Нюланд говори за хиляди руски войници и техника в Донбас

Хиляди и хиляди руски войници и военна техника присъстват в Източна Украйна в подкрепа на сепаратистите, заяви Виктория Нюланд пред Конгреса.

Обратно в новината

Коментари - Нюланд говори за хиляди руски войници и техника в Донбас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Fucтория Курабийката пак се е изцепила!Явно е опекла още тави с курабийки!

Ако Щатите са дали 5 милиарда и на Путин, може?

Тая па кви ги плещи. Знаем че САЩ знаят всичко ама те тука сбъркаха. Вместо Русия наказват ЕС- а ЕС-ките мигат на парцали и не се сещат че губят и това е целта на Америка- да ги обедни за своя сметка- Защо мислите че Ви верваме гъспожо- много лъжете ама нема как руски войници да говорят развален англииски-американски

спидели също, че имало и марсианци, но е изпратила техни хора за доказателства

Говори се ... т.е това е КЛЮКА и непотръвдена информация Т.т.е ЛЪЖА... Наличето на чернокожи "украйнци" и намерено америкаско уръжия в райно на бойните действа я е факт ..т.е доказано нещо ... но никой не го комнетира, никой не го говори ... а постоянно се натрапва в медиите как ЕВЕНТУАЛНО т.е НЕПОТВЪРДЕНО има рески войници ????

И в Куба нямаше ракети,ама от горе се снимаааа....и после олеле..лошите американци...

По съветско време в Украйна имаше десетки хиляди руски офицери, които служеха в поделенията и щабовете на армията, бяха женени за украинки и останаха устроени в украинските градове.

По съветско време нямаше стриктно разделение "руснаци-украинци-рускоговорещи украинци"... Забележете - след разпадането на СССР водещите украински футболисти като Онопко и Юран продължиха да играят за Русия. И докато на запад продължават да говорят за интеграция и обединение, руският и украинският народ бяха жестоко насъскани един срещу друг...

Патката Нюланд примамка.Примамка ама патка.Па па па милиони руски войници,танкове ,ракети и самолети в Донбас.Патката Нюланд, вместо да търси паток за да се успокои,търси руски кораби в Донбаското кюмюрено море..

Какво разбира тази американска крава от военна музика!

Много повече от теб -оперната и духовата .

Молодци, време е вече на Русия да се гледа със страхопочитание...някакви си кравари искат да диктуиват целия свят, да ама друг път...не са познали!

Диктуиват, диктуиват ...

Ахам, а в Ирак имаше химическо оръжие и в Сирия обгазяваха със Зарин, а в Либия не помня вече какво беше.

американските лъжи и бълнувания

Тази патица май гласи нов Виетнам на Американците...

Ми то там цялото население говори на руски - как ще го отличиш кой кой е?...

ДНК тест им е правила на семенната течност-орално.

Как се казва на жена която: "Fuck the EU! Ебачката на ЕС - КАК СЕ КАЗВА? Елитна държавна пронститутка! Това ли е Виктория Нюланд? САЩ с такива хора ли работи? Ние Българите от ЕБАНИТЕ ли сме или и ние ще Ебем Европейския Съюз?

Ебачката на ЕС - Виктория Нюланд? Тази елитна, държавна, американска пронститутка не ми е итересна! Тя даже не ми харесва! И знамето с което си бърше оная работа не ми харесва! Какво лошо има в моето изказване? Кой предпочита тя да го ... Аз не искам да съм ебан от нея или от САЩ! Не искам САЩ да дрънкат оръжие нито в България нито в Черно море! Да избиват негрите в САЩ! - не ми пука! Но тук не ги искам! Какво търсят те в България?

Гоше, като пораснеш мама ще ти разясни...още смучи си бибето...

Не хиляди а МИЛИОРДИ руски войници и такуове замаскирани в плащ "Невидимка" че нито свътници нито агентурни апарати не могат да ги заснемат!

Не милиОрди а КвадратилиОрди руски войски! Ноланд SOS идвай с бисквидките да ни спасяваш от ДАрт Вейдър!

Айдеееееееееее още една недоклатена хамеричка!!!!!!!!!!!

Тази американска крава, дали научи поне малко география?!... Поне да може да посочи на картата мястото, за което говори... Така е - за съжаление, ПРОСТОТИЯТА управлява не само у нас, а и по целия свят! По този критерий сме напълно в синхрон със световните стандарти....

), вярвам и! Видяла ги е докато е раздавала бисквитки на храбрите украински войници.

А въглища или брикети има ли? Не знам на тази защо и казвате че е с ниско чело, но вярно е с....ня! То вярно че братята хамериканци видяха много химическо оръжие в Ирак и ги тепаха и оръжие не откриха, но вижте какво стана там сега - ИД! Само се питам защо запалиха Украина, не знаят ли че там е полегнала Русия. Но така е Украина ще страда заради хамериканци и хруснаци - докато си измерят ппп....ее , Бог да пази Украина!

Не хиляди ,а " в устрема ви милиони погледи са приковани със надежда и любов....

Доколкото си спомням, руснаците и за Крим твърдяха че няма техни войски ... щото всичките зелени човечета били без обозначителни знаци .. нищо че говорели руски :)).

Че на какъв да си говорят бе? На английски, пардон на хамерикански или на родният си език? Виж в Украйна, която между впрочем е първата руска държава, а Киев е столицата и при княз Кий, та от там и Киевска Рус! Нещо подобно на връзката ни с Македония! Като произход, език, култура, история, абе напълно същото! Ако не го разбираш си е твой много голям проблем!

А в Украйна да си чувал, че има огромна част етнически руснаци? На какъв език да говорят бе, заек? А украинците са двуезични в огромната си част, малцина са тези, които говорят единствено на украински.

Тая май малко са я ...ли докато е била на руския кораб! Сега е много обидена за това на Русия!

Така ли изглежда тая дето ще ни вкара в трета и последна световна война? Еми то какво да се очаква от свиня с ниско чело.

Шубето е голям страх.

КАК НЯМА ДА ИМА ТА ТЕ СА СИ У ТЯХ.

в донецк останаха 7-8 хамъра ще си ги вземете ли ,или остават за следвоенно разледване

еее, вече написаха в тоя блог че видеото няма нищо общо с "Оръжия в Донецк", че е от друго място и че показва разбит натовски бтр. няма ли някои в дир-а да го махне та да не ставаме за смях...

Сигурно НАТОвския БТР са го снимали в Америка, и до него ЛАДА НИВА хаха и тя НАТОвска хаха

Когато не псува,не ми е интересна.

Ако за миг допуснем, че госпожа FUCK of EU казва истинаната, то тогава шефа на пентагона е или лъжец или игнорант. Началника на генщаба на украинската армия е лъжец или игнорант. ОССЕ лъже или е на пряко подчинение на Кремъл. ЕХ лъжи, лъжи, лъжи колко са сладки в твоите устенца г-жо Нюланд.

Абе Виктория, абе Вики, ти глуха ли си ма ? Ти не чу ли когато ЛИЧНО шефа на Генералния щаб на украинската армия заяви, че Украйна не е водила никакви сражения срещу редовна руска армия, че такава армия в югоизточна Украйна НЯМА.

Кога се върна от екскурзия в донбас ,да не си правила селфи там ,страшно е няма ли нормален политик?Ще излезе че ким е най свестен поне до сега глупости не е плещил .

тая долна твар защо не се гръмне?

Седи едно путинофилче пред клетката на жирафа в зоопарка. Гледа го, гледа го и накрая отсича: - Няма такова животно! Та така и с руските военни и оръжия в Украйна...

и от коментарите тук, че много руснаците (най-вече феновете на КГБ) ги гони страхотен комплекс де що видят или чуят американец.

За пръв път виждам провинциална лелка на такъв отговорен пост

За руски войници и да има е логично и оправдано, всяка уважаваща себе си държава защитава сънародниците си- това го правят и сащ в целия свят, но що не каже госпожа "FUCK EU " нещо за наемниците от полша , Англия и сащ а и от други страни, които воюват там още от началото на събитията в Украйна?

Мисля, че Американският президент скоро ще вземе решение - нека първо корабът доближи Одеса.

Хайдееее утиде си убавиют коръб!

Американците пак плещят глупости и ги слушат такива баламурници като нашите управници.... САЩ нееднократно са искали да запалят военен конфликт и после да гледат сеир докато се избиват помежду си... Искат да вкарат всичко каквото може в който и да е конфликт... И нали има малоумни украинци ходят да им вярват на плитките лъжи, те така ли не могат да видят до къде сме я докарали с "помоща на маериканците", та си мислят че на Америка им пука за тях.... А техниката доколкото виждам си е украинска... защо ми пробутват фотосите, а пък говорят за руско присъствие... нека д апокажат нагледно, нали са видяли... поне снимка от мобилен телефон могат д анаправят.... Подиграват ни с ена наивните мозици- тов а правят бе!!!!!!

На тази американска т... мацка са изпищели чиповете!!!! Крайно време е китайците да им оправят чиповете на тези американски мутанти!!

че ако я нямаше американската свободна (пазарна) икономика, китайците въобще нямаше да знаят какво е "чип"? Както и всички останали.

И какво от това?Всичко тече ,всичко се променя.Днес си ти,утре съм аз!

но не разбираш,че това не е ,,безсмислена война на Путин,, ,а война м/у САЩ и Русия разбра ли и то по вина на САЩ,защото те са фалирала държава и за да се спасят искат ресурсите на Русия-ясно ли ти е.Значи американците,могат да дойдат през океана,а реснаците да не могат в собствената си територия,защото какво значи у к р а й н а,на кой е у края.

Това си е точно война на Путин, която той води по няколко причини: 1. Следва великоруската политика, която е водеща за всички управлявали Русия от векове насам. 2. Опитва се да съвземе руската икономика, която от 2010 година върви непрекъснато надолу, 3. Вдига си личният рейтинг, което ще му помогне да се бетонира пожизнено начело на Русия. При последните избори имаше много нарушения (над 10 000 документирани) и не е сигурно, че при следващите щеше да може пак да бъде избран при влошаващата се икономическа обстановка в Русия. От друга страна: - САЩ не са фалирали, защото си обслужват всички плащания. Абсолютната сума по дълга е без значение, а е важен процентът от БВП. При тях е малко над 100%, докато има водещи икономически държави, които са с много по-висок. - Ресурсите на Русия не са нужни на САЩ, защото те самите си имат нефт, а Венецуела, която е с много по-големи запаси от Русия е под носа им и би била много по-лесна "плячка". - Украйна е суверена държава и единствено тя може да решава, кой да пребивава на територията и. - Русия не си е у дома там по ред причини, а това "на кой е у края" е най-тъпият довод, който е изказван някога.

А вие мислите ли с главата?Ако това е война на Путин и има руска армия в Донбас, вярвате ли че щяха да стоят там.Досега щяха да са в Киев.Четете какво е казала тая простакиня и вярвате.

"Както каза президентът (Барак Обама) неотдавна, те (руснаците) финансират войната, подхранват я, командват я и я контролират", Ами ще финансират и водят война, която американците им спретнаха под носа. Американците съсипаха много цивилизации на други континенти. Докога? Няма ли да дойде ред някой най- после да съсипе и тях, че да не раздават "демокрация" по света.

Баб, бабе, хайде стига с тези пропаганди от годините на твоята младост и дай малко истинска информация:)

Аз казах вече на майдана докато раздавах сандвичите - Fuck the EU! Ти що не си ме чул?

Защо американците си присвояват правото да си пъхат носовете навсякъде по света и да раздават тяхната си представа за демокрация? Че нямат представа за истинската Европа личи дори от смешните уж европейски имена, които измислят във филмите си. А тази госпожа вероятно и не знае, че в Украйна живеят "хиляди и хиляди" руснаци.

Ей, тарикат, не гледаш ли телевизия - днес един руски инструктор без капка неудобство обясняваше как обучават доброволци и ги пращат в сепаратистките райони на Украйна!

Ей, смешник, ти правиш ли разлика между войник от редовна армия и доброволец ? Миската от Вашингтон не говори за доброволци, а за редовна войска.