Плевнелиев: Русия е агресивна държава с политика от 19 век

Българският президент Росен Плевнелиев разкритикува остро Русия, наричайки я националистическа и агресивна държава в интервю за германски вестник.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Русия е агресивна държава с политика от 19 век | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По голям глупак от Роско е само Боко. Може ли да има такива американски подлоги. Единствено Путин се е опълчил срещу международния агресор -САЩ.

еи и импотентите започнаха да разбират от секс

Може ли "вашият" президент да се изкаже по убийството на около 3600 мирни жители в Донецка и Луганска републики от т.нар. "украински" "военни"?!

Кисинджър май е на друго мнение относно ролята на Русия . Аз разбирам,че нашият президент трябва да защитава общи позиции със съюзниците, но той го прави прекалено толкова васално,че ме хваща срам.

Готин, готин, готин Президент! Изплю се в очите на жалкия диктатор Путя, който скоро ще бъде съден за престъпленията си!

"Вашият" президент бе избран с по-малко от 15% от цялото население на България, имащо право на глас. Тъй че неговото мнение е меродавно за вас. Останалите не ни касае, нито ни интересува. Още повече, че няма представа от политика...

Няма ли кой да му зададе на този завършен идиот само един въпрос- може ли да изброи тази "агресивна Русия" в колко военни конфликта е замесена в момента и в колко такива е замесен "инструкторът на Плевнелиев- САЩ"? Боже, откъде се пръкна този човечец за да говори така сякаш е на комсомолско събрание!? Искрено съжалявам, че Б Борисов през 2011 г. наистина не посочи "едно магаре" за президент- сигурен съм , че магарето щеше да нанесе на България много по-малко вреда!! Срам, срам, срам !!

браво браво браво

Афганистан, Нагорни Карабах, Грузия, Абхазия, Приднестровието, Крим, Луганск, Донецк, Прибалтика!

Роската така говори само от страх, от много голям страх, а има от какво.

Пишем си ние, пишем, а Роско вече потрива ръце - ще продължава да се вихри, ако служебното правителство остане..

е прав.

Срам за Булгария с такъв нескопосаник. Булгарите да се освободят от това недоразумение възможно веднага.

Това е върха-такива думи дори и най великите диктатори неса ги казвали БРАВО феномен.

Двата натовски процента на Вова: Някога, отдавна, влиянието на Владимир Путин не излизало извън пределите на дрезденското му жилище. След това влиянието му постепенно започва да расте: чрез тамбовците върху Питер, чрез питерците върху Кремъл След това той стана президент на всичко това и най-големия лобист в света: пътят за руския списък на Форбс отдавна вече минава през путиновия кабинет. Но това е Русия Международно влияние му се наложи да чака доста по-дълго. Петнадесет години натовските генерални секретари се опитваха да постигнат увеличение на дяла на военните разходи в своите страна до 2% от БВП на тези страни и не постигнаха никакъв успех! Нямаха добри лобисти. И ето че в работата се намеси Путин, анексира Крим, раздаде оръжие на сепаратистите, хвърли армията с марш на скок към Мариупол и мечтите на натовските генерали се сбъднаха веднага! На последния висш форум на НАТО беше прието решение, дългоочакваното решение за увеличаване на военните разходи. А и войските на алианса ще застанат сега до самите руски граници. Не зная какво ще платят на Путин за това благодарните натовски генерали, но се надявам, че ще му платят. Защото иначе се получава, че той безплатно е взел и е укрепил НАТО. А той нали ни е лобист, а не глупак? Наистина ли, или аз нещо не разбирам?

Здравей промит мозък ! Статията се отнася за плевелиев и касае неадекватността на неговото изказване. П. дава много изявления, но факта че това е тук говори за сериозен ГАФ !

цитира и резюмира интервю на българския президент и темата е Русия на Путин. Шендерович е известен руски интелектуалец с умствен багаж мнооого по-голям от на който и да било кагебист!

комунистическите простотии е много по-добре от безнадеждно увредените от същите!

Поредното неадекватно изказване във форума. Бълнуванията на "демократите"-тролове, които не са способни на нищо, освен да се опитват от успехите на една чужда страна да се опитат да изкарат "катастрофа". Жалки и недоносени същества!!!

само за руски тролове!!! Или на прегънати кръстове с увредени от сърпове и чукове мозъци. Форумът би бил примитивен пропаганден стенвестник, ако в него не участват и интелектуалци, поне руски като темата е руска!

Подигравка с български народ е избирането на тази личност за президент. Изключително посредствен човек.

TtTtTt

"В света на президента Путин нещата са все още като в 19-и век, когато е имало големи сили и периферия, която е трябвало да се подчинява", допълва още българският държавен глава. A? А сега как е?

Браво Жоро ( нерегистриран ) Искам да поясня, че в превод на български Путин= Друмев. значи, не е това което си милите госпожо. А сега: Браво на Жоро. Този плъх мигащ в трици и клатещ глава като палячо когато говори се казва Плевня. Не напразно жена му не се показва с него пред хора. И аз се срамувам от него. 04.10.2014 14:22 . Абе, цървул, те русняците ако искаха досега щяхме сто пъти да сме им станали Задунайская губерния. Комунягите нали имаха приказка да станем незнамкояси република. А май още Гошо Тарабата е имал такива виждания по въпроса. Ама защо да го правят? Ние сме такива дупедавци, че то половината Черноморие е тяхно. Лукойл е техен. И това, забележи, не им го дадоха комунягите, а жадните за пари и рушвети български политици от всякакви цветове и нюанси. Русняците нищо а не правят, само да се размножават тук в България и ще станат повече от загиващата ни, заради политическите ни измекяри нация.

Мале-е-е - ами че това е Зейфод Бийбълброкс, президентът на Галактиката! Я всички на колене пред него, да не почне да святка с лазерите...и да си простреля краката!

Въпросният господин въобще не трябва да се занимава с политика. Единственият му шанс е да е лакей или васал на някого - както с цялата политическа класа у нас. Иначе, вчера местното руско опълчение в Донбас и Луганск завзе изцяло летището в Донецк. Няколко хиляди "украински" "воини", полски и други натовски наемници завинаги останаха в земята на Новорусия. Амин!

Така става винаги, когато Кака Маргаритка не е до него!? .. Прай са на мъж!

Ми ,нали е комсомолец!

Ако някой знае номера на първата дама го моля да и звънне с молбата да си прибере нааканото сополиво и умствен...забавено недоносче да му дръпне ушичките да му напляска дупенцето и да го сложи да нанка ако може вечно.По този начин първата дама ще спаси БГ от ЕРП-тата (днеска лиглио пак разбираше от енергетика) Ще спаси Русия от българските тюлени(щот руснаците ще умрат от смях с нашия главно командващ пинокио и 15 хилядната ни армия)ще спре изтичането на кинти в посока НАТО(Биин иска самолети и ракети) И най-накрая белкем му запуши устата щот само тя май може да му дръпни едно конско(плевела го е страх от жена му)

Cкриите тоя палячо че ни излага в цял свят.

И в Галактиката! И ние ползваме галактически интернет .... от мобилен доставчик!?

никога няма да цъфне. Просто приема поробителите си за спасители и толкова.

Много Ви молим , сложето му на този нещичко, било фесче било забрадка, покрийте го и го скрийте да не ни се смее света.

ТОВА ОТРОЧЕ НИ ГО СЛОЖИ ЛЮБИМЕЦЪТ НА НАШИТЕ ИЗПЕРКАЛИ ЛЮДЕ !

Миличкия,той си е забравил фсчето и незнае какво говори!

"Русия е агресивна държава с политика от 19 век". Който е казал това, бил е сънен и унесен.

..държава, а ти си имитираща агресивност болонка,лаеща безпричинно по минувачите колкото да се намираш на работа!

Махнете го тоя, че само ви излага и цяла Европа ви се смее.

Не мислех да ходя да гласувам, но тоя наш президент-цървулан успя да ме накара да го сторя...

плевнята наи добре ще направи,да вземе да се гръмне.ако не го направи, други ще го направят.

...,,новина,, , не виждате ли,че от руска страна няма никаква реакция,т.е. считат Росен за нищожество и глупак!

Абе помаче Неврокопско, естествено, че ще има имперска политика бе аланколу. Та над тази държава слънцето не залязва. Капиш? то Англия има имперска политика, та най-великата империя на земята няма да има. Добре, че изблея тая мисъл та научих, че имала....

тоя не е човек, а гов*о, кой пък го избра бе...

Бюлетините го избраха, и тези, които разнасяха чували в нощта на изборите. Не е народа със сигурност.

Четейки написаните мнения, те се разпростират далеч извън казаното във въпросното интервю и обрисуват цялостния образ на президента в очите на хората. Всеки нормален човек без политически зависимости, които да го държат заложник на тия които са го тактисали на поста би си подал оставката. Министър Начев 1995г поне го направи след като го заснеха в компанията на скандални красавици вечерта след като бяха застреляли няколко полицаи.

Тои е срещу България! Разберете го! Русия има империалистична политика, ами твоите господари бе - САЩ и останалите им клявки - кава политика имат? Българи не се връзвайте на лъжите и родоотстъпничеството на тогова. Ванга казва - България да се не дели от Русия. И още, че ще дойде време да се откъсен от нея, но после пак ще се върне при Русия. Тогава и ще започне новия и разцвет. Буров казва - винаги с Герамния, никога срещу Русия. Тях слушайте, не тоз маляк!

А какво биха казали за нас европейските държавни глави? 19 век би звучал похвално! Преди да изказваш мнение президенте, виж къде се намираш. И се информирай за настроенията на хората срещу теб, американски подданико !

Г-н президент,Вие трябва да изразявате волята на народа,убеден ли сте,че поне 50 процента плюс един български гражданин споделят тази Ваша кардинална и радикална позиция

До оня ден обикаляше по улиците да сондира мнения,но нещо в тефтерчето, при записките си е объркал,та за това.Иначе ще се поправи,особено след като освободи поста.

Пуфел, така ли се прави, за присъединяване към РУСИЯ?

Роско, абе няма как оръфана кокошка като тебе да се превърне в ястреб. И още нещо - Роско, абе мразим те безплатно....

Този е авторът на тоалетни изказвания

Взима урок от бат си Боцко... Още помним онзи какви ги "накъдри" с Кокинов в Банкя де..

За какво всъщност служи президентската институция? Президентът не разполага с власт и не може да налага кардинални решения. Това обяснява абсурдното поведение и приказки на повечето президенти, които сме имали. Аз съм ЗА премахването на подобна институция. Особено в този вид и с този смешник.

От снимката с празен поглед наднича човек, забравил откъде идва и какво представлява.

Този не носи ли (като главнокомандваш) отговорност за чудовишната трагедия в село Горни Лом, и провокирането бг избирателите в деня за размисъл?

Плевела изпълнява поръчките на тези които от беден глупак, го направиха "милионер"! Този човек не е отдавна Български "Президент"! Това чучело е Срам за България!

Пудел! Ще продаде и майка си за 13 сребърника!

На националния предател и лъжепрезидент Росен Плевнелиев!

Колкото и да не ми се иска,то все пак трябва да отговоря на този,който стана...президент,благодарение и на моят глас!!! Господине,Президенте наш,свиден и мил,не мислите ли,че би било по-добре да не..."звъните",когато никой не ви"натиска"??? Как може да се нарича...агресивна държава онази,която се стреми да запази своя...интерес??? Интересно би ми било да знам,то как бихте нарекли политиката от типа"приведена в чупка напред и с гащи,смъкнати не до колене,а до...земята",която нашата държава води??? А и би трябвало все пак да имате и малко уважение,и малко...срам от факта,че не би трябвало,ей така,от кумова срама,а и от...хигиенична гледна точка,да...хапете ръката,от която допреди сте се хранили!!! П.С.Бихте ли дали и определението за държава,която постоянно си вре...гагата там,където не й е мястото,но която винаги търси и...баламурници,които да плащат след това нейните масрафи???

Дали тая маймунка на снимката чете коментарите и да види какво мислят хората за него?

Чете вероятно и пикае газ

Малоумнико,ще дойде ден ,че на турски ще трябва да плюеш по Русия,защото ще стане някой ден задължителен/официален.Не знам кой ни заплашва.Снима се с Ердоган???,който ни мисли само "добро",а плюе по Путин??Абсурд.Няма да гласувам,преди гласувах заради купените гласове,но сега вече държавата е толкова антибългарска,даде възможност да се отреже напълно клона,на който стоим.Няма смисъл.