Какво е обсъждал Владимир Путин с арабски принцове

Президентът Владимир Путин се срещна с престолонаследника на Абу Даби и с министъра на отбраната на Саудитска Арабия.

Обратно в новината

Коментари - Какво е обсъждал Владимир Путин с арабски принцове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин гледа да се изтъргува най добре в тая криза - незнам как прежали ония 23 ракети за 600 000 милиона сега сигурно търси някои да му ги плати

Принцове и принцеси внимавайте много да не стават атентати и при нас, защото ви е спукана работата. Ракетите от Каспийско море ще долетят направо при вас!

Путин е достатъчно културен човек да има даде там някакви обясНЕния.....очевидно, че си действа както намери за добре и ме пита никого..айде ФАШингТОН, разЕДИНена Европа и другарите от демократична ислямска Арабия да духат по един дълъг.....борщ....

Крайно време е живеещите в лукс дебили да бъда приватизирани от собственото си население. Щото мого злато мого кеф и аз манго като мюслим и аз искам кеф и злато.

Добър или лош Пътин е против тези първобитни животни и техния култ.Саудитска Арабия е държава, която живее в тъмните векове благодарение на ширията и изповядва същия този култ като спонсорирантите от тях ИСИЛ.За каква "умерена опозиция" говорят тези уроди?А благодарение на марионетното ни управление сме на страната на Саудитска Арабия.Време е да се събудим най-накрая и да изберем своята страна,за да не сме отговорни като съучастници в този геноцид на 21 век.

Другарят Путин много хитро заповяда преди седмица удар с крилатите ракети, който показва на рязаните карабини, че няма точка на арабския полуостров, в която да могат да се скрият от тях. И сега фесовете ще целуват ръка...

Арабските принцове,определено трябва да се договарят с Русия!!!Трябва вече да им е ясно,че Катарски газ през територията на Сирия няма да мине!!!Но по-притеснителното за саудитите,е как Иран да не разбуни духовете на шиидското население!!!САЩ,забъркаха саудитите в проблем,от който всеки ще гледа да се спасява по единично!!!СВЕТЪТ,НЕ МОЖЕ ДА Е ПОД КОНТРОЛА НА САЩ И СВЕТОВНИТЕ БАНКЕРИ!!!

Крайно време е да се демократизира С.Арабия. Те много изостават в този процес. Путин може да им помогне. Има още много нови оръжия ,които предстои да бъдат изпробвани ,а арабската пустиня е отличен полигон.

Точно така, а технически погледнато терминологията, която въведоха САЩ беше хуманитарни бомбандировки.Хахаха. Царе са американците в риториката, особено до използване на многозначителни изрази! Никой не може да им каже нищо на САЩ, използвайки тази терминология те бомбят всичко, докато не остане нищо "хуманно"!

Путин ша са вози на камила и с одобрение из региона, пък Обама ша му се кланя и ша му рине фекалките.

ПРИЗОВАВАМЕ ДА НЕ СЕ СТРЕЛЯ ПО КОЛОНИТЕ С ЦИСТЕРНИ С НЕФТ,КОЙТО ПРЕЗ ТУРЦИЯ И ИЗРАЕЛ СЕ ПРОДАВА ОТ ГУТ ГАЙС ПО МНОГО ДОБРА ЦЕНА.СЪЩО ДА НЕ ГЪРМЯТ ПО КАМИОНИ И КОЛИ С ТРАФИКАНТИ НА АРТЕФАКТИ,ЗЛАТО И ДР. ЦЕННОСТИ,КОИТО МНОГО ДОБРЕ ВЪРВЯТ НА АУКЦИОНИТЕ В АНГЛИЯ. ТУРЦИЯ ОДОБРЯВА СТРЕЛБАТА ПО КЮРДИ,КАМИЛИ И КЬОРФИШЕЦИ.ПЪРВО АЛЪШ-ВЕРИША,А ПОСЛЕ ПОЛИТИКАТА.

путин е дълбоко изолиран от идиотските решения на меркел и оланд, даже арабските шеихове почнаха да го разбират. господи, тея двамата (меркел и оланд) водят европа към крах и никои не ги спира!

Ами разбира се. Едноверците се разбират прекрасно. В Русия местното население са мюсюлмани. Ислямът се появил по-рано от православието. Във Волжска България ислямът става основна религия в 919-та година, а чак 990 год Украинският Княз Володимир кръщава Киевското княжество

Вижда се, че ги разбираш резняците, друго си е да сте си едноверци нали?

"Ислямът е разлагащ се труп, който трови нашия живот както вонящата мърша" Думите са на най-големия реформатор в историята на Турция, а и на целия ислямски свят - Кемал Ататюрк. Бащата на турците е виждал в религията на пророка Мохамед една от основните причини за пълния упадък на Османската империя

Факт е, че за близо 2 милиона мюсюлмани в Москва има само 5-6 джамии

Личи си, че сте мюсюлманин! Иначе не бихте написали, че православието /т.е. ХРИСТИЯНСТВОТО/ се е появило преди исляма!

Саудитите и Ердоган с негласното одобрение на САЩ са основната материална и финансова опора на ИДИЛ. В момента инвестицията им се изпарява в прекия и в преносния смисъл. Затова отиват на крака при Путин- да се молят за спиране на СУ-тата и "Калибрите". Дават мило и драго да го омилостивят.

Фантасти ,шейховете са отишли ,за да паднат на колене пред адепта на Оалах Акбар белия бог . В много интересни времена живеем. Алах Акбар в превод е Велик Бял бог. Сигурно са произнасяли молитвата. Боже господи прости ни молим ти се от сърце с ум и разум надари ни...... Путин-И слугите на НПО та та на Америка при вас шейх на превъзпитание.

Благодаря князе су бога ,за добрите думи. Знаеш ли кой е Калки. Велес-Вещии лес. Вълка той прочиства гората от мършата. Наш бог предтеча годината му започна през 2012 . Така че съм подготвен и езотерично и много добре се справям с Буквицата. Знаеш ли приятелю ,за буквицата.Препоръчвам ти я от все сърце.

Смърт на всички джуджета по всички земни кълбета

...е бива ли така, да желаеш смъртта на родителите си, какъв човек си ти?

Саудитско-арабският десант на наследни принцове в Сочи изглежда има важна цел.Според мен чалмите искат да покажат на Путин ,че много го уважават и за в бъдеще ще продължават да го уважават,ако предаде Асад и остави саудитците да го ликвидират.Може да са му обещали,че като се пенсионира,ще го викат за лектор и ще му плащат по 300-400 хил.долара на лекция,а може и повече!/Струва ми се ,че ако руснаците пуснат още няколко ракети Калибър,саудитците ще вдигнат още мизата!/.Но ...изглежда резултатът е никакъв,няма нещо с което Путин да бъде съблазнен...може би единствено Кабаева,а?!Така, че се очертава грандиозна дипломатическа битка,сега заради тия ракети никой не смее да говори за война с Русия!

И нито дума за цената на петрола.:)

Резултата е следния: Днес Вашингтон пост съобщи че САЩ обсъжда варианти за доставка на зенитни установки за бунтовниците( разбирай ИДИЛ) а Русия обяви че праща Су 30 в Сирия.

В списъка не виждам Македония.Още преди 20 години пътувайки из Македония бях изненадана от огромния брой джамии.Не знам дали там не ни бият в тази статистика.Това някак много ме огорчи, разбираемо , произхода ми е от тези български земи, напуснати в началото на миналия век.

Информацията е от 2011г Какво е днес, сами преценете... 1.Германия-2750 джамии. 2.Франция-1600 джамии. 3.България-1280 джамии. 4.Великобритания-1000 джамии 5.Испания-813 джамии 6.Холандия-400 джамии 7.Австрия-400 джамии 8.Белгия-328 джамии 9.Италия-258 джамии 10.Гърция-258 джамии 11.Швеция-156 джамии 12.Швейцария-122 джамии 13.Румъния-77 джамии 14.Финландия-17 джамии 15.Ирландия -9 джамии 16.Полша-6 джамии 17.Словакия-4 джамии 18.Литва-4 джамии 19.Латвия-3 джамии 20.Чехия-2 джамии 21.Кипър-2 джамии 22.Люксембург-2 джамии 23.Малта-1 джамия В Европа живеят над 16 милиона мюсюлмани. Най много джамии от глава на населението и то не само на изповядващото Исляма в цяла Европа се пада на България.При преброяването през 2001 година мюсюлманите в България са 990 000,за сравнение- във Франция мюсюлманите с френско гражданство са над 6 мил.,докато джамиите им са едва 1600.

За сравнение: Царска Русия - 94 джамии СССР - около 300 джамии Путинска Русия - над 7500 джамии Мюсюлмани в Руска Федерация - над 20 млн, при общо население 135 млн (15%)

Виждам, че си сложил за аватар снимката на любимеца си :))) Ако аз мразех някой никога нямаше да си сложа негова снимка на профила си, каквото и да пише на нея. Целуваш ли я преди лягане?

За Царска Русия е горе долу така,но преди превземането на Кавказ от руснаците във войните с/у османците.

Е, че тя РФ нали беше в изолация, как така ще се срещат с Путин толкова много официални лица и държавни глави? Ми то не беше Меркел, Оланд, Нетаняху, Ердоган, Обама, Абе, ас Сиси, Абдула 2... Западът на това ли му вика изолация???

Кога пък РФ е била в изолация? Има санкции срещу отделни компании и лица. Доколкото знам Путин не е сред тях.

Как да не е била, ми нали в това се опитваха да ни убедят от сутрин до вечер по едно време...Забравиха я тая песен...

След срещата,принца звъни на Обама и на чист руски му говори-Шеф всё пропало!!! всё пропало Гипс снимают, клиент уезжает!!! Что делать? Путин всё бомбит. ИГИЛ-МИНДИЛ,БАГДАДИ- МАГДАДИ а я чаршав -насрав. Оалах Акбар.- Обама -шейх не кричи, сейчас нада всех учит руски и болгарски,потаму що болгари учил и писат руские. Я сейчас пазваню Бойка Борисава послат нам учителя из Болгарии,ани первай арии. До свиданя шеих увидемся в аду.

Президента на Русия си има официален сайт,в който пише,какво е обсъждал с други държавници.

Какво е обсъждал Владимир Путин с арабски принцове E как какво? Hова джамия ще се струи в Mосква. Mоже и в петербург, на Hевски проспект.

Не си разбрал бе кюлхане.Обсъждали са колко църкви трябва да построят в Риад, Мека и Абу Даби, иначе всичко под ножа, т.е под Су и МиГ.

А най големия майтап,как при изолирания Путин на кавйора се редят,Натаняху Ердоган,Японеца иска мир,Шейхове,Индиеца му пожелава дълъг живот с китаеца са в съюз. Даже Бочката се усети че нещата не вървят на добре и май днес е повишил тон на американците. Нещата се развиват по план.

Усетиха се арабелите, че САЩ яко ги пързаля. Американците разблокират нефтения си резерв след 40 години и арабелите остават прекарани и принудени сега да си търсят нова защита...

Русия е голям ислямски център с най-голямата джамия в Европа. По традиция от времето на Александър Невски, Путин започна войната с четене на защитни сури от Корана за успех при откриването на джамията. Евразийците казват, че исляма на руските царе е донесъл много победни битки.

Много си неинформиран. Погледни в гугъл джамиите в Лондон, Париж и Мюнхен, които са построени през последните години, докато московската е на над 100 г

Писна ми от фейкаджии, които пишат простотии без да са запознати с истината: Джамията "Хасан II" в Казабланка -1993г Джамията в Рим - С площ от 30 000 кв. м. тя се счита за най-голямата в Европа. -2005 г Джамията Ахмад Кадиров в Грозни-2008г Джамията Кул Шариф/Татарстан - 2005г Една от най-големите джамии в Европа - Байтул Футух" в Лондон за 10 000 богомолци Площта на джамията Шах Фейсал в пакистанската столица Исламабад е 19 ха. В молитвената зала и двора й може да се моли едновременно цялото население на столицата (около 300 хил. души). На 30 км от сръбския град Нови пазар ще бъде изградена най-голямата джамия в Европа с най-високите минарета в света 99 метра

ДА СА ИМ ЧЕСТИТИ!!!!! СЪЩИТЕ НЕ ИСКАТ И БЪЛГАРСКИ ХРИСТИЯНИ, ОБРАЗОВАНИ, ИМУНИЗИРАНИ КАТО РАБОТНА РЪКА. МЕДИИТЕ ИМ БЪЛВАТ АНТИБЪЛТАРСКА ПРОПАГАНДА, КАТО ИЗРАВНЯВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ЦИГАНИ С БЪЛГАРИТЕ ПОД ШАПКАТА БГ-ГРАЖДАНИ. НЕКА УСЕТЯТ ВКУСА НА ИСЛЯМА - ЕДНА РЕЛИГИЯ, РАМКИРАЩА ЦЯЛОТО МИСЛЕНЕ И ДЕЙСТВИЯ НА ИЗПОВЯДВАЩИТЕ Я, КОЯТО ОБАЧЕ ОБСЛУЖВА ЕДНИ ОЦЕЛЯВАЩИ ХОРА В ДНЕШНИЯ СВЯТ И ТЯХНОТО ПРОТИВОРЕЧИЕ Е ЖЕЛАНИЕТО И СТРЕМЕЖЪТ ИМ КЪМ ВСИЧКО ЕВРОПЕЙСКО, ДАВАЩО ИМ ПОМИНЪК И ДУШЕВНИТЕ ИМ ТЕРЗАНИЯ, ЧЕ СА ИЗНЕВЕРИЛИ НА АЛЛАХА, ЧИИТО ПРОРОК Е МОХАМЕД Е КРЪВОЖАДЕН ВОИН, ЗАБРАНЯВАЩА ВСЯКА ЧОВЕШКА СЕМЕЙНА РАДОСТ И БДИ НАД ТЯХ ДАЛИ МРАЗЯТ И ИЗБИВАТ ДРУГОВЕРЦИТЕ.

В Белгия -мега-джамия в Лиеж третият по големина град в страната. Най-голямата джамия във Валония върху площ 11 000 квадратни метра. м, а в основната сграда с капацитет от 1000 поклонници, ще има библиотека, кафене и няколко магазина. Лиежкото кметство забрани протестно шествие срещу строителството на джамията. В Хамбург, Германия старата Капернаумска църква ще бъде превърната в джамия. В Мюнхен политиците изберат място, където ще се строи гигантски ислямски комплекс с джамия, чието строителство на площ от 6000 квадратни метра. и ще струва 40 милиона евро. На протеста срещу строежа на джамията присъстваха само 120 души. В страната в несъстоятелност гръцкото правителство обеща да задели почти един милион евро за изграждането на първата официална джамия в Атина столицата на православната държава. Градските власти са също така заявиха, че в бъдеще ще бъдат изградени още дузина мюсюлмански храмове. В Шотландия, епископалната църква на Св. Йоан, в Абърдийн, стана първата в Обединеното кралство, която се съгласи да споделя своите съоръжения с мюсюлманите, които могат да се молят в църквата по пет пъти на ден. В Испания, в баския град Portugalete, въпреки протестите на местните жители, на 21 март мюсюлманите откриха джамия. Според статистиката, един от четирима баски е срещу строителството на джамии в техния район, а всеки пети не би искал мюсюлманин за съсед. В третия по големина град в Испания Валенсия, ахмадийската общност откри нова джамия на 29 март. На откриването духовният водач на Общността Ахмадия Хазрат Мирза Maсрур Ахмад заяви, че през последните 20 години броят на мюсюлманите в Испания се е удвоил, и е възможно ислямът да доминира отново в страната. Строят се нови джамии в Каталуния, Люксембург, Швейцария и др.

ДА СА ИМ ЧЕСТИТИ? НЯМА НИЩО ЛОШО ВСЕКИ ДА СЕ МОЛИ, АМА ПО 5 ПЪТИ НА ДЕН ЗА РАБОТЕЩИ ГРАЖДАНИ, ИЗВИНЯВАЙ -КОЙ ЩЕ ГОТВИ НА МНОГОЧИСЛЕНАТА ЧЕЛЯД? ТОВА МИРИШЕ НА РАДИКАЛИЗЪМ И РЕЛИГИОЗНО РОБСТВО. ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ, ЧЕ ВЯРАТА Е ЕДНО, А РЕЛИГИОЗНОСТТА - СЪВСЕМ ДРУГО НЕЩО. ТО И РЕЛИГИОЗНИТЕ ХРИСТИЯНИ МАЖАТ ИКОНИТЕ И ПРОСЯТ ЦЯЛОТО БЛАГОДЕНСТВИЕ ЗА СЕБЕ СИ 5 ПЪТИ ГОДИШНО, А 360 ПЪТИ ЖИВЕЯТ КАТО ГРЕШНИЦИ. КОЙТО ВЯРВА, СИЛАТА НА ВЯРАТА Е В НЕГО И В ДЕЛАТА МУ, А НЕ В ПОДМАЗВАНЕТО Н ХРАМА. И КАКВО СТАВА С ПРЕДАНОСТТА КЪМ АЛЛАХ И ОТНОШЕНИЕТО, СПРЯМО ДРУГОВЕРЦИТЕ???? ... СЛЕД КАТО СА ПОЖЕЛАЛИ И ЕМИГРИРАЛИ И ТОЧАТ СПЕСТЯВАНИЯТА НА ДРУГОВЕРЦИТЕ???? ДРУГОВЕРЦИТЕ СА ТОЛЕРАНТНИ И НЯМАТ ПРОБЛЕМ КАКВО ИЗПОВЯДВА СЪСЕДЪТ ИЛИ КОЛЕГАТА ИМ. НО ИСЛЯМИСТИТЕ ИМАТ ПРОБЛЕМ - ТЕ СА ГРЕШНИ ПРЕД ПРОРОКА МОХАМЕД, КОЙТО ИМ ДИКТУВА ДА ИЗТРЕБВАТ ДРУГОВЕРЦИТЕ. ТЕ НЕ СЕ ЛИ ЧУВСТВАТ ПРЕДАТЕЛИ, АКО СА БЛАГОДАРНИ НА СЪСЕДА ИЛИ КОЛЕГАТА, КОЙТО ИМА ДОБРО ОТНОШЕНИЕ??? ТОВА МИСЛЯТ ЛИ ГО ТЕЗИ ПРАВИТЕЛСТВА. НИЕ НЯМАМЕ ПРОБЛЕМИ В СЪЗНАНИЕТО И КУЛТУРАТА СИ С ДРУГОВЕРЦИТЕ, НО ТЕ ИМАТ. ОСВЕН ТОВА ИСЛЯМЪТ ИЗПОВЯДВА, ЧЕ МОГАТ ДА СЕ СНИШАТ И ДА СИ ТРАЯТ, ДОКАТО ДОЙДЕ МОМЕНТЪТ НА МЪСТ. ТОВА Е ДОСТА ПОДВЕЖДАЩО, ЛИЦЕМЕРНО И НЕДОСТОЙНО ЗА ТЪЛКУВАЩИТЕ ГИ И ПОДПОМАГАЩИ ХРИСТИЯНИ.

Путин спокойничко му обяснил- Виж шейтан слуга на сатаната пред вас има два пътя няма трети. Нов световен ред начело със САЩ и демокрация по Американски образец или много полярен свят в ,който се зачитат интересите на всички. Тук приятели не става въпрос за комунизъм, капитализъм,фашизъм,либерализъм а за Мироглед ,по кой път ще се развива човечеството.По Робовладелски,тълпа елит или по човешки, т.е. битката вече е на 6 ти приоритет. Мироглед,светоглед. Този уж малкия им разката майката на принцове принцеси илюминати и масони. Само да гъкнат и Калибър а за Швейцария вълците на Кадиров.

Много рядко правя реплика, но сега се налага. Докато има истински хора като Вас има и надежда. Вижда се, че сте наясно концептуално. Поздравления! Обединението прави силата! Успех!

Благодаря князе су бога ,за добрите думи. Знаеш ли кой е Калки. Велес-Вещии лес. Вълка той прочиства гората от мършата. Наш бог предтеча годината му започна през 2012 . Така че съм подготвен и езотерично и много добре се справям с Буквицата. Знаешли приятелю за буквицата.Препоръчвам ти я от все сърце.

Абе Путин, според опорните точки, беше в пълна изолация:)))

квостаабемаамустара , на хадж/хаджилък вече се ходи не в Мека а в Москва ли ? :-D да ви кажа к'ъФ е мо'абета : "Султан Путин ага , ти като помагаш на Асад , на нас ша помагаш ли ? че ни писна да даваме на ония изедници 80% от печалбата от петрола ! ако кандисаш на 25% да ни вардиш - с тебе сме !"

h 1

Наблюдател ( нерегистриран ) 12.10.2015 11:27 . САЩ и васалните им шейхове дестабилизираха светските режими в Ирак, Либия, Сирия и Египет и предпиеха открита агресия в Йемен. Путин обърна тенденцията, като с ефективната си политическа и военна подкрепа за Сирия и Ирак създава предпоставки за реална антисунитска вълна, която заплашва да отнесе сунитските монархии в Близкия Изток. Оправи ли "севера" (Сирия и Ирак), Путин ще установи "новия ред" и в Източната и Южта част на Арабския полуостров), като първо ще шамароса коалицията на шейховете в шиитски Йемен за да си възвърне военноморската база в Аден. Оттам насетне, за да продължат съществуването си арабските монархии ще трябва да плащат не само на САЩ и Англия, но и на Русия. В това се крие смисъла в намесата на Русия в Сирия с цел разместване на пластовете в Близкия Изток в интерес на нейната световна геополитическа и геоикономическа игра срещу САЩ.

обсъждали са с другите принцове кой първи ще стане цар ..

Обсъждали са как да въведат исляма като държавна религия на Руската Федерация и да я превърнат в Руски Ислямски Халифат. И Владимир Путин да приеме исляма.

в момента европа е на път да стане халифат. Така, че готви чалмата

И другото което забравяте е ,че Русия и Сащ са съюзници от ВСВ. Терминът студена война не е измислена от Чърчил а от масона фантаст ХР. Уелс. Тази война си е била абсолютно програмирана след ВСВ,но Сталин объркал плановете и вместо 20 са чакали 40 години. Целта е ясна глобална диктатура,но има едно но!!!!! Кой лагер ще на делее без да се стига до унищожаване на Земята.Борбата изобщо не е между САЩ и Русия, запада и изтока. Тя е партия шах или още по ясно Футбол . Два отбора по 11 със съдия,замислена е в древен Египет от Жреците на СЕТ и ХОР. Едните носят бяло а другите червено. Папата се облича и с двата цвята като Фараон а Швейцария е центъра слънчевия сплит. Червено и бяло.

На кво си?

Обсъждали са склонни ли са саудитските принцове да получат руски санкции с голям "Калибр" в отговор на опитите им да активират тероризма в Кавказ,вероятно.

Много просто, какво са си говорили. Само след първия залп на Калибър стана ясно на целия свят ,че Русия държи под обстрел целият близък изток и само да гъкнат ,ще има Оалах Акбар. Да не мислите че някой в Европа или САЩ ще се бие ,за извергите от СА. На саудитците им стана ясно, че Русия и Сащ винаги могат да се разберат както и че светът е вече друг.

За държава, която финансира ислямския тероризъв в цял свят ? И, в която, съвсем законно могат да ти отрежат главата или да те убият с камъни на публично място.

Кво са обсъждали не е ясно! Ясното е че така яко са го били по празната тиква, че се е смалил с цели 10 сантиметра!

прост организм си

Не знаех, че едноклетъчно е способно да коментира във форум. Явно си с много големи органели, но без клетъчна мембрана.

Затова отй излезе от срещатата ухилен,а те като посрани.Разговора е бил кратак пребирате ис главорезите,ако искате да царувате иначе ви оставяме на персийците да ви онадят.

САЩ и васалните им шейхове дестабилизираха светските режими в Ирак, Либия, Сирия и Египет и предпиеха открита агресия в Йемен. Путин обърна тенденцията, като с ефективната си политическа и военна подкрепа за Сирия и Ирак създава предпоставки за реална антисунитска вълна, която заплашва да отнесе сунитските монархии в Близкия Изток. Оправи ли "севера" (Сирия и Ирак), Путин ще установи "новия ред" и в Източната и Южта част на Арабския полуостров), като първо ще шамароса коалицията на шейховете в шиитски Йемен за да си възвърне военноморската база в Аден. Оттам насетне, за да продължат съществуването си арабските монархии ще трябва да плащат не само на САЩ и Англия, но и на Русия. В това се крие смисъла в намесата на Русия в Сирия с цел разместване на пластовете в Близкия Изток в интерес на нейната световна геополитическа и геоикономическа игра срещу САЩ.

Аз ще ви кажа: Отишли са да кажат на Путин, че ще продават вече нефта не в долари, а в злато!

Не мисля, че се е стигнало до там - не и толкова бързо, но и това ще стане.

Защо ни занимават какво е анализирал еврейския аналитик... ще умра от смях.. ето какво мисли българския му колега: Путин е казал на принца да се готви за "Тунджа-200" и да си пуска по-често хита "Батальона се строява" като си мисли за уволнение !

Обсъждали са молбата на ИДИЛ да спрат Руските бомбандировки и да продължат Американските.

Попадението Ви е с голяма Точност! ++++++++++++++++++++++

Някой много яко се е загрижил за ивестициите си, това е. Колкото и да не обичам руската имперска политика. С какво влезнаха в Сирия руснаците, с нахалство и малко самолети. Не е важен броят им, важен е интензитета на използване. На всеки самолет по три екипажа, пилот и механици, достатъчно боеприпаси и гориво и лети по 24 часа като руски чук без дръжка, ден и нощ. Поразявайки цели наред, всеки който не е с Асад е цел. Сирия е зона свободна за отсрелване на всичко живо.

СА не е в нато, а и да беше - голям праз. Путин ако ги изпердаши и тях - и ще последва край на търговията долари срещу петрол. Просто Русия ще контролира общо 70 % от нефта. И да, по-добре направо бой, защото тия са големи змии и така навремето корумпираха и разядоха отвътре щатите.

Ако влязат в СА, следва трета световна. Аз не искам, а ти?

Колко му е да влезе Египет и сирийската армия ;)

Не мисля, промениха се нещата - щом и Израел обърна кормилото. Пък да не мислиш, че на Американците им е кеф да са вързани за емирите - всичко си има граници. СА още не са го разбрали, но са минало. Другите се пазарят как ще разпределят влиянието си в региона и на тях им се струва, че всичко е по старому.

СА започне война срещу РФ , то С.А.ще бъде изтрита от лика на земята за по-малко от 20 минути и то без никакви усилия от страна на Р.Ф.

Някакъв си принц от С. Арабия говори за "умерена опозиция", при положение че собствената му страна няма конституция и който каже нещо за демокрация и опозиция отива в дранголника, а може би и при алах!? Пълен Абсурд!

Саудитска Арабия обезглавява повече хора от "Ислямска държава" 30.09.2015, 15:18 (обновена 30.09.2015, 15:44)

А типосаха и техен човек да отговаря за правата на човека в ООН - сещаш ли се какви топки държат, за да се стигне до там.

След срещата,принца звъни на Обама и на чист руски му говори-Шеф всё пропало!!! Гипс снимают, клиент уезжает!!! Что делать? Путин всё бомбит. ИГИЛ-МИНДИЛ,БАГДАДИ- МАГДАДИ а я чаршав -насрав. Оалах Акбар.

Бях в Щатите, когато бяха взривени двете кули-символа на Америка. От всички канали на телевизиите течеше различна информация. Ето една от тях, която не сте видели. Хайджакерите са получавали крупни суми от посланика на Саудите в САЩ и това е доказано. По телевизията се появява младо, симпатично момче, един от безбройните синове на феодала, собственик на страната. Той призна-да, давал съм и пари, но аз от къде да зная, за каква цел ще ги използват после. От това признание, на близките на убитите, едва ли е станало по леко. Отношенията на Саудитска Арабия с Кувейт. Интересите им сега ги карат да действат заедно. В действително те гледат да се унищожат един друг. Това е научено от сериозен източник от Щатите. Там нищо не е така, както изглежда на пръв поглед.

Според иракското външно министерство САЩ поставят прекалено много условия, за да доставят оръжие на страната. Същевременно министърът на отбраната Халед ал Обейди по време на посещението си с Москва обяви, че руското оръжие се е доказало с качеството си като най-доброто, а САЩ не могат да предоставят нищо подобно.

Явно е договарял мАсквА да стане Северната Мека, с тази нова прекрасна джамия и там комунягите и русофилето да ходят да се дупят. Просто среща между братя радикални мюсюлмани.

Саудитска Арабия предложи на Германия да им построи 200 джамии Предложението се появи, когато десетки хиляди мигранти се отправиха към унгарската граница

Е така де, СА предлага, Москва направо строи. Какъв напредък само.

това ,че си тъп е стана ясно. Ковпенсирай поне с четене на информация. Джамия е реставрирана , не е построена. А с този европейски "политик" , май зетя ти ще се казва Абдулла, а внука Мохамед. Освен това и сам трябва вече да започваш да четеш корана.

Наш Плехнелиев е велик. По велик и богат от саудистка арабия, защото си позволява да отказва покани на Путин.

освен това се срещна с идилците преди Путин ..

Изкарай си атлантическите бръмбари от главата. Види се, тайничко още сутрин си похапваш от парисейския квас, квази-анал-лизаторе, спирай го!!!

А Путин не е ли попитал принцовете кога ще падне кървавият династичен режим в СА и прилежащата й Катар?

Препоръчал е повече демокрация, повече права на малцинствата, свобода на словото... Такива неща. И им е показл един Топол -М.

Тънкия или дебелия край.

След като усетиха, че вследствие на тяхната зависимост и недалновидност, Европа се свлича към бездната, на европейските политици им дойде като гръм от ясно небе военната акция на Русия в Сирия. Доскоро те се държава така, сякаш смятат, че Русия е само една обречена на разпокъсване държава бензиностанция със стари оръжия, а поведението им , като на обслужващ персонал на Новия световен ред ще им осигури вечен комфорт и благоденствие. Прикриваните от големите медии демонстрации срещу организираната смяна на европейското население с мигранти още повече засили страховете на политици и коментатори за собственото им политическо и обществено бъдеще. Все по- трудно е да се обяснява на европейците защо богатите САЩ, Канада, Австралия, Япония, Саудитска Арабия, Катар, Кувейт, Обединени арабски емирства, Израел, Китай и вообще всички развити държави по света не организират прием на желаещи от целия свят на своя земя като бежанци, не им дават входни визи в посолствата си в Турция и страните от Северна Африка, не организират извозването им със самолети и кораби или по суша на собствена територия по хуманни причини, а само европейските държави са принуждавани да си сменят населението със заселници.

Шансът на Европа за оцеляване е много бързо приключване отношенията със САЩ и много бързо установяване на тесни връзки с Русия.