Янукович към народа: Аз съм президент на Украйна

Виктор Янукович заяви, че се смята за законен президент на Украйна и поиска Русия да гарантира личната му сигурност. Появи се информация, че той е в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Янукович към народа: Аз съм президент на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти червен боклук си нищо повече от една руска подлога, защитаваща руските интереси в Украйна, против интересите на собствената си страна и народ. Като усети дебелата тояга избяга позорно при господаря си путин!!! Накрая ще свьршиш като милошевич,осьден от трибунала в Хага......

Янукович дава днес интервю: - Украина е наш стратегически партньор - Моят внук искаха да го люстрират - Пътувах по шосетата и така стигнах до Крим ХА ХА ХА

много си ербап при господарите си в руся, ама напълни дебелите гащи в украина чифут проклет.

жид проклети, ти си един дрислио, страхливец, подлец, крадец и убиец с оцапани в кръв ръце и местото ти е дълбоко под земята. батка махно

жид проклети, ти си един дрислио, страхливец, подлец, крадец и убиец с оцапани в кръв ръце и местото ти е дълбоко под земята. батка махно

АМА БИВШ !

:)

Избран съм и не си отивам! Ни цар Николай, нито Наполион, нито Горбачов си останаха! Ама тези се натискат - не пускат кокъла!

Янукович е престъпник и ще бъде съден от съда в хага за геноцид против собствения си народ.

ИИИИ този събра кураж най-сетне!!!Скри се в Русия и навири пи.ка !! ха хахахахахах Жална му майка ако не си върне Украйна - Путин ще му приложи ректална терапия в специализиран санаториум на ФСБ!!

Като Янукович е демократична дясна мутра Янукович защо избяга в Русия.Умръзна ми от неграмотни и тъпи червени тролове.

Вижте какви са червените боклуци - изтребват народът си и пак се ежат - също като отрочето на Станишев.Той освен българите разреши с цялрата плеада комунисти от Политбюро наши танкове и войници да нападнат Унгария и Чехия.От тогава сакралното "Нека танковете да дойдат".Те на това се уповават.

Какъв пrезидент си избиващ наrода си.Един ден ще ти потъ,сят сметка за действията ти.

Тоя избяга в Русия и оттам много ебап го раздава.

крадци и убийци губят легитимност да са на власт в Украйна! Хората там ясно казаха какво искат, какви хора искат и няма да ти простят за невинно пролятата кръв.

Въпросът тук не е да се връща, а да се използва НЕГОВАТА ЛЕГИТИМНОСТ за да се търси ново решение на ситуацията против самоназначената власт в Киев. Ако опозицията имаше потенциал - тя щеше да спечели предишните изл(бори. Сега след 2 месеца недоволството срещу новите в Киев(бандеровци) ще нарасне, заради икономическите трудности и не се знае как ще спечелят изборите. Остава руснаците и умерените украинци да намерят читав политик да го подкрепят срещу бандеровците от Лвов. А иначе Янукович приключи с политиката.

Обикновено комплексираните от размера на мъжката си "гордост" мъжленца неимоверно често, с повод и без повод, си я предлагат, барем някоя да се излъже да им върже. Но това на теб няма защо да ти го обяснявам, ти си го знаеш най-добре!

тая ряпа неспособна сама си докара положението страната му да се управлява от площадни демократи и улично насислие

Янукович като всяка демократична дясна мутра е глупак. Имаше армията под командването си, имаше и милиция, макар и прогнила, имаше и рускоговорящото население. Но когато действията на една власт са подчинени само на материалните облаги, там нищо няма да стане. Затова и Русия е под същата заплаха от радикална дясна агресия с кафяв загар. Същото важи и и за България, традиционно корумпирана. Боже, как обичам Швейцария!

псевдодеможрати искате съдбата на милошевич,саддан,кадафи, чавес... ли и за украинския, каква демокрация като правиш метез, защото ти плаща чузда дързава, като пребиваш и палиш имото на депутати, като мародерстваш и убиваш ненузно тъзни констатации за 21 век една дързава дето си избива неудобните з аолигарси президенти да учи на морал-но много манипулатори и много лапнишарани- вкл. радакторите тука с извездането на антидързавни цитати

Като си президент идиси в Президенството , бе плъх....ама избяга при Путлер, нали? Няма да ти се размине въжето за масовите убийства...амин

ТО СИ ЛИЧИ ЧОВЕК КАТО НЕ ХОДИ НА ТЕАТЪР!! НЕ РАЗБИРА ОТ СЦЕНАРИЙ. АМЕ ЕЛЕМЕНТАРНО-СЦЕНАРИЯ Е БЪЛГАРСКИ. САМО НЕ КАЗВАЙ ,ЧЕ НЕ СИ ГО ГЛЕДАЛ!24+40 ГОДИНИ ВЪРВИ ТЕАТРОТО В БЪЛГАРИЯ! ТУК СА СМЕНЕНИ ИГРАЧИТЕ САМО! УКРАЙНЦИТЕ ГИ ПРОСНАХА НА ОПЕРАЦИОННАТА МАСА,СЕГА ЩЕ ИЗВАДЯТ СКАЛПЕЛА. И ЩЕ ПОЧНАТ ДА РЕЖАТ. А УКРАЙНЦИТЕ ЩЕ ПОДСКАЧАТ И ВИКАТ ЧЕРВЕНИ СИНИ ИЛИ ДРУГИ БОКЛУЦИ ОТ ЩАСТИЕ. ЗАБРАВИ ЛИ НАШЕТО ЩАСТИЕ!! БЯХМЕ ТОЛКОВА ЩАСТЛИВИ ,ЧЕ НЕ МОЖАХА ДА НИ СПРАТ ГРАНИЦИТЕ И СЕ ОЗАВАХМЕ НА НАЙ-НЕЩАСТНИТЕ МЕСТА.-ЕМИГРАНТ. ДАААА ,ПОЗВОЛИХМЕ НА ПРОСТАЩИНАТА ДА НИ ИЗГОНИ!

Да, в България всичко е наред, дай сега и дадем акъл на Украйна... Жалки тъпанари, я гледайте свой живот.

8901

Чудя дали сме 21-ви век или 17-ти.Какви са тези златни кенефи,джакузита и прочие.Щом този пръдльо се.е в такъв кензеф представете си в какъв вършат същото другарите Путин и Медведев.Ами Съслето и Моник те дали ползват като мен кенеф на Видима Идеал за 109 лв ръждави или на нещо по благородно акат?

Западняците разбират само от сила.Русия да си върне Крим и Източна Украина!Сега е момента!

както и нота с молба военните подразделения от руския Черноморски флот да се въздържат от придвижване извън месторазположението си. шъ му кажа за на нега

Подлостта и лицемерието на ЕС са безгранични като вселената. Трима външни министри от Еврпа заедно с опозиционните лидери отидоха да убедят Янукович за примирие и след като той се съгласи му се изплюха по най- варварски начин в лицето. Това е любимата ни Европа.

Като се сетиш КОЙ управлява Европа, няма да се впечатляваш толкова от МОШЕничествата й!!!

Пълен комплексар е Янукович. С този кенеф уби рибата. Моя е за 150 лева и е много по романтичен а човек ще е по щастлив хаха. Баси да сядаш на трон в тоалетната.

Метежниците и превратаджиите да сдават властта докато е време! Те са самоуправци и никой не е гласувал те да управляват държавата! Янукович следва да разтури Върховната Рада, която действа под натиск и да насрочи нови президентски и парламентарни избори. А който избере народа - той ще управлява! Харесва ли ви или не - това е демокрацията! Останалото е самоуправство!

Така е. И референдум за независимост на Крим.

Цялата комунистическа сган да се товари на вагони и да се изпраща на Путин в Москва. Той да си ги обгрижва както намери за добре, в Сибир има много незаселени територии, където може да се строи социализъм и да се бори класовия враг.

Чичо, тези дни социализма е на запад. Русия в момента е супер капитализъм.

пич прожулен, нали целия цирк е за ресурсите на Сибир. Само, че за него освен янките се готвят и китайците. Те тогава ще гледаме голямата патаклама- който е жив.

"Виктор Янукович заяви, че се смята за законен президент на Украйна" Е, защо не го каза на Майдана????

На Майдана можеше нещо да се чуе? А и на площада като на селски събор ли трябва президентът да се защитава от пощурели лумпени?

да не е кенеди? нали знаеш какво стана с кенеди?

тежък де за червените тролчета- ни ПУСИН направи нещо - нито Болния , нито С.С/Херсонский/, а за мен животът продължава! /както и за всички нормални хора/

Ти пък къде се редиш при нормалните хора. За другата опашка си.

Не се обиждай червено тролче! Може да има и за теб от откраднатите 40 милярда! Неуморно работихте тук!

да ги върне откраднали милиарди ако е президент

Г-н президент най голямата Ви грешка беше, че на използвахте силата на държавата и в началото на революцията платена от Америка да унищожите тази паплач и да въстановите реда в Украйна. Демокрацията изисква да бъдат ликвидирани терористите и престъпниците независимо дали са 2000 или 200 000 , след като 46 000 000 ще работят и живеят нормално и спокойно...

Вие не сте демократ, а най-долнопробен болшевик! Сменихте етикета на бутафорния "реален социализъм" с този на бутафорната демокрация, но методите си не сменихте!

Заради такива като теб е необходима лустрацията.

Абе говедо, ако за тебе 200 000 е цифра, за нас това са хора. И са ценни. Умирал ли е около тебе, някой на който наистина държиш, поне 1? А ми пишеш за 200, за 2000, за 200 000! Не е проблема в САЩ или ЕС, ако не бяха те, щяха да са други. Проблема си е в Украйна. Не можеш ти на хора, дето искат да вземат сами решения ти да им натрапваш чужд президент, да скалъпиш откровено политически процес на най-значимия си противник и да очакваш, че като мачкаш хората, те ще седят и ще си траят. Има 77! убити човека от протестриращите и стотици ранени. И тия, дето стоят зад това - а те не са нито руснаци, нито украинци, просто защото не са хора, а зверове - те хвърлиха нещата към свада между руснаци и украинци. И руснаци, и украинци искат да вървят по пътя си, без някой да им казва какво да правят. Има и варианти за решаване БЕЗ да се засягат интересите и на Русия, и на Украйна. ЕС е просто болест, която трябва да се преболедува - това е. Създадоха го, има ползи, но вече се усещат и вредите - и след време ще го няма. След като искат украинците - да отиват, но договора да го променят така, че да не накърнява връзките на Украйна с Русия и да поемат гаранция, че няма да влизат в блок (НАТО), който е потенциален военен противник на Русия. И да поемат гаранции, че няма да дискриминират руското население по никакъв начин. Стига това реално да го направят имат шанс за разумно съжителство. Иначе - жална ни майка на всички.

И нека повторя: не съм срещу руснаците, за мен и те, и украинците са жертви. Бих се радвал да си седнат на маса без чужда намеса и да се разберат като хора - не сме на тая земя за да я поим с кръв, стига вече!

Китай и Русия се опънаха за Сирия и Иран. Пламна Украйна. Запада се опъна за Украйна, пламна Крим. Русия се опъна за Крим, пламна Венецуела (традиционен привърженик на Путин). Ердоган се опъна на запада да бута Сирия и Крим и той самия пламна. Има ли още някой който си прави илюзии за демокрация и спонтанни протести? Живеем на прага на миминум нова студена война, а дано не стане и топла (термоядрена).

Студена война, може и термоядрена. Врагове, шпиони, диверсанти. Това е единственият шанс на комунистите. Тяхното единствено решение е арест, затвор, военно положение, разстрел. Свободните хора мислят как да работят по-добре за да изкарат повече, а после да пътуват свободно и харчат свободно парите си.

На теб ако смисълът на живота ти е да изкараш и харчиш повече, на истински свободните хора е да направят нещо смислено, запомнящо се и полезно за другите хора.

Какви комунисти, бе Санчо, какви 5лева. Наясно ли си, че в Русия вече господства капитализма и то в най- тежкия си вид - неолибералния. Е затова руснаците ще си бранят интересите и пазарите. Свърши тя комунизъм и тем подобни. Та американците отдавна са го разбрали и сега всичко е борба за ресурси, пазари и икономическо господство. Пък вий латернаджите си останете в миналия век с комунисти капиталисти и остарели идеологии

Вие, интернационалистите, като видите зор и започвате да размахвате съдраното плашило на ядрената война, за да си сплотявате оределите редици! По-добре се погрижете Асад да си предаде за унищожение химическите оръжия, с които изби ХУМАННО И ЛЮБВЕОБИЛНО доста свои невинни сънародници! Разбира се, грандоманията на джуджето Путин не бива да се подценява, защото продажни марионетки като Янукович винаги ще се намерят. Демократичният начин за решаване на вътрешнодържавни разногласия са свободните избори, за които украинците пълнеха прощад "Независимост" денонощно от м. октомври м.г.!

val55

Даа, американците скроиха шапка на руснаците, така де, върнаха им го тъпкано за Сирия. Ако така продължават нещата, то това може да ни излезе през носа на всички. Най лошото в случая е, че ЕС се оказа една миризлива подлога на...... Вникнете малко повече в нещата, четете между редовете на дезинформацията, и всичко, ще Ви се избистри пред очите. Сега някои.... са пуснали такава мъгла, че много голяма част от нас не виждат по далеч от носа си, па камо ли да мислят трезво... Да не би някой ангел не ни е дошъл на гости...... ако е така Господ да ни е на помощ. Ами, ако той го е изпратил тогава...... За да стават такива неща през 21 век никак не е случайно. Леле, баба Ванга може би, ще излезе много права...

Такива като тебе жадни за власт, подкокоросани за няколко долара.

Янукович: аз съм емигрант завинаги и нищо не може да ме спаси. Дори и милиардите, дето ги краднах за 3 години

сега си гледам украинските телевизии в реално време! Хората погребват убитите! но никъде няма кой знай какво напрежение! Янукович се оказа кофти асо в ръкава на Росия!

,,Аз съм законният президент на Украина" с уточнение - бивш - и настоящ подсъдим за углавни престъпления от различен характер.....

Ти не си президант а палач и проводник на чуждди имперски интереси. Трябва надълго да обясняваш касапското си поведение в Хага. И май там ще си останеш, зад едни решетки с южно изложение...

Като чета форума, се чудя, откъде толкова руски слуги в България, умът ми не го побира???

Освен това са бедняци имаенно заради комунизма, дошъл от Русия! Както и Украйна. Сбърканяци. Всички знаем, че комунистите са сбърканяци. а това навсякъде, където е комунизъм, е и бедност. То си има причина, не е само така. Гледай Станишев, Манолова - болни хора, патологични лъжци. До там я докарахме най-лъжливото да ни управлява. Няма друго такова пошло и изродено като комунизма! Просто няма!

Като прочетох този коментар, направо с ББ го свързах! А е пропуснат в изреждането на видните политици Жалко, защото е едно към едно като за него! Хем беден дойде във властта с партийната си книжка на пожарникар от Симеоново и ИПОН-а, хем паталогичен лъжец като мургав събрат; хем крадлив повече от него; хем тарикат, направо гявол, както казват за такива!

Защото форумът е място за словоблудство на родните русофили, а ДИР-а е твърде гостоприемен за тях.

Не са много, но са продуктивни. Всеки от тях дращи неуморно и ненаситно. Затова и текстовете им повтарят едни и също опорни точки. Забавлявай се и не им обръщай внимание! Всъщност целта им е да дразнят и да предизвикат някакъв интерес.

Dimi

Ако указа на Янукович, който се върти из нета е истина то кризата се задълбочава все повече и всичко зависи от това на коя страна ще застане армията и силите на реда... де юре не са спазени процедурите за отстраняване на Янукович... просто дупе да им е яко на Украинците и тези подкрепящи Янукович и другите подкрепящи "мирните демократи"

Армията и милицията най-вероятно ще застанат на страната на този, който плати повече.

и кои щче плати по0вече? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

с комшията Ставри, също смятаме да се обърнеме към съда в Хага, за това че нашият главнокомандващ, ни вмени заблуждение, че Колорадо вече е в територията на Р.България!

Президент е Янукович, министър-председател - Медведев, а Путин е император... Мисля, че повечето от упоените от "демокрацията" ще получат удар след няколко дни и седмици. Дръжте се, господа-другари евро-атлантико-комунисти!!!

Като си Президент,къде си?

Почива си в Крим. Чака децата на "революцията" сами да се изядат един-друг. Ако не, отпочинал, ще им помогне...

Така е!Янукович, все още е Президент на Украйна и Главнокомандащ! Скъпи сънародници, - ЗАЧИТАЙТЕ ЗАКОНИТЕ!

Палачите кагебешници да издали закони вследствие на коита настава голодомора в Украйна. Спазването на подобни закони е престъпление срещу човечеството. Същото като няко закон за задължително човекоядство.

Президентът е Путкин, а ти шматарок си вице .....бившо. От Хага те търсят....и доста украинци - също

Ти кой беше, бе Турчинов ,да казваш на Русия от какво да се въздържа?! При положение, че има руски граждани и такива, определящи се към руския етнос там, и те са под заплаха, няма сила на света, която да спре Руската намеса.Кмо ли пък вчерашен пръдльо като теб!

Нищожествата обиждат с думи които са ги наричали най често г-жа пръдло :) Доколкото се е изказал Украинският президент избран от лигитимно избрана рада не е в твоите компетенции да преценяваш ,ако все пак имаш мераци да подпомагаш путкин то той не би ти отказал предвид ниския му ръст обикновено такива екземпляри избиват комплексите си като се крият зад чужд гръб както е и в момента цяла руска армия се надува като балон докато някой не и завре някоя карфица в меките части.

eli_emi_2002@abv.bg

Ей, най-ми става смешно някое смачкано мъжленце като вземе да обяснява как Путин е нисък и как русния войник-слаб, щото пиел! Света се насира от тях, ти си тръгнал ВИСОКИЯ РУС МЪЖ С БЯЛАТА ОБУВКА, да го омаловажаваш!Освен комплексар, друго за теб нямам като описание!

"Указ Президента Украины Януковича 90/2014 от 27 февраля 2014" ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЦЯЛЯТА ИСТИНА ЗА ТОВА КОЙ КЪДЕ Е И КАКВО СТАВА В МОМЕНТА !!