Путин посрещна в Москва Групата на старейшините

Руски вестници съобщават за среща в Москва на президента Владимир Путин с представители на т. нар. "Група на старейшините"- ветерани на световната политика.

Обратно в новината

Коментари - Путин посрещна в Москва Групата на старейшините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно, как Картър е обяснил малоумието и наглата престъпност, които управляват в неговата държава?

Бистрили са проекта на мавзолей за джуджета на Красная плоШчадь!Скоро ще изпращаме Жужи божестствений,де!

Хора, с долнопробен манталитет като твоя, нямат право да пишат.

Заповедта на Сталин е - за 1 май да се вземе Берлин! Заповедта не е изпълнена.Да се разстрелят.Всички генерали,всички воиници целият руски народ(нали "Отечествена").Който не изпълнява заповед на вожда-до стената.Путин по стъпките на Сталин върви,сега може да поправи пропуска.

Путин е изключителна личност и спор не може да има,защото фактите са на негова страна.Той започна да управлява в ситуация, при която 85процента от тежката индустрия на Русия,под различни форми се е контролирала от САЩ.Печалбите са изнасяни на вън и хората бяха де морализирани,объркани и притеснени за отцеляването си.Сега обаче,нещата са коренно различни.Русия,възкръсна като феникс от пепелта!Путин възвърна коректността,доброто партньорство и изгради доверие към Русия.Това е политик,класата на който в момента не притежава друг в света.Буквално спаси Русия от разпад и тотален грабеж,какъвто се е случвал при Троцки.САЩ за пореден път изпуснаха шанса да станат наистина богати.Разбира се,че за тези грабители Путин е пречка,която трябва да бъде отстранена.Силово не могат,колкото и да им се иска.За сега им остава само да го оплюват."Кучетата си лаят,керванът си върви".

Каква новина- Путила 'посрещнал много радушно' 'старейшините' на световната политическа гериатрия, при отсъствие на активния, власт имащ световен елит ;-) Бледа прелюдия на предстоящия юбилеен парад на обеднялата Евразийщина. Дали няма да покани и азиатските племенни старейшини- там нек'ви чукчи, калмуци, абхазци, донбабвийци, кавказци, йети, . . . , та поне да ни поразсмее :-D :-D

ПУТИН: Увеличи брутния вътрешен продукт 12 пъти и издигна Русия от 36-то на 6-то място в света. Вдигна средната заплата в Русия от 80 долара през 2000 г. до 700 долара сега. Увеличи средната пенсия 14 пъти. Национализира 65 % от нефтената и 95 % от газовата промишленост. Увеличи златно-валутните резерви на Русия 48 пъти. Върна 256 залежи на полезни изкопаеми под руска юрисдикция (под чужда останаха само 3). Увеличи военните разходи 30 пъти. Издигна Русия на 2-ро място в света по износ на зърно. (САЩ са на 4-то място). В момента строи няколко нови автомобилни завода. Забрани на депутатите в Държавната дума да имат банкови сметки в чужбина. Национализира ЮКОС и така защити интересите на държавата. Премахна закона "Споразумение за дележ на продукцията", приет от Елцин, за забогатяване на олигарсите Ходорковски, Гусински, Березовски и т. н., и за заграбване на руските нефтени залежи от американски и британски нефтодобивни корпорации. Развали договорите с американски фирми по нефтените залежи "Сахалин-1" и "Сахалин-2" и ги върна на Русия. Изгони от Русия хиляди чуждестранни съветници, внедрени от Елцин, и възстанови исторически истини. Организира най-пищната олимпиада в световната спортна история. Унищожи радикалните ислямисти. Смаза грузинската агресия. Предотврати американското нападение срещу Сирия. Върна Крим на Русия, тоест възстанови направеното от княз Потьомкин, Екатерина Велика, героите на Севастопол през 1856 г., героите на Севастопол през 1941 г. Има най-висок рейтинг на политик в света...

Една от причините комунистическите режими да са нежизненоспособни е и това,че тези от които зависят нещата не знаят как се изкарват парите.И харчат,бъркат в общото и вадят както им хрумне.Те не са работили в сфери в които се изработва, търгува, печели ....И този е такъв-от КГБ-на бюджет и харчи ....,ама откъде идват тези пари,как се правят,как се харчат,как свършват ,това не ги интерисува.Всичките им са такива.От партитни комитети,партиини школи и подобни.

"ПУТИН: Увеличи брутния вътрешен продукт 12 пъти " Казвам аз че имаме работа с патология,ама някои мислят че преувеличавам.

Путин е избран 2 последователни години от Форбс за мъж на годината, когато идва на власт, в Русия има 13% безработица, а в момента е 5%, след 2008 има бум на раждаемостта и въпреки емиграцията населението на Русия е единственото в Европа, което непрекъснато расте. Затова има висок рейтинг. За разлика от него всички български политици през последните 25 години преследват неизменно и упорито 2 цели - да бъдем най-бедни в Европа и с най-голяма скорост да се топим като нация.

Явно ПУТИН е свършил доста работа , щом на "крака " му идват най-силните агитатори на "новия световен ред"!?!? Отказвайки РАЗПРАЩАНИЯТА с "петродолара" Русия постави началото на края на американската валута , която е БЕЗ реално златно покритие от 1971 год. до днес??!!!!?? Интересни ще са тенденциите в развитието на "новите" взаимоотношения м/у двете СВРЪХ ДЪРЖАВИ!?!??? Дано се погодят??!?

buRgbuRg1

:) През това време Кабаевата с Анка Чапман шета по гарите на Маскве , ... проучват общественото мнение , сексоложки на тихия фронт го раздават ! :) :)

Чета разни коментари с опити да бъде оплют Путин,опити да бъде подигран,унижен,опити да му бъдат приписани някакви хипотетични отклонения,ненормалности и уродства,каквито не притежава даже Джак Изкормвача,а също така опит да бъде принизена до крайност важността на тая визита в навечерието на един важен за руснаците ден.Правят се някакви,просто жалки опити,да се омаловажи възраждането на Русия,важността и за Европа и да се пренебрегне тази устойчивост и стабилност,която демонстрира в момента Това ,разбира се,не е и не може да бъде мнение на трезвомислещите българи- за щастие ,на по-голямата част от българското населението.Но тези мнения са едно предупреждение-за националната катастрофа ,която е възможна при такова мислене.Който познава историята в периода 1941-1943 г. знае за какво става дума!

Пътин сам се оплю, ако още не си разбрал! Оплю Росия и накара нормалните хора да я намразят... Това е за съжаление!

Просто няма начин Русия в момента да не е в тежко икономическо състояние.В Америка и в Европа го знаят с много висока точност като измерения.Парадоксът е че сега т.н. от вас "запада"по някакъв начин ще опитва да стабилизира Русия.Заставам зад това! Плъхът когато е до станата хапе-заради това!

Русия навлиза в това състояние от близо 3 години. Путин се издъни и за да прикрие това, направи военна агресия. Сега уж САЩ и ЕС са виновни, а пияндетата вярват. Още повече вярват, като Путин им намали с декрет минималния праг на цената на водката. Сещаш ли се сега ? Разбра ли от кога и защо Русия е зле икономически? Поради управлението на Лилипутин. С всички последствия от политическите действия на политически лилипут.

Естествено ,че ще идат при государ императора.Те са наясно кой днес управлява света.само хомосеките ги управлява Барак и тиквоча.

По традиция в Русия великите личности ги балсамират и им строят мавзолеи.Така ,че бих предложил на гражданите на Русия да си го балсамират докато е помлад!А за заместник психари около него дал Господ!

и ще управлява вечно,за ваш ужас !

Европейските граждани виждат в руските медии надежден източник на информация, пише в свой материал австрийското издание Die Presse. Според автора на статията Сибил Хаман, все повече европейски граждани гледат към Москва с надеждата да научат истината.

Така е, все повече европейски граждани гледат към Москва с надеждата да научат истината, фалита и рухването на ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО!

Путлер е с насрани гащи ,но се прави н а велик .Приходите на РАША 40% са от износ на банани(ГАЗ И НЕФТ) За какво приказваме за милитаризирана ГАЗОВО-БАНАНОВА ДЪРЖАВА.Прави се на велик но ще клекне а може и да легне .а да видим кое ще стане

Не е точно така! 70% от приходите в държавния бюджет идват от газот и нафтата! Ако това се отчете в БВП на душу, става 5000 долара, в България без нефт и газ - 15000! Ако в БГ се говори, че никой не ще да бачка, излиза, че руснаците цял ден лежат и се гърчат на печките, като Иля Муромец, който се гърчил на печката цели 33 години!

Поеми дълбоко въздух и бръкни пак в контакта..да точно така какво видя Масква и какво еее стига толкова дръпни се замериса на изгоряло

лилипутчето се прави на велик.Върни откраднатото и и всичко ще се оправи Другарю от бандитската структора на КГБ върни заграбеното и кажи от какви закуски си спестил милиардите си (200 милиарда ) ТИ НЕ КРАДЕШ ! ТИ САМО ПОЛУЧАВАШ РЕНТА ОТ ДРУГАРИТЕ!

Да бе, веднага! Ела ме ритни! Кът 90% от русиянето са балами и идиоте, мен къде ме слагаш?

там някъде са идиотизираните руснаци. Близо 90%. Интелигенцията е малко в тази страна, много са полуидиотите и пияниците. И всички го знаем отлично!

не е лесно да дадеш заден ход след всичките лъжи...дано картер намери начин да спаси обама и меркел от кашата, която сами забъркаха. впрочем, за картер важен е обама и америка, меркел никои не я бръсне за 5 стотинки. както америка преметна израел и саудитска арабия със сделката с иран, така може да преметнат и меркел. може изведнъж да се окаже, че обама и путин ще вземат решения за подобряване на отношенията помежду им, а меркел ще оставят да се грижи да не се разпадне украина. естествено, за нас никои няма и да се сети че съществуваме.

Чакай да видиш кво шъ стане като дойде Клинтънката! Обама ще излезе, че е бил ангел небесен според самите руснаци! Не дай си Боже пък Макейн да стане президент! За нула време ще натика Путлер в кучи ....з!

ох мари маико! "...не някой друг, а най-важния си европейски партньор в момента - канцлера на Германия Ангела Меркел" !!! (изпуснато е "великия" канцлер). а истината е друга: меркел загроби шансовете на германския бизнес да поеме многомилардни контракти свързани с техническото преоборудване на руската икономика и то заради какво - заради интереса на америка да създаде огнище на воина току между германия и русия, тоест пак във вреда на германия. един ден ще я цитират като наи-глупавия канцлер, когото германия е имала.

Нищо се не знае! Хитлер беше тъпака, не Меркел! Той и Сталин имаше многомилиардни контракти с Хитлер и се видя кво "спечели" Германия! На 9-ти Май на парада, ще видим супер военната руска техника, произведена на германско оборудване и снабдена с американска електроника! Тоова е за тъпаците от Запада и ФАЩ!

Господи,отърви ни от плеадата идиоти, Щерев, Пешев,Пурко, Хахаха и най-вече от тяхната агресивна, интелектуална немощ.Изразявам се възможно най-меко.Защото интелектуалната немощ е повече дебилизъм.Четейки мисловните им изпражнения се питам, какво се случи с българското образование.Май се изроди в някакъв непонятен тип образувание.За жалост.След канската риформа, продължаваща вече четвърт век.

плеяда?! та те са най-много 2-3-ма. щерев специално се изявява с поне още няколко ника. за съжаление повечето постове са глупости, без никакъв смисъл. Правят повърхностни сравнения и задават тъпи въпроси на които не можеш да отговориш с два реда. Въпросите им са от типа 'защо днес маймуните не стават хора?" - т.е. тъп въпрос който да накара учителят, който им е преподавал в средното училище да си скубе косата от отчаяние, но на който няма как да отговориш без да започнеш да му обясняваш цялата теория на еволюцията.

когато не става въпрос за пари, американците могат да бъдат и мъдри.

Интересно защо и Сорос не е отишъл,на същите години е , навярно го е страх някой да не го напляска

В политиката големите води понякога текат по малки канали. Такава една среща с хора които не са в момента на активни постове и са освобедени от необходимостта да подпържат реноме заради преизбирането им, но запазват значително влияние във формирането на политиката на определени кръгове и държави, е много удобна да се водят истински преговори за излизане от ситуацията. Така може да се свърши истинска работа без да се привлича излишно медийно внимание, което би било неизбежно при включване на действащи политически лица. Така докато тихо и кротко преговорите вървят, временните политици, борещи се за следващ мандат, могат спокойно да продължават с войнствената реторика, която е насочена за широка консумация от гласоподавателните маси. Резултата ще е интересен, въпреки че може да не е очевиден отпърво

путлер може да изненада всеки един дори с това, че от феодална россия иска да я превърне в родовообщинна старейническа народна республика.

Сега старейшините ще набиват на рашките канчето

Тези лица са на границата м/у два свята. Картър е над 90 г. Хора от миналото, какъвто е и Путин. Може само да си разказват весели случки от преди половин век. Не е сериозно да се парадира с тази среща с престарели и без никакво влияние и значение хора. Дори в семействата им едва ли някой им обръща внимание.

то и в Кръстника имаше едно невзрачно старче ... Алтобело

Сравнението ти е абсолютно неадекватно и глупаво. Така омаловажаваш и Путин, което явно не е целта ти. Правиш го от глупост. Извини се на господарите си за да не ти отнемат копейките.

Мъдростта идва с годините и при всички народи мъдреците са белобради старци. Само нашите неуки льохмани соросоиди смятат, че да имаш мускулите за да блъскаш с лакти в гонене на лъскавото е мъдро.

баце Коко

+

Без да съм старейшина мога да се досетя какво, ще измъдрят. Крим 50 на 50. Луганск 50 на 50 , Донбас 30% на Украйна , 70 % на Русия. Резултата Ю. Потокпо ново трасе, от Крим до Варна по Европейски правила.

Сега е момента да покажеме и ние на света , че сме държава. Като официално лице от българска страна ще изпратим коййй........ БАТ САЛИииииии

Иде време за война.Не само за ресурси, а за идеология=религия, която ще завладее ресурсите. Природните и най-вече човешките. ТЕ ни изтрепаха някога. Някога стигнаха до Виена. Сега са вътре. Какво да правим? Да се псуваме ли? Или е по-добре да го дадем. Д--то? Моето не го давам!

И какво имаш против старците?Библията чел ли си я?Бог е обграден с 12 мъдреци-12 белобради старци.

повече ми прилича на прощално погребение на руския император..ха..ха Май скоро ще се крие в бункер като Кадафи(не си ли спомняш че и на него му позволяваха да си разпъва чергите-палатки където си поиска...ха..ха)

Щерев не се съмнявам в твоите способности да изтърсиш и по-големи л.....d

Щурчо, дали ще доживея да прочета нещо умно от теб?

Старейшини, ама рептилски... Иначе е горе долу вярна статията...

А Кабаева ще играе ли ориенталска танци пред старчетата?Нали е мюсюлманка.

Щерев, нещо черна завист като че ли те гложди. Я си признай, някоя рускиня ли те прекара и накрая не ти даде. Да знаеш проблемът не е в рускините а в тебе

Хей, "форумиращите" тук, не се подкривяйте" (=подигравайте, реплика на Дедо Либен към Хаджи Генчо от Старите Българи). С неща които нито разбирате, нито можете, а само могат да ви накарат някога да се "от-кривяте". На Орлов Мост. Пред наследника на генерал Гур Ко. И ще се срамите пред наследниците на Ханку Брат. (Брат като Брат Пит).

Ебаси падението някакви старци отидоха да го видят от съжаление.

Що, бе, Меркел сега пак ще идва на крака. Французинът и той беше. Само Обама няма очи да се появи, няма и да го направи в малкото му оставащо време на власт. Тези идват да му оправят бакиите, защото всички други американци ги е срам и след предателствата им никой няма да им повярва.

Добро решение на Запада. Изпратиха възрастни, опитни и уважавани хора от различни нации да се опитат да оправят тъпотиите дето ги сътвори негъра. Мисля, че ще се получи. Макар че близостта с САЩ и ЕС е по-опасна от война и Путин е бесен заради предателството, в което се изврати всичко. Но все пак мирът и умният диалог е единствения нормален път. Мисля, че нещата може да се пооправят. Но всички добри хора - бъдете умни и бдете! :)

Добро пожелание , ноооо си остава само пожеланиеѝ/////// Отдавна в държавният департамент на власт са едни недоклатени амазонки , а добре известно е че недоклатеността при нежния пол разстройва разсъдъка и предизвиква неадекватни реакции//// справка Шарен свят)))))

Тези като влезат в мавзолея с мумията може да стане объркване.

погледни се че си куче без история.

България има 1300 г история руснаците са се отцепили от монголците преди няма и 400 години.

Сега ще попитат , защо са ги събрали. Както казват в едно българско село, СКРИЛОЗАТА не прощава. СКРИЛОЗА=СКЛЕРОЗА

Пишков ти си направо мозък и телепатия бе мен)))))

Ще е голямо щастие за перхидролената отрепка да посвири на старите кавали, може да изкара за някоя бутилка шапманско в Брюксел ...да покаже на Европата, че и приматите могат да стрелят с коркови тапи

Путин посрещна групата на "старейшините", ама най-главните старейшини Фидел Кастро и Ким Чен ыН му теглиха една яка майна!

Щерев, изхождайки от вица,който си разказал по-долу правя извод за чувството ти за хумор, а оттам-за интелектуалното ти ниво.Приятелю, или си шестокласник,комуто препоръчвам далеч по-доброто,занимателно и стойностно занимание да цомби каки или да опознава собствената си анатомия или си ....завършен, съвършен идиот.Явно и средата,в която вирееш е същата, но е по-добре да се изолирате и да си разказвате тези свръхчовешки смешки сами.А не да цапаш дир-а с интелектуалните си полюции.И ти, и групичката около теб.А за тези от Фондацията-моля, правете някакъв кастинг преди да подпишете договор, защото парите, които давате на такива като Щерев определено са пари за нищо, както се пееше в една култова песен на една още по-култова група.

Такива като Щерев не слушат Марк Нопфлър а слушат Азис)))))

"Вестник "Комерсант", обаче още в заглавието си внася друг акцент в това събитие със заглавието "За тайната и явната мисия на Джими Картър " Разбира се че е друго.Бившите президенти служат на страната си ,като влизат в ролята на посредник при повече или по-малко деликатни ситуации.Джими Картър го бива за омиротворител(араби и израелци преди години).Ще видим какво точно ще се случи,но нещо след тази среща ще се промени.И ако някой друго мисли,да знае че в такива случай бившият изпълнява поръчка на настоящия.Президент,имам предвид.

The boxer

Мачкай другарю Путин!

Восъчния музей на мадам Тюсо.

Имай уважение към възрастните, простако.

По-точно групата на памперсите!!!

Нали някой трябва да оправя бакиите на чернилката.

егати изолацията! Путин не може да насмогне да посреща гости...

Без ЧЕН УН все пак.

Путин изглежда видимо щастлив в компания на синилни старци.

Успешна среща Путин! Света очаква решения за излизане от блатото на Мамона.

Как Путин ще стане "мъдрец", та той ще е на кормилото на властта като любимеца си Сталин - до последно.

КАРТЪР Е НАЙ СМЕЛИЯ АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ ,КОЙТО КАЗВАШЕ КАКВОТО МИСЛИ ,БЕЗ ДА СЕ СТРАХУВА ОТ КУКЛОВОДИТЕ В ТЕЛ АВИФ.

Изглежда чудесно, никога е мога да му дам 90 години. :)

Важното е да има калабалък. Лидерите на останалите държави са почели подобаващо Путин и правят тънък намек, че мнението му тежи, колкото на "старейшините".

А когато човек е умен, то дали е от значение дали "старейшина". както знаем простотии основно правят по-младите, неулегнали и емоционалните.

Чехльото и Мутрата изказаха ли се по въпроса,оплюха ли Путин:)Само питам де,някой ако знае от любопитство???

Доган ти е оплюл задния отвор да не стържеш

Той Путин старателно се оплюва сам.Няма ден да не плювне срещу вятъра.Вие от платената му пропаганда също допринасяте съществено за ифалшивия му имидж.А сега по темата.Другари!Може би реакционоият президент на САЩ от най-студеното време на студената война.Наистина е донесъл, ,месидж" ъъъ пЪрдон. ..послание от Американския Конгрес,Сенат,Президент и кой знае още какви реакционни институции на Америка.Който(което) гласи:мунче(янг бой) ..опичай си акъла(нищо,че го нямаш)щото търпението ни взе да дохазя...раиш?(ду ю ноу?)...и т.н. в този дух.Приятелски съвети.

Още не са им казали, какво трябва да говорят.

А при посрещането на всеки раздали,по една чантичка с памперси-западно производство,разбира се!