Путин: Ще насочим оръжия към заплашващите ни страни

Владимир Путин смята за заплаха не намеренията на Запада за разполагане на тежки оръжия в Европа, а на система за противоракетна отбрана.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Ще насочим оръжия към заплашващите ни страни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз срещу Русия няма да воювам. Срещу проекта Велика Албания, ИД и Турция-да!

путин е прав , а русия още по права ! последните години я заплашиха грузия и и отстъпи южна осетия и абхазия ! заплаши я е молдова , и и пробута приднестровието ! а украина направо я разби ,като и натресе крим , луганск е донецк ! трябва да се защитят ! както е тръгнало и румъния ще им пробута нещо а и България и тя !

Няколко пункта върху които да се замислите. 1.Коя медия ви пуска новината и тя към кое е на хранилка от което следва и извода за тенденциозността/изкривяването на информацията/фабрикуването на такава или отразяването само на час от налична такава. 2.Кои ще го отнесе ако новината е вярна? Да ние хората останали на тази територия, а кои ще се скрие?-да всички онези политически плужеци, крадливи червени бинесмени облечени в разни партиини цветове и служещи на себе си, на външни сили и на партията си, но не и на народа. Събудете се и да си върнем достоинството като народ.

Към настоящия момент не се нуждаем от бомбандиране и предлагаме оръжията да се насочат по-настрана от България

ivo10

Да не би да се ползват тролове за дезинформация и промиване на мозъци против Русия. Темата направо гъмжи от заучени коментари и плоски изказвания. Тъпанари, тук не става въпрос против кого сте, а дали сте за суверенитета на собствената си страна.

Разбира се, че става въпрос за суверенитета ни. Я ти като главен тъпанар кажи кой ни беше отнел суверенитета за 45 години. Кажи и кой сега напада съседни страни и се опитва с оръжие да им наложи своите желания. Кажи и кой води информационна война срещу България.

Anachronos

Тъпчоо, ти лично видя ли руски войник на Донбас? Не си, щото си шубе дето си седи на стола и си чатка пред компа, щото жена му го е наритала и не му пуска вече. Ти даже не би умрял за България или за децата си.

В какво се изразява информационната война срещу България? Би ли детайлизирал тази си концепция?

Естествено. Латвийският модел се задейства с пълна сила. Сега ще ни пускат филмчета как руснаците ядат малки деца за закуска и изнасилват мечки. А като няма мечки изнасилват европейци като нас. :) Даже предлагам да се направят бюра за донесения срещу всеки който е чул да се споменава думата русия или някой да говори руска реч. Това включва и туристите от Русия, които за пореден път ще ни спасят туристическият сезон.

Нещо се опита да кажеш ли? А бе няма ли по-умни тролове-путинофили? Всъщност, излишно е да питам, защото всеки с поне малко акъл и съвест знае, че Путин и върхушката му превръщат Русия във фашистка държава.

ivo10

То е повече от ясно, че ще насочите. Всеки би го направил. И все се питам нашите политически и военни охлюви вместо да се погрижат за безопасността на народа си, набутват държавата в предни позиции. Единственото, на което може да се надяваме е милостта на руснаците да не атакуват градовете ни, а да поразяват само военните обекти на НАТО.

Путин се изяви като най-големия лъжец и демагог в историята на СССР/Русия. Малък тест за интелигентност за путинофилчета: 1. Ако една страна напада друга и поддържа противодържавни групировки в нея, а друга държава помага на нападнатите да си запазят териториалната цялост, кой е агресорът? 2. Ако ПРО на НАТО е нападателна, каква е ПРО на Русия? 3. След като Путин излъга за зелените човечета в Крим, защо трябва да му се вярва за каквото и да било?

ivo10

Ти явно съвсем скоро си се завърнал от дълга мисия на Марс. То бива промит мозък, но чак толкова......

А нещо по същество можеш ли да кажеш? Тези общи лафове ги знаем от детската градина.

Тоз изглежда все по-жалък и объркан...болшевишка россия от 1917 и разсейките и след това нямат и половината величие на Руската империя унищижена от улянов....

А нам все равно. Ограбват ни, убиват ни, мигранти вкарват, цигани полицаи ще назначават. Последна грижа ни е накъде са насочени руските ракети. И всичките да са насочени към България не ни пука.

"отбранява" Русия от противоракетната отбрана на НАТО с "над 40 нови междуконтинентални балистични ракети към ядрения си арсенал"? Хотят ли русские войны?

направи и Русия една противоракетна отбрана и всички ракети ще станат излишни?! Нещо не пасва в "миролюбивата" руска логика...

че някой предприема отбранителни мерки и рекетът ти няма да върви!? Простичко е - САЩ и Русия (лесно ще убедят и другите ядрени сили) могат да пристъпят към ПЪЛНО ядрено разоръжаване. Тогава няма да има ПРО. Само че "възраждащата" се империя не може да съществува без врагове (та било то и измислени), не може и да се управлява по сегашния корумпиран начин, заобиколена от нормални държави. Това си още от комунистическо - няма как да убеждаваш в "правдата" си, когато обикновените хора виждат, че другите народи живеят много по-добре. Затова и трябваше да има "световен пожар на революцията": "Докато са останали капитализмът и социализмът, те не могат да живеят мир, в края на краищата ще победи или едното, или другото; ще се пеят панихиди или на Съветската република, или на световния капитализъм." (Вл. Ленин)

Тук все повече заприличва на стадо макаци в джунглата. Появи се новина за Русия и /или Путин и всички започват да кряскат, подскачат и плюят. Успокойте се бре хора, за едната надница ще си докарате някоя болест... Човека просто отговаря на действията на САЩ ( не пиша НАТО, щото на всички ни е ясно, че това съчетание значи нещо само за най-глупавите зомбита ) Тъпото е, че и ние се репчим на Русия и подлагаме на новия ни любовник, а после защо така...

зенитни комплекси по западната си граница и готово!

представката "соц-" от ника си? Сложи си я - иначе изглеждаш много глуповато!...

ще насочиш оръжията си към гъза си, хилер скодоумен! руснаците гладуват, а той краде през олимпиади, тръбопроводи и какво ли не и после света му е виновен! Другите го заплашвали, не влиза той с допотопните си оръжия в съседни страни, добре че в украйна цялата армия беше от руснаци и ще вземе време да си изградят национална армия

Той където трябва ги е насочил ама ти мисли за своя гъз,че да не ти го порнат!!!!!!!!!!!!!!

се тревожи Кери,те нали "нямат нищо общо" с това което се случва ,не са в Европа,зад океана са ,какво ги боли.Друг е въпроса ,като знае ,че са подстрекатели и ламтят за руските ресурси.Тооова е разковничето.Притеснява се бил милия.А защо превръщат (американците) Черно море в бойно поле?Няма ли да си намерят майстора.Но не те са съвременните римляни.Кой смее да им се опълчи.Единствено Русия и Китай-дано.

че сме много маймуни на планетата и трябва да се разрежда тълпата, но по- важното е кои си мислят, че остават?

ха , какво става .. значи германия може ,а ние не можем ? Российская компания Газпром совместно с E.ON, Shell и OMV построит газопровод от России до Германии через Балтийское море. Мощность газопровода будет равняться 55 млрд кубометров в год

путлер губи Чечня и Дегестан путлер праща диверсанти в Украйна и проведе "референдум" в Крим за отделяне от Украйна. сега путлер вече чака диверсанти в Чечня и Дегестан и други ...джан ...стан и провеждане на "референдуми" там за отделяне от путлеристан. а китайците колонизират Сибир .....

с танк армата и подводница курск ще ни заплашва пусито ... хубаво е, че този път, рашката са сам самички, изолирани от целия свят. Преди 89 все пак бяха с половин Европа - СИВ, както и Варшавския договор и иконимиката им беше само 40 години след западната. Сега ... 100 години изостанали, не знаят, какво да правят при евентуален срив на петрола, не знаят, как един трактор с оръдие да направят, ама ще заплашват...

години и да си толкова изперкал?

Може може,че и по зле от него има

ВТОРАТА СВЕТОВНА, НО ТОВА НЕ ПОПРЕЧИ НА РУСИЯ ДА НИ ОКУПИРАТ 1944г.

А стига с тия спекулации! Колко време Съветската армия е "окупирала" България? Отговори на този въпрос и ще видиш какви глупости дрънкаш.

Ама сте смешни путлерастите, достатъчно че да се извърши преврат и да се арестуват, изтребят и т.н. всички неудобни за новата власт. После масата народ е лесна, още има дедовци живи, дето мед им капе за онова време, когато взели от тогавашната средна класа и дали на гольовците-прошляци жито, олио и т,н, кеф и благодат. После за същите се строиха заводи и ткзсета, натикаха ги по панелите от селата, разруши се естествения ход на нещата. На запад също са имали сътресения, но там НИЩО НЕ СА СТРОИЛИ (СОЦ. КОМ. И ПРОЧИЕ), НИКАКВИ СОЦИАЛНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ. Има кризи но отминават, ето да вземем тоталитарна държава каквато беше Испания, 1975 умира дикататора, какво се случва, нито си разтурят икономика, нито фабрики, нищо, минава кризата десет години по късно са в ЕС, още десет по късно са в първите десет икономики в света. Идва криза после, излизат в момента. У нас идва "демокрацията" и ни завладяват престъпници, които унищожиха всичко за да има анархия и по-лесно да се краде. Е дали пък тия престъпници се научиха на това за ден два преди 25 години, НЕ, те са чеда на същата тази окупация дето отричате. Иначе как мислехте, че всичко ще продължи до безкрай. Това в Русия в момента си е абсолютно копие на запада, с малката разлика че решенията се взимат ЕДНОЛИЧНО, почти диктатура и е по-лесно, другото е западен капиталистически модел, но скоро ще рухне всичко, защото хората чисто и просто ще се "разглезят" както стана на запад.

Съветската армия окупира България до 1949г, като държи постоянен контингент от около 160 000 души. Тези солдати сме ги хранили и поили докато насаждат у нас азиатския си комунизъм. По време на окупацията са убити около 60 000 българи, което е точно два пъти повече от загиналите във ВСВ, където пак сме се били за техните интереси и по тяхна заповед.

Аз, като виждам повсеместните кражби, си остъклявам терасите и си подсилвам входната врата.

Колкото и малка сянка,да прави в последно време Путя,започна,да се плаши и от нея,май?!

сащ са най-великите рамбо е най-добрият мрете низши славяни от американските танкове

С евентуалното разполагане на танкове и друга военна техника на САЩ на територията на България, България се превръща във ВОЕННА ЦЕЛ, МИШЕНА. А военните цели се унищожават по време на война или при усложнена военно-политическо обстановка на Балканите и Европа. Но България се превърна и в МИШЕНА на Ислямска държава,справка Aнево.

Пълни глупости! Това са тъпизмите на Рушистите с които се оитват да внасят смут.

шут като господаря си плявналиев

към България! ето какво е написал "РУСОФИЛА" ВАЗОВ! О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки... Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо... Как ръце сега да разгърнем? О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви лґкът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно пµ любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, свобода и вам и за нея кат нас да живейте и мрете! 1916

Ето какво пише и Радой Ралин: Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

Тъпо много тъпо,също като тебе!!!!!!!!!!!!!!!!

коментирам вечния дисидент, чийто деца и внуци се реализираха много успешно в политиката. Оная дето всички я плюят. Дали ще се обърне в гроба, как мислиш умнико ??

Вазов е гений, който е предрекъл Октомврийската революция. Войната е била империалистическа и ние сме били с Германия, а нашата освободителка, Русия - във война с Германия. Защо тя е била срещу Германия е ясно. Защо ние сме били с Германия, обаче, е голям въпрос.

използващ есесовска символика и дираджиите ти се кефят! Нищо повече!

Как що с Гемания??????????ми тя ШИПКА покрита с Германски кости бе,кой отблъсна Сюлейман безумни от ШИПКА ми Германците бе, що сме били с Германците ми за кефа на кобургите бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Инджев Николай, прочети историята - ние обявяваме война на Румъния която е съюзник на Русия. Наш съюзник е ТУРЦИЯ. Герои български бият румънците и веднъж разбиват руснаците, които не вярват че българи ще се бият с тях. Резултата е огромна национална катастрофа, загуба на територия и т.н. Чети бе Инджев стига боядисва

са големи български патриоти щом масово слагат минуси на помъдрелия Дядо Вазов. А кавичките съм употребил, защото съм убеден, че в действителност най-големи русофоби са имащите се за русофили. Защото политиката, която защитават е пагубна както за държавата Русия, така и за обикновения руски народ!

Аз пак да попитам... Към пишещите срещу Русия. Да ви питам. Вие, ако сте на мястото им какво бихте направили? И какво трябва да направят Руснаците. Моля дайте конструктивни и по-пълни обяснения, а не от рода.. Путин е джудже, да се разпъне и т.н. Какво да направи държавата? Казахте "Да сложат прозападни хора" Това значи ли, да отворят богатствата си към САЩ и да вкарат чуждестрнни корпорации, да си разформироват армията. Нещо конкретно дайте де.

Аз съм българин и не мога да се поставя в ролята на човек, който иска да запази една империя, нито да я руши. Зная само, че днес не е възможно да решаваш проблемите с оръжие. Нито съм избирал Путин, нито Горбачов, който ни продаде дори без паница леща. Да се оправят сами, както те ни заявиха през 1989 г.

За мен империята е САЩ, а не Русия.

че те не само към САЩ.. даже САЩ няма, какво да вземат от раша, понеже си имат всичко, че даже и повечко.. Ама то раша си е отворила богатствата към целия свят и по-специално към ЕС - газ, нафта... ако си затворят тези богатства след 6 месеца полуприматите от тайгата ще похапват джилезо и нафта, а това диетолозите не го препоръчват. Трябва им про-западно настроен човек, който да върне Крим и да пробва да ги цивилизова, поне малко. Вместо бомби, танкове и подводни... които не бачкат, ама взимат ценен ресурс и средтсва.. да си направят пътища, здравна система, образование, да изкоренят мързела и всекидневния алкохолен делириум... да си направят реална оценка, какво представляват и да се борят с проблемите си... БЕЗ ОРЪЖИЕ!!! Иначе ...всички знаем, как са завършили агресивните германци и японце през втората световна... че и самите руснаци са си агресори тогава и дават най-много жертви.

САЩ нямали какво да вземат от Русия?!! Ти чуваш ли се? Знаеш ли, че ако цялото население на света използва толкова ресурси, колкото американските граждани / не само горива, но и вода, дървесина и др./ ни трябват 5 планети, за да оцелеем. Сега пак приказвай дали не вземат и отстрани.

Наште ахмакполитици пак ни набутаха на коня в краката,кви танкове кви самолети кви "паладини"ми дано ракетите падат по на запад,пък ако целнат някои сгради около "жълтите павета ще си е чиста печалба за обикновенния българин!!!!!!!!!!!!!

И защо сега обвиняват Русия? Америка създаде конфликта в Украйна и един куп други държава по света, Америка подклажда напрежения и противопоставяне, за да се отвлича вниманието от това, колко неефективна е вече икономиката й и колко е слаб долара/ ядат на корем, а пък искат да не им се държи сметка- другите по света да работят само за тях/..... Е те се опитват да се подиграят и с Русия.... нормално е ако някой те заплашва/ САЩ в Украйна/ да вземеш защитни мерки.... и не говорим за нападателна система, а както се изразяват американците- ПРОТИВОРАКЕТНА ОТБРАНА, значи искат д аизкарат и тъпи руснаците.... най-много и ние покрай американците да бъдем заличени, че и големи средни пръсти на Русия показваме....Плевнелиев

Като започнат някои с този БВП и бюджета за оръжия на Русия, че бил 10 пъти по-малък от на САЩ. В Амстердам закуската в хотела ти я таксуват за 60 евро. Я кажете тук за 60 евра колко закуски ще направите? Но си е друго да се повтарят разни неща като папагали... Или пък целта е да се представят желанията за истина?

Тия луди копелета бутат света към нова световна катастрофа. Днес ни четоха заповед на МО за предмобилизационно опресняване на списъци на Запаса. Това е особено тревожно. България е на фронтовата линия. Тези идиоти ще ни затрият.

На всяко действие ИМА равно по сила и обратно по посока ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ!!!Не може "миролюбивия" блок НАТО да разполага войски където и колкото си иска , а Русия да стои със скръстени ръце!!!ЕС да СПРЕ слугуването на САЩ и да ГРИЖИ за мира и просперитета на собствените си страни!!

Ако има конкурс на идиоти негово Късо злобно величество ще спечели първо място. Московския извратен терорист се е побъркал.Той не само че краде територий от съседни държави но иска за тази простотия целия свят да го обича Русия просто е един ке неф в който ако заключиш руснаците ще намерят какво да ядат. Но иска още народи да заключи и останалите да лъскат тази санитарна постройка до златно-блестящ

Извинявай, но изобщо не ти се разбира какво пишеш. Вероятно си пиян и това помага да се прояви спонтанно липсата ти на възпитание и култура. Друго не може да се разбере от това, което си написал.

путкин, звездата...

Ще ги насочи той...към дирника си.Тъп кгб-ст

Ъо пък едни оръжия....прехвалената ин булава едва умерва полигон с размерите на България...

Според личното признание на полковника от КГБ путин военния бюджет на Русия е десет пьти, пьти не проценти по-мальк от този на САЩ.......... :-) Без коментар...... :-) :-) :-)

Така е, защото САЩ са милитаристи, а на Русия и стига интелекта и смелостта да се противопостави с 10 пъти по-малко средства. И паникьосаните са САЩ!

Мрете от страх бе, говедари !!!!!!!!!!

мри от глад, колхоз :)

Свидетели сме на най-великата битка на нашата епоха - битката за запазване глобалната хегемония на долара и, заедно с това, на икономическото, военно и политическо господство на САЩ над планетата, като тя вече навлиза в решаващата си фаза. Въпреки несъмнено големите постижения на САЩ през последните сто години, отношението им към останалия свят може да се определи като "паразитно". Това се обяснява с факта, че Съединените щати създават пари и дългови инструменти буквално от нищото, без на практика да полагат за това каквито и да било усилия, а след това ги обменят за съвсем реалните стоки и услуги, предлагани от другите държави. Поради факта, че американският долар е световна резервна валута, те могат да си позволят астрономически бюджетни дефицити, които биха се оказали непосилни, за която и да било друга страна. Днес дълговете на САЩ са достигнали такива размери, че ако американският долар загуби статута си на резервна валута, икономиката на САЩ ще рухне и бързо ще се свие до състояние, характерно по-скоро за някоя бананова република и тъкмо това обяснява необходимостта от бързи действия пред лицето на засилващите се заплахи.

Защо Китай и Русия са заплаха са САЩ Да вземем например Русия и Китай - най-голямата в момента заплаха за доминацията на долара. Наскоро тези големи и могъщи съседни държави подписаха редица ключови валутни и търговски споразумения, които не предвиждат използването на долара и затова представляват сериозна заплаха за неговия резервен статут, който (ако САЩ не вземат необходимите мерки) може да бъде поставен под въпрос. Достатъчно е да осъзнаем този факт, за да разберем причината за постоянния пропаганден обстрел, на който е подложена напоследък Русия. Освен това, в течение на няколко години Китай беше зает с опустошаването на световните златни запаси, като ранна превантивна мярка за евентуално бъдещо златно обезпечаване на китайската валута, което ще се окаже последният пирон в ковчега на Америка, защото, когато се случи, необезпеченият долар просто ще рухне.

Китай е партньор на САЩ.Русия на Путин е изолирана от всякъде.Недейте бръщолеви глупости изсмукани от черното под ноктите на путопропагандата.

Осведомения, първо се осведоми кой беше отдясно на Путин на парада на 9 май и после коментирай на кого са партньори Китай. Китай са най-големия кредитор на САЩ. Партньори са на когото им е изгодно за момента.

президентът плевнелиев не може ли да се изказва по-неутрално и не така остро към русия. ще ни вкарат във война като нищо, американците тихомълком се нагласят с оръжия от нашата територия. защо все трябва да сме с някоя от великите сили...

Ами то е трудно да си мек с фашистите ,нали??

Тая заплаха с какво е по различна от предната?? И това го чуваме за 101 път, никой не е изненадан!! И без това ракетите отдавна са насочени към НАТО!! Та какво точно ще се промени??

Аме да А ми да Русия пази границите си тя не е като България разграден двор!Тук някой знаели когато някой нападне Русия и тя да стой като умрло куче без да се защити ! В историята не е записано такова изречение за превземане на Русия Те винаги са готови на удара срещу тях!!!

Ама нещо обича да напада съседите си!! Украйна, Грузия, Молдова и кой ли още не!!

Абе що не пишеше такива работи когато Вашингтон нападна Ирак, Судан, Либия, Сирия???

бе, фалшиво"загрижения" за съседите на Русия, в която бандеровци малтретират руснаци... Вместо да "крякаш" и "подкокордосваш" към война, да беше помислил за мирното опазване на българската ни черга...Ба си безмозъчния...

очаквал ли е? Естествено така ще направят, щом срещу тях се насочват оръжия и системи, разбира се те ще предприемат ответни мерки за каквито имат възможност. Да му мислят "полигоните".

Физиономиите на Пу и Шайгу казват всичко!Е.ало си е м.м.та... ха ха ха

Те не са нито малоумни нито са чучела и осъзнават сложността на ситуацията и собствените си отговорности пред човешката история

Ами тя ситуацията е такава заради тях !А ,че ще ги съди историята и руския съд в това съм сигурен...

Ще насочат каквото трябва срещу когото е необходимо и никой "копче" не е в стояние да им каже. Такава е реалността. Неприятностите за Pax Americana не свършват дотук обаче. БРИКС и ШОС готвят още изненади на "Вашингтонския консенсус", за които ще научим точно след месец. Чакането си заслужава бъдете сигурни!

Бразилците отдавна мечтаят как ще воюват заедно с Русия. Индусите още повече.

pone e biala darzava.mi taz ciganska evropa kade e tragnala da se meri s rusia?

явно в БЪлгария има винаги РУСКИ ПРОДАЖНИЦИ ,БОЛШЕВИКИ -ТЕРОРИСТИ ,които 100 г, не могат да се откажат от този престъпен занаят .КОМУНИЗМА Е УБИЛ 100 милиона ,несъгласни с тяхната бандитска и античовешка идеология , от която се възползват болшевико - комунистическата измет като ПУТЛЕР .КАЖЕТЕ КОЛКО Е ИЗБИЛ ИЗВЕРГА ХИТЛЕР . ТОЙ БЛЕДНЕЕ ПРЕД РУСКИТЕ ИЗТРЕБЛЕНИЯ .И пак има комунистически изроди активни борци уж борили се срещу ФАШИЗМА .НО те са се борили не за идеи а за ПАРИ ПРИВИЛЕГИИ и ВЛАСТ ,ТЕХНИТЕ ОТРОВЕНИ ОТ ИДЕИТЕ ИМ ОТРОЧЕТА СТАВАТ ВСЕ ПО НАГЛИ ОТ ПРЕДЦИТЕ СИ ,КАКТО и ТЕХНИТЕ ПЪПЧИВИ ВНУЦИ ПЛЮЯТ ЗАПАДА ,НО СЛАВИТЕ ИМ ВИНАГИ СА ОБЪРНАТИ НА ЗАПАД . ЗАЩО НЕ ОТИДЕТЕ В ЛЮБИМАТА ВИ МАТУШКА РУС .ТАМ ЩЕ ГО ЯДЕТЕ ЦЕЛИЯ ! НАГЛИ ИЗРОДИ ПРОДАЛИ СЕ НА РАШИСТИТЕ ! БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ИЗРОДИ!

в тинята откъдето си изпълзял бе мижитурка блатна. Бууу, към тебе лети руска "Сатана", я бързо обратно в гьола.

Не е необходимо да си комунист, за да си против поставяне на американски бази у нас и против излишното ни въвличане в конфликт, който не е наш! Спрете да пишете глупости. Не всеки, който е против САЩ е комунист. Изтъркахте се вече.