия Международен Закон, МНС трябва да представят доказателствата публично достояние. Къде са поставени в Интернет? Прерових над вече не ги броя но са поне няколко хиляди сайта. Фактите и доказателствата на предполагаемото престъпление къде може да видим? Още повече, се искат и факти в полза на потърпевшите ( в случая несправедливо обвинените.) Това не видях Прокурорът да е представил също! Разследване за корупция и политичска поручка в Прокуратурата на МНС е актуален въпрос впредвид тежестта на обвинението, липсата на доказателства, много високия пост на обвиняемия, никакви реални доказателства за физическо извършване на деянието, които са задължителни и т.н. и т.н...продължаваме до ликвидацията на този международен престъпен акт на безпрецедентна политизация и опит за затвор (а може би е и убйството) на законно избран Президент на суверенна страна като РФ.

Брата на прокурора дето издаде заповедта за арест на Путин... беше пуснат предсрочно от затвора, където излежаваше присъда за педофилия;)

смърт на руските военнопрестъпници руските педеруги и алкохолици не могат да си направят деца защото им са къси азиатските чурки.. но Путин винаги има решение на проблема..Екстравагантната идея включва спермата на Путин да бъде изпращана на рускините по пощата. Това щяло да е силен инструмент за борба с демографската криза „Всеки гражданин на Русия от женски пол ще може да получава по пощата генетичен материал от президента Путин, да забременее от него и да има дете. Тези майки ще получават специални придобивки от държавата“. Това е записано в нов законопроект, внесен в руската Дума, съобщава trust.ua. Авторът на екзоточното предложение е председателката на Парламентарната комисия по въпросите на жените, децата и семейството е Елена Мизулина Мизулина, която има докторска степен по право, направила предложението по време дискусия за пловодитостта в Русия. Тя обяснила и какво ще стане, след като децата на президента Путин се родят, с основната презумпция, че те ще бъдат основно от мъжки пол. „След раждането на детето, то ще бъде давано за отглеждане в специална институция по подобие на училищата на Суворов с целта да възпитаме граждани, верни на отечеството и лично на президента Путин.“ Така в бъдещето тези деца ще формират военния и политически елит на страната, защитава предложението си депутатката. По този начин щяло да се въздейства и върху демографската ситуация в страната. ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА

НАТО губи, ЕС е в криза и деиндустриализация, давайте с фейклвете А да ги оставят на Европа за органи и на старците за кръв ли сирачетата.

НАТо и ЕС губи бе русняк... къде видя НАТОВСКА армия или ЕС икономика в коптора на рушистански болшевистан... бтв денс копеката е на дъното откакто я има...

Функционален неграмотник Чети, пишат го всички западни и американски вестници

е как не губи ве чалгопитек? нали обосрались насекаде ве! ше мрете, яко ше мрете ве въшки смрадливи... ББААХАХА

ами кво правиш тука а не идеш в руския рай..ха.ха ама с тояги не можем да ви изгоним от западналия ЕС..ха.ха

хазараска пачвара и българско говедо се ражда руснак... берем си греховете от Игор Рюрик от рода дДуло....

Нахлупи си феса и влез в турски сериал, ще ти прилича

"През февруари 2023 г. Руската служба на Би Би Си установява, че от руския фонд с президентски грантове почти 3 милиона рубли са били отделени за проекта "Помощ за децата сираци от Донбас" в Ростовска област." ахах, огромната сума от 3 000 000 рубли...

това са близо 60 000 лева. един нов автомобил. а сега вижте, колко плаща БГ правителството на хотелите за украинските "бежанци"

Туй ще да е военното комюнике днес. Явно голям пердах ядат урките. А ако искат да видят изнесени от Украйна деца, да се разходят по Ибица, дискотеката на Европа, където еднополовите а и всякакви други си избират деца за семействата.

Точно. Италианският вестник Република на левите писа, че с детска кръв се удължава живота. Западняците затова пищят, отнеха им плячката. Спасиха дечицата.

Дондон Кадиров сигурно си е поръчал от тези деца. Готви ги за харема да се забавляват с брадатите главорези. Тоя боклук Путя раздава белите дечица, все едно са подаръци. Само като си представя как мазния Кадиров опипва тези клетки създания, ми идва да размаже главата на първия срещнат русофил-педофили. Смърт за Путя и неговите подлоги!!!!!

Питам! Защо нито един от тея които се кланят на Путин не са отишли нито веджъж на екскурзия в Маскева, а се снимат в НюЙорк, Лондон, Рим, Париж и др. Отговорете или мълчите позорно?!

Ееее как ще идат в Масква, бай Ганьо обича Рашка ама гледа по надалеч от нея да стои.

Опитай да идеш до Москва без причина и ще разбереш. Няма да те пуснат.

Елементарно. Като отидеш в Лондон да се запознаеш със Садик Хан , Руши Сунак и талибаните. И автоматично ставаш Путинист. Въпросът е ти що не си ходил там, та да станеш Путинист.

Тръмп беше в Москва ве гурбетживотно тъпо! А ти освен из калната евронива де си бил ве гурбетживотно... ББААХАХА

Кондом.

Има визи за русия както и за америка ,а и пара требе :)

Аз не само искам да отида в Москва, но искам да се опозная и с перфекният господин сегашен обитател на Кремъл. Но, при военно положение няма как да мотивирам отиването си. Няма да ми дадат виза, а и нямам връзки в Кремъл да ме представи някой. Ще решат, че го застрашавам; или съм шпионка; или т.н. глупости каквито им се въртят в главата не тези от зихерхайта.

И на тези съвременни руски варвари, антихора, симпатизират милион български изроди, страната е осеяна с паметници на гадовете, които ни окупираха, избиха елита на България и поставиха на власт най големите отрепки, тинята на народа. Днешните управляващи са страхливци, мекотели, шикалкавят за паметниците на съветските изроди, вместо да ги взривят к нахуй, к ебени матери!

Крадат кацапите.... Крадат освен всичко и деца, които ще превърнат в пияни боклуци като самите тях..... А дир.ру три наред всичко що не е кацапски трол.....

момиче...щях да стана първа ханъма на "султана"...да му стана по доверена от най довереният личен охранител И в сюблимния момент да извадя скрита кама....и да му я забия дръжката на този тотален изрод !

Ето от руското влияние идва целият чалга морал на мутри садизъм над жени и призиви за саморазправа

Добре са ги извели и спасили от лапите на киив ската хунта! В територията на окрайна са останали само аскер от наемници и пенсионери

а са отвлечени от бандити и продадени на Запад...

Шибани руски задници, комуняжки изроди, жалко че не ви изтребихме до крак през 1989та година

отец Ибан мое си изтребиш само твойте копелета кат ги изфъргаш на чикия у калта ве... ББААХАХА

На всички, които хвалят Русия, че е отнела децата от родителите им, да им се случи същото! Вие не сте хора, а зверове, в робското ви преклонение към руските нацисти сте загубили човешкия си образ. БЪДЕТЕ ПРИКЛЕТИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО!

Ти откога стана и майка ве, джендрьо :)

В бункера ще насъскат тези деца,- еничари срещу собствените им родители! Кърваво джудже надмина Сюлейман паша?

иииеебан само ииееебан за вас гурбетдобитъка... бой и иииеебан из калните еврониви... ББААХАХА

от Украйна нищо няма да остане, децата в русия, украйнките без гащи на слънчака , укрите 2 метра под земята.

Редно!

А укрофашистките свине трябва да се демилитаризират до крак!

Истински християни!

Ръцете трябва да им целувате!

"Но съгласно Женевската конвенция за защита на гражданското население по време на война, на деца от териториите на бойните действия трябва да бъдат осигурени хуманитарни коридори до безопасна зона в родината им или до друга неутрална държава, припомня Радио "Свобода"." Ми то си е спазена конвенцията, със напълно законен указ на Путин тези области са обявени за територия на Руската федерация, значи децата са русначета и им осигуряват хуманитарен коридор към родината.

Факт!

Сега чакаме Ердоган да пусне един указ и напълно законно да те вземат в Анадола да ти се радват

ти вече си там, и резаните маткапи ти се радват... ББААХАХА

Стига сте лъгали , боклуци такива . Украинската престъпна върхушка е инициатор на това . Или Русия ги прекарва през нашата граница на територията на Турция . Не ми се мисли за какво .

Имали са късмет да бъдат изведени в Русия,далеч от война, мизерия и укро фашисти.

Кръвен данък еничарчета събира русия.

Трол

Еничари.... които ще бъдат насъскани срещу родителите си!

Все сираци са, от Донбас! Дано русите ви изтрепят без жал!

И другото на тор!

Да ги оставят на укросвинете сираците, да ги шиткат на римокатолическите педофили, за органи или на фронта ли?

"Руският свят" - бедност, кал, мафия, алкохолизъм, дебилизъм, грабежи, убийства, военни инвазии, бомбене на болници и жилищни блокове, изнасилвания, отвличане на деца - да продължавам ли?"

Украински фашисти.

Това е етническа катастрофа! Кажете сега - има ли нещо, по което омразата на всички Московия да се отличава от османската империя? Еничари, масови кланета, специална операция (потушаване на априлското въстание), воюване със всички съседи... Едно към едно! Едно към едно ще бъде и съдбата на последната недо - империя - необратим разпад! Това са чудовищна! Унищожение на просия!

Трол

От укросвинете смисъл няма! За децата все още не е късно!

Ооо тъп, къде си бе.

Руски фашисти...

Украински фашисти.

*"Руският свят" - бедност, кал, мафия, алкохолизъм, дебилизъм, грабежи, убийства, военни инвазии, бомбене на болници и жилищни блокове, изнасилвания, отвличане на деца - да продължавам ли?"

направо си описал кочината сащ! мизеря, скитници в кашони, милиони чергари живеещи в фургони, мюцели градове наркомани и алкохолици. ПОВТАРЯМ ЗА ТАКИВА ТЪПАЦИ КАТО ТЕБЕ- ЦЕЛИ ГРАДОВЕ НАРКОМАНИ, ТЪПО ГУРБЕТДИВОТНО... ББААХАХА

че бяхме мили с тия варвари и не ги изклахме още по време на Велика България... ами се опитахме да им дадем език, вяра, дтржавност и култура - ами изивняваме се не стана - ние сме виновни... няма да повторим грешката...

на колко ли дечица е източил и изпил кръвчицата? Всичките тези така наречени елити доживяват сто години не зависимо, че са като мумии. Гущеровата кралица Елизабет и мъжа и и двамат почти удариха стотака, дъртия Рокефелер с осем присъдени сърца и постоянни кръвни бани с млада кръв почто до сто години доживя. Разбира се, никой няма да разследва такив изроди, защото те са подкупили и държат цялата система на така наречената демокрация.

ще си похапва дъртия вампир а и не само той, вижте в мръсната америка какви дъртофелници са на всиячки ключови позиции. Байден, Йелен, Пелоси, и други направо изглеждащи като Дракула...

Коментари - Русия е извела 700 000 деца от Украйна, част от тях са дадени на приемни семейства | Днес.dir.bg

Коментари - Русия е извела 700 000 деца от Украйна, част от тях са дадени на приемни семейства | Днес.dir.bg

Коментари

7000000 с незнам си колко нули... А няма една майка да реве по телевизията, че и липсва детето. Украинските майки са много заспали или дрогирани да не забележат липсата, а незнам си коя организация да го останоеи.

Бах таз гадна Русия - не позволява на Киевските фашета да си избият гнусните русначета от Донбас.

Това са Руски а не Украински деца И те си отиват у дома

Руски изверги ! ! !

Летния вирус ме подгони, сега ми свърши тоалет папера

Да и стотина хиляди вече ги е изяла

мисля, че има грешка. някъде към 7-8 милиона трябва да са.

Че са вземали деца от Русия, в това няма съмнение. Че това е грозно и подло, също няма съмнение. Но че са 700 000 деца, честно казано янките са се осрали в хиперболизирането на цифрите. Но ако питате янките, колко индиански деца са избили техните пра-пра-пра дядовци през 19-ти век, сигурно ще си замълчат. Щом започнаха на това да наблягат, значи контраофанзивата на Украйна, я няма никаква. Ама какво да се прави? Трябва да се демонизира Русия, няма как. През 80-те години, в Рамбо 3, изкараха муджахидините борци за свобода и справедливост срещу гадния СССР, а след няма и 15 години, вече бяха врагове номер едно за янките. Явно янките са се вкарали толкова много във филма, че се водят по холивудски сценарии по отношение на външната си политика.

Крадящи деца Затова видели ли ги наоколо -пазете децата си!

За да води войната в Украйна

И не могат да правят деца Затова крадат Хора, бдете!

Браво на Путин че спаси децата, които израснала под постоянни украински бомбардировки в Донбас. Това са си руски деца?. Пратиха ги на училище, в школи по изкуства и спорт, осигури ха им дом и лятна почивка. Децата са си много добре в Русия. А много от тях са сираци, с родители избити от украинците.

Е извела децата от Украйна за да ги спаси от украинските фашисти и западните им сатрапи

Да изведени се от зоната на бойните действия и са настанени в отлични условия и за тях се грижат компетентни хора. При поява на родителите няма проблем тези деца да бъдат върнати на родителите. Всяко едно дете е в списък и се знае къде е настанено. Стотици хиляди деца от Украйна са изведени на запад и са използвани за донори на органи, както и ранени войници . На запад процветява търговията с органи. Както и у нас се практикува от американски фирми обезкостяването на трупове починали в болници и имплантирането на пластмасови кости. И това ли ще отречете?

Пак антируска пропаганда. Оказа се, че децата са с родителите им в РФ и само 1500 деца са сираци от които има 380 осиновени. Децата са изведени от области на разрушения и директни военни действия с цел спасение и евакуация. А пропо, днeс се видя как в Украйна детенце стои в разрушенията. нещо за Член 50 от Международната Конвенция отженева? МНД следите ли новините, или няма политическа поръчка за Зеленски?

Първо изнасилваха бебета после имаха концлагер с 1 милион души сега крадат деца. Пет милиона и половина граждани на бивша Украйна заминаха за Русия защото в Киев управляват терористи.

Сочат колко просто животно е българинът.

Със и без тролска офанзива по форумите, по темата спор няма. Путин не смее да стъпи в Африка, Европа и Америка заради по-горното.

Няма да стане! Казахме! Hе е престъпник и не е направил нищо незаконно. Не е парче месо за упраженията ви по Право, казахме и ще си повтаряме. А ако много стане напечено и публичност shte дадем на некадърността на МНС. М/у другото според вашия Международен Закон, МНС трябва да представят доказателствата публично достояние. Къде са поставени в Интернет? Прерових над вече не ги броя но са поне няколко хиляди сайта. Фактите и доказателствата на предполагаемото престъпление къде може да видим? Още повече, се искат и факти в полза на потърпевшите ( в случая несправедливо обвинените.) Това не видях Прокурорът да е представил също! Разследване за корупция и политичска поручка в Прокуратурата на МНС е актуален въпрос впредвид тежестта на обвинението, липсата на доказателства, много високия пост на обвиняемия, никакви реални доказателства за физическо извършване на деянието, които са задължителни и т.н. и т.н...продължаваме до ликвидацията на този международен престъпен акт на безпрецедентна политизация и опит за затвор (а може би е и убйството) на законно избран Президент на суверенна страна като РФ.

Брата на прокурора дето издаде заповедта за арест на Путин... беше пуснат предсрочно от затвора, където излежаваше присъда за педофилия;)

смърт на руските военнопрестъпници руските педеруги и алкохолици не могат да си направят деца защото им са къси азиатските чурки.. но Путин винаги има решение на проблема..Екстравагантната идея включва спермата на Путин да бъде изпращана на рускините по пощата. Това щяло да е силен инструмент за борба с демографската криза „Всеки гражданин на Русия от женски пол ще може да получава по пощата генетичен материал от президента Путин, да забременее от него и да има дете. Тези майки ще получават специални придобивки от държавата“. Това е записано в нов законопроект, внесен в руската Дума, съобщава trust.ua. Авторът на екзоточното предложение е председателката на Парламентарната комисия по въпросите на жените, децата и семейството е Елена Мизулина Мизулина, която има докторска степен по право, направила предложението по време дискусия за пловодитостта в Русия. Тя обяснила и какво ще стане, след като децата на президента Путин се родят, с основната презумпция, че те ще бъдат основно от мъжки пол. „След раждането на детето, то ще бъде давано за отглеждане в специална институция по подобие на училищата на Суворов с целта да възпитаме граждани, верни на отечеството и лично на президента Путин.“ Така в бъдещето тези деца ще формират военния и политически елит на страната, защитава предложението си депутатката. По този начин щяло да се въздейства и върху демографската ситуация в страната. ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА

НАТО губи, ЕС е в криза и деиндустриализация, давайте с фейклвете А да ги оставят на Европа за органи и на старците за кръв ли сирачетата.

НАТо и ЕС губи бе русняк... къде видя НАТОВСКА армия или ЕС икономика в коптора на рушистански болшевистан... бтв денс копеката е на дъното откакто я има...

Функционален неграмотник Чети, пишат го всички западни и американски вестници

е как не губи ве чалгопитек? нали обосрались насекаде ве! ше мрете, яко ше мрете ве въшки смрадливи... ББААХАХА

ами кво правиш тука а не идеш в руския рай..ха.ха ама с тояги не можем да ви изгоним от западналия ЕС..ха.ха

хазараска пачвара и българско говедо се ражда руснак... берем си греховете от Игор Рюрик от рода дДуло....

Нахлупи си феса и влез в турски сериал, ще ти прилича

"През февруари 2023 г. Руската служба на Би Би Си установява, че от руския фонд с президентски грантове почти 3 милиона рубли са били отделени за проекта "Помощ за децата сираци от Донбас" в Ростовска област." ахах, огромната сума от 3 000 000 рубли...

това са близо 60 000 лева. един нов автомобил. а сега вижте, колко плаща БГ правителството на хотелите за украинските "бежанци"

Туй ще да е военното комюнике днес. Явно голям пердах ядат урките. А ако искат да видят изнесени от Украйна деца, да се разходят по Ибица, дискотеката на Европа, където еднополовите а и всякакви други си избират деца за семействата.

Точно. Италианският вестник Република на левите писа, че с детска кръв се удължава живота. Западняците затова пищят, отнеха им плячката. Спасиха дечицата.

Дондон Кадиров сигурно си е поръчал от тези деца. Готви ги за харема да се забавляват с брадатите главорези. Тоя боклук Путя раздава белите дечица, все едно са подаръци. Само като си представя как мазния Кадиров опипва тези клетки създания, ми идва да размаже главата на първия срещнат русофил-педофили. Смърт за Путя и неговите подлоги!!!!!

Питам! Защо нито един от тея които се кланят на Путин не са отишли нито веджъж на екскурзия в Маскева, а се снимат в НюЙорк, Лондон, Рим, Париж и др. Отговорете или мълчите позорно?!

Ееее как ще идат в Масква, бай Ганьо обича Рашка ама гледа по надалеч от нея да стои.

Опитай да идеш до Москва без причина и ще разбереш. Няма да те пуснат.

Елементарно. Като отидеш в Лондон да се запознаеш със Садик Хан , Руши Сунак и талибаните. И автоматично ставаш Путинист. Въпросът е ти що не си ходил там, та да станеш Путинист.

Тръмп беше в Москва ве гурбетживотно тъпо! А ти освен из калната евронива де си бил ве гурбетживотно... ББААХАХА

Кондом.

Има визи за русия както и за америка ,а и пара требе :)

Аз не само искам да отида в Москва, но искам да се опозная и с перфекният господин сегашен обитател на Кремъл. Но, при военно положение няма как да мотивирам отиването си. Няма да ми дадат виза, а и нямам връзки в Кремъл да ме представи някой. Ще решат, че го застрашавам; или съм шпионка; или т.н. глупости каквито им се въртят в главата не тези от зихерхайта.

И на тези съвременни руски варвари, антихора, симпатизират милион български изроди, страната е осеяна с паметници на гадовете, които ни окупираха, избиха елита на България и поставиха на власт най големите отрепки, тинята на народа. Днешните управляващи са страхливци, мекотели, шикалкавят за паметниците на съветските изроди, вместо да ги взривят к нахуй, к ебени матери!

Крадат кацапите.... Крадат освен всичко и деца, които ще превърнат в пияни боклуци като самите тях..... А дир.ру три наред всичко що не е кацапски трол.....

момиче...щях да стана първа ханъма на "султана"...да му стана по доверена от най довереният личен охранител И в сюблимния момент да извадя скрита кама....и да му я забия дръжката на този тотален изрод !

Ето от руското влияние идва целият чалга морал на мутри садизъм над жени и призиви за саморазправа

Добре са ги извели и спасили от лапите на киив ската хунта! В територията на окрайна са останали само аскер от наемници и пенсионери

а са отвлечени от бандити и продадени на Запад...

Шибани руски задници, комуняжки изроди, жалко че не ви изтребихме до крак през 1989та година

отец Ибан мое си изтребиш само твойте копелета кат ги изфъргаш на чикия у калта ве... ББААХАХА

На всички, които хвалят Русия, че е отнела децата от родителите им, да им се случи същото! Вие не сте хора, а зверове, в робското ви преклонение към руските нацисти сте загубили човешкия си образ. БЪДЕТЕ ПРИКЛЕТИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО!

Ти откога стана и майка ве, джендрьо :)

В бункера ще насъскат тези деца,- еничари срещу собствените им родители! Кърваво джудже надмина Сюлейман паша?

иииеебан само ииееебан за вас гурбетдобитъка... бой и иииеебан из калните еврониви... ББААХАХА

от Украйна нищо няма да остане, децата в русия, украйнките без гащи на слънчака , укрите 2 метра под земята.

Редно!

А укрофашистките свине трябва да се демилитаризират до крак!

Истински християни!

Ръцете трябва да им целувате!

"Но съгласно Женевската конвенция за защита на гражданското население по време на война, на деца от териториите на бойните действия трябва да бъдат осигурени хуманитарни коридори до безопасна зона в родината им или до друга неутрална държава, припомня Радио "Свобода"." Ми то си е спазена конвенцията, със напълно законен указ на Путин тези области са обявени за територия на Руската федерация, значи децата са русначета и им осигуряват хуманитарен коридор към родината.

Факт!

Сега чакаме Ердоган да пусне един указ и напълно законно да те вземат в Анадола да ти се радват

ти вече си там, и резаните маткапи ти се радват... ББААХАХА

Стига сте лъгали , боклуци такива . Украинската престъпна върхушка е инициатор на това . Или Русия ги прекарва през нашата граница на територията на Турция . Не ми се мисли за какво .

Имали са късмет да бъдат изведени в Русия,далеч от война, мизерия и укро фашисти.

Кръвен данък еничарчета събира русия.

Трол

Еничари.... които ще бъдат насъскани срещу родителите си!

Все сираци са, от Донбас! Дано русите ви изтрепят без жал!

И другото на тор!

Да ги оставят на укросвинете сираците, да ги шиткат на римокатолическите педофили, за органи или на фронта ли?

"Руският свят" - бедност, кал, мафия, алкохолизъм, дебилизъм, грабежи, убийства, военни инвазии, бомбене на болници и жилищни блокове, изнасилвания, отвличане на деца - да продължавам ли?"

Украински фашисти.

Това е етническа катастрофа! Кажете сега - има ли нещо, по което омразата на всички Московия да се отличава от османската империя? Еничари, масови кланета, специална операция (потушаване на априлското въстание), воюване със всички съседи... Едно към едно! Едно към едно ще бъде и съдбата на последната недо - империя - необратим разпад! Това са чудовищна! Унищожение на просия!

Трол

От укросвинете смисъл няма! За децата все още не е късно!

Ооо тъп, къде си бе.

Руски фашисти...

Украински фашисти.

*"Руският свят" - бедност, кал, мафия, алкохолизъм, дебилизъм, грабежи, убийства, военни инвазии, бомбене на болници и жилищни блокове, изнасилвания, отвличане на деца - да продължавам ли?"

направо си описал кочината сащ! мизеря, скитници в кашони, милиони чергари живеещи в фургони, мюцели градове наркомани и алкохолици. ПОВТАРЯМ ЗА ТАКИВА ТЪПАЦИ КАТО ТЕБЕ- ЦЕЛИ ГРАДОВЕ НАРКОМАНИ, ТЪПО ГУРБЕТДИВОТНО... ББААХАХА

че бяхме мили с тия варвари и не ги изклахме още по време на Велика България... ами се опитахме да им дадем език, вяра, дтржавност и култура - ами изивняваме се не стана - ние сме виновни... няма да повторим грешката...

на колко ли дечица е източил и изпил кръвчицата? Всичките тези така наречени елити доживяват сто години не зависимо, че са като мумии. Гущеровата кралица Елизабет и мъжа и и двамат почти удариха стотака, дъртия Рокефелер с осем присъдени сърца и постоянни кръвни бани с млада кръв почто до сто години доживя. Разбира се, никой няма да разследва такив изроди, защото те са подкупили и държат цялата система на така наречената демокрация.

ще си похапва дъртия вампир а и не само той, вижте в мръсната америка какви дъртофелници са на всиячки ключови позиции. Байден, Йелен, Пелоси, и други направо изглеждащи като Дракула...