Русия ще може да забранява чуждестранни НПО

Руските депутати гласуваха окончателно закон, позволяващ на властите да забраняват чуждестранни неправителствени организации, смятани за "нежелани".

Обратно в новината

Коментари - Русия ще може да забранява чуждестранни НПО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това в една демократична страна (каквато е Русия) не може да се случи. Тази новина е гадна западна пропаганда!

Следващите крачки са лагери, интернирания, КГБ, ЦК, Политбюро

Много ми е крив така нареченият БХК...

Отлично, Путин! Так держать!

точно така-размирици не им са нужни чрез тия платени организации,които п-лъзнаха и у нас от 90-та г насам

НПО-тата са хитър начин за износ на цветни революции.

Мечката Русия може само да мачка с ботуша-глад за мужиците,комфорт за върхушката!Ще изтече и това военизиране като се види,че са многократно надминати с новости............... Жалко за руснаците остават си векове назад!

Нпо пречат на държавата в русия, либия, иран, ислямска държава и от сорта. Когато бесеха сестрите ни в либия не пречеха , а бяха последно упование. Що нпо не пречат на държавата в белите държави като германия, дания , швеция , ами ги подкрепят и финамсират.Ами щото смисъла на държавата е друг- да защитава интересите и правата на гражданите и това легитимира държавата. Пък в рашката държва- държвата е на тиранина , олигатсите и слугите им и единствения и смисъл да ги обслужва и да мачка , пък правата , които са разписали формално и нпо пречат

е що забрави нашите соросоидчета, "аденаурдчета", "стояновчета"????

пета колона ще ги забранява

А и при нас де. Ако забранят БХК ще почерпя. И всички други дето защитават "правата" на мангустите.

Абе те да защитават, ама да защитават равата на веки гражданин. А не да качват едни граждани на главата на другите!!!

основната дейност на НПО е да заплащат и обучават марионетни местни люде и да им преправят път чрез подкупи и зависимости на властови позиции. Плащат и на медии за създаването на имич при избори. Названието им е подвеждащо, защото се финансират в повечето случай открто от американската държава.

Отдавна трябваше да го направят. НПО и дипломатите правят противонародните цветни революции про света.

БРАВО на РУСИЯ,която с истински патриотичното управление на ПУТИН,в последните години все повече отстранява и компенсира ОГРОМНИТЕ вреди,донесени й от т.н.демокрация!?!,осъществявана в интерес на Запада с негови заблудени или платени, но все едно ВРЕДИТЕЛСКИ протежета като Горбачов и Елцин!!! За жалост в България НЕ е така и вече са колонизирани или отнети не само материални имущества,а официално "работят" ВРЕДИТЕЛИ от всевъзможни НПО,които промиват мозъците/главно на плиткоумните,които за жалост не са малко/.Лично на мен особено ми тежи и дразни тяхното ПРИСЪСТВИЕ в ДИР и сходните му формати в Интернет,защото ми е някак тъпо и недостойно да споря или да чета долнопробни ПЛАТЕНИ папагали,заработващи зомбиращи бройки!Предполагам и други хора реагират като мен, но нека МАНИПУЛАТОРИТЕ и господарите им да НЕ смятат, че са постигнали победа, защото ИСТИНАТА е една и ДОСТОЙНИТЕ МИСЛЕЩИ ХОРА не са изчезнали и НЯМА да изчезнат!

про4етох като НЛО и си викам баси специалистите...

Те такъв закон ни трябва и на нас.

Абсолютно очакван ход. В крайна сметка основната функция на тези организацийки е да работят срещу държавата. Човекът знае как да си защитава интересите, затова има и толкова фенове по света. И на парада се видя, че по-голямата част на света /като население/ е с Русия. Въпреки стоновете на запада, че Путин бил "изолиран".

Путака се окопава яко :) Усилено е тръгнал по стъпките на колегата си, диктатора Ким :)))

Че то по тази лигика, САЩ са вече при Ким

да си сложат бодлива тел и да си пуснат ток; Само по този начин ще се съхрани Русия във вековете!

Разбира се,че с помоща на такива организации се спретват бързи революции с чудовищни резултати.Превенцията е разумен ход.

Абсолютно си прав! Трябва пълен контрол над тия "подводници", които минират устоите на държавата.

Откак Путин пренебрежително се изплю върху България по Южен поток препредавайки ни на Турция изобщо не съм му фен, защото изведнъж пак стана ясно,че Русия е в същност една нео-Византия за България! Но действията на Путин по опазване на Русия като държава, както например това за НПО-тата, предизвикват само моето искрено и възторжено одобрение! Ако България закрие всички соросоидни платени анти-български НПОрганизации като БХК например, ще се спре тоя пагубен процес на унищожение на българската нация и цивилизация!И Възраждането ще настъпи много, много бързо!

Когато се изплюеш върху собствения си образ в огледалото, не вини за това други! Разни драскащи мушмороци се гаврят с Лавров и с Путин, въпреки, че са пигмеи спрямо тях, както и България в момента е един геополитически пигмей. А управляващото ни през последните години политическо котило, под опеката на американското Посолство и на американските НПО, превърна родината ни в очите на Русия в презрян дупедавец на Запада.

Атака не случайно не подписа споразумението за отказ от тролене в нета.......:-) Гледам атакистките тролчета работят без конкуренция!!! :-) :-) :-)

Нека и тук ги забранят!

Путлеристкия режим връща тоталната цензура от края на СССР........:-) :-) :-) Да върнат и позабравените термини като упадъчна музика,да забранят дългите коси,империалистите-изедници и експлоататори,зрелия-презрял-развит социализъм с човешко лице (дали има социализъм с маймунско лице ) ..........:-) :-) :-) Путлер се стреми да върне желязната завеса и да изолира тотално империята си.От какво се страхува??? Нали русия е най-силната,най-непобедимата,с най-прогресивния строй??? :-) :-) :-)

Русия забранява чуждестранни НЛО -та . Абе ето каква била работата, то НЛО -тата били чуждестранни, а се моткат по Русия , а тия наште си мълчат, то и България се напълни с НЛО та.

" Правозащитни организации осъдиха законопроекта, който "Амнести интернешънъл" определи като "най-новата страница от безпрецедентните репресии срещу неправителствените организации"." Да го дуате право и нравозащитини боклуци. Нямате работа да се месите в делата на суверенна държава.

Ето това се казва държава! Държава, държавност и суверинитет. Националната сигурност на 1-во место. Алооооо Тикво, чули? Или Държава, държавност и суверинитет нямат място в една от двете ти гънки в мозъка, за АМ АМ АМ и ТРЪЦ ТРЪЦ ТРЪЦ?

Малко бъркаш понятията. Но иначе си прав - тук първо трябва да се допитаме до Москва и след това да "вземем" решение. Это настоящий суверенитет!

Ти ги бъркаш понятията. Някаква олигофрения ли ражда тия словоблудства или подранила деменция. Да, едната жаба била зелена, но другото врабче завило на дясно.

Много ви беше добре, когато никой не критикуваше официалната власт, демек вас, нали? Да, ама вашата свърши. И да ревете, и да не ревете, вече хората искат различни гледни точки, критично мислене и свобода на избора. Това е.

И защо трябва непременно да отъждествим НПО с градивната критика към властта. И къде видя някаква свобода на избора в нашия 25 г. просперитет на НПО?

Чакай после богати инвеститори

НПО са като болеста Рак ! Инжектират се в Слаби,Незащитени Общества-Държави , и започват Разрушителната си дейност !! В необходимите за Заразителя момент НПО Болестта може да бъде Отключена и да се Задейства Бързо за да постигне бърза Цел ! Целите на НПО-Болестите с Дистанционно е да Отслабва Общества-държави до степен те да могат да бъдат Манипулирани без Съпротива !! Само огледайте Всиччки БГ Медии - -наводнени са от"експерти" на НПО ! Сорос има 40 НПО в България !! Бравао на Русия!Отърсват се от Болестите !!

към средновековието.

Ето още един от засегнатите.. Абе защо не пишете с някой постоянен ник? Много започнахте да мутирате.

loyola

Ако и у нас НПОтата бяха забранени, сега политическата ситуация щеше да е съвсем различна.

щяхме да сме много по-зле от Беларус.

То сега сме по-зле от Белорус. Нещо да кажеш.

в Русия приеха закон за НПО, според който НПО трябва да дават отчет за парите си - от къде ги получават и за какво ги изразходват. Тогава също се вдигна вой до небесата, но като разбраха, че този закон е взаимстван от закона на САЩ за НПО, приет още през 30-те години на миналия век, видяха че пропагандата им е прекалено просташка, и взеха че млъкнаха. Много скоро се разбра, че всяка година в НПО-тата в Русия се наливат няколко милиарда долара, понякога парите се превеждат директно от посолствата на съответните държави. Тук е момента да припомня, че в Русия действат 654 НПО, докато Русия има само 2 НПО в чужбина - 1 във ФАЩ, и 1 във Франция. Между другото във ФАЩ членовете на чуждите НПО се разглеждат със статут на чужди агенти. Време е това да стане в целия свят, защото наистина членовете на НПО са платени чужди мекерета. И когато се явяват по средствата за масова дезинформация, да се изписва на екрана, че им се плаща от еди-коя си държава. Тук такива американски мекерета са всички медийни звезди, за които се сетите - политолози, социолози, журналисти, икономисти, които провеждат американските интереси, натрапват законодателство и платени чужди агенти на високи държавни постове. Обществена тайна е, че "Хамерика за България" плащаше т.нар. протести през 2013, издържа швестърите от "Проституираща мрежа", дават пари на средствата за масова дезинформация, за да манипулират хората, да извършват лъжлива пропаганда, да създават преиначена представа за нещата които стават например в столицата, да извършват майдани, преврати, да насъскват общественото мнение срещу определени неудобни партии и лидери, да се работи против интересите на обществото и държавата, да се прокарват чужди интереси и т.н. Главните са НТВ, БТВ, БНТ, ТВ Европа и Он ЕЪР, които са получили доста тлъсти суми за своята дейност.

Тогава седем от десет наши телевизии ще се простят с финансирането си от Азия ?! Какво праим сега?

Всички тези НПО са чужди сили които целят де стабилизация в страната и хаос ! Така беше при Елцин ! Вчера всички лапачи от НПО в България се бяха събрали , начело с Посланика на САЩ , посланика на Укропите , Сашо Домата , партизанския внук Иво Инджев , вечно гладния от Банкя и всички боклуци от прехода , които изхвърлихме от управлението на БГ ! Докато има НПО в БГ няма да се оправи държавата , също трябва да се забранят със закон , защото ще продължават да ни управляват , тикви и кратуни !!!!

Друго си е, викаш, Орехи, назначени директно от Москва!

Чешеш се дето не те сърби.....

Как функционират НПО в щатите? може ли някой да отговори ,и по какви правила се работи там.

Не функционират-определено не и с чуждо финансиране от разни фондацийки:-).

Единствено в САЩ не може да стане цветна революция - защото единствено там няма американско посолство.

Абе ти защо не се разкараш обратно в Русия, много ти разбира главата от НПО. Като толкова ти харесва комунизма, марш в матушката ти. Аман от тролове.

Света се опитва да помогне на руснаците да се спасят от желязната завеса и да станат проспериращи в цивилизацията,но болшевишките чугунени тъпанари в Кремъл отново ги затварят в железен кафез ,като диви животни!Путин иска да е атракция от зоопарк!

В интервю синът на 40-ия президент на САЩ Роналд Рейгън: Ако в света има истински лидер, то това е президентът на Русия Владимир Путин." Само ти ли си толкова тъп или искаш ние да разсъждаваме така идиотски като теб. Знаеш ли колко още такива цитати на чужди авторитети мога да ти пусна. Какво целите, кретени от пропагандата. Да ни правите нас, българите зомбита ли? И по знак да се хвърлим на война срещу Русия, за да спасяваме умиращия бизнес с доларите на мошетата? Глупак!

Преди да напишеш някаква ТЪПОТИЯ, помисили си за да не се излагаш. Кога на така наречения свят му е пукало за страните от третия свят, за недохранените ...., та виж ти за руснаците сме се затюхкали.

Кога ще изгоним руснаците от България? Дойде му времето вече ! РУСИЯ СЕ САМОИЗОЛИРА, ВРЕМЕ Е И НИЕ ДА Я ИЗОЛИРАМЕ ОКОНЧАТЕЛНО!

Тебе партизанския внук трябва да те изгонят в Северна Корея , защото си гьотверен !

Пък самоизолирай се. Много приличаш на един смешник който е начело на държавата. Ще се самоизолираш от 1/6 от земята. Тъто, та тъпо!

Виж колко чугунени глави са ти сложили минуси. Дирът е проруски, ако не ти е известно - тук е царството на мурзилките. Те искат държавата (демек Путлер) да командва всичко, да няма частна инициатива, за да могат пак да дойдат на власт. И много ги боли, че това няма да стане.

вие тука, мразите расизма и руснаците, а?

Къде се е изолирала Русия, бе. Света да не е само ФАЩ и ЕС?

Много ми е интересно какво би било отношението на древните ни държавници - хан Крум Страшни; цар Симеон Велики; Йоан Асен II; към едно византийско НПО /примерно/, опитващо се да съществува в Българската държава и да всява смут и раздори сред населението???

То е ясно - под меча.

От древно време агентите на чужди държави са се опитвали да представят своята дейност за благородна и поставена в служба на отечеството.Но понякога си намират майстора,както с случая с хан Телериг.Ханът написал писмо до император Константин ,че му е омръзнало да управлява такава гадна държава ,иска да избяга и моли императора да му каже,познава ли хора в България,на които може да разчита да му помогнат.Това го има в учебниците по история,така че спирам до тук!

ВИЗАНТИЯ И БЪЛГАРИЯ СА БИЛИ ЕДНО ЦЯЛО. Да не си мислиш, че границите и ограниченията са били като през Студената война?

Рядко тъпо изказване.

Ама ти вEрно ли го твърдиш това сериозно?!? Надявам се да е ирония някаква... Пренаписа Европейската история направо иначе...:) Да ги питаш стотиците хиляди паднали по бойните полета българи и ромеи тогава за какво са се бъхтали, като България и Византия са били едно цяло...

Тогава все още евреите не са успели да си организират трайни структури. Били са завоалирани в търговски гилдии и кервани. Но при Шушманите вече са се разкрили и са спомогнали Дунавска България да падне под Османска власт. Велика и Волжска България е устояла още няколко века, докато я разсипят окончателно и нейните земи да се нарекат Татария, вчера СССР, днес Русия.

Абсолютно правилно! Това са туморни образувания върху лицето на държавите- у нас повечето са финансирани от американците и защитават само чуждите интереси и провеждат антинационална политика!!!! ВЪН!!!

Така наречените НПО отдавна не са това ,което трябва да бъдат и тотално за опорочили и предали идеите на създателите на подобни организации.Тези организации би трябвало с чиста съвест, чисто сърце и висок морал да защитават хуманни цели.По същество обаче тези организации или са се превърнали във филиали на тайните служби или се контролират и финансират от тях,а някои от ръководителите на тези организации са най-обикновени платени агенти,често посредствени и примитивни,за да се контролират по-лесно.Проблемът на тези НПО е,че даже най-непредубедените хора започнаха да се досещат за истинските цели на тези организации!

Спирането на разрушителната роля на неправителствените организации за обществата в Европа е по-наложително дори от борбата срещу Ислямска държава. Освен да рушат икономика, морал и какво ли още не те нищо друго не правят!!!

Глупости! Правят, и още как! Е, говорим за правене на пари за собствените джобове, но това са подробности...

Novae

Да не би аз да съм ги допуснал в русия.това го стори Горби.

Нормално, Русия е тоталитарна държава. Свободата и животът на човека там не значат нищо.

затова пък ние, в "демократична" България позволяваме на разни организацийки да ни диктуват какво да правим - справка - циганите, бежанците и т.н.

Браво! А в България кой ще предложи подобен закон, кой ще го гласува за да спрат разрушителната дейност на Отворено общество и десетки други подобни организации, клубове. Кога ще бъдат забранени тайните общества - масони, ротарианци, тамплиери и тем подобни задкулисни гниди??! ДИР, ако си позволиш да изтриеш това, значи и вие сте в кюпа на тези антибългарски структури.

Кочо, язък само дето ти се клатят м..дата!С акъла си много зле братчед!

Ех гнидо, защо да съм зле, а ти да си добре?! Дай определение, доказателства! Чуй репликар, ще дойде време да ви режем всичките дето сте на соросоидни и НПО хранилки от по 20 долара до 200 долара - евтино платени предатели и скокливи козли със спаружени висулки. Нароихте се като гризачи и не мирясвате, въпреки че изгризахте кораба, който ви вози!

Аха-а-а! Ето го един от НПО, дето си брани хляба!

Русия ще може да забранява чуждестранни НПО и НЛО

за рускомислещите тролове в свободната част на света - ЕС!

Че НПОтата с чуждо финансиране и центрове са част от хибридната война, дори и руски НПО регистрирани на запад са под наблюдение и контрол от съответните служби за нац.сигурност. Техният нон-профит е политически профит за друга д-ва.