Русия разполага още 10 000 войници на запад, заяви Шойгу

Русия ще разположи още 10 000 професионални войници в западната част на страната, ситуацията там е нестабилна, заяви министърът на отбраната Сергей Шойгу.

Обратно в новината

Коментари - Русия разполага още 10 000 войници на запад, заяви Шойгу | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАТО са застрашени от Русия. Русия е застрашена от НАТО. И двете трупат войски за да се "отбраняват". Българите - лаем по форумите, нищо не зависи от нас

Някой няма ли в края на краищата да озапти това самозабравило се човече Плевналиев? Как може да плещи подобни глупости.Какво подържаме в Украйна?На г-н Порошенко тестисите.Този дори не е легитимен.Беше избран на избори обявени от несъществуващ по конституцията на Украйна орган.Няма такова животно "времено заемащ длъжността президент", като Турчинов.Кой го е избрал?Той е самозванец.Има процедура по която се обявява импичмант на президента.С фашистки пуч не става.А ние подържаме?!! Какво преврата ли? По команда от Вашингтон?И кой идиот му е казал че след като Крим 400 години е бил руски за 20 години е станал украински.Там 87% от населението е руско.Не е китайско или татарско.Впрочем и татарите не са коренно населени и да не се правят на луди.Останките от огромната столица на Велика България (Хумара) още стоят в устието на река Фанагория.Какви татари , какви 5 лева.

Добре казано, но УВИ, ИДИОТИТЕ НИКОГА НЕ СВЪРШВАТ!

ЛИЛИПУТКИН плаши гаргите хахахахаха

Ficho

Русия има интересния навик да настъпва една и съща мотика по много пъти. Отново ще се срине под собствените си военни разходи, ама така е, като не се учи история, а парата пак е изцяло за свирката.

Мечтая си за ситуация в която ГЛОВНОКОМАНВАЩИЯ главанак ще ме мобилизира и ще ме прати да се бия срещу РУСИЯ!!!!!!!!!!!!!!ха познайте кои ще са първите утрепани????????????????????????

Ficho

Чудесно е, че дори не знаеш как работят законите на страната в която живееш. Президентът е главнокомандващ практически само при военновременна ситуация и не може да те мобилизира извън такава. Има два варианта той да има такива права - или някоя държава да ни обяви война или парламентът по предложение на МС да обяви война на друга държава. Не мисля, че някое от тези неща ще стане в обозримото бъдеще, но все пак по-вероятно е първото. И тогава идва интересния въпрос за всеки русофил (или българофоб, зависи) - ще защитя ли страната си, ако Русия ни нападне? Явно за теб отговора е ясен, но просто е добре в бъдеще да ти е ясно, че си руски патриот, а не български. За да не се объркваш. А ако наистина си бил някога в БА, е малко срамно, защото бърлгарските мъже - вероятно и някой твой пра-пра-дядо се е бил и срещу руснаците, когато те са дръзнали да нахлуят на наша територия. И между другото са яли бой.

"Има два варианта той да има такива права - или някоя държава да ни обяви война или парламентът по предложение на МС да обяви война на друга държава" Той сам я обявява всеки ден бе, неудачник! Остава само да му отговорят (при това не са нужни никому официалности).

Русия само в Западната си част ще раположи повече войници, отколкото активни военослужещи има в цялата Българска армия.

и още нема таккова животно което да направи коврата на погачов намааааааааааааааааааааа

су 35 су 37 аман от раптори!!!!!!!!!!!!!!!!!!! смет е това за милярди долари!!!!!!!!!!!!!!!!!това прогнило железо су 24 ги направи нервно болни в черно море а камоли да говорим са су з7

Щерев, нощните вълци са като сивите вълци

хахахаха спокоино

С руснсците сме БРАТЯ!!! С останалите надупени " съюзници".

Братя, братя, колко да сме братя? Или когато е да даваме сме братя, а когато да получаваме - шут в гъза. Или нещо друго. Пак в гъза. Ако някой иска да ми бъде брат, да бъде така любезен да се държи цивилизовано. А ако ще се държи като бай Мангал не искам да ми е брат. Да си стои в Русия, Сев. Корея, Занзибар или в някоя друга изостанала държава и да си бъде брат с Путьо и путьовците, с др. Мадуро и другите там мадурковци

А те руснаците и не искат да са братя с вас, евреите. Като дойде Путин, бавно и постепенно ви изгониха от държавата. Оправяйте си отношенията с палестинците. Никой не те кани да се правиш на брат с руснаци я българия. Имате си държава, оправяйте си се там. С кой в България ще сме братя, нито вас, нито американците не ви засяга. тъпа и убита пропаганда от олигофрени. Кого се опитваш да лъже, бе глупак!

нито пък желая страната ни да бъде обект за поражение и завладяване от страна на техните оръжия и въоръжени сили! Защо ли?! Това не е от страх за личното ми оцеляване, а защото години наред съм обучаван за водене на бойни действия по техните схващания, на полигоните съм мерил сили с техните бойци и много добре зная на какво са способни! А на тези, които ще скочат срещу ми и ще започнат да възхваляват НАТО и да тръбят че сме защитени от него направо ще им кажа да си свалят розовите очила и да погледнат истината в очите, защото тази истина е жестока и безмилостна като смъртта по време на война !!!

Ние сме достатъчно силни и подготвени, за да смажем всяка путлерастка агресия. Нека само се пробват. Ще ги ритаме до Москва.

Хахаха, евреин да се бие. Видяхме ви в Ливан, Хизбола ви нарита 2006г. Изрита ви за по-малко от месец. Като сте смелчаци, ходете се бийте в Украйна. какво седиш да ни пишеш глупости. Тъпо пропагандистче. Парички за смотани коментари да получаваш, само за това те бива.

И аз не желая да воювам с руснаците. И украинците не желаеха. И грузинците. И финландците. Но.... ако те пожелаят. Тогава какво? Ето в това е въпросът. Вариант първи - сваляме гащите и ставаме Задунайская губерния - отколешна мечта на Русия. Нещо продобно направиха продажните украински офицери в Крим. Класическа проява на национално предателство. Така ще постъпят хилядите руско-съветски мекерета в България. Вариант втори, изпълняваме си съюзническите задължения като членове на НАТО, бием се достойно и очакваме помощ от съюзниците ни. Пък каквото дал Бог. Така са постъпили финландците през 1939-40. Така постъпиха грузинците през 2008. Така постъпиха някои украинци през 2014. Това е тежък, но достоен избор. А другото си е дупедавство. И няма ниакво значение дали се дупиш на Турция или на Русия - все си дупедавец.

с което се подвизаваш във форумите не стои истински разумен и трезвомислещ българин, а стои заслепен от политически, и други известни само на него, пристрастия или добре школуван в манипулативните изявления грамотен индивид. Това се набива в очи поради добрият подбор на фактите, които ги поднасяш така, че да постигнеш целта си. За да не воюваш с руснаците или която и да е друга държава трябва да имаш ум и сили да водиш такава политика, която да е в интерес на собствените ти народ и държава и която да не те поставяв позициятана враг на този с когото не искаш да воюваш! Не е зле да прочетеш пожвече историята на собствения си народ и да се поучиш от ума и действията на Борис ІІІ по време на ВСВ и как е успял да отклони исканиятана Хитлер за изпращането на български войски на Източния фронт! И още нещо, не ника е признак за умът и знанията на този който изразява мнението си във форума.

Съставът на американските войски на НАТО е наринат в колибите и бараките на Бронкс и Брукли. Състав от наркомани и отрепки, които в армията могат да получат шанс -или да пукнат, или да се пенсионират сакати и болни, с което да се измъкнат от мизерията. Това ли е армията, от която се възхищаваш? Соца пращаше циганите в Строителни войски. В пъти е по достойно за тях, и излизаха с професия. Дори цигните в соца можеха да си изкарват с достойнство прехраната. Когато прогледнете, животът ще ви е минал в мимикрия и лъжа. А той ще мине. Вервайте ми.

когато се дупиш на САЩ и НАТО след като твърдиш това: "дали се дупиш на Турция или на Русия - все си дупедавец."?! Значи когато се дупиш на господарите си е тежък избор?! Може за теб и така да е, защото до скоро си се дупил на другите!!!

колега знам за какво става на въпрос малко са хората в бг за да знаят за какво се борят нема аналог на наи новите техники на руските няма и няма американските технологии са далече от руските !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

НАТО СА МРЪСНИЦИ А ПУТИН КАКВО ЧАКА НЕ ЗНАМ ДОРИ И НАШИЯ ПРЕЦЕДЕНТ КАЗА ЧЕ ТРЯБВА ВОЙНА ДО ПЪЛНО УНИЩОЖЕНИЕ НА ИМПЕРИАЛИЗМА

Интересно, НАТО има 1000 военнослужещи, разположени в съседни на Русия държави, а Русия обявява това за заплаха и разполага нови...10 000. И колко трябва да си тъп, че да се хванеш на подобни глупости?

Ами може би, и на теб щеше да ти е интересно..Ако имаше две площадки за ПРО..КОИТО МОГАТ ДА ИЗСТРЕЛВАТ КРИЛАТИ РАКЕТИ ТОМАХОУК!!!

Над 1000 са само в Естония. А тези в Литва. Латвия, Полша, Румъния? САЩ официално обявиха колко григади и колко стотици танкове са поставили там. Твоята бройка само екипажите на танковете не може да събере. Според американските новини лъжеш.

Тикво... НАТО ( разбирай САЩ) разполагат АМЕРИКАНСКИ войски и бойна техника в трети държави граничещи с Русия... Руснаците си предислоцират военните вътре в РУСИЯ... какво интересното ?

Като си запознат ,защо не кажеш,че НАТО първо наруши договорите от края на СССР ,да не се разширяват на изток.А също ,че е лъжа ,причината ,която се изтъква ,че е заради Украйна.Още 2-3години преди това започна краваро-ционисткото търсене на повод.Тогава това беше-Неразрешението на Гей-парадите от Путин.Ето ,такива бяха поводите търсени от фашизоидните управници на США.

нормално! На краварската агресия трябва да се отвръща!! С чук в зъбите! Че те лудите ркави от добро не разбират! Само от лошо, и от яко посиране де;) Хахахахахах

abasador

абе личи си, страхотен коментар, пращи от интелект и политическа компетентност. Пък и НИКа ти един хубав. А да ти е..., лек деня.

Русия нито е окупирала, а още по- малко е анексирала част от съседна Украйна! Крим винаги си е бил руски, като изключим няколко години след разпадането на СССР, когато бе окупиран от украинците!

А като изключим 150 години, откакто го е окупирала немкинята Екатерина Велика, чий е бил Крим! А и Хитлер, който го окупира за 3 години! Путлер да си го връща на исконния окупатор Германия, да не се прави на улав!

Малко немско мнение по въпроса: "Отделение, референдум и присоединение это не аннексия: профессор права Гамбургского университета о присоединении Крыма" На немския професор по право ли да вярваме или на теб, некадърния пропагандист, който взема заплата да ни лъже и мами. И да промива български мозъци. Глупак!

екатерина Велика е била през 18 век а много се кефя че тъпанарите не могат да смятат ама то стоя акъл от къв зор?))))

Подчертавам - новината е, какво е казъл Шойгу ! Ще са 10 000, а дали само не е пропаганда ?! Дали няма да са 50 000 ??? Това си е стръв, кукичка за ЕС - рибоци :))) Плашете се ! Знайте, че ние работим :) Както се казва - захапете и се мятайте :)))))

10000 допълнителни войници на границата където от една страна се води война, а от друга противникът прави учения, като оставя оръжието от ученията на врага...

Аз мисля, че тази "новина" е смешна, или най-малкото излишна :))) Вътрешнодържавни работи са концентрацията на войски където и да е в територията на която и да е страна ! Проблем и новина ще е ако е в ДРУГА страна ! Това си е като да гледаш в канчето на някой :)))) Къде си движи войските :))))) Та в Русия им е все едно от къде ще пускат ракетите, от Сибир или от Тула :))))

Ето, че замириса на революция в западната част на Русия! "Русия ще разположи още 10 000 професионални войници в западната част на страната, ситуацията там е нестабилна заяви Шойгу!" Мъ да не стане като през 1917-та, когато войниците обърнаха пушките срещу Царя на всея Руси! Ипосле кво стана с Царя? Голям майтап ще падне!

Абе Боху, ти знайш ли какво стана след Октомврийската революция, а? Дойде Сталин!

Кой беше този Сталин! Оня, дето го изхвърлиха като мръсна пачавра от Мърсолея ли?

Абе вас, пропагандата в американското посолство, да не ви подбират по конкурси за дебили. Пич, нямаш си представа колко си тъп в напъните да лъжеш. Та ти тотално си нямаш никаква представа не само какво се случва в русия, но из Европа. Пишеш абсолютни глупости. Знаем в момента какво се опитваш да ни пласираш - схемите на американците. аха да има революция, ама няма. Е сега, всеки момент почва движение за свободен Сибир, то се бори и и иска. Ама в Сибир, за разлика от западните читатели на "свободната и демократична преса" не са и чували за такова нещо. Чуваме за вълнение и протести в Русия, аха войниците едва се сдържат да не тръгнат към Кремъл. Всеки момент да стане. Да, ама Путин си седи с рейтинг над 80% и се ползва с напълно оправдано доверие на руснаците. И за това, ще тръгнат да го свалят. В американската пропаганда сте невероятни дебили. Дето ще ни промиват мозъците и ще ни задавате стандарт на мислене. Глупаци!

май успяха, тия с пропагандата. Иначе, още щяхме да сме си в социализма...

Войната съ сигурност ще започне максимум до 2020г. Наистина ще стане изключително зле,защото ще сеползват ядрени оръжия. Никой не намаля от бюджета си за сигурността,включително и Гърция. Германия отказа 200 танка Леопард на Катар от договор от 2014г.Всички се средоточават върху подмяна на техниката и обучения. Не искам,страх ме е,но нещата ще се случат.

Единствената ни надежда е онова злобно джудже в Москва да загуби властта, както и Башар Ал Асад да го сполети същата участ.

Единствената ми надежда е силна Русия ,за да има мир !

Войната върви с пула сила вече, Уважаема ! Никакви ядрени екслозии няма да има, НИКЪДЕ ! Пазят са всички само от евентуална глупост от страна на С. Корея или Китай, другите големи играчи НЯМА да гръмнат ядрото :)

Пълна сила*

Положението става напечено !!!

направо е 'Мама не горюй'

Не виждам повод за притеснение ,10000 личен състав и 2000 единици техника е състава на една усилена пехотна дивизия ,една ,руската армия и резерв може да формира поне още 100 такива ,и това по огромната западна граница ,на нато му се виждат много защото в Европа не могат и полк да формират а и бутиковите европейски армийки като нашата нямат и един запасняк.

това добре. Ама кой ще издържа цялата тази пасмина. Нали някой трябва да бачка за да се храни, обича и т.н. тази армия. Армията е скъпа играчка, и си струва да я поддържаш само ако се готвиш за война. Иначе.... просто ще фалираш. както през 1990 фалира СССР. И се разпадна. Като лайно на дъжд. А уж беше "съюз нерушим на републики свободни", както се пееше в Химна на СССР. Русия неоже да издържи още една надпревара във въоръжаването. както беше казал президент Рейгън:"Ще ги накарам да ядат ракети". И ги накара. Съсипа ги. Добре че не се беше заканил да им навре раетите... е, сещате се къде. Там дето слънце не огрява.

Благодарна съм,че си се загрижен за изхранване на руска армия. Предполагам,че проблеми с българска армия си вече оправил. И още, той ,който накара руснаци "да ядат ракети" завърши ,като треперещта ,невменяема биологична единица с ниво на интелект на една зелка. Така че му се върнало .

На къде с тия чифте пищови на гол задник?

Преди години баронеса Татчър беше казала , че Сибир е двърде богат , за да се остави само на Русия.Нейните хищнически желания ,намираха известен отклик по време на управлението на дамгосания човек и видния международен алкохолик Елцин.Разнивидове международни корпорации бяха се приготвили да впият гнили зъби в тези богатства за свое лично облагодетелствуване и гарантирана бедност на руските народи.Да ,но дойде един стегнат и организиран човек, който започна да въвежда ред в умишлено създадения безпорядък.Организира поновому армията , повдигна стандарта на народа,и вече няма грабеж,на който толкова разчитаха монополите , а взаимноизгодно сътрудничество .Е вярно монополите на последното се съгласяват с протяжно скърцане на зъби

" РУСИЯ ЩЕ ПОБЕДИ НАТО ЗА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 60 ЧАСА" УОЛСТРИЙТ ДЖЪРНАЛ 12.06.16

а защо с ДъмбАсс се мъчат толкова години?

По надпиване с водка - със сигурност. Виж за останалото, да не са толкова сигурни, че като почнат да спират разни безаналогови спътници и да не прехващат разни безаналогови ПРО-та и като се окаже че междувременно и Сибир е зает от едни други...По-полека с ватенките.

А сега да не би руските народи да виждат нещо от тези богатства ? С тях се разпореждат група хора, близки до властта, а народа както и преди е надъхван по телевизията с класическият "общ враг".

Николовв

Виждат, виждат!!! Строят се постоянно нови пътища, болници, училища, стадиони и т.н!!! Плюс и доходите им спрямо покупателна възможност са достааа добри, карат си нови коли (като средна възраст на автопарка е като в сащ и Швеция) и навсякъде по света са желани като туристи!

5 финансови монопола на САЩ спонсорират двете партии. Следователно има само една партия и фашистко-мафиотска диктатура.Държава на мафията. Цигани от Сицилия отиват в Щатите.Чрез бой и убийства забогатяват и стават икономически и политически елит. Изклан е коренния американски народ.300 г. експлоатираха роби. И тази държава била демократична. 816 миролюбиви военни бази по света. Но сега си намериха майстора. Ще цепят дърпва в Сибир до посиняване.Справка Швеция, Германия, Франция

Швеция, Германия, Франция 'цепят дърва в Сибир' ..Къде е порталът към твоето измерение ? Розови понита има ли там?

Лион Дегрел белгийски нацист -Под сталинград разбрахме че се бием арийци с арийци . Хитлер бе сгрешил той не познаваше руснаците. След Сталинград промени мнението си и започна да се отнася с голямо уважение към Сталин

били са се руснаци с руснаци: Дивизия Руссланд, СС полк Варяг; СС бригада Дружина и пр.

не беше Тачър, и не беше точно това казано ама кой да ти знае английски. Колкото до Путин - той 'не дойде', а беше назначен. От пияницата ;) В тролхоза вече само калпав матриял е останал..

Точно, Waffen SS! Съвсем точно! Много ми е странно, защо ненавиждащите всичко руско дъвчат Путин, вместо да си гледат съдраната черга. И коментират без да имат представа за нещата в Русия. Всички мразят Путин, защото прекрати онова, което Елцин вършеше. Защото същият този Елцин ликвидира стотици машиностроителни заводи и ги накара да произвеждат шоколадови бонбони. Путин ги отряза и....стана лош. Бил олигарх, ами какъв да бъде? В България няма олигархия, нали? В България има благородна аристокрация, която милее за интересите на страната. Мразете си Русия колкото искате, но тя е фактор. При това неслучаен. Той и Ердоган много "обича" Русия, ама Онзи като му каза "Иди да ми разхождаш цървулите", нашият комшия клекна.

В часът на Бика СССР трябваше да отстъпи на трети приоритет " идеологическият " библейско марксисткият ,но от 2012 вече е разсъмване. Ролята на соросоидите е да ви ръчкат за да се събуждат белите арии за да стъпчат главата на змията и свободни да се нарекат. Водач е Влади МИР. Четете Иван Ефремов

чети истинските руски класици, а не путиноидните жополизци.

и където и да го разполагат руснаците, те си ползват собствената територия...А територия те имат достатъчно! Това е една от причините на остъргания откъм ресурси Запад да му текат лигите...Виж ако руснаците почнат да строят самолетоносачи и да ги развяват по целия свят, тогава е друга работа...!Тогава ще приема, че са агресори!

най-ценния ресурс е човешкия и там руснаците са най-остъргани. А самолетоносачи адмиралите им винаги са искали, но - НЕ МОГАТ.

че те построиха първият атомен ледоразбивач!От него до самолетоносача е една крачка! Впрочем руснаците си падат по гигантските механизми, така че не това, което посочваш е причината...

Човешкият ресурс!!! Но аз и ти влагаме различен смисъл в термина!

Къде е Генов, това човекоподобно недорасляче.Къде се разсейва "Протестна мрежа".Напразно козяк харчи пари за тях

Имат разполагат.При това ги разполагат на собствета територия.Където искат ,там ще си ги разполагат

същото е и с НАТО.

не знаеш какво означава абревиатурата на НАТО. В смисъл , че е северноатлантически съюз... Черно море да ти се вижда като Атлантически океан? Или Балтийско...?Или дори Средиземно...?

комунистическите агресори здраво ги тресе параноята.

Модерният начин да накараш някой да се съобразява с теб е да му спретне референдум на болна тема. Аляска и Тексас може би са точно такива болни теми.

Руснаците са в правото си да се отбраняват заобиколиха ги отвсякъде.Само че жестоко грешат тези които се смятат за недосегаеми.Какво да се остави Русия да я раздробят някои това искат ама не са познали тоя път.

Никой не ги напада, че да се отбраняват. Но за сметка на това пък те нападат. За справка п-в Крим / Луганск / Донецк. Затова само редовия руснак им се връзва на приказките за лошите западноевропейци, които искат да ги превземат.

Кри не са го нападали, просто не си изтеглиха войските от там и не си развалиха базите в Севастопол! Нещо, което беше луда мечта на Запада! Колкото до Луганск и Донецк, там се води партизанска война!Може и да е подпомогната от Русия, но то по тази логика и САШ са нападнали Луганск и Донецк, защото и те помагат на Киев...!Има ли голяма разлика дали ще дадеш оръжие някому, или ще му изсипеш няколко милиона долара, та да си го купи?...

Веднага ще изпратим още 400 войника в Румъния! Другата половина от армията остава тук в България.

Така трябва да се действа, когато е застрашена сигурността на славянска държава, застрашена от бурното нашествие на гадните американци в държави мразещи славяните, мразещи православието, включително и от псевдославяни продали вярата си на папата.Ние честните православни славяни сме с Вас руски братя.

Русофилистиците до вчера ни убеждаваха, че Ердоган финансира ИД. Пита се в задачата, защо Путето отменя заповедта (това може да се случи само в С.Корея и Путлеристан) руски туристи да почиват в Турция и защо силиконовата кукла иска отново да прави бизнес с Ердоган.

Че те и американците по 11 септември 2001 година първо пуснаха заповед да не се пускат граждански самолети да летят над САЩ, но после я отмениха! Да не би и те да са Северна Корея?

е в Бургас. Железните ездачи пренасочили посещението за последния ден на юни. Според запознати срещата ще бъде увенчана със засаждане на дръвче на славянската дружба..." Тия дали си верват..Славянската дружба е по на север, при Полша. А че са дървета дървета са.

Путинската пропаганда вън от България! Кракът им да не е стъпил по нашите земи!

Путето нападна славяни в Украйна.

Никога до момента не е имало държава Украйна , тя е географско понятие. Даже на територия преди 1000 ,когато е имало държава тя се е наричала Киевска Рус

Мурзилаж: тъпа Восточна маса без мозък, която плюе, накъдето я обърнеш Епизод 1: Ердоган е ИДИЛ, той свали нашият самолет, ние никога няма да забравим Епизод 2: Ердоган е добър човек, Путин как го тръшна и ПОБЕДИ само Ура за Путин, напред към братята ни от Турция

От където и да го погледнеш мурзилажа виждаш само едно и също: ИЗЛАГАЦИЯ СЛЕД ИЗЛАГАЦИЯ!

И американците плюеха срещу Куба, но сега плеснаха с ръце и се прегърнаха....!

Абе, тъпак (бе)гейски, на Козяк явно само на дезинформиця ви Учат.Като нашия нац.отбор по фубол- без загуба на големи футболни форуми от 2004г. насам.Да, това е истината,но интерпретирана по определен начин.Та, простако нещастен, истината е,че условието на промяна отношенията между двете държави бе извинение за сваления самолет,защото,дори и навлязъл в турска територия, то е било,изпълнявайки мисия срещу общия с Турция враг(поне по презумция)-терористите от ИД.Не знам какво целиш, опитвайки се да заблуждаваш.Всички четем в крайна сметка.Явно, някои освен да четат могат и да интерпретират, т.е.-да мислят.Други повтарят, каквото им кажат.Е, това е също тероризъм, но вербален.

И тебе чалгопитека турчина те е клатил 500 години, ама му лапотиш краставицата и доматите};-))) Не се притеснявай беГеец, квиченето ти весели присъстващите във форума!

Срещал съм турци и отношението им винаги е било приятелско и неподправено. Руснаците са друга работа - не че ми пука за дебилното им мнение , но на теб сигурно ти харесва определението 'черножоп дермоед'.Сервилно говедо!

...интересно ми е, как не само евроатлантиците,но и нашите мазници се правят на умрели лисици.Вчера слушам един от рушителите на българската армия - екс военният министър Бойко Ноев.Та, човечецът вика - ами Полша и Прибалтика са притеснени от завземането на Крим и затова НАТО се разполага там.Ми то много плитко обяснено бе! Докога ще я повтарят тази мантра.Излиза, видите ли, че Русия ей така, без повод влязла с войски в Крим и си го взела. Много удобно пропуска, "Майданските" събития, които провокираха референдума в Крим.А тези събития на всички е ясно, че бяха провокирани и създадени от САЩ.Защо ли?? Ами защото, ако братушките не се бяха вдигнали като един, Крим сега щеше да е ракетна база на САЩ! Колкото до Полша - още при появата на Солидарност през 1980г., СССР можеше да нахлуе с армия и да смаже поляците.Дори самият Войчех Ярузелски го е искал - за да укрепи режима си.Но руснаците не го сториха.Сега ли ще нападат?? Полша не е Крим - там няма руска диаспора, която да иска да се приобщи към родината. Напротив, в Западна Белорусия - Брест, Новогрудок има доста поляци. Който е чел повече за 22 юни 1941г., знае каква огромна вина има политическото ръководство на тогавашния СССР за успешния Блицкриг на немците в началото на войната. Затова днес руснаците са си научили горчивия урок от историята и не се предоверяват на сладки приказки за дружба и мир, докато в същото време край границите им се струпват войски.

Толкова лъжи има в тоя пост, които само едно зомби може да съчини! А то е толкова зомбирано, че чак минава към фанатизъм!

Пий си хапчетата и чети речника, че не знаеш значението на думите. В Крим имаше референдум с международни наблюдатели (сред които бях и аз) и нито един не докладва нередности. Изведнъж изтърсиха лъжата анексиране, повториха я 100 пъти и стана истина. А я погледнете колко бази има ФАЩ по света, цяло чудо е, че Русия чак сега започна да разполага войски то покрай собствената си територия.

НОРАД ПРЕДВИЖДА ДА СВАЛЯ РУСКИТЕ ЯДРЕНИ ГЛАВИ НАД КАНАДА ... А НАТО ДА ГИ СВАЛЯ НАД ИЗТОЧНА ЕВРОПА ... ОБАЧЕ ПИЧОВЕ И ПИЧКИ , ПЛУТОНИЯ В ЯДРЕНАТА ГЛАВА И ДА НЕ СЕ ВЗРИВИ Е ЯКО РАДИОАКТИВЕН И КЪДЕТО ПАДНАТ ПАРЧЕТАТА НЯМА ПОЧИСТВАНЕ НЯКОЛКО МИЛИОНА ГОДИНИ ... 0.1 ГРАМ ВДИШАН ПЛУТОНИЕВ ПРАХ ТИ ДАВА РАК ДО 3 МЕСЕЦА :)))

дерзайте братя в същия дух...унищожавайте всеки който иска вас да унищожи!

големи чукове са.

ПО ПРЯКАТА ЛИНИЯ С ГРАЖДАНИТЕ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ ПОПИТАХА ПУТИН "КОЛКО ЩЕ ТРАЕ ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ?" И ТОЙ ОТГОВОРИ "МЕЖДУ 18 И 35 МИНУТИ ЗА ПЪРВИТЕ ЯДРЕНИ УДАРИ И ДО 45 МИНУТИ ЗА 2-ТЕ " ...

Русия също трябва да приближава ядрената си мощ по близо до границите на Америка....да бръкне в сърцето и!

Като не може да произвежда, Русия дрънка оръжие. От това няма полза никой. Да излиза от Украйна и да започне да произвежда конкуретни стоки, че отива на дъното.

Няма ненаказано зло-Русия отвръща на удара!

Какъв удар? Кой и къде са нападнали Русия?! Ама вие не сте нормални хора! Зомбита!

Напомням- време е за хапчета и речник на българския език. Като ви диктуват от посолството поне внимавайте

НАТО се разширява и въоръжава, а Русия да гледа ли! Каквото почукало, такова отговорило!

Не на запад братушки. На изток - в Лаврентия и Чукотка трябва да съсредоточите ядрената си мощ. От там до империята на злото САЩ, са само няколко хиляди км. При първа провокация от краварите - изтрийте ги от земята, за да живеят мирно и спокойно бъдещите поколения.

Путлеристан, още известен като Русия е империята на злото.

Империята отвръща на удара. Много марихуански филми гледаш.

Днес пристига Потрошенко в България , така че двама офшорховци ще се срещнат ! Усраинския президент трябва да се посрещне , макар никой да не е питал българския народ иска или не този маймун да идва в България ! Как краставите магарета бързо се подушват !

Путака и Ердоган отново са приятели. Русофилите вече са и туркофили. Краставите магарета през Кавказ се надушват.

Това не е новина. 10 000 войници (1 дивизия) e по малко от 1% от руската армия. Все едно ние да изпратим 3-ма войника към някоя от границите си и това да се превърне в новина.

НАТО изпрати три батальона. Русия в отговор изпраща 10 000 . Е явно Путин е преценил че руската войска не струва та праща толкова ватенки.ха.ха

Ти казваш, че ЗАРАДИ законните, легитимни, демократични действия на НАТО Русия се чуства застрашена? Айдееее...отидоха заработените центове в канала. Ся ше те глобят тъпако.

LeGrandTulup

НАТО толкова е имал, толкова е изпратил. В момента подготвя 4-ти батальон от чистачките и помощния персонал.

Ivan Ivanov

Щерев Щерев :) ти си първия който ще се ................ когато се случи това което е по добре да не се случва .. иначе тук си номер едно разбирач ;)

ЕС се разпада и това води до нестабилност. Няма да е лошо РФ да помисли за изпращането на ограничен мироопазващ контингент на територията на ЕС... Че нали според прецедента ни чака война в ЕС след брекзита...